#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/04/2012 14:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα ρυάκια θα ενωθούν και θα γίνουν ορμητικά ποτάμιαΠρόεδρε,

Και χθες  «μίλησες» στην καρδιά μας!

«Έπιασες» το «σφυγμό» μας, όπως και πριν από ένα μήνα στην συνέντευξη στον ΑΝΤ1!

Έδειξες νέους δρόμους, «άνοιξες» νέα μονοπάτια ΕΛΠΙΔΑΣ!

Για την ΕΛΛΑΔΑ μας και το λαό μας!

«Ξεκαθάρισες» το θέμα με την «συγκυβέρνηση-επιθυμία της διαπλοκής».

«Ξεκαθάρισες» πως ΕΜΕΙΣ μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να Κυβερνήσουμε πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, πιο ΔΙΚΑΙΑ, με ΑΞΙΟΣΥΝΗ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

«Καθάρισες» την πολιτική αγορά από τους Αντιευρωπαϊστές, τους ΕΥΡΩμάχους και τα «απολιθώματα των ΝΑΖΙ»!

Έθεσες προ των ευθυνών τους, τους ελάχιστους συμπολίτες μας που σχεδίαζαν να «χαραμίσουν» την ψήφο τους σε κόμματα που δημιουργήθηκαν από προσωπικά καπρίτσια και με το βλέμμα - μονίμως στραμμένο - στο παρελθόν!

«Έδειξες» το δρόμο της Αυτοδυναμίας και ξαναμίλησες για το διαχωρισμό νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας.

Ξαναμίλησες γιατί πιστεύεις στο μικρό, ευέλικτο και αποτελεσματικό υπουργικό σχήμα.

Ένα υπουργικό σχήμα και έναν Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών που ήδη το ‘χεις και τον έχεις στο μυαλό σου!

Για τα πλάνα μας για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ που θα ανακουφίσουν τους μικροσυνταξιούχους και τους οικονομικά ασθενέστερους, για την αναγκαία κοινωνική ασπίδα της νέας Νέας Δημοκρατίας, της ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Για το διαχωρισμό του ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣΜΟΥ από το ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ!Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Σ’ αυτή σου την προσπάθεια, να το ξέρεις (και το ξέρεις), δεν είσαι μόνος!

Είμαστε πάμπολλοι!

Είμαστε τα «ρυάκια που ενωθήκαμε και γίναμε ορμητικά ποτάμια»!

Σε λίγες μέρες θα δεις και τις προσωπικές επιλογές μας.

Μέσα από τα ανανεωμένα ψηφοδέλτια!

Θα διαλέξουμε - για την Ελλάδα μας - τους καλύτερους συμπολεμιστές σου!

Από τα ψηφοδέλτια της ΝΙΚΗΣ, επιλέγουμε τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ και όχι τους ΑΡΕΣΤΟΥΣ στη διαπλοκή, τους γόνους, τους απογόνους και τους κλώνους. Δεν επιλέγουμε τους απόμακρους από την κοινωνία, τιμωρούμε αυτούς που πλήγωσαν την παράταξη και επιλέγουμε εκείνους που δεν προκάλεσαν με την πορεία τους, τη διαδρομή τους και τη συμπεριφορά τους!

Τα παλιά και ανεξόφλητα «δελτία παροχής υπηρεσιών» τους δεν θα παραμένουν εσαεί ανεξόφλητα!

Ήρθε η ώρα της «εξόφλησής» τους!

Της «αντιστοίχισης» με την όποια «προσφορά» τους!

Για την ΕΛΛΑΔΑ μας!

Για τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!

ΕΣΥ, κατ΄ εντολή και κατ΄εξουσιοδότηση της παράταξης έσπασες τα τζάκια, γκρέμισες τα φέουδα, τσάκισες τα δοβλέτια, ρήμαξες τα καπετανάτα!

ΕΜΕΙΣ, στις 6 Μαΐου, θα «καθαρίσουμε», πετώντας τα «ΜΠΑΖΑ» στον καιάδα της παλιάς Μεταπολίτευσης!

Πρόεδρε, σ’ εμπιστεύομαι

Μακεδονικός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 25/04/2012 14:57:34

  Και εγώ Πρόεδρε , σ'εμπιστεύομαι! Με τη νίκη!

 2. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 25/04/2012 15:29:54

  Τα ρυάκια όλα μαζί μεταμορφώνονται σε ορμητικό ποτάμι. Όλοι μαζί στον αγώνα με τον άξιο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

 3. Jim Bim avatar
  Jim Bim 25/04/2012 15:56:32

  Οι συνεργασίες των κομμάτων θα γίνουν μετά την εποχή Σαμαρά, μετά την κάθαρση, μετά την αναδόμηση του κράτους. Το κράτος πρέπει να απεμπλακεί από τα κόμματα για να επιτύχει η συγκυβέρνηση, όσο το κράτος έχει ρίζες στον πασοκικο μηχανισμό δεν υπάρχει παρά ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ !

 4. γιωργης avatar
  γιωργης 25/04/2012 16:08:54

  Όλοι να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε σε φίλους και συγγενείς ότι τώρα περισότερο από πότε επιβάλλεται η στήριξη του αντώνη σαμαρά και της νδ , παρά την απίστευτη προπαγάνδα από όλα τα αλλά κόμματα και τα μμε. Αγώνας για να αλλάξουμε την ζωή των παιδιών και την δίκη μας

 5. ΙΑΣΟΝΑΣ avatar
  ΙΑΣΟΝΑΣ 25/04/2012 16:18:31

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟΝ ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
  -ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΟΣ-
  ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΣ:
  "ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ
  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑΤΑΙ"

  ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ
  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
  ΜΑΖΙ ΣΟΥ
  ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
  ΑΠΟ ΠΟΤΕ

 6. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 25/04/2012 16:20:39

  Προσπαθώ να τα εξηγήσω όλα αυτα σε έναν κολημενο πασοκο αλλα είναι τόσο στοκος που δεν αντέχω θα τον πλακωσω στις μπουνιες

 7. avanti avatar
  avanti 25/04/2012 16:30:55

  Κακώς δεν το έχεις κάνει, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!

 8. Ρωμανός Πορφυρογέννητος avatar
  Ρωμανός Πορφυρογέννητος 25/04/2012 22:09:03

  Και εγώ σε εμπιστεύομαι Πρόεδρε!

 9. LambrosG avatar
  LambrosG 25/04/2012 23:44:28

  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 28/3/2012
  Νόμος υπ' αριθμ. N. 4063 - Α’ 71 - 30/3/2012
  Κύρωση της Απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που τροποποιεί το άρθρο 136 της ΣΛΕΕ, της Συνθήκης για τη θέσπιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και της Συνθήκης για τη σταθερότητα, το συντονισμό και τη διακυβέρνηση στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση - ΕΝΕΚΡΙΘΗ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 194 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

  Όπως προβλέπεται σχετικά (Άρθρο τέταρτο, παρ. 4 & 5):
  1) Πρώτη αρχή που θα διέπει τους δημοσιονομικούς κανόνες βάσει των οποίων γίνεται η διαχείριση των δημοσίων οικονομικών θα είναι η κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους, προκειμένου να διατηρείται και να ενισχύεται η δημοσιονομική σταθερότητα,
  2) Όσον αφορά στον ειδικό λογαριασμό, με τίτλο «Ελληνικό Δημόσιο, Εισπράξεις και Πληρωμές για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους» που τηρείται στην ΤτΕ ή σε σύστημα που διαχειρίζεται η ΤτΕ:
  Χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την άμεση εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους και δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή για οποιονδήποτε σκοπό.
  Από το λογαριασμό αυτό «πληρώνονται οι δαπάνες χρεολυσίων και τόκων όλων των δανείων, των πράξεων διαχείρισης, των παραγώγων και άλλες παράλληλες δαπάνες για την εξυπηρέτηση του χρέους.
  Εσοδα του λογαριασμού αυτού αποτελούν οι εισροές από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καθώς και τα χρηματικά ποσά από τη συμμετοχή του Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους.
  Κάθε αναγκαίο θέμα για τη λειτουργία του λογαριασμού και η διαδικασία κίνησης του για την πληρωμή του χρέους καθορίζεται με αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών.


  Τα παραπάνω, στην απλή νεοελληνική σημαίνουν πως η αποπληρωμή του χρέους Π Ρ Ο Η Γ Ε Ι Τ Α Ι έναντι Ο Λ Ω Ν, είναι δηλαδή υπεράνω όλων: των νοσοκομείων, των σχολείων, της εθνικής άμυνας... και εξυπηρετείται κατά προτεραιότητα...!!! Η πατρίδα Ε Π Ε Τ Α Ι...!!! Οι Έλληνες Ε Π Ο Ν Τ Α Ι...!!!
  Σημαίνουν επίσης και κάποια άλλα - εξίσου σημαντικά - πράγματα: ότι οι εντολές / διαταγές του Eurogroup εκτελούνται τυφλά, πιστά και με εκπληκτική ταχύτητα. Είπε λοιπόν το Eurogroup (δήλωση του Eurogroup της 21/2/2012), μεταξύ άλλων: Finally, the Eurogroup in this context welcomes the intention of the Greek authorities to introduce over the next two months in the Greek legal framework a provision ensuring that priority is granted to debt servicing payments. This provision will be introduced in the Greek constitution as soon as possible.

  Η πρώτη διαταγή / εντολή έγινε πράξη πριν την πάροδο 2-μήνου με τις ψήφους της Ν.Δ. Εκτιμώ βάσιμα ότι ακολουθεί ωσονούπω η εκτέλεση και της ετέρας εντολής: η Συνταγματική κατοχύρωση της προτεραιότητας εξυπηρέτησης του χρέους... κι ας ψοφίσει ο Έλληνας, κι ας μην έχει περίθαλψη ο Έλληνας, κι ας μείνει αγράμματος ο Έλληνας, κι ας μην έχει να φάει ο Έλληνας...

  Ο Αντώνης και η Ν.Δ. τι ακριβώς θα κάνουν όταν γίνουν κυβέρνηση; Τι ακριβώς θα διαπραγματευθούν; Αυτά που απεδέχθησαν και εψήφισαν στην Βουλή ενόσω μετείχαν της Παπαδήμειου κυβερνήσεως; Δυστυχώς για τον Αντώνη και τη Ν.Δ. η ευκαιρία τους χάθηκε. ΔΕΝ είπαν στους Έλληνες την αλήθεια, απέκρυψαν πράγματα. Δεν παραδέχθηκε ο Αντώνης τα λάθη του, ΔΕΝ τεκμηρίωσε ο Αντώνης ούτε εξήγησε επαρκώς τις κινήσεις του.

  Τα έγραψα εδώ: http://www.antinews.gr/2012/04/18/156652/#comment-956222
  κι εδώ: http://www.antinews.gr/2012/04/09/155382/#comment-951595
  κι εδώ: http://www.antinews.gr/2012/04/01/154215/#comment-945764
  στην προσπάθειά μου να μεταφέρω τα ερωτήματα του κόσμου και στους οποίους ΔΕΝ έχω να δώσω απάντηση όταν η κουβέντα φτάνει στο "δια ταύτα": "ποιά Ν.Δ.; ποιός Αντώνης; Αυτοί εγκλωβίστηκαν από τον Γιώργο στην κυβέρνηση Παπαδήμου και ψήφιζαν ό,τι έφερνε στην Βουλή ο courier Ευάγγελος..."

  • factorx avatar
   factorx @ LambrosG 25/04/2012 23:57:28

   Φίλε, οι συμφωνίες είναι για να καταργούνται. Εδω όλη η Ευρώπη μιλάει για ανάπτυξη , ευρωομόλογα κλπ ο ΟΛαν μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση κι εσύ περιστρέφεσαι γύρω από την μιζέρια της σώνει και καλά διαφωνίας. Και επειδή σιγά σιγά θα αρχίσουν να βγαίνουν όλα θα σου πω ένα και μόνο λόγο για τον οποίο ο Σαμαράς καλά έκανε και ελίχθηκε. Επειδη ο ελληνικός λαός δίνει 10% στον ... Καμμένο. Με ποιους να πσέι να δώσει την μάχη; Με εκείνους που θα τον δικάσουν στο πρώτο λάθος. Και κά

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.