#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/05/2013 19:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα τσιτάτα του Λένιν, να τα πεις και στην ΟΛΜΕ , Αλέξη!!!Παρακαλούμε την ΟΛΜΕ να αποκτήσει λίγο επαφή με την πραγματικότητα.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως μερίδα του Προεδρείου των ΕΛΜΕ πηγαίνει την κατάσταση στα άκρα και ζητάει να εμποδιστούν οι μαθητές να δώσουν το μάθημα της Παρασκευής.

Ο σουρεαλισμός όμως , που αποδεικνύει και το τέλος του Συνδικαλισμού, όπως τον ξέρουμε, φαίνεται από το γεγονός πως ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, διατυμπανίζει πως, αύριο, Πέμπτη, 16 Μαΐου, μία μέρα δηλαδή, πριν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα πάρουν την τελική τους απόφαση.

Με λίγα λόγια:

Η ΟΛΜΕ αύριο θα αποφασίσει, αυτό που οι Πρόεδροι των ΕΛΜΕ σήμερα αποφασίζουν, αυτό που η ΟΛΜΕ πρότεινε πριν από μία βδομάδα.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί απαξιώνεται καθημερινά το συνδικαλιστικό κίνημα.

Ορθώς λοιπόν η Κυβέρνηση προέβη σε πολιτική κινητοποίηση των Εκπαιδευτικών, και σε Επίταξη των Σχολικών Κτιρίων.

Οι παιδικές ασθένειες πρέπει να θεραπεύονται προληπτικά.

Θα πρότεινα στον Σύντροφο Αλέξη μιας και του αρέσουν τα τσιτάτα του Λένιν στον ΣΕΒ, να τα πει και στην ΟΛΜΕ:

Στο περίφημο "Τι να κάνουμε" ο Βλαδίμηρος γράφει: "To επαναστατικό κόμμα δεν αποτελεί μια κλίκα συνωμοτών με δικά τους συμφέροντα και επιδιώξεις, αλλά σταθερή και μαχητική οργάνωση των πιο συνειδητών και αποφασιστικών στοιχείων της τάξης..."

θ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. δρόμος avatar
  δρόμος 15/05/2013 16:14:00

  Γιατί να μην τα πει... Στο περιβάλλον των προέδρων 15μελούς τα "πιό συνειδητά και αποφασιστικά στοιχεία της τάξης" (της Β' Λυκείου λ.χ.) είναι οι συνδικαλισμένοι καθηγητές: αρχηγοί στον αγώνα, παρακινητές καταλήψεων και απεργιών, τροφοδότες των καταληψιών μαθητών με τρόφιμα και ξύλα για να ζεσταίνωνται τις κρύες νύχτες στις σχολικές αυλές, ώστε να αυξάνεται και να δυναμώνει το μαθητικό κίνημα που στήριξε για δεκαετίες τα αιτήματά τους (αχ και να καταλάβαιναν οι μαθητές του τότε τι καθοριστικό ήταν αυτό για τη ζωή και τις επιλογές τους σήμερα!). Σε πλήρη γνώση των αριστερών ηγεσιών, που απολαμβάνουν τώρα τους καρπούς των κόπων τους: μια κοινωνία άμοιρη αρχών και γνώσης, που θεοποιεί τον λαϊκισμό και τον μηδενισμό των δήθεν.

  Μακάρι να ξεσηκωθούν οι γονείς των ευνουχισμένων γενεών που δημιούργησε ο σχολικός συνδικαλισμός, διαπιστώνοντας έστω και αργά τις συνέπειες της 30ετούς λαίλαπας στην παιδεία, και εκδηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να μην αφήσουν να επαναληφθεί το κρίμα και στην επόμενη γενιά.

 2. ορεσείβιος avatar
  ορεσείβιος 15/05/2013 17:09:24

  Μωραίνει Κύριος...
  Ουδείς μωρότερος....

  Η λαική θυμοσοφία δεν βγήκε τυχαία..

  • Αλέξανδρος avatar
   Αλέξανδρος @ ορεσείβιος 15/05/2013 21:54:20

   Αγαπητέ Ορεσίβιε, για να μην επιβεβαιώσεις τη λαϊκή θυμοσοφία δεν έγινες εκπαιδευτικός;; (Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι είναι τέλειοι....αλλά οι γενικεύσεις και οι ειρωνείες μόνο κακό κάνουν)

 3. nancy avatar
  nancy 15/05/2013 18:53:28

  E, βρίσκουν και κάνουν.
  Και γιατί κάνουν όλοι τους έκπληκτους αφού και το υπουργείο τους αβαντάρει από πάνω και τους δίνει και απόσπάσεις κα΄τα προτεραιότητα επειδή είναι συνδικαλιστές.
  Δηλαδή δεν κατάλαβα!
  Γιατί κάποιοι δεν συνδικαλίζονται εκεί που έχουν την οργανική θέση τους;
  Και γιατί να παίρνουν προνομιακές αποσπάσεις ως συνδικαλιστές,
  και να κόβουν την απόσπαση από κάποιον καθηγητή που μπορεί να έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, ή άλλους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ;

  Αυτές οι αποσπάσεις των συνδικαλιστών πρέπει να κοπούν μαχαίρι γιατί κάνουν χειρότερο όλο το σύστημα του πάρε-δώσε και των ρουσφετιών.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ nancy 16/05/2013 00:44:24

   +10000

 4. Factorx avatar
  Factorx 15/05/2013 19:36:29

  Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
  «Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διεξαχθούν ομαλά και στην ώρα τους.
  Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση προχώρησαν σε μία επιβεβλημένη απόφαση, για να διαφυλάξουν την προσπάθεια των νέων που διαγωνίζονται στην πιο δύσκολη εξέταση της ζωής τους.
  Ύψιστο καθήκον όλων είναι η δημιουργία κλίματος ηρεμίας για την ολοκλήρωση της κοπιώδους προσπάθειας των παιδιών.
  Τώρα προέχει η άσκηση του καθήκοντος και η ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αυτό άλλωστε επιθυμεί η ελληνική κοινωνία.
  Εύχομαι καλή επιτυχία στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.