10/01/2008 12:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τελικά υπάρχουν διαφορές και είναι μεγάλες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. alexandra avatar
  alexandra 10/01/2008 16:15:11

  Ναι, στα φίλμ των φωτογράφων: ασπρόμαυρα, έγχρωμα ή στον τόνο του κίτρινου-ρόζ.Και επειδή όλες οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, εμφανίζονται σε σκοτεινούς θαλάμους, φως, περισσότερο φώς.

 2. Suhoi avatar
  Suhoi 10/01/2008 16:57:47

  Ανεξαρτήτως των χρωμάτων Αλεξάνδρα, ας δούμε -όσο μπορούμε να την ξεχωρίσουμε- την ουσία των φωτογραφιών. Και κυρίως των διαφορετικών εποχών και των συμβολισμών που κουβαλούν αυτές οι περίοδοι. Στη σημερινή εποχή λοιπόν, που το στίγμα των πολιτικών του 21ου αιώνα, το δίνει -για τη Δεξιά και τη σοσιαλδημοκρατία ενδεχομένως- ο "κύριος Μπρούνι", (προς Θεού, μην μου θίγετε την Κάρλα), καλό είναι να βλέπουμε και να συγκρίνουμε. Οχι για να εξωραΐζουμε, να ωραιοποιούμε και να αναπολούμε τις καλές εποχές του παρελθόντος (πόσους σκελετούς κρύβουν στις ντουλάπες τους οι ηγέτες των προηγούμενων δεκαετιών;), αλλά για να κατανοούμε το πόσο χαμηλά έχει πέσει σήμερα η Πολιτική. Απο την εποχή του Αντρέα, με το γνωστό νεύμα του προς τη Μιμή ("ακολούθα με"), και του Κραμανλή, που αν μη τι άλλο ήταν σκυλί στη δουλειά (τ'ακούς μικρέ;),στην διακριτική Δάφνη Σημίτη και στον σημερινό Κ.Καραμανλή, που επειδή η Νατάσσα του ήθελε να γίνει, από νηπιαγωγός γιατρός, της έκανε το χατήρι.

 3. alexandra avatar
  alexandra 11/01/2008 16:30:18

  Δεν νομίζω οτι ο μικρός Νικολά, ειναι το δείγμα των σημερινών πολιτικών. Κοιτάξτε στην Γαλλία ποσο χαμηλή ειναι η δημοτικότητά του, τις απεγνωσμένες του προσπάθειες να μεταφέρει αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης απο την επίσκεψη Καντάφι, την οικονομική ύφεση. Βεβαίως και κάθε εποχή εχει τους πολιτικούς της κυρίως ομως έχει και την διαχείρηση της εικόνας τους.Και ο Σιράκ, προσφάτως ήταν,ούτε στους εφιάλτες του οτι θα επέτρεπε να παρουσιαστεί έτσι, ενω ο δικός μας,αν και πιο παλιός, πρωτοπορία. Υπόσχεση γάμου με εθνική κάλυψη απο τα μέσα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.