#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/06/2012 23:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα όμορφα λόγια του Τσίπρα, όμορφα καίγονται...

Θρασύς και απειλητικός την τελευταία στιγμή ο κ. ΤσίπραςΜπορεί ο Τσίπρας να θέλει να γίνει Ανδρέας Παπανδρέου αλλά σίγουρα το πλήθος που πάει στις συγκεντρώσεις του δεν είναι ούτε το ένα εκατοστό από αυτό που συγκέντρωνε ο δεύτερος. Άλλες εποχές θα πεις, άλλοι ηγέτες, άλλο το διακύβευμα και άλλος ο… Αλέξης.

Για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι δεν έχει το μπόι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Η ομιλία του, η τελευταία πριν τις εκλογές, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χειρότερη. Κι αυτό διότι ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Σαμαρά και του Βενιζέλου τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε θρασύδειλους , τρομοκράτες και τζάμπα μάγκες.

Μη έχοντας να αντιπαραβάλει επιχειρήματα για το πώς βλέπει την Ελλάδα του μέλλοντος, μη μπορώντας να εξηγήσει στο λαό το «αόρατο» σχέδιό του και χρησιμοποιώντας απλά τα τσιτάτα που αρέσουν τον όχλο κι όχι στον σκεπτόμενο λαό, επιχείρησε να κερδίσει τις εντυπώσεις στους 8.000 οπαδούς του που λέγεται ότι μαζεύτηκαν στην Αθήνα.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα που είπε: «Εμείς δε θα σας προδώσουμε ποτέ, δε θα σας πούμε άλλα προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά». Το λέει ο κ.Τσίπρας που από ώρα σε όλα αλλάζει άποψη για το αν θέλει το ευρώ ή όχι, αν θα καταγγείλει το μνημόνιο ή όχι, αν θα μας οδηγήσει στη δραχμή ή όχι, αν θα επιβάλλει μέτρα ή όχι.

Το άκρον άωτον της ανειλικρίνειας τόσο από τον ίδιο όσο κι από τις συνιστώσες του. Που ενώ ξημερώνονται με το Σοβιέτ, στη συνέχεια το παίζουν δημοκράτες.

Σαν άλλος Ανδρέας μίλησε για κυβέρνηση όλων των Ελλήνων για τα δικαιώματα του λαού έναντι των ξένων συμφερόντων, για το τέλος της διαφθοράς και των σκανδάλων και άλλα πολλά και όμορφα λόγια.

Όμως, μπορεί τα όμορφα λόγια να περνούν στους δημοσίους υπαλλήλους, στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και σε κάτι γιαλαντζί αριστερούς, στον κόσμο του μόχθου, στους επιχειρηματίες που θέλουν ένα ήρεμο κλίμα για επενδύσεις, στο λαό που βλέπει το μέλλον του μέσα στην Ευρώπη, αυτά δεν περνάνε.

Τα όμορφα λόγια του κ. Τσίπρα όμορφα λέγονται. Και θέλοντας να προλάβει την ήττα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε και το εξής: «Με μεγάλη σαφήνεια λέμε στον ελληνικό λαό πως σε όποια θέση κι αν βρεθούμε την Κυριακή, θα αγωνιστούμε κατά του μνημονίου. Λέμε ναι στο ευρώ μ' ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης». Ότι λέει δηλαδή και ο Σαμαράς τον οποίο βρίζει, μόνο που ο Τσίπρας αύριο θα αλλάξει γνώμη ή θα βγει πάλι κανένας Λαφαζάνης και θα τα κάνει όλα λίμπα.

Από την άλλη, ο κ. Τσίπρας μας προϊδεάζει για το ποια θα είναι η αντιπολιτευτική τακτική του. Ενώ η χώρα θα διαλύεται αυτός θα βγάζει τον κόσμο στους δρόμους. Και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό, η χαρά των μπαχαλάκηδων.

Κατά τα λοιπά η ομιλία κύλησε στο γνωστό μοτίβο του κ. Τσίπρα, αυτό που τα πάντα υπόσχεται αλλά που δεν έχει ούτε μια αναλυτική πρόταση για το πώς θα υλοποιήσει ότι υπόσχεται.

«Το πολιτικό κλίμα αλλάζει και αυτό φοβάται η κ. Μέρκελ. Από Δευτέρα θα έχει κάποιους απέναντί της που δε θα λένε ναι σε όλα. Αυτη η μεγάλη αλλαγή που ξεκίνησε από την Ελλάδα και θα συμπαρασύρει όλη την Ευρώπη, δε φοβίζει μόνο την κ. Μέρκελ αλλά και τον κ. Σαμαρά. Οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος μας έλεγαν τόσο καιρό ότι δε γίνεται καμία διαπραγμάτευση και τώρα ζητούν τη ψήφο του λαού για να επαναδιαπραγματευτούν, δηλαδή ότι δεν έκαναν τότε.  Με τις δικές μας πλάτες κάνουν τους τσάμπα μάγκες στην Ευρώπη. Αν συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική θα έρθει η καταστροφή του λαού μας. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν κοινό πρόγραμμα που είναι η συνέχιση του μνημονίου. Έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευθεί για νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων, εφάπαξ και επιδομάτων. Τιμωρείστε τους θρασύδειλους που οδήγησαν τη χώρα σε ναυάγιο. Υπέγραψαν αυξήσεις στα τιμολόγια των  ΔΕΚΟ, στα εισιτήρια των ΜΜΜ και πλήθος ιδιωτικοποιήσεων. Όλα αυτά θα έρθουν από Δευτέρα αν πάρουν πάλι την εξουσία".  Συνέχισε λέγοντας "Εμείς είμαστε ελεύθεροι, δεν έχουμε δεσμευτεί και υπογράψει για τίποτα γι' αυτό είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη, μόνο ο ισχυρός λαός μπορεί να οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση". Σχετικά με το ζήτημα των αστυνομικών δυνάμεων τόνισε "θα αποσύρουμε τους αστυνομικούς από τα πολιτικά γραφεία και από την προστασία διαφόρων μεγάλων δημοσιογράφων και θα τους τοποθετήσουμε στις γειτονιές, εκεί που παράγεται το έγκλημα».

Είπαμε, όμορφα λόγια από αντάρτες των Βορείων Προαστίων με τα λεφτά του μπαμπά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σταύρος avatar
  Σταύρος 14/06/2012 23:57:21

  Άπελθε απ'εμού το ποτήριον τούτον...;
  ή θέλει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας να κερδίσουν τις Εκλογές και να γίνουν Κυβέρνηση;


  Δεν είναι δυνατόν μετά την ασύδοτη παροχολογία και "τσαμπουκά", δύο μέρες πριν τις Εκλογές όπου η Αριστερά για πρώτη φορά μπορεί να σχηματίσει Κυβέρνηση, να λέγονται και να γράφονται απίστευτες δηλώσεις.
  Δηλώσεις του τύπου:

  "Είπαμε παύση πληρωμών, μονομερής διαγραφή του χρέους ανεξάρτητα αν θα μείνουμε ή θα φύγουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αν είσαι αριστερή κυβέρνηση φεύγεις κιόλας." Γιάννης Θεωνάς

  "Η χώρα δεν θα μείνει πάση θυσία στο Ευρώ. Δεν θα θέσουμε το πρόγραμμα μας προς έγκριση από την Τρόικα." Πάνος Λάμπρου

  "Δεν είναι μόνο του το νόμισμα το σημείο, με βάση το οποίο μπορεί να πει κανείς, ότι δεν με ενδιαφέρει να γίνει ανθρωπιστική καταστροφή στο λαό μου για να κρατήσω ένα νόμισμα. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στην ευρωζώνη σε μια Ευρώπη που αλλάζει." Νίκος Βούτσης

  "Ένα μέρος του χρέους δεν θα το πληρώσουμε, γιατί είναι επαχθές, γι' αυτό χρειάζεται να επανεκτιμηθεί το χρέος." Στ. Ελληνιάδης

  "Δύο πράγματα θα κάνουμε: Το πρώτο είναι να προχωρήσουμε με ταχύτητα τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών... ...Το δεύτερο θα διεκδικήσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο να αποκατασταθεί αυτό το κλίμα της ασφάλειας... ...Και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι είναι εθνική ανάγκη σήμερα να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανό το χρηματοπιστωτικό σύστημα"
  Αλέξης Τσίπρας Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=29258#29258

  Μήπως διαπίστωσαν ότι πράγματι τον σήκωσαν ψηλά τον αμανέ και θα πρέπει τα εύκολα λόγια να τα κάνουν πράξη;!
  Μήπως θεωρούν ότι από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα την βγάλουν αβρόχις ποσίν και θα έχουν τους γνωστούς κουκουλοφλώρους ώς δύναμη κρούσης και "ενδυνάμωσης" των σαθρών επιχειρημάτων τους;
  Ν' αλλάξουν πλευρό γιατί τώρα με τον καύσωνα μπορεί να ιδρώσουν και ν' αρπάξουν ψύξη!
  Είτε γιατί με την φόρα που πήραν, ο κατιμάς του ΠΑΣΟΚ που έχουν μαζέψει, μπορεί να τους κάνει Κυβέρνηση, είτε γιατί τα Εθνικά αντανακλαστικά του Έλληνα δεν αδρανοποιούνται τόσο εύκολα όσο ελπίζουν.

  • tak avatar
   tak @ Σταύρος 15/06/2012 08:23:05

   Καλημέρα φίλε μου... Πόσο δίκιο έχεις! Στο χωριό μου λένε πως όταν το μυρμήγκι θέλει να χαθεί, βγάζει φτερά!

   • Δαναός avatar
    Δαναός @ tak 15/06/2012 09:50:47

    "Πω-πω, σκόνη που σήκωσα!", είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος.

 2. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 15/06/2012 00:03:30

  Συριζα έληξες...
  http://www.youtube.com/watch?v=fG3VBTrp6zk

 3. Inno avatar
  Inno 15/06/2012 00:07:13

  δεν καταλαβαίνετε τους αριστερούς. το πρόβλημά/κόλλημά τους είναι οι ταμπέλες. Πρέπει να χρησιμοποιείς τις δικές τους, αλλιώς μπλοκάρουν.
  Δεν γουστάρουν τη λέξη μνημόνιο. Τέλος. Αυτοί θέλουν να το λένε Σχέδιο Ανόρθωσης (Κύπρου? π.ους?), ανάτασης, κάπως έτσι. Αν το λές εσύ Μνημόνιο, θα τους βρείς απέναντι. Μπορεί να εννοείτε το ίδιο, αλλά σημασία γι αυτούς έχει η λέξη, όχι η ουσία. Αν τους ενδιέφερε η ουσία, δεν θα ήταν αριστεροί.
  Όπως σωστά είπε και ο Μηταράκης (είπε κι ένα καλό) "ακόμα και στη δραχμή, πάλι μνημόνιο χρειάζεται".
  Και ο ΓΑΠ τα ίδια έκανε και έλεγε. Απλά ο Τσιπραντρέου ξέρει την απάντηση στο ερώτημα των πυξ λαξ "Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;".

 4. Christos Iraklio avatar
  Christos Iraklio 15/06/2012 00:12:45

  ΣΥΡΙΖΑ 33,2%.Δείτε Σκάι αύριο και θα καταλάβετε.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Christos Iraklio 15/06/2012 00:16:46

   Αν ναι, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας, και ανάξιοι να λεγόμαστε Έλληνες.

   • EVANGELOS avatar
    EVANGELOS @ Strange Attractor 15/06/2012 00:46:53

    σιγά φίλε μου !!! από πότε κάνεις και απονομές ιθαγένειας και αποφασίζεις αν και ποιοί είναι άξιοι να λέγονται Έλληνες ???

    λίγη μετριοπάθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν !!!

    • Παύλος avatar
     Παύλος @ EVANGELOS 15/06/2012 02:18:11

     Φίλε EVANGELE,
     Μακάρι να είχες ελάχιστη συναίσθηση για το ποιος είναι αυτός, προς τον οποίον αντιπαρατίθεσαι !
     Δεν παλεύεται !!!!
     Είναι ικανός να σε τρελάνει !
     Σκληρόν σοι , προς κέντρα λακτίζειν !!

     Παρ' όλα αυτά,
     είμαι διατεθημένος , να ομολογήσω ότι στο ευσύνοπτο σχόλιο του, έχει απόλυτο δίκαιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     Και αυτό έχει σημασία !!!!!!!!

     Μπορεί να αποτελούν μια ομάδα ΅"ομοιδεατών ΅ εδώ μέσα , που παίζουν το παιχνίδι τους χαριεντιζόμενοι και ανταλλάσσοντες ..συνθηματικά , που έχουν να κάνουν με την Αριστερή τους προέλευση,

     αλλά , σε καμία περίπτωση, δεν συμμερίζομαι την άποψη, ότι εμείς ΅πρέπει να αισθανόμαστε ......"επάρατοι" και εξοβελισταίοι και να μην αποδεχόμαστε ό,τι σωστό από μέρους τους " !!!!

     • TopGunZ avatar
      TopGunZ @ Παύλος 15/06/2012 09:23:05

      Τώρα για να καταλάβω εγώ με το φτωχό μου δεξιό μυαλό. Μας βρίζετε ως κρυπτοαριστερίζοντες? Γιατί μερικοί δεν το κρύβουν καν και τους τιμά που σε αντίθεση με μερικούς δήθεν δικούς μας (δεξιούς), όχι απλά δεν μπουρλοτιάζουν την προσπάθεια του Σαμαρά, αρά βοηθάνε τα μάλα. Πάντως χαίρομαι που προσπαθείτε να συνεισφέρετε και με κάτι παραπάνω από ορθογραφικές διορθώσεις. Τουλάχιστον παρατηρείται κάποια βελτίωση, σε αντίθετη με τον EVANGELOS που έχει μείνει στάσιμος σε ανούσια τσιτάτα.

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ TopGunZ 15/06/2012 15:52:59

      Καλέ μου άνθρωπε, TopGunZ,
      Πρώτον :
      Ουδέποτε, ουδαμού, ουδόλως και επ' ουδενί σε έβρισα .
      Δεύτερον: Ουδέποτε επίσης σε χαρακτήρισα " κρυπτοαριστερίζοντα", εκτός αν αποτελείτε συγκύτιο με τον Strange Attractor, με τον οποίο πράγματι είχαμε αντιπαράθεση΄αλλά και που ούτε αυτόν χαρακτήρισα ως κρυπτοαριστερίζοντα, αλλά ...."προερχόμενο από την αριστερά", που και αυτό πάλι, δεν θα με εμπόδιζε να παραδεχθώ ότι είναι απείρως καλύτερός μου και απείρως ανώτερός μου,
      αν ...."οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες" της Αριστερής του προέλευσης δεν στηνόταν "ομπρός" του και εμπρός μου !!! Και αναφέρομαι σε δημόσιες τοποθετήσεις του σε άλλη ανάρτηση, οι οποίες με παραξένεψαν και με στεναχώρησαν.
      Αυτά προς άρσιν παρεξηγήσεων και αποκατάσταση της αλήθειας .
      Τρίτον :
      Εσύ με έβρισες κατά μία έννοια, ( τα παιδιά, που προηγουμένως ο Strange καθόρισε ως τέτοια τον Ε και Π ) κατατάσσοντάς με , χωρίς να με γνωρίζεις, στους κάτωθεν του μετρίου και επανεξεταστέους , χωρίς ποτέ να αισθανθείς την ανάγκη να ζητήσεις συγγνώμην.
      Τέταρτον:
      Ουδεμία σχέση έχω με τον Ευάγγελο, με τον οποίο άλλωστε διαφώνησα, για όποιον διαβάζει σωστά και δεν είναι προπέτης !
      Ευχαριστώ , που με διάβασες .

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Παύλος 15/06/2012 10:21:41

      ...Μπορεί να αποτελούν μια ομάδα ΅”ομοιδεατών ΅ εδώ μέσα , που παίζουν το παιχνίδι τους χαριεντιζόμενοι και ανταλλάσσοντες ..συνθηματικά , που έχουν να κάνουν με την Αριστερή τους προέλευση...
      Σοβαρά;Το σκέφτηκες πολύ;Ετοιμη την έχεις την ταμπέλα βλέπω!Και να ξέρεις των Ελλήνων οι κοινότητες-παρέες φτάνουν σ'άλλον γαλαξία και δημιουργούν ιστορία! Εκεί που δεν μπορείτε να φτάσετε εσείς.Και μη με αναγκάσεις να πω περισσότερα,γιατί κι εγώ σ΄αυτήν την παρέα ανήκω όπως και πολλοί άλλοι σχολιαστές του antinews.Και το γουστάρω πολύ!

    • TopGunZ avatar
     TopGunZ @ EVANGELOS 15/06/2012 02:19:40

     Και λίγη λογική και υπευθυνότητα επίσης...

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ EVANGELOS 15/06/2012 09:14:06

     Ευάγγελος (με λατιν. χαρακτήρες), η μετριοπάθεια είναι για τους μέτριους.
     Τάδε έφη Στρέιντζ.

     • TopGunZ avatar
      TopGunZ @ Strange Attractor 15/06/2012 09:30:32

      Τι "μέτριους" ρε Παράξενε, εδώ τα παιδιά κοντεύουν να πάνε μετεξεταστέοι για Σεπτέμβριο. Εν τω μεταξύ, το να εγκαλεί κάποιος κάποιον για λόγους μετριοπάθειας δεν είναι αυτό καθ΄αυτό ένδειξη έλλειψής της εκ μέρους του εγκαλούντα?

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ TopGunZ 15/06/2012 09:45:36

      Μάλλον θέλουν να μπουν στην κόβα, αλλά ξέρουν ότι θα απορριφτούν ελλείψει χιούμορ (και αριστερού παρελθόντος!).
      Κατά τα άλλα, Ευάγγελε, και Παύλε, η σοβαρότης είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν έχουν φαντασία.

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ Strange Attractor 15/06/2012 11:13:14

      Πάλι παράπονο έχεις ;;;; Μα εγώ σε υποστήριξα !

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ TopGunZ 15/06/2012 12:47:44

      ..." Εν τω μεταξύ, το να εγκαλεί κάποιος κάποιον για λόγους μετριοπάθειας δεν είναι αυτό καθ΄αυτό ένδειξη έλλειψής της εκ μέρους του εγκαλούντα? "
      Απάντηση:
      Το να χαρακτηρίζει κάποιος κάποιον μετεξεταστέο, την ώρα που μιλάει για μετριοπάθεια, δεν είναι αυτό καθ αυτό έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού εκ μέρους του εγκαλούντος ;;;;; (Ας αφήσουμε την Ελούντα )

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Christos Iraklio 15/06/2012 01:19:05

   Εντελώς ανακριβές ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πειράζει παιδιά μια άλλη φορά Christo

 5. Bianca avatar
  Bianca 15/06/2012 01:16:39

  Μπράβο του,τέλειος,κούκλος, με ωραίο λόγο,μας ανέβασε στα ύψη.Καλή επιτυχία Αλέξη,όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου!!!

  • gloup avatar
   gloup @ Bianca 15/06/2012 02:47:44

   Ο κοπανιστός αέρας ανεβαίνει κοπέλα μου, νόμος της φυσικής. Και τα πανηγυριώτικα μπαλόνια μόλις ανέβουν παραπάνω σκάνε.

  • Σχετικά Ασχετος avatar
   Σχετικά Ασχετος @ Bianca 15/06/2012 08:15:59

   Bianca σε γουστάρω.Είμαι σίγουρος ότι θα με ανεβάσεις στα ύψη.
   Μπράβο σου,τέλεια,με ωραία επιχειρήματα.Είμαι μαζί σου και όχι με τις άλλες τις κομπλεξικές,τις έξυπνες.

 6. blue nile avatar
  blue nile 15/06/2012 01:52:55

  Aπό τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική ο Τσίπρας το μόνο νέο που'χε πάνω του ήταν η ηλικία του.
  Δεν ήθελε και πολύ για να καταλάβει όποιος είχε μια στάλα γνώση ότι αναμασούσε χιλιοειπωμένα τσιτάτα σε μια πιο φρέσκια έκδοση.
  Αριστερά σε μια άλλη έκδοση της ευζωίας χωρίς ουσία, μόνο αποθέωση του θεαθήναι και της εύκολης κριτικής των πάντων , είτε χρήσιμα είτε άχρηστα ήταν αυτά, χωρίς καμιά επικοδομητική πρόταση.
  Αριστερά ως διαφημιστικό σποτάκι κινητής τηλεφωνίας του θέλω παντού περισσότερα χωρίς όμως να κοπιάσω πραγματικά για τίποτα.
  Να περνάω εύκολα τις τάξεις στο σχολείο, να μπω άνευ δύσκολων εξετάσεων στο πανεπιστήμιο, εκεί να τα κάνω όλα μαντάρα για τον πρώτο φασίστα καθηγητή που τόλμησε να με κόψει. Να πάρω το πτυχίο, να κάνω και ένα μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ στη Πάτρα (όλως τυχαίο όλοι οι Συριζαίοι πως τα καταφέρνουν και επιλέγονται, τόση τύχη πια, εγώ τέσσερις φορές έκανα αίτηση τεσσερις φορές πήρα το ...αντε να μη το πω...). Να βρω δουλειά καλά αμειβόμενη με τριανταπεντάωρο εβδομαδιαίως. Να βγω στη σύνταξη στα πενήντα πέντε...
  Στο μεσοδιάστημα θα κλείνω λιμάνια και φέρνοντας σε απόγνωση τους νησιώτες επαγγελματίες που θα περιμένουν μάταια να τζιράρουν, θα μπλοκάρω με καμιά εκατοστή συντρόφια μπαχαλάκηδες εμπορικούς δρόμους αστικών κέντρων σε ώρες αιχμής... έτσι για τη μαγκιά μου. Θα καίω την Αθήνα επειδή ένας μπάτσος έκανε ένα έγκλημα ...Χωρίς να μπορώ ξαναφέρω πίσω το αδικοχαμένο παιδί με το να σπάω και να ρημάζω...μόνο να τιμωρώ τους λάθος ανθρώπους.
  Αριστερά της εθνικής αποδόμησης. Γιατί όταν μου κάνουν μαύρη τη ζωή (επειδή δεν δέχονται όλα τα παραπάνω) τότε μου τσαμπουνάνε χαζομάρες για έθνος και φυλή. Και δώσε διαδηλώσεις νεαρών Συριζαίων στα Σκόπια όπου υποστηρίζουν το δικαίωμα των γειτόνων να ονομάζονται όπως θέλουν. Και να'σου υποστήριξη στο εγκληματικό σχέδιο Ανάν για τη Βόρειο Κύπρο (και όχι για τα κατεχόμενα) . Και πάρε σειρές στον Σκάι με το 1821 του αλήστου λήθης Βερέμη. Και ξαναδώσε επαναγγραφή της ιστορίας στα σχολικά βιβλία όπου οι κλέφτες και αρματωλοί κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας έκαναν επιθέσεις σε βάρος των δυνάμεων της νόμιμης εξουσίας... ή ο ελληνικός στρατός που το 1912 καταλαμβάνει (και όχι απελευθερώνει) την Μακεδονία. Διά χειρός Ρεπούση και εποπτείας Δραγώνα (ναι αυτηνής που τελείωσε εργαστήρι ελευθέρων σπουδών στην Ελλάδα και της αναγνωρίστηκε διδακτορικός τίτλος στην αλλοδαπή).
  Αριστερά της αλόγιστης υποστήριξης στην λαθρομετανάστευση με φλάμπουρο τα γιαλαντζί ανθρώπινα δικαιώματα του Σόρος που θέλουν να μετατρέψουν το κράτος, εξαντλώντας το παράλληλα, σε φιλανθρωπικό ίδρυμα φιλοξενίας διαπλανητικών κατατρεγμένων. Σε βάρος των ντόπιων που είχαν την... ατυχία να γεννηθούν εδώ.
  Όχι δεν κατακρίνω την αριστερά. Αλλά πόση σχέση με την κοινωνική δικαιοσύνη έχει η αριστερά του Τσίπρα;
  Ο Αλέξης γέννημα θρέμμα της αλλοτρίωσης της αριστεράς, κατάλαβε έγκαιρα τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει μια περίοπτη θέση στο πολιτικό στερέωμα.
  Πάντρεψε τη πολυπολιτισμική life style ποικιλομορφία αλά Manu Chao, με το κυριλέ λούμπεν των πρώτων Ισπανών αγανακτισμένων, με τον κάθε καρυδιάς Αμυρά. Όταν δε είδε ότι η άστοχη πολιτική του μνημονίου δίνει αέρα στα πανιά του πρόσθεσε την ανδρεική παροχολογία της δεκαετίας του '80 ως σαντιγύ και κερασάκι στην τούρτα. Μπορεί να μην έχει τα καλοζωισμένα ταμεία που παρέλαβε ο Ανδρέας αλλά έχει στην φαρέτρα του πυρηνικό όπλο. Την εδώ και δέκα και βάλε χρόνια συνταξιοδοτημένη δραχμή.
  Μάζεψε και αρκετούς σεσημασμένους πρασινοφρουρούς για να έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία, παίρνοντας παράλληλα την εκδίκηση του από το ΠΑΣΟΚ που μέχρι πρότινος έκανε αφαίμαξη στελεχών από τον Συνασπισμό και τον απόγονο του. Όλα εδώ πληρώνονται πράσινε ήλιε...
  Ο Τσίπρας λοιπόν της ντεμέκ αριστεράς ένωσε όλες τις συνιστώσες σε ένα κόμμα καιροσκοπικού χαρακτήρα και ετοιμάζεται για το μεγάλο κόλπο.
  Λέτε να τον περιμένει η κατάληψη της βουλής;
  Έχω την εντύπωση ότι στη μεταπολίτευση τις πιο πολλές φορές κέρδισαν αυτοί που έταξαν περισσότερα έχοντας συνάμα το σπρώξιμο των ΜΜΕ. Για να ματαιώσουν μετά τις προσδοκίες.
  Όσοι από αυτούς εγκλημάτισαν σε βάρος του ελληνικού λαού την έβγαλαν μέχρι τώρα καθαρή (για τον ΓΑΠ δεν ξέρουμε ακόμα αλλά ο Αλέξης φρόντισε με τις δεύτερες εκλογές για τη παραγραφή των αδικημάτων του κατά Φαήλον παιδιού από τη Μινεζότα).
  Όμως οι καιροί αλλάζουν ...δικαίωμα στην αποτυχία δεν υπάρχει πια...ας προσέξει ο Αλέξης μη τυχόν στο τέλος του δράματος βρεθεί με τη χώρα διαλυμένη σε καμιά ταράτσα να περιμένει το σωτήριο ελικόπτερο...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ blue nile 15/06/2012 10:35:50

   Μην λές πολλά γιατί θα σε περιλάβει το δίδυμο Ευάγγελος- Παύλος και θα σε καταχεριάσει και σένα. Ειδικά τώρα που εντάχθηκες ισότιμα στην κόβα Β. Ελλάδας.

   • blue nile avatar
    blue nile @ Strange Attractor 15/06/2012 11:10:10

    Kαλημέρα. Τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτή τη ζωή. Ακόμα και η ένταξη στη κόβα Β. Ελλάδας. Και η διαφωνία καλή είναι μιας που χωρίς αυτή θα υπήρχε πλήξη...είναι και χρήσιμη γιατί με την κάθε άλλη άποψη αναμετριέσαι...

   • Παύλος avatar
    Παύλος @ Strange Attractor 15/06/2012 12:17:44

    Τώρα πού κολλάει αυτός ο υπαινιγμός Strange ;;;;
    Βλέπεις ότι προκαλείς ;;;
    Ίσα ίσα που με εκφράζει απόλυτα ο Blue Nile και τον συγχαίρω !
    Αν κινδυνεύει να καταχεριαστεί από κάποιον, είσαι μόνον εσύ, με τα αριστερά σου ινδάλματα και τους αριστερούς σου ήρωες , που σήκωσαν την μπάνκα του πολιτικού χρηματιστηρίου !!!!! ( υπό τα χειροκροτήματα μερικών όπως εσύ ).
    Εκτός αν τα ρίχνουμε όλα στο καλαμπούρι, οπότε πάω πάσο .

    • blue nile avatar
     blue nile @ Παύλος 15/06/2012 14:49:43

     Παύλο σίγουρος δεν μπορώ να είμαι. Όμως είναι λογικό κάποιος που κάποτε στη ζωή του μαγνητίστηκε από τις αριστερές ιδές για ένα πιο δίκαιο κόσμο, να νιώθει ακόμα μια έλξη προς εκείνη τη πλευρά.
     Είναι τυχαίο άραγε που οι περισσότεροι παρόμοιοι που γνωρίζω μπορεί πλέον να έχουν εγκαταλείψει την αριστερά αλλά να επιλέγουν τον κοινωνικό φιλελευθερισμό του Σαμαρά. Που απεχθάνεται τον κρατισμό θέλοντας όμως το κράτος με ενεργό ρόλο στο οικονομικό γίγνεσθαι . Δηλαδή όχι ένα κράτος απλό παρατηρητή στα οικονομικά αλισβερίσια των μονοπωλίων , των ολιγοπωλίων που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους αλλά ένα κράτος να θέτει τους κανόνες ...και να τους τηρεί.

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ blue nile 15/06/2012 18:06:59

      Δεν διαφωνώ καλέ μου άνθρωπε και λίγα μπορεέι να λες . Ειδικά στα οικονομικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ ότι έχω σχεδόν μεσάνυχτα.
      Επίσης, ποος λέει ότι ένας πρώην Αριστερός, αποκλείεται να γίνει πολύ καλύτερος Δεξιός από 'μας τους ανέκαθεν ;;;
      Ούτε επίσης με νοιάζει αν τις όποιες σκουριασμένες ιδέες του τις κουβαλά απλώς μες την ψυχή του!!!
      Με νοιάζει όμως, όταν τις στήνει "ομπρός" του και εμπρός μου( όπως γράφω και λίγο πιο πάνω ), και επιμένει να μου τις πασάρει ως ινδάλματα, όταν οι πάντες γνωρίζουν πόσο ευτελίστηκαν στο παζάρι της πολιτικής εξαργύρωσης και κατάντησαν "ράκη".....μες την πολλήν συνάφειαν !!!!!!!!!

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ Παύλος 15/06/2012 18:14:59

      Εκεί εσύ. Το συνεχίζεις.
      Αν μας έλεγες και που σε όλη αυτή την ανάρτηση και στα σχόλια μου (πιο πάνω) είδες να "στήνω ομπρός σου" αριστερά ινδάλματα κλπ θα σου ήμουν υπόχρεος.
      Πάντως, κάποια εμμονή μαζί μου έχεις. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το κόλλημα.

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ Παύλος 15/06/2012 18:16:39

      Και μεσ την ταραχή σου να με προσβάλλεις, ούτε το όνομά σου δεν γράφεις σωστά!

     • tak avatar
      tak @ Strange Attractor 15/06/2012 18:33:28

      Προς όλους σας...
      Pax vobis!

 7. Bob ο μάστορας avatar
  Bob ο μάστορας 15/06/2012 05:00:38

  Δεν καίγονται μόνο τα λόγια!

  Έχει καεί και όλη η Σταδίου, όπου ρίχνουν τα επαναστατικά τους σουλάτσα, οι φλογεροί ακτιβιστές του δεκαπενταμελούς. Ένας δρόμος στολίδι της πόλης κάποτε, έχει απομείνει με 10 καταστήματα.

  Σιωπηλή και έρημη η Σταδίου, κράτησε μόνο 3+1 φαντάσματα, να στοιχειώνουν τη συνείδηση των χιλιάδων που διαδήλώναν ως πολιτική πράξη και όχι από χόμπυ σε διαγωνισμό μαλακίας.

  Η μεγάλη ήττα οστόσω, προέρχεται από τη λείανση της ακαιραιότητας και από τη φτώχεια των ιδεών. Η (τυπικά) πλούσια σε διανοούμενους αριστερά στη χώρα μας, με τη στελέχωσή της θα έπρεπε να έχει σχεδιάσει και προτείνει μια καλλίτερη κοινωνία. Ίσως θα όφειλε να εξελίξει ακόμα και το πολιτικό της εργαλείο, τον υλισμό, βελτιώνοντας τη σκέψη της, μήπως και απαλαχθεί από τον ιδρυματισμό της.

  Αντ' αυτού κοίταξε να κρατήσει το μαγαζάκι ανοιχτό. Τα ψηφαλάκια, καμιά θεσούλα, άντε και κανένα Κόκκαλο που έπεφτε από το τραπέζι.
  Θύμα της ρητορικής της, προτίμησε και έπαιξε 40 χρόνια, το ρόλο της γκρινιάρας πεθεράς - με το χέρι στη μέση και το φρύδι σηκωμένο.
  Τα αποτελάσματα είναι ορατά, όπου κυριάρχησε. Ιδεολογία, εκπαίδευση, συνδικαλισμός, κοινωνική ειρήνη και αλληλεγύη.

  Κι από ιδέες;
  Τίποτα, τίποτα, τίποτα.
  Μόνο φουσκωμένα λόγια και καμώματα και πόζες.
  Και αποκαΐδια...

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ Bob ο μάστορας 15/06/2012 10:43:14

   Είσαι μεγάλος Μάστορας!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • Bob ο μάστορας avatar
   Bob ο μάστορας @ Bob ο μάστορας 15/06/2012 14:02:01

   λείανση της ακεραιότητας, ειρήνη και αλληλεγγύη

 8. Angie avatar
  Angie 15/06/2012 09:16:30

  @ EVANGELOS
  Μήπως είσαι ερωτευμένος με κανέναν εδώ μέσα?

 9. Α avatar
  Α 15/06/2012 10:20:21

  Σε 2 μέρες ψηφίζουμε και ακόμα δεν έχω καταλάβει......αν ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, τι ψηφίζουμε καταγγελία του μνημονίου ή επαναδιαπραγμάτευση;
  http://www.youtube.com/watch?v=fi-Z6YrbgHM&feature=g-vrec

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Α 15/06/2012 14:25:18

   Όπως λέει και ο αξιότιμος συνσχολιαστής Αστυάνακτας σε σημερινό άρθρο, δυο γύρους πίτα για χορτοφάγους ψηφίζεις με ΣΥΡΙΖΑ...

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Α 15/06/2012 17:18:23

   αν ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλουμε κυρίως τον εαυτό μας, κατατάσσοντάς τον οικειοθελώς στους απερίσκεπτους που ακολουθούν δημαγωγούς υπηρέτες αλλοτρίων συμφερόντων, των οποίων ο λόγος είναι εσκεμμένα θολός και μπερδεμένος, ώστε να παραπλανεί για τους πραγματικούς σκοπούς και στόχους ...

 10. Maria avatar
  Maria 16/06/2012 20:22:10

  ...σωστός ο gloup!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.