#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/11/2010 11:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τεστ ΓΑΠ (Γιατί Ακόμη Παλεύετε;) στους υπουργούςΟ Πρωθυπουργός με επιστολή που έστειλε χθες στους υπουργούς, τους ζητά να έχουν ιεραρχήσει μέχρι σήμερα γραπτώς τις προτεραιότητές και τα χρονοδιαγράμματα που έχουν θέσει για την κατάθεση νομοσχεδίων και όχι μόνο. 
  " Θέλω την ιεράρχηση και όλων των άλλων θεμάτων, ώστε να μπορέσουμε όλα αυτά να τα βάλουμε σε ένα νέο χρονοδιάγραμμα, βλέποντας τι έχουμε κάνει, τι έχουμε μπροστά μας, καθώς και πόσο ρεαλιστικά θα είναι τα χρονοδιαγράμματα, γιατί πολλά από αυτά πρέπει να αξιολογήσουν και προτεραιότητες. Για παράδειγμα, στο Κοινοβούλιο, όπου συσσωρεύονται σημαντικά νομοσχέδια, μερικά θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, ενώ άλλα μπορούν να πάνε λίγο πιο πίσω - όσα δεν έχουν στενή νομοθετική διάσταση, αλλά έχουν τη διάσταση άλλων αλλαγών, που μπορούν να γίνουν με τις υπάρχουσες νομοθετικές προβλέψεις. Χρειαζόμαστε βεβαίως να υπάρχει και η καινοτόμος σκέψη, όπως βλέπετε, για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αγκυλώσεις και από τη λογική των πεπατημένων καθώς, πολλές φορές, και η Δημόσια Διοίκηση δύσκολα μπορεί να ξεφύγει από αυτήν, έστω και αν έχει καλή πρόθεση."Το κείμενο δεν το έχω πειράξει καθόλου για να αντιληφθείτε τα βαθιά νοήματα, να θαυμάσετε τη ρητορική δεινότητα και τα επιδέξια λεκτικά σχήματα. Αυτή η καινοτόμος σκέψη, όλη στην Ιπποκράτους έχει μαζευτεί. Γωνία με Ηρώδου Αττικού.

Αποκαλείται Τεστ ΓΑΠ (Γιατί Ακόμη Παλεύετε;) στους Υπουργούς. Προς τι  όμως η βιασύνη; Άσε να περάσει η δεκαετία του Μνημονίου και τους τεστάρουμε μετά. Θα έχουν και «τζόγο» τότε ως τιμονιέρηδες, θα έχουν πάρει και λίγο σασί, θα είναι για επισκευή…

Καταθέτω πρόταση: Να πούμε στους Τροϊκανούς να αναλάβουν εργολαβικά την επίσπευση του κυβερνητικού έργου. Όλο θεωρία είναι. Για να έρθουν να κάνουν τη δουλειά σου, πρωθυπουργέ μου, να δουν πόσους Λοβέρδους χωράει ο σάκος. Να τους πάρει η Λούκα παραμάζωμα, να ακούν τις φιλοσοφικές  παρεμβάσεις Καστανίδη και τα διττά νοήματα Βενιζέλου κι αν δεν γίνουν βοηθοί της Πετρούλας στα καυτά ρεπορτάζ, θα πάνε για μοναχοί. Άσε που στην κατάλληλη Μονή θα αξιοποιηθούν κιόλας.

Ή καλύτερα πες το στην Αγγέλα τη Μέρκελ να στείλει κανά Βησιγότθο πρώην Τεύτονα της Κάτω Σαξωνίας για προϊστάμενο του Πάγκαλου. 600 εκατομμύρια θα βγάλουν οι Γερμανοί ας κάνουν και καμία δουλειά. Διαφορετικά να στείλουν Οζίλ, Κλόζε,Μίλλερ και κυρίως  Σβαινστάιγκερ στον Πειραιά και πατσίσαμε.

Δεν παράγουμε, λένε όλοι, τίποτα. Μέχρι κι ο «φίλαθλος» που έκανε τη χειρονομία στον Μέσι Ιρακινός είναι. Ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε…

Μικρός Οδυσσέας

(Στις φωτογραφίες το διάσημο φωτομοντέλο Irina Shaykhlislamova εκ Ρωσίας, που είναι αυτές τις ημέρες στην διεθνή επικαιρότητα, επειδή την φωτογράφησαν γυμνή. Είναι βεβαίως άσχετες με το θέμα της ανάρτησης, αλλά και η ανάρτηση με άσχετα ασχολείται)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. zackii avatar
  zackii 26/11/2010 11:35:59

  Έχουμε χρεωκοπήσει. Περιμένουν να τα ξεπουλήσουν όλα-άρχισαν ήδη- ,να κουρέψουν εργασιακά δικαιώματα , ασφαλιστικά,συνταξιοδοτικά κλπ, και μετά θα μας το ανακοινώσουν. Όχι οι ίδιοι φυσικά, αλλά κυβέρνηση -και καλά- Εθνικής ενότητας, γιατί το ξύλο όταν μοιράζεται πονάει λιγότερο...

 2. Ο Πενηντάρης avatar
  Ο Πενηντάρης 26/11/2010 11:53:41

  Μπράβο Οδυσσέα,

  στις μουντές συνεφιασμένες μερες που ζούμε είσαι μια ανάσα μια ελπίδα, μια ωραία φωτογραφία έστω μοντέλο, ενα όμορφο κορίτσι στα 18 στα 20.

  Η χαρά του καθε τρελοπενηντάρη!

  Οδυσσέα εσύ που είσαι και ... μικρός, μην πολυασχολείσαι με τους πολιτικούς, βρές καμια μικρούλα, πάνε καμια εκδρομή, οικονομικά και όμορφα.

  Ασε τους πολιτικούς, με τα φάρμακα ζούν.

  Βλέπω τα παγωμένα χαμόγελά τους στη τηλεόραση, και τους λυπάμαι.

  Να χαίρονται τα κώμματά τους, τα σπίτια και τα λεφτά τους και,


  Υγεία σε μας τα κορόιδα.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Ο Πενηντάρης 26/11/2010 15:58:27

   Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια
   θα ακολουθήσω τη σοφή συμβουλή σου

 3. Michal V. avatar
  Michal V. 26/11/2010 11:55:04

  Καλά ρε παιδιά! Τι βαθιά νοήματα είναι αυτά,τι φιλοσοφική σκέψη και κυρίως τι απόλυτη κατοχή και χρήση της ελληνικής γλώσσας! τς.. τς.. τς..!!! Μπράβο.

 4. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 26/11/2010 12:07:31

  Μικρέ Οδυσσέα, καθόλου άσχετη η Ιρίνα (το Ρενάκι που λέμε)!

 5. Γιαννης Α. avatar
  Γιαννης Α. 26/11/2010 12:14:06

  http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/Hellas/298860.html

  αφού μας το χε πει από την αρχή ο άνθρωπος.."λεφτά υπάρχουν"...τώρα εξηγούνται όλα. ελληνικά δεν ξέρει, και πήγε τότε να κάνει τη μετάφραση του λόγου που χε στη google...αυτό του βγάλε, αυτό είπε...
  πέσαμε και μεις πάνω του αμέσως να τον κατηγορήσουμε..ντροπή!!!

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 26/11/2010 12:26:56

  τεστ ΠΑΠ ? ΠΑΣΟΚ Ανδρεα Παπανδρεου??
  ecoli γεμισαμε !!

  ΠΠ

 7. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 26/11/2010 12:47:24

  Μικρέ Οδυσσεύ είσαι μέγας προβοκάτορας (στη φωτό αναφέρομαι).

  Σε ότι αφορά το μήνυμα του Γεωργίου του ΙΙΙ προς τους υπουργούς του είναι βέβαιο ότι παράγεται αυτόματα από ένα software συγγραφής λόγων το οποίο έχει εγκαταστήσει στο περίφημο laptop του. Μεταφέρω ένα μικρό παράδειγμα της συγκεκριμένης εφαρμογής για να διαπιστωθεί στην πράξη ότι με τη χρήση τέτοιων προγραμμάτων μπορεί να λέει κανείς ότι και όσες ανοησίες θέλει και μάλιστα να τον χειροκροτούν μετά:

  "Η καθημερινή πρακτική έχει αποδείξει ότι η πραγμάτωση των στόχων πού έχουμε θέσει μας επιβάλλει να αναλύσουμε πολύ προσεκτικά και συνειδητά τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες και τα θεσμικά πλαίσια. Κατά τον τρόπο αυτό η ανάπτυξη της ποικιλόμορφης δραστηριότητας μας εγγυάται την ευρύτερη δυνατή απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των νέων μεγάλων απαιτήσεων του καιρού μας. Η επιμέλεια της οργάνωσης και προπάντων το δυνάμωμα και η επέκταση των δομών βοηθάει αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε ένα καινούργιο μοντέλο ανάπτυξης."

  Το software νομίζω ότι ονομάζεται EvBeniz V3 και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον ΓΑΠ. Όπως θα διαπιστώσατε είναι πολύ αποτελεσματικό.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Γιάννης Φαίλτωρ 26/11/2010 16:01:37

   Ο φάκτορας είναι ο εμπνευστής της εικονογράφησης, να ξέρεις. Εγώ σκαρώνω μόνο σοβαρά κείμενα χαχααχα

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 26/11/2010 13:44:08

  Παπαντωνιου !!!!!!!!!!

  «Είναι εφικτός ο στόχος, να γυρίσει η Ελλάδα στις αγορές το 2011 προς 2012. Είναι εφικτός ο στόχος, αλλά με προϋποθέσεις, οι οποίες προς το παρόν δεν βλέπω να υλοποιούνται. Η πρώτη προϋπόθεση είναι να μην μπουν νέοι φόροι... Για κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους προφανέστατους, θεωρώ απόλυτο λάθος να μπει έστω και 1 νέο ευρώ φόρος, είτε ως έκτακτη εισφορά είτε ως μετάθεση προϊόν του Φ.Π.Α. κ.λπ...
  Η δεύτερη προϋπόθεση είναι το χτύπημα της σπατάλης στο δημόσιο...
  Το τρίτο είναι το θέμα της ανάπτυξης, να μην μπουν νέοι φόροι στις επιχειρήσεις... Πρέπει να μειωθεί η φορολογία στις επιχειρήσεις, για να διευκολύνουμε την πραγματοποίηση επενδύσεων. Θέλει μετά δυναμικότερες ιδιωτικοποιήσεις και απελευθερώσεις της αγοράς.

  ΠΠ

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 26/11/2010 16:08:28

   Την Πρωτοχρονιά δηλαδή του 2012 πριν πέσουν τα βεγγαλικά...

 9. O Mimikos o Giatros avatar
  O Mimikos o Giatros 26/11/2010 14:43:14

  Bρέθηκαν ήδη από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, 65 εξυπνακηδες Δημόσιοι υπάλληλοι, προφανώς κοματόσκυλα με τις δέουσες προσβάσεις, που έπαιρναν 2 μισθούς από το Δημόσιο! Είναι βέβαιο πως θα βρεθούν καί άλλοι! Διότι τα κοματόσκυλα, δέν αρκούνταν μόνο σ''ένα παχυλό μισθό του Δημοσίου! Έτσι, προσλαμβάνοντας και σε δεύτερη ή και σε τρίτη θέση στο Δημόσιο, απολαμβάνοντας και τους σχετικούς παχυλούς μισθούς! Ξεβρακώστε τους Δημοσίως στο Σύνταγμα
  ώστε να βγάλει πάνω τους το άχτι του κάθε πικραμένος μικροσυνταξιούχος που τούκοψαν τα δώρα για να παίρνουν αυτοί οι σκύλοι διπλούς μισθούς απ''το Δημόσιο!
  Πώς να μήν αναφωνήσεις μετά "ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΪΚΑ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"!

 10. Πυρσός avatar
  Πυρσός 26/11/2010 15:10:45

  Κάντε το εξής:
  Βάλτε την επιστολή του ΓΑΠ προς τους υπουργούς του σε μια εφαρμογή μετάφρασης (και του Google κάνει) από ελληνικά σε αγγλικά και ύστερα ξαναβάλτε τη από τα αγγλικά στα ελληνικά. Και βγάλτε συμπέρασμα...

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Πυρσός 26/11/2010 16:00:21

   Άσε θα διαβάσω Βέλτσο καλύτερα

 11. αντισταση avatar
  αντισταση 26/11/2010 17:01:51

  ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ-26-11-2010
  http://www.youtube.com/watch?v=-hEI8-E7JdE
  Ο Μάρθας Βούρτσης,Μιχάλης Χρυσοχοίδης
  Οι αλήτες φοιτητές της Αγγλίας,οι άθλιοι εργαζόμενοι της Πορτογαλίας,οι μεθύστακες εργαζομενοι της Ιρλανδίας και οι αλητήριοι φοιτητές της Ιταλίας

 12. occultist avatar
  occultist 26/11/2010 19:13:36

  Μικρέ Οδυσσέα,
  Γιατί ασχολείσαι με τις μπαρούφες του ... πως τον έλεγε η Μαλβίνα;; Αλλά οι φωτογραφίες εξαίσιες. Δικαιολογούν την ανάρτηση. :)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.