#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/03/2010 16:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τελικά έγινε πράξη το όραμα του κ. Χρυσοχοϊδη για "αφύλακτη πόλη"Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κέρκυρας, Νικόλαος Δένδιας, σχετικά με τις νέες βομβιστικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Οι τρεις συνολικά βομβιστικές επιθέσεις, μέσα σε δύο ημέρες, στην πρωτεύουσα, αποδεικνύουν ότι ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει κάνει πράξη το ‘’όραμά’’ του  για ‘’αφύλαχτη πόλη’’.  

Όπως, άλλωστε, τονίσαμε μόλις την Παρασκευή, το κατ’ ευφημισμό επονομαζόμενο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,  παρακολουθεί εδώ και καιρό, σε ρόλο άβουλου θεατή, την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας, την επαναδραστηριοποίηση της τρομοκρατίας, τους βανδαλισμούς των ταραχοποιών και όλα τα φαινόμενα ‘’μικρής’’ και ‘’μεγάλης’’ εγκληματικότητας, τα οποία αποτελούν πλέον ρουτίνα.

Επαναλαμβάνουμε και σήμερα: η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει κάθε ενέργεια για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας. Δεν θα ανεχθεί, όμως, την άσκηση δημοσίων σχέσεων και την ατελείωτη ‘’θριαμβολογία’’ επί ανύπαρκτων επιτευγμάτων. Ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι ώρα, επιτέλους, να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στον κ. Δένδια δηλωσε: "Ο υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θαύματα δεν γίνονται. Η ολέθρια πολιτική που ακολούθησε το κόμμα του, όταν είχε τη διακυβέρνηση της χώρας, σε κάθε πεδίο κυβερνητικής πολιτικής, εξακολουθεί δυστυχώς να παράγει αποτελέσματα ακόμη και σήμερα». Ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι «η εγκληματικότητα και η τρομοκρατία παραμένουν σοβαρά προβλήματα που όμως η σημερινή κυβέρνηση δεν παρακολουθεί αμήχανη». Όπως υπογράμμισε, «γίνονται συστηματικές προσπάθειες με μια νέα αντεγκληματική πολιτική, με την αναδιάταξη των δυνάμεων και τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στην καθημερινότητα του πολίτη».

«Η προσπάθειά μας συνεχίζεται, εντείνεται και θα πετύχει», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kostasxan avatar
  kostasxan 21/03/2010 17:22:19

  Ήταν λογικό, μετά το "αφυλακτη χώρα" να περάσουμε και στο "αφύλακτη πόλη"... Λίαν προσεχώς θα έχει το έργο "αφύλακτοι πολίτες" (όχι ότι τώρα φυλάσσονται, αλλά δεν έχει παίξει κι επισήμως...) ενώ ήδη ετοιμάζεται το "αφύλακτα όλα"...
  Γκραν γκινιόλ που σκοπό έχει να δημιουργήσει τον πανικό. Και όποιος πανικοβάλεται δεν τολμάει να αντιδράσει για τίποτε, φοβούμενος τα... χειρότερα
  Ζούμε ήδη σε έναν τόπο που κάποτε τον έλεγαν Ελλάδα...

 2. aggelos avatar
  aggelos 21/03/2010 22:02:41

  Μακραν ο "καλύτερος" υπουργός της αυτοκρατορίας του ΓΑΠ. Όταν του πάνε καλά τα πράγματα είναι αυτός που με τις ικανοτητές του τα καταφέρνει. Όταν γινόμαστε Καμπούλ θυμάται τη ΝΔ. Ωραίος και ευέλικτος! Ευτυχώς δεν πήγε στο Ανάπτυξης γιατί εκεί υπόσχοταν μείωση όλων των τιμών 30% σε μία εβδομάδα. Τουλάχιστον οι βόμβες μπορεί και να μας ξυπνήσουν και δούμε ποιοι μας κυβερνούν!

 3. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/03/2010 22:16:53

  Αφύλαχτη Ελλάδα δε λέτε καλύτερα για να τελειώνουμε.
  Είχε πει και κάτι άλλο, αφύλαχτα τμήματα.

 4. Orestios avatar
  Orestios 21/03/2010 22:30:36

  Ακόμα να παραιτηθεί?

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Orestios 22/03/2010 11:35:33

   Να παραιτηθεί;;;;Και μείς που θα ξαναβρούμε τέτοιο τεφαρίκι;;;

 5. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 21/03/2010 22:34:59

  όχι πια σπασίματα μόνο βόμβες.

 6. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 21/03/2010 23:04:26

  Ο κος Νικόλαος Δένδιας ως υπουργός τί έχει να επιδείξει;

  • emily avatar
   emily @ Βρασίδας 21/03/2010 23:23:59

   Άσε τι έκανε ο Δενδιας στο σύντομο διάστημα που έμεινε στο υπουργείο Δικαιοσύνης.Στο δια ταύτα έχεις να πεις κάτι ?Έχει άδικο σ'αυτά που λέει για την τωρινή κατάσταση?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

  • Βρασίδας avatar
   Βρασίδας @ Βρασίδας 21/03/2010 23:56:11

   στην απόξω καλά είναι.
   Το να λέει ο καθένας την αρλούμπα του ή να κάνει κριτική όπως εμείς καλή ώρα εύκολο είναι.
   Αλλά αν δεν μπορείς μην αναλαμβάνεις ρε αδερφέ. Δεν είναι ντροπή. Κι εγώ καλά τα κριτικάρω από μακριά αλλά αν δε ΄μπορώ να τα καταφέρω σε κάποιο τομέα αποσύρομαι διακριτικά και αξιοπρεπώς.
   Δεν επιδιώκω την αναβάθμισή μου για να αποτύχω και μετά να βγώ και τιμητής!
   Ντροπή!

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Βρασίδας 22/03/2010 11:39:28

   Βρασίδα,μόνον ο Δένδιας μιλάει στην απόξω;Αλλον κανέναν δεν θυμάσαι;;;;Γιά να σε βοηθήσω να κερδίσεις το CD,θυμίζει Χρυσάφι και αρχαικές χοές.Ελα,έλα,γιά προσπάθησε λίγο...........

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Βρασίδας 22/03/2010 14:56:18

   "στην απόξω καλά είναι.
   Το να λέει ο καθένας την αρλούμπα του ή να κάνει κριτική όπως εμείς καλή ώρα εύκολο είναι.
   Αλλά αν δεν μπορείς μην αναλαμβάνεις ρε αδερφέ. Δεν είναι ντροπή. Κι εγώ καλά τα κριτικάρω από μακριά αλλά αν δε ΄μπορώ να τα καταφέρω σε κάποιο τομέα αποσύρομαι διακριτικά και αξιοπρεπώς.
   Δεν επιδιώκω την αναβάθμισή μου για να αποτύχω και μετά να βγώ και τιμητής!
   Ντροπή!"

   Φαντάζομαι αυτά τα γράφεις για τον Χρυσοχοίδη, γιατί σε αυτόν ταιριάζουν γάντι...

 7. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 21/03/2010 23:26:08

  Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Με το φως του ήλιου μπορεί ακόμη να κυκλοφορεί κανείς έξω. Λεπτομέρειες όπως ότι στον ηλεκτρικό πλέον ακούγεται το μήνυμα 'παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα' γιατί οι κλοπές είναι κυριολεκτικά αμέτρητες, τα μαγαζιά στο κέντρο της πρωτεύουσας δέχονται κάθε τόσο επιθέσεις από εγκληματίες και πολλαπλασιάζονται συνεχώς οι αφίσες με μηνύματα μίσους που καλούν σε καταστροφή του κράτους δεν πρέπει να μας ανησυχούν. Είμαστε ακόμη ζωντανοί και γράφουμε στο διαδίκτυο; Ε τι άλλο θέλουμε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.