#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/09/2013 21:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα τηλεφωνήματα "καίνε" τη Χρυσή Αυγή

Σε μια κόλλα χαρτί θα τυλίξει η κυβέρνηση την Χρυσή ΑυγήΤώρα, λοιπόν, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Επιτέλους, φαίνεται ότι το δημοκρατικό μας κράτος αποφάσισε να ενεργήσει συντεταγμένα και άμεσα και να χτυπήσει το αυγό του φιδιού. Με νομικά και αστυνομικά όπλα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δείχνει ότι ο Γ. Πατέλης, επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, τηλεφώνησε στον δολοφόνο Γ. Ρουπακιά, λίγη ώρα πριν στήσουν την ενέδρα θανάτου στον Π. Φύσσα. Τα υπόλοιπα ονόματα, τα πρόσωπα που ο ίδιος ο δολοφόνος πήρε τηλέφωνο και τους κινητοποίησε θα τα δούμε στη συνέχεια.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που έγιναν πριν το έγκλημα δείχνουν οργανωμένη κινητοποίηση για τη συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής έξω από την καφετέρια στο Κερατσίνι, όπου δολοφονήθηκε ο 34χρονος Παύλος Φύσσας.

Όπως δήλωσε ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, η σειρά των τηλεφωνημάτων θυμίζει «επιστράτευση» με ιεραρχική δομή, για την ενεργοποίηση των ομάδων που συνέκλιναν στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία.

Όλα τα τηλεφωνήματα έγιναν κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα, που παρακολουθούσε το θύμα, στην καφετέρια «ΚΟΡΑΛΙ», απ' όπου ξεκίνησε και η ένταση, με ανταλλαγή βλεμμάτων, ανάμεσα στην παρέα του θύματος και δύο άλλων θαμώνων που αποδεικνύεται ότι είναι χρυσαυγίτες.

Μόνον ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας, Γ. Ρουπακιάς, ο οποίος ήταν στο σπίτι του, δέχτηκε και έκανε πάνω από δέκα τηλεφωνήματα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης.

Τα στοιχεία αυτό σε συνδυασμό με τα όσα είπε στην εφημερίδα «Εθνος» πρώην μέλος της οργάνωσης στην περιοχή, δίνουν νέα διάσταση. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, το τάγμα εφόδου της Νίκαιας όταν έπρεπε να κάνει μια επιχείρηση αυτό το αποφάσιζε ο Γ. Πατέλης αλλά ο βασικός αρχηγός όλης της περιοχής είναι ο Γιάννης Λαγός, βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ο Πατέλης έπαιρνε εντολή από τον Λαγό στον οποίο αναφέρεται για κάθε περιστατικό που γίνεται. Ο Λαγός στη συνέχεια έπαιρνε τον Μιχαλολιάκο για να λάβει εντολές. Αυτή η επικοινωνία – πυραμίδα, δείχνει ότι υπήρχε σχεδιασμός σε κάθε επιχείρηση και οι εντολές δίνονται από ψηλά και φτάνουν μέχρι τα πρωτοπαλίκαρα, ένα εκ των οποίων είναι και ο δολοφόνος Γ. Ρουπακιάς. Αυτός με τη σειρά του τηλεφωνεί στους «φουσκωτούς» φίλους του για να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν.

Έτσι έγινε και την περασμένη Τρίτη, κάτι που θα αποκαλυφθεί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου; Θα δούμε δηλαδή σε ποιους τηλεφώνησε ο Πατέλης για να πάρει εντολή ώστε ο ίδιος με τη σειρά του να διατάξει τη δολοφονία του Φύσσα.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι αρχές θα έχουν την ευκαιρία να ασκήσουν κατηγορίες για ηθική αυτουργία σε όλη την ιεραρχία της Χρυσής Αυγής αν αυτή διέταξε την ενέδρα θανάτου. Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για βουλευτές και στελέχη της οργάνωσης αν αποδειχθεί ότι είχαν στοχοποιήσει τον Φύσσα, αν δηλαδή δεν ήταν μια τυχαία δολοφονία.

Στη συνέντευξη του πρώην μέλους της οργάνωσης στη Νίκαια αποκαλύπτεται επίσης ο τρόπος οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, τα απλά μέλη, οι φουσκωτοί που παίρνουν χάπια για να φουσκώνουν, ο κλειστός και ανοικτός πυρήνας, οι βουλευτές που έχουν μοιράσει την Ελλάδα σε ζώνες ελέγχου.

Επίσης, λέει ότι ο δολοφόνος Ρουπακιάς ήταν μέλος και ήταν και δεξί χέρι του Πατέλη, του επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης, καταρρίπτοντας έτσι τον ισχυρισμό και του ίδιου του Μιχαλολιάκου ότι ήταν περιστασιακός επισκέπτης στην οργάνωση.

Αποκαλύπτει επίσης μπραβιλίκια, δηλαδή πουλάνε προστασία σε μαγαζιά καθώς και ότι η συγκεκριμένη οργάνωσης της Νίκαιας είναι αναβαθμισμένη και σκληρή, αφού παίρνει μέρος σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις και είναι στην ουσία οι «προστάτες» των συγκεντρώσεων.

Τέλος, και είναι κάτι που πρέπει να ελεγχθεί, καταγγέλλει ότι η Χρυσή Αυγή έχει «πιασμένο» αστυνομικό στη Νίκαια ο οποίος και τους λέει πληροφορίες για τη στάση της αστυνομίας.

Σήμερα, ο πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Αρχηγού, καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλακή με αναστολή για τα όπλα που είχε ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή 4 ετών χωρίς αναστολή.

Η κυβέρνηση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις κινείται άμεσα. Χθες ο Ν. Δένδιας έστειλε στον εισαγγελέα τη «μαύρη βίβλο» της Χρυσής Αυγής, δηλαδή τα 32 περιστατικά στα οποία εμπλέκονται μέλη ή και βουλευτές της οργάνωσης. Ο Άρειος Πάγος ζήτησε ήδη επανεξέταση των υποθέσεων και γιατί δεν ασκήθηκαν διώξεις. Παράλληλα, τη διερεύνηση όλων των υποθέσεων θα κάνει πλέον η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, γεγονός που δείχνει ότι η κυβέρνηση θέλει καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Το ότι αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τη Χρυσή Αυγή και θα την χαρακτηρίσουν ως εγκληματική οργάνωση ή ως μαφιόζικο κύκλωμα. Αν επιβεβαιωθεί η εμπλοκή βουλευτών τότε θα ασκηθούν διώξεις για κακουργήματα και φυσικά άμεση άρση της βουλευτικής τους ασυλίας.

Ωστόσο, υπάρχει και ευρύτερο σχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο θα ξεπεράσει τον συνταγματικό σκόπελο που δεν επιτρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Με την άσκηση διώξεων θα μπορέσει να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί από την ειδική νομοθεσία περί τρομοκρατίας και τα μέλη της να αντιμετωπιστούν ως τρομοκράτες ή μαφιόζοι.

Αυτό θα οδηγούσε ακόμη και σε διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης ή ακόμη και σε υποχρεωτική επιστροφή των χρημάτων που έχουν πάρει μέχρι τώρα, κάτι που άφησε να εννοηθεί μιλώντας στο ραδιόφωνο ο Μάκης Βορίδης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 20/09/2013 21:25:52

  Καλά το πάνε. Θέλει προσοχή όμως. Αυτοί που θέλουν ένοπλη σύγκρουση και νεκρούς είναι πράκτορες και δεν κολλάνε σε τέτοια. Και οι φανατικοί ένοπλοι ακόλουθοί τους δεν καταλαβαίνουν γενικά τίποτα. Η αστυνομία και η ΕΥΠ πρέπει να αγρυπνούν συνεχώς μέχρι νεωτέρας. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα μετά από όσα είπαν Κουτσούμπας, Μιχαλολιάκος και άλλοι περί στράτευσης του ενός απέναντι στον άλλο...

 2. ΒΜ avatar
  ΒΜ 20/09/2013 22:07:24

  Μέχρι τώρα ανοχή από πλευράς ΝΔ, από εδώ και πέρα σύγκρουση με τη ΧΑ.
  Μέχρι τώρα, βοήθαγε να μαζεύει όλους τους πολιτισμικά, πνευματικά και ηθικά κακομούτσουνους που έτσι δεν αθροίζονταν και δεν δημιουργούσαν πλειοψηφικές καταστάσεις με τη μάζα αυτών που συσπειρώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
  Από εδώ και πέρα όμως, το φούσκωμα των ποσοστών της ΧΑ θα ήταν καταστροφικό για την πρωτιά της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές.
  Μέχρι τώρα, το μνημόνιο-αντιμνημόνιο δούλευε, αλλά πλέον δεν τραβάει με τίποτε...
  Από εδώ και πέρα, με πρωταγωνίστρια τη θεωρία των δύο άκρων, θα παίξει το μέσα στο-έξω από το συνταγματικό τόξο. με την ελπίδα των εμπνευστών και των υπηρετών της ότι θα τους αποδώσει!

 3. yianna avatar
  yianna 20/09/2013 22:31:15

  Να τελειώνουμε με τις μαύρες και κόκκινες συμμορίες, μόνο αυτές μας έλειπαν με τα προβλήματα που έχουμε. Μηδενική ανοχή Πρόεδρε, μηδενική ανοχή και άσε τον Σύριζα να φωνάζει.

 4. Αντίθεσις avatar
  Αντίθεσις 20/09/2013 22:36:03

  Δυστυχώς, εκτός κι αν τα τηλέφωνα των στελεχών της ΧΑ παρακολουθούντο - νομίμως, πράγμα μάλλον απίθανο, για παρανόμως διατηρώ τις υποψίες μου - ώστε να έχουν καταγραφεί οι συνομιλίες που έγιναν, οι χρόνοι και οι προορισμοί αυτών των κλήσεων δεν μπορούν να είναι το μοναδικό στοιχείο για να στηριχθεί η κατηγορία της ηθικής αυτουργίας. Θα υποστηρίξουν ότι συσκέπτοντο ποιο είναι το καταλληλότερο δόλωμα (γαρίδα ή σκουλήκι) για την εκδρομή για ψάρεμα που οργάνωναν για το σαββατοκύριακο... Και ποιος θα μπορεί -με νόμιμες πάντα αποδείξεις- να το αμφισβητήσει;

  Σε κάθε περίπτωση, οι χειριστές κοριών της ασφάλειας και της ΕΥΠ θα δουλεύουν τριπλοβάρδιες αυτή την περίοδο.

  • Θάνος Τάκης avatar
   Θάνος Τάκης @ Αντίθεσις 20/09/2013 22:48:44

   Επιτέλους, αναφέρθηκε και το προφανές! Ότι ένα πράγμα είναι η καταγραφή των κλήσεων και εντελώς άλλο, το περιεχόμενο των συνομιλιών. Το τελευταίο, κατά νόμο, προφανώς και δεν υπάρχει.

   • ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ avatar
    ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ @ Θάνος Τάκης 21/09/2013 02:00:34

    Κάνεις λάθος. Οι κλήσεις καταγράφονται και μπορούν να ελεγχθούν για πέντε χρόνια.

   • alex avatar
    alex @ Θάνος Τάκης 21/09/2013 20:46:02

    η αστυνομια θελει ελεγχο των κινητων για τουλαχιστον ενα μηνα
    απο εκει μπορει να στοιχειοθετησει κινησεις πριν και μετα απο τηλεφωνηματα,να φτιαξει το μοτιβο δρασης τους και να βρει τους πυρηνες
    αν πχ τουλαχιστον μια φορα, μετα απο ενα τηλεφωνικο 'συναγερμο' εμφανιστουν τα κινητα να συγκλινουν ολα προς ενα σημειο που εγινε μετα επεισοδειο, τοτε εχουμε την αποδειξη της οργανωμενης εγληματικης δρασης

 5. Tassos avatar
  Tassos 20/09/2013 22:38:41

  Καθημερινή μου συντροφιά, συντελεστές του ΑΝΤΙ, ελπίζω να καταλάβατε ότι ήταν λάθος οι παροτρύνσεις σας στον Αρχηγό να υιοθετήσει μέρος της ατζέντας της ΧΑ. Είδατε που η ηθική δικαιωση της ΝΔ απέναντι σε αυτήν την συμμορία είναι ισοπεδωτική. Τώρα οι ψηφοφόροι της ΧΑ θα γυρίσουν στην ΝΔ όπως πρέπει: με το κεφάλι σκυφτό, στα μουγγά και στη ζούλα. Και με μερικές πιτσιλιές αίμα στα χέρια τους.

  • Μara avatar
   Μara @ Tassos 21/09/2013 00:11:36

   Τάσο..., ότι και άν πίνεις... κόφτο, σε πειράζει....

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Μara 21/09/2013 00:42:17

    Είναι και αυτός ένας από τους κυκλοφορούντες εδώ wannabe Μεγάλους Ιεροεξεταστές και Εισαγγελείς Βισίνσκυ...Δεν είναι τίποτα, φταίει το νερό (και οι αεροψεκασμοί ίσως...).

    • Tassos avatar
     Tassos @ ΒΙΣ 21/09/2013 10:46:45

     Απ' ότι βλέπω σε κόπηκαν τα φτερά. γυρίζεις με κατεβασμένο κεφάλι στην Δεξιά. Αλληθώριζες προς την ακροδεξιά, έχεις και συ λίγες πιτσιλιές αίμα του Φύσσα στα χέρια σου.

  • Greg avatar
   Greg @ Tassos 21/09/2013 00:31:49

   Όμορφα και απλά, σαν μια βόλτα Κυριακή πρωί.

 6. rally monkey avatar
  rally monkey 20/09/2013 22:47:00

  ειπαμε '..θελει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει'
  το 'δυστυχώς' τι το θες.. δωσε ελεύθερα το προγνωστικό σου

 7. factorx avatar
  factorx 20/09/2013 23:03:14

  ;;;

  • Tassos avatar
   Tassos @ factorx 20/09/2013 23:22:16

   Οταν γράφατε ότι η ΝΔ κοιτάει τα ποσοστά της ΧΑ να ανεβαίνουν, ουσιαστικά την καλούσατε να υιοθετήσει ένα μέρος της ατζέντας της.

   • George avatar
    George @ Tassos 21/09/2013 09:07:15

    Μάλλον να επιλύσει τα προβλήματα που την δυναμώνουν. Νομίζω ότι αν τους κάλυπτε η ατζέντα της ΧΑ, απλά θα μετακομίζανε!

 8. svetlana avatar
  svetlana 20/09/2013 23:19:32

  Η άνοδος της Χ.Α. τελειώνει...
  Η σημαντική διαφορά είναι ότι το χαστούκι στη Κανέλλη, για τον περισσότερο κόσμο, αντιπροσώπευε, εκείνη την εποχή, τουλάχιστον, χαστούκι στο πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του, από όποιον πολιτικό χώρο και εάν προέρχονταν. Ο τραμπούκος Κασιδιάρης έκανε πράξη αυτό, που αρκετοί από τον απλό κόσμο, τότε επιθυμούσε να κάνει. Γροθιά στο σύστημα και στο κατεστημένο λόγω της οργής και της αγανάκτησης.
  Ενώ τώρα, μια σειρά γεγονότων - Βίτσι, Μελιγαλάς - με αποκορύφωμα τη στυγερή δολοφονία ενός Έλληνα πολίτη, έδωσε γροθιά στο χαμηλό υπογάστριο της μεσαιάς τάξης... που έκλεινε το μάτι τους τελευταίους μήνες στο πολιτικό σύστημα, μέσω της δημοσκοπικής ανόδου της Χ.Α.
  Οι Έλληνες δεν έχουμε στο DNA μας τη βαρβαρότητα και τον τραμπουκισμό... Και όταν τα πράγματα σοβαρεύουν και πέφτουν οι μάσκες, τότε βρίσκουμε, ως έθνος, το θάρρος να τελειώνουμε καταστάσεις! Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ svetlana 20/09/2013 23:39:42

   αυτο που σου διαφεύγει ειναι ο'τι δεν χρειαζεσαι πολλούς τραμπούκους - χρειαζεσαι ελάχιστους - κατάλληλα τοποθετημένους και 'μεσαια ταξη' παυει να υφισταται και τυπικα - εισαι ή 'μ' αυτους' ή 'με τους άλλους'

 9. billi smart avatar
  billi smart 20/09/2013 23:26:53

  ρε χρυσαυγιτες.......και μεις παιζαμε πολεμο μικροι.......αλλα μετα πιασαμε γκομενα..........

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ billi smart 21/09/2013 00:15:11

   Κι αὐτοί τό προσπαθοῦν...

  • karasumi avatar
   karasumi @ billi smart 21/09/2013 01:03:18

   Ξέρεις τι λένε, το μέγεθος του παλουκιού που κραδαίνει κανείς, είναι αντιστρόφως ανάλογο με το μέγεθος του τσουτσουνιου του. Έτσι γι αυτούς δεν έχει ελπίδα...

 10. Gia ta panygiria avatar
  Gia ta panygiria 20/09/2013 23:37:51

  Μαζευτήκατε εδώ μέσα όλοι οι ....τεθλιμμένοι Χρυσαυγίτες, με το φερετζέ του αδικαίωτου τάχα Νεοδημοκράτη και του μάντη κακών. Τι να κάνουμε, ήρθε η ώρα να πάτε επί τέλους στο ταμείο.

 11. Γιώργος Καλύτερος avatar
  Γιώργος Καλύτερος 21/09/2013 00:21:01

  Ο τρόπος που κάθε φορά, ακόμα και στις πλέον πασιφανέστατες περιπτώσεις, αρνούνται απολύτως τα πάντα και περνάνε αμέσως σε πρόχειρη αντεπίθεση της συμφοράς παριστάνοντας τα θύματα σκευωρίας, η προκλητικότητα της απουσίας κάθε ίχνους αισχύνης, με κάνει να θεωρώ πως θα πίστευα στην ενοχή τους ακόμη κι αν κατηγορηθούν για το λιώσιμο των πάγων από τον ίδιο τον Νετανιάχου.
  Προσωπικά ως πολίτης θα τους θεωρούσα πλέον υπεύθυνους απολύτως για τα πάντα με την παραμικρή κατηγορία που θα τους απεδίδετο από τον οποιοδήποτε.
  Διότι το πράγμα έχει ξεφύγει εδώ και καιρό κατά πολύ του ποινικού σκέλους της όλης τους δημόσιας παρουσίας και έχει κυρίως να κάνει με την δυσφήμιση εννοιών στα μυαλά νέων ανθρώπων όπως μεταξύ άλλων εκείνων της «μαγκιάς», της «ανδροπρέπειας» και της «υπερηφάνειας», μαζί με τις πυώδεις εκκρίσεις που έχουν μεταγγίσει τον τελευταίο καιρό στον ευρύτερο χώρο του λεγόμενου πατριωτισμού. Αρνούνται πάντοτε απολύτως τα πάντα με τόση δειλία και αναξιοπρέπεια που αηδιάζει άπαντες, σε όποια παράταξη κι αν ανήκουν κι από οποιοδήποτε κοινωνικό στρώμα.

 12. Hellas avatar
  Hellas 21/09/2013 01:14:10

  Το προβλημα της Ελλαδας μας ειναι ο Λαικος Συνδεσμος-Χρυση Αυγη ; Ας πουμε οτι βγαζουν εκτος νομου το κινημα αυτο..μετα τι γινεται μαγκες; σωθηκαμε ; τελος τα μνημονια; τελος οι περικοπες σε μισθους και συνταξεις ; τελος οι απολυσεις ; το κρατος θα σταματησει να βασανιζει τον Ελληνα Πολιτη; ο λαος θα ξεκινησει να ελπιζει για κατι καλο ; Σταματηστε να υποτιματε την νοημοσυνη του Ελληνικου λαου . Ο Ελληνας και η Ελληνιδα αυτην την στιγμη υποφερει απο τα εγκληματικα λαθη των κυβερνησεων της μεταπολιτευσης . ''ΧΕΣΤΗΚΕ '' για το αν ηταν ο φονιας του παιδιου Χρυσαυγιτης ή Πασοκος ή Συριζαιος . Το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να οδηγηθουν στην φυλακη οι ''φονιαδες'' ολοκληρου του Ελληνικου Λαου .

 13. nikos avatar
  nikos 21/09/2013 01:34:21

  Πες τα φίλε !

 14. alex avatar
  alex 21/09/2013 02:54:03

  παντως δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι τα πραγματα θα λειτουργησουν οπως επιθυμει η κυβερνηση
  η εμπλοκη της αντιτρομοκρατικης(υπερκοριος) σε αδικηματα συστασης συμμοριας απο ή υπο πολιτικη καλυψη, δημιουργει προδεδικασμενα που θα μπορουσαν να φερουν σε αρκετα δυσκολη θεση κομματα και στελεχη που μελη τους μετεχουν σε οργανωμενες διαδηλωσεις που καταληγουν σε βια, ακομα και επιχειρηματιες που συνδεονται ή παροτρυνουν τετοιες ενεργειες ή αστυνομικους που συνεργαζονται μαζι τους, αν δοθει η νομικη αιτιολογια να τα 'ψαξουν' σαν εγκληματικη οργανωση.. σιγουρα καποιοι που βλεπουν οτι αυτο μπορει να γυρισει εναντιον τους, θα αρχισουν να βαζουν εμποδια στην ερευνα..

 15. Gia ta panygiria avatar
  Gia ta panygiria 21/09/2013 05:19:25

  .....Γι αυτό από εδώ και πέρα, όλοι με οδοντογλυφίδα!

 16. to_telos avatar
  to_telos 21/09/2013 07:59:08

  Χεστο το μνημονιο.
  Εδω μας σφαζουν και μας μαχαιρωνουν οι ΧΑυγιτες και εσυ περι αλλων τυρβαζεις. :) :)

 17. Η άλλη πλευρά του νομίσματος avatar
  Η άλλη πλευρά του νομίσματος 21/09/2013 10:13:15

  Ποιοί τους χρηματοδοτούν και ποιοί τους ''κινούν'' πρέπει να αποκαλυφθεί. Έτσι μόνο θα βουλιάξουν οριστικά. Όταν κι ο τελευταίος αφελής ψηφοφόρος τους, πειστεί οτι πιό συστημικοί από αυτούς, δεν υπάρχουν! Τα..βαλιτσάκια τι κάνουν; Δεν είναι και πολύ δύσκολο....

  • Σωτηρης avatar
   Σωτηρης @ Η άλλη πλευρά του νομίσματος 21/09/2013 12:46:48

   Ακριβωωωως. ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Ειναι η ΜΟΝΗ ευκαιρια η ΝΔ να ξεμπερδευει με τους απογονους των δοσιλογων για να εχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ συμμετοχης σε μελλοντικες συμμαχικες κυβερνησεις (Κεντρο, Αριστερα). Το εχω ξαναπει και το ξαναλεω ελπιζω να ακουει καποιος

  • alex avatar
   alex @ Η άλλη πλευρά του νομίσματος 21/09/2013 20:48:28

   δεν ξερω αν εχει αξια, αλλα μου εκανε εντυπωση οτι ειχαν μεγαλο παθος να διωξουν το παμε απο το περαμα, για να 'δουλεψουν τα πλοια' και το ειπαν(υπαρχουν βιντεο) και με δηλωσεις σε δικους τους μερες πριν το συμβαν..φαινεται οτι χα αγαπα τους εφοπιστες..

 18. ΤΤ avatar
  ΤΤ 21/09/2013 11:16:39

  Με ποι έννοια το έγκλημα ενός είναι άλλοθι για τον άλλον;

 19. zoi avatar
  zoi 21/09/2013 11:28:40

  Ωραία όλα αυτά και μακάρι να μπορέσουν να στοιχειοθετηθούν γιατί τους έχω ικανούς να λένε ότι μιλάγανε μεταξύ τους για το ποδόσφαιρο. Έχω όμως μία απορια. Ακούστηκε και λογικά είναι αλήθεια ότι ο δράστης πήρε τηλέφωνο μετά το περιστατικό σπίτι του για να κρύψει η σύζυγός του ότι ενοχοποιούσε την Χρυσή Αυγή. Και ως σκεπτόμενος άνθρωπος απορώ. Οι συλληφθέντες έχουν την δυνατότητα να τηλεφωνούν σπίτι να πουν π.χ. αγάπη μου μη με περιμένεις είμαι στο Τμήμα;

 20. Lampis Konstas avatar
  Lampis Konstas 21/09/2013 13:52:50

  Ο αστυνομικός που έσπασαν στο
  ξύλο οι μαρξιστικές τσογλαναρίες, ΠΕΘΑΝΕ!!Τώρα, δεν πρέπει να τεθούν τα
  μαρξιστικά κόμματα εκτός νόμου? ΚΛΙΚ ΕΔΏ... http://efoploo.wordpress.com/

 21. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ avatar
  ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ 21/09/2013 14:36:14

  Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ

 22. The Camel avatar
  The Camel 21/09/2013 18:51:11

  Αληθεύει οτι ο δολοφονηθείς ακροαριστερός του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μιλούσε στα τραγουδια του για κρεμάλες κ.τ.λ.;

  Ο δολοφόνος, πρώην ΚΚΕ κατα Sky, ισχυρίζεται οτι τον μαχαίρωσε ευρισκομενος σε άμυνα. Πιθανόν ψεύδεται για να ελαφρύνει την θέση του. Μήπως πρέπει να διερευνηθεί ο ισχυρισμός του;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.