#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/03/2012 15:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα τουρκολάγνα γιουσουφάκια των αποκρατικοποίησεωνΈνα από τα φρούτα που ανθίζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι τα λεγόμενα Golden Boys. Αυτοί οι νεογιάπηδες της πλάκας, με το μαλί γεμάτο τζέλ, τα ...μεταπτυχιακά στο London και τα ακριβά κουστούμια που ήρθαν να δείξουν στους ιθαγενείς αυτά που έμαθαν στα αμφιθέατρα. Να ασκήσουν στην πράξη όσα έμαθαν στη θεωρία.

Όπου ανακατεύτηκαν, τα  έκαναν θάλασσα! Πειραματίζονται στου κασίδι του κεφάλι, ως μαθητευόμενοι μάγοι, ενώ εισπράττουν παχυλούς μισθούς.

Τελευταίο κρούσμα αυτοί οι τύποι του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων που πήγαν στην Κωνσταντινούπολη και είπαν ότι πωλείται το 1/3 της Ελλάδος!

Κατ’ αρχήν δεν πηγαίνεις στην Τουρκία  να πωλήσεις ελληνική γή.

Γιατί αυτή η γή, βρέ νούμερα, απελευθερώθηκε με αίμα.

Δεύτερον, όταν μιλάτε δεν βάζετε πρώτα τη γλώσσα σας σ’ αυτό το ρημάδι το μυαλό σας; Εκτός και αν  δεν σας ξεφεύγουν τυχαία αυτά που λέτε και μετράτε τις αντιδράσεις μας;

Βέβαια, δεν χρειάστηκε και πολύ για να αρχίσει η πλάκα στα τουρκικά ΜΜΕ και στη συνέχεια η είδηση να αναπαραχθεί παντού.

Όταν οι ...φωστήρες κατάλαβαν το μέγεθος της γκάφας τους, άρχισαν τις γνωστές δικαιολογίες. «Δεν εννοούσαμε το 1/3, αλλά το 3%», «έγινε λάθος στη μετάφραση» και άλλα τέτοια κουλά!  Και το 3% είναι πολύ! Και το ένα στρέμμα είναι πολύ!

Να τους μαζέψει κάποιος, γιατί μπορεί να ξυπνήσουμε ένα πρωϊ και να μη πιστεύουμε αυτό που θα βλέπουμε...

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βαγκούκος avatar
  Βαγκούκος 22/03/2012 16:05:27

  Είναι η επιτροπή που συμμετέχει και η κ. Ζωηρού; H προστατευόμενη και σπουδάσασα στην Αγγλία δαπάναις του προέδρου του ΛΑΟΣ;

 2. Anaconda avatar
  Anaconda 22/03/2012 16:05:36

  Η ΝΔ δεν στηρίζει με εκπρόσωπό της αυτές τις ενέργειες;

  • factorx avatar
   factorx @ Anaconda 22/03/2012 19:57:13

   Γιατί προτρέχεις;:

   Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

   «Η Ν.Δ. πιστεύει απόλυτα στην ανάγκη πλήρους αξιοποίησης της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου και σε ένα τολμηρό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, που θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις, θα τονώσει την Ελληνική οικονομία και θα στηρίξει την απασχόληση, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

   Όλα αυτά τα σχέδια όμως πρέπει πρώτα να αξιολογούνται και να υφίστανται τον απαραίτητο έλεγχο για το αν και κατά πόσον ανταποκρίνονται στα δεδομένα και στα ζητούμενα της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας μας και στην ανάγκη προστασίας της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

   Εξυπακούεται ότι αυτή την απαράβατη αρχή πρέπει να έχουν υπόψη τους όλοι οι δραστηριοποιούμενοι περί την οικονομία και την ανάπτυξη κυβερνητικοί και κρατικοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων και των στελεχών του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων της Περιουσίας του Δημοσίου».

   • Μανιάτης avatar
    Μανιάτης @ factorx 22/03/2012 20:18:03

    Το ζήτημα είναι μεγίστης σημασίας.
    Μας κλέβουν ανθρωπίσκοι την περιουσία μας!
    Καιρός να λογοδοτήσουν. Να δικαστούν για κλοπή.
    Ναι για κλοπή.
    Η δημόσια περιουσία είναι περιουσία των πολιτών ως φυσικό πρόσωπο, μέτοχο, κι όχι ως μεταφυσικό που η έννοια λαός τείνει να εκφράζει.

    Πρόκειται για ζήτημα που οι πολίτες παρακολουθούμε με προσοχή.
    Και επ΄ αυτού θα κριθεί η ηθική υπόσταση της ΝΔ και η φερεγγυότητά της.

   • Anaconda avatar
    Anaconda @ factorx 22/03/2012 20:27:39

    factorx, δεν προτρέχω εγώ αλλά ο εκπρόσωπος της ΝΔ στο Ταμείο: είναι προφανές ότι οι προϋποθέσεις που θέτει με αυτή τη δήλωσή του ο Παναγιωτόπουλος ΔΕΝ πληρούνται, συνεπώς οι ενέργειες του εκπροσώπου της ΝΔ στο Ταμείο είναι ΕΚΤΟΣ των κομματικών προϋποθέσεων.
    Συμπέρασμα: αν η ΝΔ αποσύρει ΤΩΡΑ τον εκπρόσωπό της και τον αντικαταστήσει με κάποιον που να ακολουθεί τις αρχές της, η ΝΔ θα έχει απλά διορθώσει ένα λάθος που έκανε. Αν δεν τον αποσύρει, ο Παναγιωτόπουλος απλά λέει διαφορετικά πράγματα από αυτά που η ΝΔ επιλέγει στην πράξη.
    Θα γνωρίζουμε εκ του αποτελέσματος τί από τα δύο ισχύει εντός ολίγων ωρών.

 3. Αδέξιος Δεξιός avatar
  Αδέξιος Δεξιός 22/03/2012 16:12:25

  και τι θέλεις τώρα εσύ;
  να τρέχει ο Σαμαράς να τους κλείσει το στόμα;
  Μη γράψουμε κάτι και αμέσως τι κάνει η ΝΔ;
  Εχει έναν εκπρόσωπο και παρακολουθεί.
  Ευτυχώς, δηλαδή, γιατί αλλιώς τα είχαν ήδη ξεπουλήσει όλα

  • franc avatar
   franc @ Αδέξιος Δεξιός 22/03/2012 16:19:37

   Aυτό πάθαινε κι ο καημένος ο Καραμανλής. Πού να πρωτοτρέξει να τους μαζεψει ο άνθρωπος. Βλέπεις καήκαμε στο χυλό και τώρα φυσάμε και το γιαούρτι, γιατι ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ η ΝΔ. Αλλοιώς θα κοιτάγαμε και θα γελάγαμε.

 4. juliet avatar
  juliet 22/03/2012 16:45:36

  Πόσο είπανε πληρώνονται ; και από που;

 5. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 22/03/2012 17:11:15

  Μήπως τέτοια golden boys προορίζει και η ΝΔ να μας κυβερνήσουν, έτσι, με όπλο ένα μάστερ και μηδενική επαφή με την πραγματικότητα;
  Ψάξε!

  • Δημήτρης, ετών 31 avatar
   Δημήτρης, ετών 31 @ ΠΗΛΕΑΣ 22/03/2012 18:49:21

   Σωστός φίλε, τέτοιοι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα και σε όλους τους χώρους. Και μάλιστα προσαρμόζονται πολύ εύκολα, ανάλογα με τις συνθήκες...

 6. Λ.Υ. avatar
  Λ.Υ. 22/03/2012 17:19:26

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ

 7. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 22/03/2012 17:20:36

  Κάποιοι στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε, ελεύθερη οικονομία ή σοσιαλισμό.
  Κοινωνικά συστήματα τραβεστί δεν υπάρχουν.
  Βέβαια, πρώτα πρέπει να δούμε, αν ως έθνος έχουμε τα προσόντα να ζήσουμε σε καθεστώς ελεύθερης οικονομίας.
  Σχετικά με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Η σημερινή κατάσταση είναι εγκληματική.
  Η Αριστερά θα αντισταθεί σε οιανδήποτε προσπάθεια αξιοποίησης.
  Συμμάχους θα έχει τα λαμόγια που λυμαίνονται τη δημόσια περιουσία.
  Αλλά και τα θύματα του αριστεροεθνικίστικου ιδεολογικού νεφελώματος.
  Η αξιοποίηση με βάση τους κανόνες της ελεύθερης οικονομίας θα αποτελέσει κριτήριο για την ικανότητα των ερχόμενων πολιτικών ηγεσιών να διοικήσουν αποτελεσματικά της χώρα και να εμφυσήσουν στην κοινωνία πνεύμα εμπιστοσύνης, ανάπτυξης και προόδου.

  Και μια ιστορία:
  Γνωστός, πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης, αριστερός, στα 70+ χρόνια του, παραπονιέται για κάποιο χαράτσι στα ακίνητα. Ο συνομιλητής του διακόπτει και του λέει μα το 300 μ2 σπιτάκι σου είναι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, παράνομο, πλήρωσε και κάτι. Στο σπιτάκι του διανοούμενου ασπρομάλλη συνθέτη που τόσο αγαπάει τους πόνους και τα δάκρυα του λαού βρίσκεται στη Ραφήνα.
  Καθώς άκουγα την αφήγηση κατάλαβα πόσο απλή διαδικασία είναι η εκπόρνευση της κοινωνίας και ειδικά αυτών των διανοουμένων αριστερών.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ Μανιάτης 22/03/2012 17:25:25

   Με λίγα λόγια, δεν σε πειράζει να πουληθεί ελληνική γη στους Τούρκους. Αρκεί να μην παραβιασθεί το δόγμα της «ελεύθερης οικονομίας». Άλλες παράμετροι δεν υπεισέρχονται στην ασπρόμαυρη σκέψη σου.

   • Μανιάτης avatar
    Μανιάτης @ ΚΜ 22/03/2012 18:37:47

    Γιατί τρέχεις! Από πού βγαίνει το συμπέρασμα που αναφέρεις;

  • avanti avatar
   avanti @ Μανιάτης 22/03/2012 17:37:34

   Δεν έχεις άδικο ότι τα κοινωνικά συστήματα δεν πρέπει να είναι τραβεστί, αλλά να μην ρίχνουμε όλη την λάσπη στην αριστερά, γιατί μέχρι σήμερα τα δεδομένα λένε ότι η δημόσια περιουσία έχει διαχειριστεί με αδιαφανείς τρόπους και μεθόδους ...... Εγώ βλέπω ότι στο θέμα του ΟΛΠ η αριστερά έχει σιγήσει και δεν ανοίγει ρουθούνι, άρα λοιπόν όλα είναι θέμα χειρισμών και προπαντώς διαφανών χειρισμών.

   • Μανιάτης avatar
    Μανιάτης @ avanti 22/03/2012 18:50:49

    H Αριστερά φέρει ευθύνη στο βαθμό που αρνείται a priori την αξιοποίηση. Οι άλλοι γιατί δημιουργησαν κατάσταση απάτης

 8. avanti avatar
  avanti 22/03/2012 17:23:57

  Σε υποθέσεις που σχετίζονται με την Τουρκία χρειάζεται πολύ προσοχή και μεγάλη πείρα με τους εν λόγω κυρίους, τα πτυχία δεν μετράνε..... οι τύποι είναι πρώτοι στην διαπλοκή, στο ψέμα, στην κουτοπονηριά, τα ίδια κάνουν και μεταξύ τους και γίνονται μαλλιά κουβάρια (στο τέλος σκύβουν το κεφάλι στον ισχυρότερο ή ανάλογα και με το συμφέρον τους), σκέψου τώρα που εμείς τους δώσαμε και σκαλί να ανεβούνε με τη φτώχεια μας. Αλλά δεν καταλαβαίνω την φασαρία και τους σχολιασμούς κάποιων, τι έχουν στο νού τους να τρέχει ο Σαμαράς πίσω από 5-6 εκατ. Ελληνες μην τυχόν και κάνουν την πατάτα?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.