06/09/2008 21:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα παπαγαλάκια και οι κουτόφραγκοι

Όπως είπαμε ο Πέτρος Τατούλης συνεχίζει τις επιθέσεις του εναντίον του μοιραίου ζεύγους της πρωθυπουργικής αυλής. Τώρα στο μπλογκ του κάνει λόγο για «παπαγαλάκια» και «κουτόφραγκους»: «Η αποτυχία των επικοινωνιακών τακτικών, σε συνδυασμό με τα διάφορα παπαγαλάκια που βρίσκονται σε κατάσταση πανικού επειδή ανακάλυψαν όψιμα τη δύναμη της αλήθειας -όπως επίσης ότι οι Κουτόφραγκοι σιγά σιγά μας τελειώνουν- οδηγούν δυστυχώς τη χώρα σε αδιέξοδα».

Σε δημοσκόπηση της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» το 78,8% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι υπάρχει φαινόμενο πλουτισμού μελών της κυβέρνησης, μέσω των συζύγων τους.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημανθεί ότι ακόμα και ο Πανίκας Ψωμιάδης (που τον αγκάλιασε πάλι ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη) χαρακτήρισε τον Πέτρο Τατούλη αγωνιστή. Ενώ σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, στον βουλευτή τηλεφώνησαν περισσότεροι από 40 κυβερνητικοί βουλευτές για να του εκφράσουν την στήριξη τους μετά το άρθρο του για τον κ. Ρουσόπουλο και την κα Ζαχαρέα, στην προσωπική του ιστοσελίδα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tresoli avatar
  tresoli 06/09/2008 22:32:09

  Δεν υπάρχει πιο γλοιώδης απο τον ψωμιαδη.

  Επι χρόνια μας λεει ότι ο καραμανλης είναι ο μεγαλος πολιτικός του έρωτας. Μπλιαχ!

  Εαν ο καταλληλότερος πάρει την κάτω βόλτα ο πρώτος που θα τον καρφώσει στην πλάτη θα είναι ο ψωμιάδης.

  Με τέτοιους πολιτικούς πορευεται η ελλάδα και τα βόδια της θεσσαλονίκης τον βγάζουν και τον ξαναβγάζουν.

 2. Αθ. Κλάρας avatar
  Αθ. Κλάρας 06/09/2008 22:36:57

  Τα βάζει με την καμαρίλα και προκαλεί τους κουτόφραγκους να μας κόψουν τα δάνεια. Το επόμενο που θα μας πει είναι ότι θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.