Τα προβλήματα κ.Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια...
24/03/2014 09:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα προβλήματα κ.Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια...

Ωραία μέρα είχε την Κυριακή, ο ήλιος φοβερός, Άνοιξη γαρ και ο κόσμος βγήκε έξω. Πήγε για τα τσιπουράκια του και τα καφεδάκια του να ανοίξει λίγο η ψυχή του. Έτσι και ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε το σακίδιό του και πήγε προς τη Χαλκίδα που έχει ωραία καλαμαράκια και νόστιμους πετροσωλήνες. Βέβαια, επειδή τον κάλεσαν όπως είπε οι φίλοι του, έβγαλε κι ένα λόγο για το Ποτάμι και μάλιστα το ’παιξε και μορφωμένος ξεκινώντας την ομιλία του με Γιάννη Σκαρίμπα, λέγοντας ότι στο λύκειο, του είχε πει ο καθηγητής του, ότι πρόκειται για έναν ύποπτο τύπο, τρελό και επικίνδυνο. «Από τότε ίσως τρέφω μια αδυναμία σε αυτούς που οι άλλοι καθ’ έδρας, εμφανίζουν ως τρελούς και ύποπτους»

Στη συνέχεια παρουσίασε το Ποτάμι και ξεκαθάρισε ότι είναι ένα αδιαμόρφωτο κίνημα, με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα...

«Την άλλη φορά θα ΄ρθω με κοστούμι»

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη, υπήρξε και η παρέμβαση μιας γυναίκας που βρισκόταν στο κοινό, η οποία είπε:

«Τα προβλήματα κ.Θεοδωράκη δεν λύνονται με σκισμένα τζιν, μποτάκια και σακίδια που λανσάρετε...». Με τον Σταύρο Θεοδωράκη να απαντάει κάνοντας αποτυχημένο χιούμορ « Με μερσεντές λύνονται; την άλλη φορά θα έρθω με κοστούμι...»

Δείτε στο τέλος το βίντεο του EVIAZOOM με αποσπάσματα της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη και την παρέμβαση της γυναίκας στο 3’:

Δεν ξέχασε βέβαια να μας πει ότι δεν έχει χρηματοδότες και ζήτησε πέντε – δέκα ευρώ για να βγάλει τα έξοδα.

«Το Ποτάμι έχει αρχίσει να αλλάζει τους όρους του πολιτικού παιχνιδιού, αυτό δεν με στεναχωρεί καθόλου... Έχω την διάθεση να πιστέψω στον κόσμο και να κάνω κάτι μαζί του, αυτή είναι η δύναμη μου. Δεν έχω επιτελεία, έχω δέκα φίλους που με ακολουθούν και πέντε κουπόνια που έχουμε βγάλει, για να βγάλουμε τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου, τα οποία μπορείτε να πάρετε με 5 και 10 ευρώ ο καθένας...» τόνισε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε ένα αδιαμόρφωτο κίνημα με ξεκάθαρες αρχές σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο από αυτά που λέμε, αλλά και από την ιστορία που έχουμε στην ελληνική δημοσιογραφία και στην ελληνική κοινωνία»

Επίσης μίλησε την αριστερά, λέγοντας «Το να νοιάζεσαι για τους πολλούς και να δημιουργείς, αυτό σημαίνει αριστερά για μένα σήμερα... Θέλω μαζί μου νέους ανθρώπους να ανακαλύψουμε το νέο.

Κάποιοι, μας λένε δεκανίκι της ΝΔ, τώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν πεσμένη την ΝΔ, μας λένε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον εαυτό μου έχω μία μεγαλύτερη υπόληψη, για να τον θεωρώ δεκανίκι..»

Δεκανίκι των κομμάτων δεν είναι ο κ. Θεοδωράκης, αλλά του συστήματος είναι σίγουρα…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. iconology2009 avatar
  iconology2009 24/03/2014 09:33:43

  Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο-Σ! Καθαρόαιμος μιντιακός δελαπατριδισμός! Στο σινεμά-και στη τηλεόραση-υπάρχει ο όρος ρεπεράζ, που σημαίνει επιλογή κατάλληλου φυσικού χώρου σαν σκηνογραφικού φόντου για γύρισμα ταινίας. Η επιλογή που έκανε το συνεργείο του Θεοδωράκη-προφανώς καθαρά τηλεοπτικής αντίληψης-ήταν επιλογή για χρήση στο διαδίκτυο και καθόλου για αληθινή επαφή με τον ντόπιο πληθυσμό που εδώ χρησιμοποιείται σαν ανθρώπινο ντεκόρ-μαρίδα λέγεται στο σινεμά.

  • gikon avatar
   gikon @ iconology2009 24/03/2014 09:59:56

   ΓΑΠ και Μνημόνιο, στο Καστελόριζο, χωρίς ...μαρίδα!

   • iconology2009 avatar
    iconology2009 @ gikon 24/03/2014 10:07:29

    Σωστό! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Θεοδωράκης-ακριβώς την ίδια χρονιά που επιβλήθηκε από τον ΓΑΠ το μνημόνιο, συνοδεύοντας τον ΓΑΠ στη Νότια Αφρική έφτασε σςε τόσο lifestylίστικα ύψη ώστε να χωθεί ακόμη και στη ντουλάπα του καθαιρεμένου πρώην πρωθυπουργού και να μας παρουσιάζει την απλότητα-και καλά!- του εθνικού μας προδότη. Θα μού μείνει αλησμόνητη εκείνη η σκηνή για το κατάντημα και της πολιτικής αλλά και της δημοσιογραφίας. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις κάνουν ακόμη και τον Πρετεντέρη συμπαθέστερο σαν σοβαρότερο τουλάχιστον. ΓΑΠ και Σταύρος Θεοδωράκης από την ίδια μιντιακή μήτρα φτιάχτηκαν, παρόλο ότι είναι τόσο διαφορετική η προέλευση του ενός από τού άλλου.

    • gikon avatar
     gikon @ iconology2009 24/03/2014 10:22:24

     Ο, για τα μέτρα μου, δημοσιογραφικά λίγος, Θεοδωράκης δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Πρετεντέρη. Ο Πρετεντέρης είναι πολύ καλός αναλυτής, είναι πολύ καλός γραφιάς. Γνωρίζοντας την οπτική γωνία του, μπορείς να βγάζεις τα συμπεράσματά σου, διαβάζοντας ή ακούγοντάς τον. Ασε που είναι και Πανάθας!

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ iconology2009 24/03/2014 12:13:44

   Θα έπρεπε κάποια στιγμή η γενιά "ΚΛΙΚ", "ΝΙΤΡΟ", κλπ, να αναλάβει τα ινία της χώρας, αφού πρώτα την διαπαιδαγώγησε και διαπαιδαγωγήθηκε....

 2. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 24/03/2014 12:11:35

  Τα πράγματα ίσως είναι απλούστερα: Το Πότάμι φτιάχτηκε 1. επειδη η Ελιά ξεράθηκε στις δημοσκοπήσεις και 2. επειδή δένει καλύτερα σε μία μελλοντική οικουμενική, που ίσως δεν είναι και πολύ-πολύ μελλοντική... Με άλλα λόγια, αντί να έχεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που φαντάζει σαν συγκρουσιακό σχήμα, έχεις ΝΔ-Ποτάμι-ΣΥΡΙΖΑ, όπου το Ποτάμι λειτουργεί σαν μαξιλαράκι, buffer, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς. Το πολύ-πολύ προσθέτεις και λίγη ελίτσα, για γεύση...

 3. Barbara avatar
  Barbara 24/03/2014 14:01:16

  Να πως γίνονται οι δημοσκοπήσεις για το ποτάμι: - Ναι γεία σας, από μια εταιρία δημοσκοπήσεων σας παίρνουμε. Τι είναι ο Αλιάκμωνας; - Πότάμι. -Ευχαριστούμε πολύ. Αντίο και καλή σας μέρα.
  Ποτάμι 15%

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ Barbara 24/03/2014 17:21:41

   Συμφωνώ.Οταν με τόση προβολή,διαφήμιση,επικοινωνιακό ''πόλεμο'' μαζεύεις 30 άτομα στην Κρήτη και άλλα τόσα στην Χαλκίδα τότε επιτρέψτε μου να αμφιβάλω

 4. Μαίρη avatar
  Μαίρη 24/03/2014 17:33:28

  Κοσμοσυρροή παντως δεν το συζητώ. Ουτε 100 άτομα δεν πρέπει να ήταν.

 5. test tester avatar
  test tester 24/03/2014 21:06:54

  mas peire to potami samara prosexe.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.