23/10/2008 16:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα παπαγαλάκια πήραν το γράμμα

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η παραίτηση Ρουσόπουλου. Ήδη τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι την έχουν στήσει έξω από το Μαξίμου.

Παπαγαλάκια του Μαξίμου διαρρέουν σε όλη την πιάτσα οτι  θα τον αντικαταστήσει ο νυν αναπληρωτής εκπρόσωπος Αντώναρος (με υποβολέα) μέχρι τον ανασχηματισμό - μετά το γιαούρτωμα λίγο δύσκολο αλλά θα δούμε. Οι ίδιεςμ πηγές τοποθετούν τον ανασχηματισμό σε "σαράντα ημέρες", μετά τον Ιανουάριο δηλαδή, όταν όμως θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής. Αφήνουν δηλαδή ανοικτή την πόρτα της επιστροφής.

Στην κυβερνητική επιτροπή πάντως πρέπει να έγινε χαμός, αν κρίνουμε από το ύφος του εξερχόμενου Μεϊμαράκη. Ο ίδιος ο κ. Ρουσόπουλος δεν συμμετείχε στην συζήτηση του θέματος της προανακριτικής και αποχώρησε για λόγους τακτ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 23/10/2008 17:20:57

  Μεταξύ των σεναρίων, που εξετάζονται είναι και το εξής: Ο κ. Ρουσόπουλος να παυτεί από τα καθήκοντά του, με ένα τρόπο, που θα παραπέμπει περισσότερο σε «διαθεσιμότητα», παρά σε οριστική απομάκρυνση. Γι’ αυτό και εσχάτως κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ναι μεν θα παραιτηθεί ο υπουργός Επικρατείας, αλλά δεν θα γίνει ανασχηματισμός, ο οποίος παραπέμπεται στο μέλλον. Ο διάδοχός του θα είναι κάποιο πολιτικό στέλεχος, που μπορεί να είναι «εκπρόσωπος υπηρεσίας», να αναλάβει δηλαδή καθήκοντα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ήτοι μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του κ. Ρουσόπουλου. Η «διαθεσιμότητα» για τον κ. Ρουσόπουλο θα ισχύσει μέχρι την έκδοση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής, δηλαδή στις 15 Δεκεμβρίου. Εάν μέχρι τότε δεν προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο - στοιχεία που θα καθιστούν αναγκαία τη μετατροπή της εξεταστικής επιτροπής σε προανακριτική – τότε ο κ. Ρουσόπουλος θα επανέλθει στα καθήκοντά του δικαιωμένος, όπως λέγεται

 2. daris avatar
  daris 23/10/2008 17:39:25

  Αν θεωρήσουμε οτι για τους υπολοιπους υπαρχουν πιο τρανταχτα στοιχεια γιατι θα φυγει μονο ο Ρουσσόπουλος? Φευγει επειδη ειναι ενοχος ή επειδη ετσι βολευει? ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ!!!

 3. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 23/10/2008 17:45:05

  Συνιστώ σε όλους μην βιάζονται τόσο διότι αν πετάξει τον Ρουσο ,πρέπει να μάθουμε τα χουγια του αλλού (αντικαταστάτη ) και ο factorx θα είναι υποχρεωμένος να αλλάξει την ύλη .

 4. ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ avatar
  ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ 23/10/2008 18:39:31

  ΜΩΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ!

 5. nas avatar
  nas 23/10/2008 18:56:55

  ωραία η φωτογραφία! και με νόημα...

 6. εκλογολογος avatar
  εκλογολογος 23/10/2008 19:02:45

  τικτ, τακτ, τικτ, τακτ, τικτ, τακτ,
  μπουμ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.