#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/11/2009 21:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα ρέστα του παίζει το «δίδυμο» Μπακογιάννη – Σπηλιωτόπουλου

 του Σπύρου Γκουτζάνη

 Τα ρέστα του  παίζει πλέον το σύστημα Μπακογιάννη  με σκληρές επιθέσεις της ίδιας  και των υποστηρικτών της εναντίον του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Το γεγονός  ότι το προβάδισμα του κ. Σαμαρά στις δημοσκοπήσεις διατηρείται παρά την συμμαχία της με τον κ. Άρη  Σπηλιωτόπουλο και την γενικότερη αντεπίθεση που εξαπέλυσε προκαλεί νευρικότητα στο στρατόπεδο της κ. Μπακογιάννη.

Παράλληλα σήμερα η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega Chanell ζήτησε να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία. Από το στρατόπεδο Σαμαρά απαντούν προς το παρόν αρνητικά λέγοντας ότι δεν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της πόλωσης που προωθεί η κ. Μπακογιάννη με δημόσιες αντεγκλήσεις. Σημειώνεται πάντως ότι όταν πριν από τρεις εβδομάδες είχε προτείνει ντιμπέιτ ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος η κ. Μπακογιάννη είχε αρνηθεί. Τώρα το προτείνει σε μία προσπάθεια να μειώσει το προβάδισμα του αντιπάλου της. Καθώς μάλιστα ξέρει ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα δεχθεί, παίζει εκ τους ασφαλούς για να του καταλογίσει ότι «φοβάται και φυγομαχεί».

Η κ. Μπακογιάννη  προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό  της σαν ηρωίδα και συνάμα θύμα επιθέσεων λόγω των προσωπικών της χαρακτηριστικών «γιατί είναι θυγατέρα του Μητσοτάκη και  γιατί είναι γυναίκα». Παράλληλα εμφανίζει τον εαυτό της θύμα επιθέσεων από «το σύστημα ΠΑΣΟΚ» και εγκαλεί τον κ. Αντώνη Σαμαρά «γιατί δεν καταδίκασε προσωπική επίθεση εναντίον της από ανώνυμο δημοσίευμα». Στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος χαρακτήρισε «σεξιστές» το 5% που σε δημοσκόπηση εμφανίστηκε να δηλώνει ότι είναι μειονέκτημα στην διεκδίκηση της ηγεσίας για την κ. Μπακογιάννη ότι είναι γυναίκα. Στρεψοδικώντας η κ. Μπακογιάννη και οι υποστηρικτές της προσπαθούν να συνδέσουν και να αποδώσουν τις εναντίον της επιθέσεις στον κ. Σαμαρά κάτι που δεν ισχύει αφού από την αρχή ο Μεσσήνιος πολιτικός έχει επιλέξει και παραμένει με θρησκευτική ευλάβεια σε μία διαφορετική τακτική να μιλά πολιτικά προσπαθώντας να κερδίσει «με την δύναμη των ιδεών του» όπως λέει στις ομιλίες του την λαϊκή βάση της ΝΔ που αποτελεί και τον στόχο του.

Ο κ. Σαμαράς  πάντως απάντησε με σκληρό τρόπο στον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ. Γιάννη Λούλη ο οποίος με άρθρο του  τάχθηκε εναντίον της πολιτικής  πλατφόρμας του κ. Σαμαρά στηρίζοντας παράλληλα τον κ. Σπηλιωτόπουλο και την στρατηγική του μεσαίου χώρου. Εμμέσως στράφηκε και εναντίον της κ. Μπακογιάννη γιατί όπως και ο Γιάννης Λούλης ήταν από τα κορυφαία στελέχη που είχαν επηρεάσει τον κ. Καραμανλή στην απόφαση των εκλογών μαζί με τον κ. Γιώργο Σουφλιά. «Σήμερα κάποιοι σύμβουλοι που έχουν μεγάλη ευθύνη για την πρόσφατη μεγάλη ήττα μας κάνουν μαθήματα γιατί εμείς η ΝΔ είμαστε φθαρμένο προϊόν γιατί οι ιδέες μας είναι ξεπερασμένες και πρέπει να τις αλλάξουμε…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Οι δύο μονομάχοι  συνεχίζουν τις περιοδείες και τις  ομιλίες τους ανά την Ελλάδα καθώς  και την προσπάθεια ενίσχυσης  των μηχανισμών τους.

http://www.protothema.gr/content.php?id=51861

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προφήτης avatar
  Προφήτης 19/11/2009 21:45:51

  Πάντα μοιραία και επικίνδυνη η Οικογένεια Μητσοτάκη.
  Το "δεν ορρωδεί προ ουδενός" γι' αυτούς βγήκε.

  Η ενότητα του κόμματος που θα τραυματιστεί ίσως ανεπανόρθωτα φυσικά δεν τους ενδιαφέρει.
  Μόνο μέλημα να πάρουν το κόμμα για να το κάνουν αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση. Με "τμηματάρχες" τους κομματικούς "προεστούς".

 2. αρχισαμε avatar
  αρχισαμε 19/11/2009 21:46:51

  Ο,τι και να παιξεις με τo... το no more bets,
  ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...

 3. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 19/11/2009 22:26:43

  To αίσιον πέρας δέν είναι κάτιπου κρύβεται. Το ίδιο δέν κρύβονται και τα ρέστα στο παιγνίδι της διαδοχής.

  Εκείνο όμως που δέν φαίνεται ακόμα είναι, το τί μπορεί να ακολουθήσει για την παράταξη, άν τυχόν η Ντόρα, σαν ειδική περίπτωση στο παιγνίδι αυτό, αποφασίσει όντως να αποχωρήσει με στόχο την δημιουρία δικού της κόμματος, δηλαδή με στόχο την διασπάση της Ν.Δ.

  Διάβαζα χθές τα ονόματα των βουλευτών που βρίσκονται κάτω απο την επιρροή της. Θα την ακολουθήσουν και αυτοί ή θα ανανήψουν;

  Κάπως έτσι θέτει το θέμα και ο Προφήτης πιο πάνω.

  Θέλω να πιστεύω ότι, δέν θα φθάσουμε μέχρις εκεί και ότι η Ντόρα, άν θελει να παραμείνει στο πολιτικό προσκήνιο, θα αποδεχθεί έντιμα την ήττα.

  Για να αποδείξει επι τέλους ότι, ο κόσμος που λέει ότι, δέν την θέλει, επειδή είναι η κόρη του Μητσοτάκη, κάνει λάθος.

  Μακάρι βέβαια να ήταν μόνο αυτό που κρίνει το αποτέλεσμα.

  ΠΕΛΙΑΣ

 4. KAISER avatar
  KAISER 19/11/2009 23:11:21

  Σας θυμίζω ότι πιο αγνό και όμορφο έχει ακουστεί απο ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ τα τελευταία 50 χρόνια. Είναι το ιστορικό διάγγελμα του Τάσσου Παππαδόπουλου στις 7/4/2004 που συγγλόνισε όλους τους Έλληνες.

  - Ελληνικέ Κυπριακέ Λαέ,

  Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και εκλεγμένος εκπρόσωπος της Ελληνοκυπριακής Κοινότητας, ανέλαβα τη βαριά ευθύνη της διεξαγωγής των διαπραγματεύσεων. Αισθάνομαι βαρύ το χρέος να δηλώσω δημόσια, με ειλικρίνεια και παρρησία τη δική μου αποτίμηση και τη δική μου απόφαση.

  Ανέλαβα εξουσία, με εντολή όπως διαπραγματευθώ λύση του Κυπριακού προβλήματος βάσει του Σχεδίου Ανάν, όχι όμως και με εντολή να προσυπογράψω οποιαδήποτε λύση ήθελε προκύψει από τις διαπραγματεύσεις.

  Συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα αλλά και με πλήρη συναίσθηση της ιστορικότητας των στιγμών και το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί, λυπούμαι ειλικρινά, γιατί δεν μπορώ να αποδεχθώ και να υπογράψω το Σχέδιο Ανάν όπως, τελικά, διαμορφώθηκε.

  Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «Κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

  Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,

  Στις 24 Απριλίου θα τοποθετηθείτε με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Θα αποφασίσετε για το παρόν και το μέλλον της Κύπρου. Για τη γενιά μας, αλλά και τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμάς.

  Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας.
  Είμαι βέβαιος ότι δεν σας αγγίζουν ψεύτικα διλήμματα.
  Ότι δεν σας τρομάζουν απειλές για δήθεν διεθνή απομόνωση.

  Ότι δεν σας πείθουν τα περί δήθεν τελευταίας ευκαιρίας.

  Είμαι βέβαιος ότι εξακολουθούν να έχουν για σας νόημα οι ηθικές αρχές και αξίες του λαού μας, του πολιτισμού και του εθνικού ιστορικού μας βίου, τον οποίο θέλετε να συνεχίσουμε με ασφάλεια, δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη.

  Ελληνικέ Κυπριακέ Λαέ,

  Στη ζυγαριά του ΝΑΙ και του ΟΧΙ, πολύ βαρύτερες και πολύ πιο επαχθείς θα είναι οι συνέπειες του ΝΑΙ.

  Σε καλώ να απορρίψεις το Σχέδιο Ανάν.

  Σε καλώ να πεις στις 24 του Απρίλη ένα δυνατό ΟΧΙ.

  Σε καλώ να υπερασπιστείς το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία σου.

  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία, στο παρόν και το μέλλον της Κύπρου και του λαού μας, σε καλώ να μην υποθηκεύσεις το μέλλον στην πολιτική βούληση της Τουρκίας. Να προασπιστείς την Κυπριακή Δημοκρατία, λέγοντας ΟΧΙ στη κατάλυσή της. Να συστρατευτείς για μια νέα πιο ελπιδοφόρα πορεία επανένωσης της πατρίδας μας μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Καλή Ανάσταση σε όλους! --  Μήπως θυμάστε τί είχε πεί ο πατήρ της Θυγατρός αλλά και η ίδια η θυγατέρα για το σχέδιο ΑΝΑΝ και τον Τάσσο Παππαδόπουλο;
  Μήπως θυμάται ο Άρούλης της Μυκόνου ο επικοινωνιολόγος;
  Μήπως θυμάται ο βαρύμαγγας Βαγγέλης που κόπτεται για την ιστορική αλήθεια;
  Μήπως θυμάται ο Νικήτας της Λαικής Δεξιάς;
  Μήπως θυμάται ο Γιακουμάτος ο σκληρός δεξιός;
  Μήπως ο Δένδιας , ο εκπρόσωπος τύπου Οικονόμου,η Βούλτεψη , ο Κασσίμης , ο Κεδίκογλου ;
  Μήπως ο Χατζηγλυφτονικολάκης και όλοι οι υποταχτικοί της δημοσιογράφοι που της κάνουν τις πιο μαλ......νες ερωτήσεις;

  Δυστυχώς όμως για αυτούς έχουμε και κρίση και μνήμη. Ας ψάξουν να βρουν αλλού τη χώρα των Λωτοφάγων.
  ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΤΕΛΟΣ!!!!

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ KAISER 19/11/2009 23:56:24

   ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΤΕΛΟΣ!!!!

   Μερικοί θα πρέπει να ηρεμήσουν λίγο για το καλό της ΝΔ, γιατί αύριο με την "σαπίλα και την βρώμα" στο ίδιο κόμμα θα είναι είτε είναι πρώτοι είτε όχι.

   ΥΓ

   και δεν υποστηρίζω κανέναν από τους δύο, αλλά αντίπαλος δεν είναι ούτε ο Αντώνης ούτε η Ντόρα, αλλά δουλειά μας είναι η κριτική στην κυβέρνηση στο ΠΑΣΟΚ εκτός αν μέλημα είναι οι καρέκλες των αυλών...

   • ΑΡΗΣ Θ avatar
    ΑΡΗΣ Θ @ Ο Ιθαγενής 20/11/2009 00:40:39

    Πες τα Ιθαγενή !

 5. ΣΒΕΤΛΑΝΑ avatar
  ΣΒΕΤΛΑΝΑ 19/11/2009 23:15:26

  Τόσες μέρες παρακολουθώ τις "ανταλλαγές" απόψεων και αναρωτιέμαι: Η Ντόρα είναι έτσι ο Σαμαράς είναι αλλιώς... Και ξέρετε τι κατάλαβα? Η Ντόρα θέλει ήθελε και θα θέλει πάντα να είναι αρχηγός με βάση και χωρίς τη βάση... "Ελέω Θεού"...Το άσπρο το βλέπει μαύρο και το μαύρο την επόμενη στιγμή είναι πάλι άσπρο... Δικές της ιδέες δεν εκφράζει, ούτε πολιτικές ούτε στρατηγικής.Απλά περιμένει το επόμενο βήμα του Σαμαρά για να το αντιγράψει και μάλιστα άσχημα... Πρεσβεύει την "ενότητα του κόμματος" γιατί αυτή ήταν πάντα εκεί... σε αντίθεση...και αφήνει τα υπονοούμενα στον αέρα. Την κυνηγούν τα συμφέροντα... και τα golden boys. Ποια συμφέροντα στ΄αλήθεια? Γιατί αφού θέλει την καθαρότητα και τη διεύρυνση δεν αναφέρει τα πράγματα με τ΄όνομά τους? Τι φοβάται ή ποιον φοβάται? Τέλος, υποστηρίζει ότι δέχεται πόλεμο γιατί είναι μία έργαζόμενη γυναίκα και μάνα. Σαν παλία ελληνική ταινία!!! Έλεος...
  Η Ντόρα που είχα ψηφίσει εγώ πριν πολλά πολλά χρόνια, για βουλευτή ή για δήμαρχο, δεν είναι η Ντόρα που βλέπω σήμερα στη τηλεόραση και στις ομιλίες... Ιδρωμένη, να μπερδεύει τα λόγια της, να χρειάζεται οτοκιού... να φοβάται, να νευριάζει... Γιατί όλα αυτά? Εάν είχε δόσει ένα τίμιο και ηθικό αγώνα, όπως τότε παλιά... εάν έλεγε τα πράγματα με τ΄ονόμα τους, εάν δεν ήταν τόσο τρομακτικά αλαζώνας και υποχείριο του συστήματος, τότε ναι θα πίστευα ότι μπορεί να διαγράψει τη δική της ηγετική πορεία στη Ν.Δ. Μέχρι στιγμής όμως βλέπω απλά "τη κόρη του μπαμπά της" και ευτυχώς απ΄οτι φαίνεται όχι μόνο εγώ...
  Προτιμώ λοιπόν τον Μεσσήνιο, ο οποίος έχει τα κότσια να διαγράψει το παρελθόν,να πάει ένα βήμα παραπέρα την παράταξη... να παλέψει με τα συμφέροντα και τους μηχανισμούς... Γιατί όταν έχεις παλέψει με τους "τοίχους" του σπιτιού σου και με τις επιλογές σου δεν φοβάσαι το αύριο... δεν φοβάσαι τη δημιουργία και την αναγέννηση... δεν φοβάσαι την ελπίδα... Ξέρεις καλά τους όρους του παιχνιδιού, γιατί απλά τους όρους τους έχεις φτιάξει μόνος σου.
  ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!

  • Κώστας Θ. avatar
   Κώστας Θ. @ ΣΒΕΤΛΑΝΑ 19/11/2009 23:46:43

   Σβετλάνα έχω αμφιβολίες για τον τίμιο αγώνα που, όπως λες, έδινε παλιά. Επρόκειτο για προδιαγεγραμμένο σχέδιο. Οι Μητσοτάκηδες τίποτα δεν κάνουν τυχαία. Όλα έχουν έναν σκοπό. Την εποχή που έδινε δήθεν τίμους αγώνες, έχτιζε πάνω στον μηχανισμό που κληρονόμησε από τον πατέρα της με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας. Εξολόθρευε τους εσωκομματικούς της αντιπάλους και εκβίαζε με την δύναμή της την εκάστοτε ηγεσία.
   Το τελικό αποτέλεσμα αυτού του "τίμου" αγώνα: Oι 1000 υπογραφές συνέδρων που μας πέταξε προκλητικά στα μούτρα μας την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Αντώνης, μήπως και μας τρομάξει. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες..

   • ΣΒΕΤΛΑΝΑ avatar
    ΣΒΕΤΛΑΝΑ @ Κώστας Θ. 20/11/2009 00:09:35

    ακριβώς κώστα, έχουν γνώση οι φύλακες... και ευτυχώς η Ντόρα αποκαλύφθηκε νωρίς. Αν και όπως πιστεύω εγώ, ο Σαμαράς ήταν απο την αρχή πολύ μπροστά... Απλά τα ΜΜΕ επαιζαν Ντόρα όπως Βενιζέλο παλιότερα

  • Υ. avatar
   Υ. @ ΣΒΕΤΛΑΝΑ 20/11/2009 00:06:43

   Ας μη κατέβαινε με τη ΝΔ (όπως κι ο Πανίκας) και θα σού ‘λεγα αν έβλεπε Δημαρχία (και Νομαρχία αντίστοιχα).

   • ΣΒΕΤΛΑΝΑ avatar
    ΣΒΕΤΛΑΝΑ @ Υ. 20/11/2009 00:13:20

    Αν δεν κατέβαινε με το επώνυμο Μπακογιάννη δεν θα έβλεπε ούτε Δημαρχία, ούτε την πρωτιά στην Α΄Αθηνών... Γιατί νομίζεις το κρατάει ακόμη?

    • loretta avatar
     loretta @ ΣΒΕΤΛΑΝΑ 20/11/2009 00:16:11

     ..ΣΩΣΤΑ φαντασου να κατεβαινε τωρα μονο με το ονομα μητσοτακη...τι θα γινοταν...!!

     αλλα αυτη επελεξε να ειναι παρελθον παρον και χωρις μελλον!!

 6. ΑΡΗΣ Θ avatar
  ΑΡΗΣ Θ 19/11/2009 23:24:33

  Γιατί να μη γίνει κι ένα debate ?
  Στο κάτω-κάτω οι ίδιοι οι υποψήφιοι κράτησαν ενα αρκετά καλό επίπεδο σε πείσμα των ΜΜΕ που προσπαθούν να προωθήσουν το ξεκατίνιασμα και σε αντίθεση με κάποιους "οπαδούς" τους βέβαια που λένε ότι τους κατέβει νομίζοντας ότι "στηρίζουν".
  Ενα debate οιθανώς να υποχρέωνε τους υποψηφίους να γίνουν πιο συγκεκριμένοι στις θέσεις τους και να απαντήσουνε σε ερωτήματα της άλλης πλευράς Και εκει δεν θα είχαν ενδιαφέρον μόνο οι απαντήσεις αλλά και (ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) οι ερωτήσεις που θα ετίθεντο εκατέρωθεν

 7. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 19/11/2009 23:36:59

  Κι εγώ το θέλω το debate. Bέβαια εγώ δεν είμαι μέχρι σήμερα ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας κι ίσως γι΄ αυτό. Δεν θέλω όμως κανέναν από τους δημοσιογράφους που έχουν συμμετάσχει σ΄ αυτή τη διαδικασία. Το τί θέλω το έγραψα ήδη δις, δεν θα το επαναλάβω. Νομίζω όμως πως το ζητάει γνωρίζοντας εκ των προτέρον πως έχει ήδη οργανωθεί το πρόγραμμα του Σαμαρά στην περιφέρεια, μιας και κυριολεκτικά κατ΄ αίτημά της -της περιφέρειας εννοώ, μη ξαναμπερδέψουμε τα υποκείμενα!- οργώνει την Ελλάδα. Εάν πραγματικά το ήθελε θα το είχε προτείνει από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να κατηφορίζουν τα ποσοστά της ώστε να αντιστρέψει το κλίμα, αλλά τότε θα υπήρχε ο κίνδυνος να υλοποιηθεί... Και θα απολαμβάναμε την ευφράδεια του πλαστικού της λόγου και τη σεμνότητα του Σαμαρά. Λυπάμαι που πραγματικά μας στέρησε το επικοινωνιακό της επιτελείο αυτή την ευκαιρεία -και έχει να κάνει με έναν ευγενή άνθρωπο που θα της φερόταν με σεβασμό τηλεοπτικά και θα σμίκραινε το εκτόπισμά του για να μην την προσβάλλει. Εγώ προσωπικά αν ήμουν στη θέση του θα ήμουν αμείλικτη (γι΄ αυτό και προφανώς δεν είμαι, όπως δεν είναι κι εκείνη...)

  • ΑΡΗΣ Θ avatar
   ΑΡΗΣ Θ @ B.K.Σ. 20/11/2009 01:49:35

   Δεν χρειάζεται να "μικρύνεις το εκτόπισμα σου" για να μην προσβάλλεις, ούτε το να προσβάλλεις συνεπάγεται αύξηση του εκτοπίσματος σου (μάλλον το αντίθετο). Και επίσης δεν χρειάζεται να προσβάλλεις για να είσαι αμείλικτη ούτε αν είσαι αμείλικτη είναι απαραίτητο να αποδειχθείς αποτελεσματική.
   Αυτά σε καθαρά "φιλοσοφικό" (τρομάρα μας) επίπεδο για να χαλαρώσουμε λίγο απο τον "Αντώνη" και τη "Ντόρα".

 8. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 19/11/2009 23:50:06

  Mε τον αριστεροφιλελεύθερο δημοσιογράφο-λιβελλογράφο Μανόλη Βασιλάκη ποια είναι η σχέση της Ντόρας Μπακογιάννη; Γιατί ο γιος της ήταν σε παρουσίαση βιβλίου του.

 9. Σπύρος avatar
  Σπύρος 20/11/2009 00:46:52

  Οποια και τού Σωμερίτη και ολόκληρου τού διακοματτικού εθνομηδενιστικού συνοθυλεύματος που στηρίζει και τον Βασιλάκη(΄ζητώ συγνώμη που με παρεσυραν'γιά οποιον θυμαται τις επιστολες μετανοιας που εστελνε στις εφημεριδες,μετά τις αγωγές που εφαγε για Συκοφαντική δυσφήμηση,αλλά μετά επανήλθε στο προσκήνιο γράφοντας τά γωνστά φληναφήματα τών υποταγμένων)και την Ντόρα..
  Αφου τάπαμε ..
  Αν ΄χασει η Ντόρα θα την πάρει γραμματέα της η Δραγώνα ή θα πάει στις συνιστώσες τού ΣΥΡΙΖΑ...

  • oxoxox avatar
   oxoxox @ Σπύρος 20/11/2009 03:41:42

   Σωστός!

 10. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 20/11/2009 00:51:12

  Μια βδομάδα έμεινε και μετά θα μπούν στα λαγούμια τους.

 11. chris avatar
  chris 20/11/2009 00:56:20

  κατάλαβαν κάποιοι της ντόρας και αρχίσαν να την κάνουνε προς Σαμαρά
  και η ντόρα έχει στείλει τα τσιράκια της για να τους ξαναφέρουν πίσω.
  Αμ δε...

 12. asheti avatar
  asheti 20/11/2009 01:12:45

  TA GALLOP TOU S/K THA DEIXOUN TON ANTONH MPROSTA ALLA (OLWS TYXAIWS) SE OLA TA GALLOP THA EINAI MONO 2 ME 2.5% MPROSTA...E RE XRHMA POU PEFTEI.. ALLA DE MASAME LEMEEEEE

 13. ΑΚΗΣ avatar
  ΑΚΗΣ 20/11/2009 01:55:49

  ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ , ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ Α' ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΝΑΝΑΙ ΕΝΑ 5-7% ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ???
  ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
  ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. ΓΙ Α'ΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΒΕΡΤ,ΔΟΥΚΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΥΠΩΣ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ.
  ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΡΗ ...ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟ , ΟΜΩΣ Ο ΑΒΡΑΜΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΑΝ ΣΥΝΥΠΗΨΗΦΙΟΣ ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Η ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝΝ ΑΡΟΥΛΗ , ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ BAR RESTAURANT ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ?

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ ΑΚΗΣ 20/11/2009 02:06:25

   Στην επαρχια παει καλα ο Αντωνης. Υστερει όμως στο Λεκανοπεδιο Αττικης οπου εχουν δυναμη οι μηχανισμοι της Μητσοτακαινας και ειδικα οι δημαρχοι πολλων δημων της Β ΑΘΗΝΩΝ και οι βουλευτές με τους κομματάρχες τους. Εκει πρεπει να ριξει πολυ βαρος η πλευρα Σαμαρα τις τελευταιες 9 ημέρες. Α-Β ΑΘΗΝΩΝ και Υπολοιπο Αττικης. Επίσης στη γυναικεια ψηφο. Η Ντόρα λεει πως την χτυπανε γιατι ειναι γυναικα. Χαιδευει αυτια γυναικων. Δεν πρεπει να μενουν αναπαντητες αυτες οι μαυρες μεθοδοι προπαγανδας.

   • loretta avatar
    loretta @ ΓΙΑΝΝΗΣ 20/11/2009 02:15:29

    Παντως αυτες οι γυναικες που παρασυρονται απο αυτο το επιχειρημα ειναι απο την φυση τους θυματα λογικο ειναι να πεσουν και θυματα την ντορας.

    εγω διαφωνισα καθετα στο επιχειρημα της μεσα σαυτο το μπλογκ .

  • loretta avatar
   loretta @ ΑΚΗΣ 20/11/2009 02:11:06

   Αγαπητε ΑΚΗ

   ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ εκτος ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ η θεοδωρα εχει χαμηλα ποσοστα σε σχεση με τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

   Μετα την εκλογη και με προεδρο πλεον τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ θα ειχε πολυ ενδιαφερον να δουμε τα νουμερα ανα νομο!!

 14. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 20/11/2009 03:56:26

  Νομίζω ότι ένας ψύχραιμος αναγνώστης και ακροατής των ομιλιών των δύο 'μονομάχων' για την ηγεσία της ΝΔ μπορεί να καταλάβει το εξής:
  αν υπάρχει ανάμεσά τους ένας που έχει κάτι ενδιαφέρον και ουσιώδες να πει, το οποίο εννοεί έστω και λίγο να το πραγματοποιήσει, αυτός δεν είναι η Ντόρα. Όποτε ανοίγει το στόμα της δε με πείθει στο ελάχιστο ότι εκείνη τη στιγμή δεν παπαγαλίζει λόγια που απλά κάποιος της έγραψε, και μάλιστα ούτε καν κάποιος ικανός για αυτή τη δουλειά.

 15. larisaios onneditis avatar
  larisaios onneditis 20/11/2009 20:02:26

  THN KYΡΙΑΚΗ Η ΛΑΡΙΣΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ..ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.