#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/04/2008 17:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα συμβόλαια θανάτου μπερδεύουν πολύ την υπόθεση Τσέκου

Ενώ, χάριν προφανώς των χριστιανικής αγάπης και ανεκτικότητας των ημερών, η κα Τσέκου παραμένει στη φυλακή, διαβάσαμε (βλ.bollywood-greece.blogspot.com) ότι τα πράγματα στην υπόθεση μπερδεύονται πολύ, μετά την αποκάλυψη του καναλιού ΕΧΤRA 3 ότι ένας εκ των δύο δικηγόρων (που φέρονται από τον Ζαχόπουλο ως εκβιαστές του) κατέθεσε εναντίον του μήνυση στην οποία υποστηρίζει ότι ο Ζαχόπουλος ήταν εκείνος που ζήτησε να βγει από «τη μέση» η Τσέκου!  Ως γνωστόν στη  κατάθεσή του, ο κ. Ζαχόπουλος υποστηρίζει ότι οι δυο δικηγόροι του έκαναν πρόταση …εκτέλεσης της Τσέκου, αλλά ο ίδιος την απέρριψε και φυσικά δεν πήγε στην αστυνομία να τους καταγγείλει.

Επιβεβαιώνεται δηλαδή μέχρι στιγμής, ότι παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες συνηγόρων, ανακριτών και εκδοτών να πέσει μαλακά η υπόθεση, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είναι η ποιότητα των εμπλεκομένων και όσα διακυβεύονται που το καθιστά αυτό αδύνατο. Για παράδειγμα, μόνος του ο Ζαχόπουλος έκανε λόγο για «συμβόλαια θανάτου», χωρίς να έχει προηγηθεί καμία σχετική νύξη. Μας είπε δηλαδή μόνος του και χωρίς κανείς απολύτως να τον πιέσει (το αντίθετο μάλιστα) ότι αυτά που θα αποκαλύπτοντο ήταν τόσο σοβαρά που κάποια στιγμή συζητήθηκε και το θέμα της …εκτέλεσης. Όλοι όμως αντιλαμβάνονται ότι κανείς δεν συζητά να προσλάβει …«εκτελεστή» για ένα ροζ DVD. Αλλά, ύστερα από τόσα και τόσα που έχουν γραφεί για την υπόθεση αυτή, μπορούμε κι εμείς να υποθέσουμε ότι υπάρχουν άλλοι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. wert01gf avatar
  wert01gf 26/04/2008 04:14:22

  Συμβόλαιο του δικού μας θανάτου υπογράφουμε κάθε φορά που τους ψηφίζουμε.

 2. Theodore avatar
  Theodore 26/04/2008 09:55:03

  Τωρα να σου πω. Αν πραγματι η Τσεκου, εκβιαζε το Χ. ατομο, οτι και καλα θα τον βγαλει στον αερα ξεβρακωτο και θα τον ξεφτιλισει,δεν θα ηταν παραλογο σε μενα αν εβαζε δυο Αλβανους να την εξαφανισουν.
  Ειναι γεγονος, οτι οι εκβιαστες, ειναι τα πιο χαμερπη και αθλια ανθρωπακια, που πατανε στο σβερκο τους αλλους, βαζοντας τους σε διληματα και μετρωντας τους τα ορια τους.

 3. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 26/04/2008 14:18:08

  Η Τσέκου εκβίαζε τον Μεξικάνο ότι "θα πάει στα Μέσα, ΑΝ ΔΕΝ της δώσει 200.000 ευρώ". Από την στιγμή που πήγε, ΠΑΥΕΙ να υφίσταται ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ. Αφού έκανε αυτό που απειλούσε ότι θα κάνει ΑΝ δεν έπαιρνε τα φράγκα, πού είναι ο εκβιασμός; Το μόνο αδίκημα που μπορεί να σταθεί, -για μένα που δεν είμαι νομικός-, είναι η υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, αλλά κι αυτή χλωμή ακούγεται, αφού μπορεί να πει ότι, για σεξουαλικούς λόγους και οι δυο τους είχαν συναινέσει για την καταγραφή και, μετά, όταν τσακώθηκαν, σκέφτηκε να χριησιμοποιήσει το υλικό.

  Αυτό που με παραξενεύει εμένα είναι ότι η γυναίκα αυτή είναι πολύστροφη, αφού μπήκε πρώτη στην Φιλοσοφική, και οι αντιδράσεις της, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, και απ' όσα σε μας είναι γνωστά, είναι ...ηλιθίας. Επειδή το μυαλό είναι σαν το κολύμπι, -δεν μπορεί κάποιος που ξέρει κολύμπι ν' αυτοκτονήσει πέφτοντας στο νερό-, να δείτε που δεν θα αποδειχτεί στο τέλος τόσο χαζή. Γιατί το υλικό το έχει...

  Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, όσους τυχόν γνωρίζουν. Ξέρω, από την ψηφιακή εγγραφή σε minidisc, ότι οι ψηφιακές εγγραφές αναπαράγονται ΜΟΝΟ από την μητρική εγγραφή. Ότι, δηλαδή, τα αντίτυπα δεν δημιουργούν άλλα. Ισχύει αυτό και για τις μικροκάμερες σαν της Τσέκου; Αν όχι, μπορούμε να διακρίνουμε αν η αναπαραγωγή έγινε από αντίτυπο ή την πρώτη μητρική/αυθεντική εγγραφή;

 4. κουτσομπόλης avatar
  κουτσομπόλης 26/04/2008 15:03:13

  δεν έχει πατέρα, μάνα, αδέλφια , συγγενείς αυτή η κυρία;
  είναι αισθητή η απουσία τους και επβαρύνει ίσως το κλίμα για την κυρία.

  μάλλον έχασε την ευκαιρία να μιλήσει, να πει τα δικα της, να κερδίσει πόντους, να κάνει τη ζημιά της, όταν ο φακός ήταν αποκλειστικός πάνω στα γεγονότα της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.