#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/06/2008 01:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα Eurofighter πηδάνε από μπαλκόνι;

_______________________________________ Υποβάλαμε και εσάς και εαυτούς στην ταλαιπωρία του προηγούμενου post (Τσέκου: «Δεν ξαναπλησιάζω προδότες, άπληστους και καιροσκόπους») για ένα και μόνον λόγο. Επειδή, με την αναζωπύρωση της υπόθεσης Ζαχόπουλου επιβεβαιώνεται αυτό που λέγαμε από την αρχή της βρώμικης αυτής ιστορίας: ότι δηλαδή τα ανομολόγητα πάθη προσώπων του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και η ανέντιμη συμπεριφορά τους σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο, έγιναν όπλο στα χέρια αδίστακτων επιχειρηματικών και εκδοτικών συμφερόντων τα οποία ανάγκασαν στο τέλος τον Κ. Καραμανλή να δεχθεί την συγκυριαρχία τους. Και του το ανταπέδωσαν με την πλήρη στήριξη που του προσφέρουν από τότε.

Και τώρα η υπόθεση ξαναβγαίνει στο προσκήνιο. Για ποιο λόγο; Ούτε λόγος φυσικά για κάθαρση στα πεπραγμένα του στενού πρωθυπουργικού φίλου στο υπουργείο Πολιτισμού. Δεν μιλάει κανείς για τις παράνομες συμβάσεις και χορηγίες. Μας λένε μόνο για τον «κομιστή», λες και η ευθύνη ανήκει μονάχα σε εκείνον που προσφέρει ένα προϊόν εγκλήματος και όχι και σε εκείνον που το αποδέχεται. Και ποιος προσφέρεται ως κύριος μάρτυρας για την αναζωπύρωση της υπόθεσης; Μα φυσικά ο μεγάλος αντίπαλός του «κομιστή», που από τα ήρεμα νερά της μπανιέρας όπου χαριεντιζόταν με τον Θέμο, βρέθηκε τώρα να κολυμπάει στα βαθιά νερά με τους καρχαρίες της διαπλοκής. Και τι προσκομίζει ο Μάκης ως νέο στοιχείο; Την εμπλοκή και του φίλου του κ. Ρουσόπουλου, του κ. Γιώργου Πατεράκη, των Eurofighter και την EADS.

Λέτε λοιπόν να είναι όλα αυτά άσχετα με την επίσπευση των διαδικασιών για την αγορά του γαλλικού Rafale που αποφάσισε ο υπουργός Άμυνας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τρεις ημέρες μετά την αναχώρηση του Νικολά Σαρκοζί; Κύριος αντίπαλος της οποίας είναι το «Πρώτο Θέμα»; Εμείς πάντως μπερδευτήκαμε. Επειδή μέχρι τώρα επικρατούσε η εντύπωση ότι ο κ. Ρουσόπουλος, που έπνεε μένεα εναντίον του Θέμου, όχι μόνο επειδή καταγγέλλει μονίμως τη σχέση του με τον κ. Πατεράκη, αλλά και μάλλον επειδή έβλεπε κρυφά από αυτόν τον κ. Ανδριανό, δεν έβλεπε με κακό μάτι τις πρωτοβουλίες του Μάκη. Τώρα όμως και ο Μάκης επιτίθεται εναντίον του κ. Πατεράκη. Και τι σχέση έχει η προώθηση με τόση προθυμία της πρότασης Σαρκοζί για τα Rafale από τον υπουργό Άμυνας που τόσο ευνοϊκά τον μεταχειριζόταν (αυτόν και τους φίλους του) το Πρώτο Θέμα μέχρι σήμερα;

Ένα μόνο μπορούμε να πούμε, προς το παρόν: τίποτα στην πολιτική δεν είναι αυτό που φαίνεται

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Basil avatar
  Basil 15/06/2008 14:14:22

  Ο θέμος, ο μάκης και οι άλλοι εμπλεκόμενοι με μπερδεύουν πολύ.
  Πάντως διαισθητικά κάνω μια πρόβλεψη. Οι Γάλλοι θα πάρουν το συμβόλαιο του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους. Αν η παραπάνω πρόβλεψη είναι κοντά στην πραγματικότητα, ας προσπαθήσει η κυβέρνηση όσο μπορεί, να φέρει κάποιο υποκατασκευαστικό έργο στη Ελλάδα και ας αναλάβει ένα μικρό πρόγραμμα εξέλιξης κάποιου σύστηματος του Rafale.

 2. aris avatar
  aris 15/06/2008 16:18:43

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ .!!!!!!!!!!!!!
  ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΑΣΟ ΑΒΙΑΣΙΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΥΨΟΥΣ 1,85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΠΟΙΝΙΚΕΣ
  ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ DASSAULT AVIATION ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ
  ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ .ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ
  ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ.ΠΡΩΤΑ Η ΓΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ
  ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

 3. Basil avatar
  Basil 15/06/2008 16:46:09

  Πόλεμος όχι αστεία.

 4. aris avatar
  aris 15/06/2008 17:59:17

  ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 1,85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ 15 ΜΙΡΑΖ 2000-5 ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Α-Ω 28/00 ΤΗΝ 29-12-2000 ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 25% ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α-Ω ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ή ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
  ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α-Ω ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ
  ΠΙΣΤΩΣΑΝ ΕΠΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 560.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 560.000 ΕΥΡΩ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Α-Ω Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ή ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΣΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Α-Ω.ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΑΛΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΗΤΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.1.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2.123.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α-Ω Δ15.
  2.ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ Α-Ω.
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 5. Factorx avatar
  Factorx 16/06/2008 07:40:56

  @aris:μπορείς να μα στείλεις κάτι πιο συγκεκριμένο για να το σηκώσουμε;

 6. aris avatar
  aris 16/06/2008 10:29:44

  ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ DASSAULT AVIATION KAI TΗΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΝΤΕΡΤΕΚΝΙΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ .ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 29-12-2000 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΩΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ DASSAULT AVIATION ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Α-Ω D15 .ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 41 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α-Ω ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Α-Ω 28/00 ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ DASSAULT AVIATION THN 28/8/2000 ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ 15 ΜΙΡΑΖ 2000-5 ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 10 ΜΙΡΑΖ 2000 ΣΕ ΤΥΠΟΥ 2000-5.Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΟΥΣ 1,65 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ DASSAULT AVIATION ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 1,85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!!!!! ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ SIEMENS. ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΟΙΧΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Α-Ω 28/00 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΙΡΑΖ 2000-5 ΠΟΥ ΑΠΟ 1,65 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ DASSAULT AVIATION (41 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α-Ω ) ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 8 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α-Ω.ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΔΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Α-Ω ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ DASSAULT AVIATION.

 7. Basil avatar
  Basil 16/06/2008 10:42:54

  Μόνο με αυτό τον τρόπο μάλλον γίνουν πράξη τα Α-Ω κάθε συμβασης. Αν ψάξει κανείς δεν νομίζω ότι είναι μόνο η DASSAULT AVIATION αλλά όλοι οι προμηθευτές. Δυστυχώς αυτό που εμείς θεωρούμε ανάγκαιο για την άμυνα μας άλλοι (ενθεν και εκείθεν) το θεωρούν αναγκαίο για εντελώς προσωπικούς λόγους. Σημεία των καιρών, απουσία ελέγχων και όψεις καθυστέρησης και εξάρτησης.

  Η αναφορά μου και το αρχικό σχόλιο μου κινείται σε άλλο μήκος κυματος (δεν είμαι agent της DASSAULT AVIATION ) όπως για παράδειγμα:


  "Μετά από έντονο παρασκήνιο, την εναντίωση της Ρωσίας και της Γαλλίας που υποστήριξαν τη θέση της Αθήνας και της Λευκωσίας, το ψήφισμα εγκρίθηκε χωρίς να «περάσει» η αμερικανική αξίωση."

  Από
  http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/06/blog-post_15.html

  Αυτό και άλλα υπερβαίνουν άλλες παραμέτρους του προβλήματος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.