26/08/2010 16:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τελικά, λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για τον Γιώργο

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του πρωθυπουργού να γίνουν έκτακτες προσλήψεις συμβούλων στο πολιτικό του γραφείο (

20 επιπλέον σύμβουλοι των 642.751 ευρώ , για τον Πρωθυπουργό !!!)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Τελικά 'λεφτά υπάρχουν', όπως μας έλεγε προεκλογικά ο πρωθυπουργός. Όχι, βέβαια, για τον μισθωτό και τον συνταξιούχο, αλλά για να προσλαμβάνει ο κ. Παπανδρέου στρατιές συμβούλων στο προσωπικό του γραφείο, φορτώνοντας τον Έλληνα φορολογούμενο, από χρόνο σε χρόνο, με έξοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ο κάθε πολίτης μπορεί πλέον να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κατέθεσε ερώτηση, στην οποία αναφέρει: «Στη σχετική απόφαση πρόσληψης προσδιορίζονται όχι μόνον οι ιδιότητες των νέων αυτών συνεργατών (σύμβουλοι σχεδιασμού στρατηγικής, επικοινωνίας, οργάνωσης, διοίκησης κ.λπ.), αλλά και η αμοιβή τους, η οποία θα είναι συνολικώς για φέτος 212.000 ευρώ και για καθένα από τα επόμενα χρόνια 642.000 ευρώ.

» Ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί:

» Ποιος είναι ο αριθμός των συμβούλων που απασχολούνται στο πρωθυπουργικό γραφείο; Ποια είναι τα ονόματα τους, ποια η επαγγελματική ιδιότητα του καθενός και ποια καθήκοντα έχει αναλάβει;

» Ποια είναι η δαπάνη της αμοιβής τους; Τόσο συνολικά όσο και για τον καθένα ξεχωριστά;».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 26/08/2010 17:04:41

  Τα λεφτά υπάρχουν για να κάνουν πάρτυ οι κολλητή του GAP που θα φτιάξουν την καταρρέουσα εικόνα του.
  Αυτούς τους πληρώνουμε για να μας κατηγορούν πως φταίμε.
  Για να μας πείσουν πως αν μας κλέψουν περισσότερα και τα δώσουν στους τραπεζίτες θα σωθούμε.

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 26/08/2010 19:28:25

  Η λιτότητα και οι περικοπές είναι για αυτούς που πληρώνουν φόρους: μισθωτούς και συνταξιούχους.
  Οι υπόλοιποι δεν αγγίζονται. Πόσο μάλλον οι πολιτικάντηδες και τα κομματόσκυλα τους "σύμβουλοι".(Βλ. Μπένυ αραχτό στο κότερο. Ποιά κρίση;)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.