#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/07/2013 08:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα παιδιά με τα μαύραΗ πολιτική είναι συμβολισμοί: αυτές τις τέσσερις λέξεις της έχουν εμπεδώσει στην ολότητα τους οι ιθύνοντες της ΧΑ, προχωρώντας και στην εφαρμογή:

Σκέπτονται απλά και πρακτικά και σε αντιδιαστολή με όλους τους άλλους. Σκέπτονται κάπως έτσι:
«Αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974, την οποία και ντρέπεστε να εορτάσετε έστω και λιτά εσείς;
Συσσίτια για ημεδαπούς με μουσικό χάλι (συγγνώμη, χαλί εννοούμε) ένα ναζιστικό ύμνο, ίσα να σπάει τον ήχο από τα τζιτζίκια, εμείς.
Κόβετε από το λαό μισθούς, συντάξεις, προνοιακά επιδόματα και ασφάλιση;
Εμείς του προσφέρουμε ένα πεπόνι και τρία κρεμμύδια.
Μην πει κανείς ότι είναι ευτελής η προσφορά γιατί από εσάς πήραν μόνο την ….τριπλέτα σκέτη.
Μας κόβετε από τα κανάλια και τη συστημική πληροφόρηση εσείς;
Εμείς θα σκαρφιστούμε κάθε τρόπο να περάσουμε τα μηνύματα μας. Θα φέρουμε εκκαθαριστικά στη Βουλή, να δείξουμε με ποια συντεχνιακή διάταξη οι βουλευτές είναι τσακωμένοι με τους φόρους, θα νοσταλγήσουμε τη Χούντα και τα τάγματα ασφαλείας, θα ξεσκονίσουμε τον οικογενειακό «φάκελο» κάθε αντιπάλου βουλευτή, των κινητών και ακινήτων αποκτημάτων του, θα φτάσουμε μέχρι εβδόμης γενεάς.
Να δείξουμε πόσο έντιμοι και «καθαροί» είστε.
Εσείς ακόμη μιλάτε την ξύλινη γλώσσα της μεταπολίτευσης για ελευθερίες, δικαιώματα, δημοκρατία;
Εμείς θα μιλήσουμε απλά, «λαϊκά»: «η πρεζού και η μπουζού», «πάλι τα ήπιες μωρή», «να καθαρίσουμε κύριε Πρόεδρε» και άλλα εύηχα.
Σαλιαρίζετε με τους δημοσιογράφους στα κανάλια, ενώ εμείς τους ρίχνουμε «καντήλια» και τους «κερνάμε» φάπες.
Διώχνετε σχολικούς φύλακες εσείς.
Θα φυλάξουμε τα σχολεία εμείς.
Αν διώξετε και τους χειρουργούς και πάλι εμείς. Ειδικευόμαστε στους σκουρόχρωμους…
Όσο εσείς προτάσσετε την ενσωμάτωση των μεταναστών, προτιμώντας τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και δίνοντας άδειες μικροπωλητών σε αυτούς, εμείς θα κάνουμε face control σε όλους τους δημόσιους χώρους, ακόμη και στα νήπια…
Εσείς είστε το πρόβλημα.
Εμείς η χειρότερη λύση, αλλά πάντως λύση».

Όλα αυτά οι ακούσιοι προπαγανδιστές της ΧΑ τα γνωρίζουν, αλλά δεν τα «ζυγίζουν» ορθά. Περιορίζονται στον εξορκισμό του γεγονότος, στη διαπίστωση, στη θεωρητική ανάλυση, στο ξεπέρασμα της κρίσης, στη "μόδα", στη βία που συνάδει με τους νέους, στις κοινωνικές συνθήκες, μπλα, μπλα, μπλα.

Η μείωση του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η ανάπτυξη που κόλλησε στην κίνηση και αργεί, δεν γεμίζουν την κατσαρόλα, δεν «ενημερώνουν» τα δάνεια, δεν δίνουν προοπτική.

Και η ΧΑ έχει δυστυχώς να πει κι άλλα:

«Μέχρι να καταλάβετε ότι το ζήτημα είναι ταξικό και μόνο ταξικό, εμείς θα έχουμε λάβει 20% και βάλε στις γενικές εκλογές, θα έχουμε πάρει τους μισούς δήμους για να κάνουμε συσσίτια μία φορά την εβδομάδα σαν τις λαϊκές, να προστατεύσουμε κάθε επαγγελματία και να καθαρίσουμε τα κέντρα των πόλεων σαν «αβγά».
Ή μήπως νομίζετε ότι ο κόσμος θα ψηφίσει τον κάθε γόνο, το κάθε τέκνο των κομματικών διασωληνώσεων σας, τον κάθε διαπλεκόμενο, ή «ελαφροΐσκιωτο» που θα κατεβάσετε;
Μας λέτε αμόρφωτους και μας σνομπάρετε. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί με εσάς τους «παραμορφωμένους»;
Οι φαιδροί Υπουργοί σας ακόμη απλά διαπιστώνουν ότι αποτελούμε πρόβλημα…
Σας περιτριγυρίζουμε σαν οχιές και εσείς ψάχνετε τα αυγά μας.
Συνεχίστε την ακούσια ή εκούσια προπαγάνδα σας.
Μας ενδυναμώνετε, μας δίνετε τροφή και ανάσα.
Είμαστε το σκοτεινό δημιούργημα σας.
Είμαστε κομμάτι του λαού και όχι η «αφρόκρεμα» των Προαστίων.
Στη ΧΑ έχουμε ταυτότητα, ιεραρχία, κανόνες. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ανήκουμε κάπου.
Είμαστε τα παιδιά με τα μαύρα»…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 29/07/2013 08:33:03

  Τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή. Τα παιδιά με τα ροζ, τα πράσινα και τα λοιπά ας π΄ροσεχαν....

  • Mpaaa avatar
   Mpaaa @ Γιώργος Αχαιός 29/07/2013 13:35:45

   Ετσι ακριβως.

   • Έλλην avatar
    Έλλην @ Mpaaa 29/07/2013 13:42:41

    Τροχός είναι και γυρίζει!

 2. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 29/07/2013 08:52:59

  Δυστυχώς οι μετρήσεις δείχνουν μη ανατρέψιμα αποτελέσματα...

 3. PELIAS avatar
  PELIAS 29/07/2013 09:30:37

  Η συνεχιζόμενη ασυλία και ατιμωρησία των υπαιτείων πολιτικών θα δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ΧΑ.
  Υπεύθυνος καθαρά ο Σαμαράς που δεν έκανε πράξη τα αυτονόητα και αυτά που υποσχέθηκε.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ @ PELIAS 29/07/2013 10:18:52

   Πώς θα το κάνει χωρίς αυτοδυναμία που του έδωσαν κάποιοι που ψήφισαν τους λαϊκιστές "για να δώσουν ένα ράπισμα στο πολιτικό σύστημα". Τα παράπονά σου εκεί και όχι στον Σαμαρά.

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 29/07/2013 17:56:59

    Έτσι! Αυτοί που δεν τον ψήφισαν να μη ζητούν ευθύνες. Να συνεχίζουν το κράξιμο με άλλα επιχειρήματα.

    • Νικόλαος avatar
     Νικόλαος @ Γεώργιος Τ. 29/07/2013 20:48:50

     Πραγματικά αδυνατώ να σας καταλάβω. Δηλαδή, κυβερνά ένας άνθρωπος, έχει ΟΛΗ την εξουσία στα χέρια του για κάποι διάστημα, έτσι είναι στη Δημοκρατία, ΔΕΝ λύνει το πρόβλημα για τον Χ, Ψ λόγο, και εσείς είστε ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ απλά και μόνο επειδή έχετε ΜΙΑ δικαιολογία για να τον καλύψετε;
     Εδώ η χώρα βυθίζεται και η εξουσία σε λίγο θα έχει φύγει από τα χέρια του κ. Σαμαρά και τότε τι θα λέμε; ΔΕΝ μπόρεσε να κάνει αυτά που έπρεπε επειδή ΔΕΝ είχε αυτοδυναμία;;;; Μα , καλά, δε γίνεται να υπάρχει αυτή η νοοτροπία πια........
     Αυτό λέει και το άρθρο....εκεί πατάει και η ΧΑ, εμείς δίνουμε μια κουτσή και στραβή λύση.......ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ λύση, εσείς απλά διαιωνίζετε το πρόβλημα....
     και όσο υπάρχουν αυτές οι δικαιολογίες....τόσο εκείνοι θα δυναμώνουν από το λαό που αναζητεί εναγωνίως ΚΑΠΟΙΟΝ να δώσει ΜΙΑ λύση και ας μην είναι και η ιδανική , και όχι κάποιον που θα κρυφτει ΞΑΝΑ πίσω από αστείες δικαιολογίες........ήθελα αλλά δε με άφησαν/δεν μπόρεσα............ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

     • Γεώργιος Τ. avatar
      Γεώργιος Τ. @ Νικόλαος 30/07/2013 01:18:31

      Ποια λύση και σε τι έδωσε η ΧΑ. Θέλω πράξεις. Και μη μου πείτε την -άθλια και εξευτελιστική για το λαό- πρακτική της εξαγοράς ψήφων με σακούλα τροφίμων Αυτό ξεπέρασε μακράν την πιο φθηνή παλιτικάντικη κίνηση που έχουμε δει στον τόπο από τη μεταπολίτευση. Να πουλήσει κάποιος την ψήφο του για μια έργασία που θα του δίνει κάθε μέρα ψωμί, κάπως πάει κι έρχεται. Για μιας ή δύο ημερών φαγητό είναι γυφτιά απόλυτη και τελειωτική για αυτούς και όσους προσήλθαν. Ξεπέσαμε πολύ ως λαός πλέον για να μας αξίζουν άρχοντες και ηγέτες επιπέδου. Αποδείχθηκε προχθές περίτρανα. Πριν 3 χρόνια οι ίδιοι ψήφισαν ΓΑΠ επειδή "λεφτά υπήρχαν". Πέρυσι Τσίπρα επειδή έταζε αυξήσεις συντάξεων Τώρα ΧΑ λόγω της σακούλας τροφίμων. Αδιόρθωτοι είμαστε. Πως να πάει μπροστά ο τόπος με τέτοια πνευματική φτώχεια;

     • Νικόλαος avatar
      Νικόλαος @ Γεώργιος Τ. 30/07/2013 13:18:32

      Αγαπητέ Γεώργιε Τ., δε θα πουλήσει κανείς την ψήφο του για μια σακούλα πατάτες, μην αυταπατάσαι.
      Θα τη δώσει , για την δυνατότητα να ελπίσει ότι θα λυθεί βασικά το θέμα της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, που πιστεύει ο κόσμος , ίσως και βάσιμα, ότι η ΧΑ θα αντιμετωπίσει ριζικά, ΑΝΤΙΘΕΤΑ από τις πρώην και νυν κυβερνήσεις που ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ την κοινωνία.
      Μόνο για αυτό.......και θα είναι και αρκετό.

     • WY avatar
      WY @ Νικόλαος 31/07/2013 09:49:54

      ##Μόνο για αυτό…….και θα είναι και αρκετό. ##
      .......................................................


      Μά αυτό είναι τό άπαν!!!
      Λαθρομετανάστευση--λαθροφοροδιαφυγή-λαθρο-εγκληματικότητα, κοστίζουν στόν Έλληνα φορολογούμενο 30 δισ.ευρώ/ετησίως, εκτός φυσικά από τό αίσθημα ανασφάλειας/φόβου, πού αισθανόμεθα,από τήν παρουσία τών λαθρο-εγκληματιών!!!
      Κι ό Δένδιας έχει στρέψει τίς μονάδες μάχης του (έργω/λόγω) κατά τής Χ.Α.!!!
      Παντελώς αδιάφορος κι ανίκανος,πού αναλώνει τίς δυνάμεις τής ΕΛΑΣ,μόνον διά θεαματικά-επικοινωνιακά σόου (Ξένιος Ζεύς κι άλλες μλκς)!!!!
      υ.γ.
      1.Προχθές 11:00 πρωί,λαθρο-μπασταρδο-αφγανός,εκτύπησε συγγενή μου 73 χρονών στήν λαική,έν ριπή οφθαλμού,παρουσία άναυδων καταναλωτών καί εμπόρων καί τής έκλεψε τόν σταυρό από τό στήθος της (Πειραιά/Πειραική)!!!
      2.Πρίν λίγες ημέρες,αφγανομπάσταρδος πάλι, επιτέθηκε στήν στάση τού λεωφορείου σέ νεαρή μητέρα,,πού κρατούσε τό παιδάκι της στήν αγκαλιά καί τής έκλεψε τήν τσάντα,στό άψε-σβήσε!!
      Ειδοποίησα εγώ προσωπικώς τό 100 καί ευτυχώς ήλθαν άμεσα,μετά από ..............24 ώρες!!!
      Μήν μάς τούς λαθρομπασταρδο-εγκληματίες τάραττε!!!!!!!

      3.Άμεσα νά θεσπίσουμε/ενσωματώσουμε στό τά άρθρα 4,5,6,7,8

     • WY avatar
      WY @ Νικόλαος 31/07/2013 10:38:14

      ## Μόνο για αυτό…….και θα είναι και αρκετό.##.
      ..........................................

      Μά αυτό είναι τό άπαν!!!

      30 δισ.ευρώ/ετησίως,κοστίζουν οί κάθε είδους καί ράτσας λαθρο-αφγανοπακιστανο-αλβανοί κ.α.,μόνον από τήν λαθροφοροδιαφυγή-εγκληματικότητα,εκτός φυσικά τών γνωστών καί τεραστίων προβλημάτων δημόσιας τάξεως καί υγείας,πού δημιουργεί ή λαθροπαρουσία τους,στήν χώρα μας.
      Καί ό Δένδιας τί κάνει???
      Επιδίδεται σέ επικοινωνιακά σόου (Ξένιος Ζεύς) καί σέ μάχες (έργω/λόγω) κατά τής Χ.Α.,ένω τό έγκλημα από τούς λαθρομπάσταρδους αυξάνεται μέ γεωμετρική πρόοδο,τόσον σέ αριθμούς θυμάτων κι εγκληματικών ενεργειών αλλά όσον καί σέ μορφές (ειδεχθέστατα /απάνθρωπα εγκλήματα,πρωτόγνωρα διά τήν κοινωνία μας) καί φυσικά ή λαθρομετανάστες είναι 2.3 + εκατ.!!!

      υ.γ.
      Πρίν δύο ημέρες ,στίς 11:00 πρωί,λαθρομπασταρδο-αφγανοπακιστανός,επιτέθηκε έν ριπή οφθαλμού,στόν χώρο τής λαικής,σέ συγγενή μου 75 χρονών καί αφού τήν κτύπησε στό πρόσωπο,τής αφαίρεσε τόν χρυσό σταυρό,από τό στήθος της,αφήνοντας κυριολεκτικά άναυδους τούς άλλους καταναλωτές κι εμπόρους,πού παρακολουθούσαν τήν βίαια επίθεση.
      (Πειραική/Πειραιάς)

      2.-Πρίν λίγες ημέρες πάλι ,λαθρο-αφγανομπάσταρδος,ευρισκόμενος σέ στάση λεωφορείου (19:30),επιτέθηκε ξαφνικά σέ νεαρή μητέρα,πού κρατούσε αγκαλιά καί τό παιδάκι της καί στό άψε-σβήσε τής έκλεψε τήν τσάντα της!
      Ειδοποιήθηκε τλφ.από άλλους άμεσα τό 100 καί............. ακόμη τούς περιμένουν νά έλθουν!!!!!!
      Πλήρης αδιαφορία!!!
      Γενικώς κυριαρχεί τό δόγμα ## μήν μάς τούς λαθρομπάσταρδους τάραττε ##!!!!!

      3.-Λύσεις :
      Ενσωμάτωση στό Σύνταγμά μας κι αυστηρή εφαρμογή τους άμεσα,τών άρθρων 4,5,6,7,8,9,20,23,24,
      τού επίσημου προγράμματος τής Γενικής Συνέλευσης τού κόμματος τού Γερμανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος,όπως εγκρίθηκε/εψηφίστηκε στίς 25 Φεβρουαρίου 1920!!!

      Όσοι,διαβάζοντας τό πιό πάνω σχόλιο γκαρίζουν,νά αποζημιώσουν άμεσα,τόσον τήν συγγενή μου αλλά όσον καί τήν νεαρή μητέρα καί φυσικά όχι μόνον αυτές,Υλικά αλλά καί Ηθικά!!!!
      Διαφορετικά
      #Χρη σιγάν ή κρείσσονα σιγής λέγειν # !!!

     • WY avatar
      WY @ WY 31/07/2013 12:16:14

      καί φυσικά ή λαθρομετανάστες είναι 2.3 + εκατ.!!!

      Διόρθωση :

      ...καί φυσικά οί λαθρομετανάστες είναι 2,3+ εκτ.!!!!

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ @ PELIAS 29/07/2013 10:20:53

   Πώς θα το έκανε χωρίς την αναγκαία αυτοδυναμία;;; Το αποτέλεσμα της μη αυτοδυναμίας το έδωσαν κάποιοι γκρινιάριδες που ψήφισαν τους λαϊκιστές “για να δώσουν ένα ράπισμα στο πολιτικό σύστημα”.

   Τα παράπονά σου τώρα εκεί και όχι στον Σαμαρά που κάνει το καλύτερο που μπορεί. Δική του επιλογή είναι ο Δένδιας που κατά κοινή ομολογία κάνει το καλύτερο με τη λαθρομετανάστευση (θέλει όμως χρόνο).

   • nikos nikidis avatar
    nikos nikidis @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 29/07/2013 12:09:22

    έχω την εντύπωση ότι μόνον εσύ και μερικοί άλλοι πίστευαν στην αυτοδυναμία, πριν τις εκλογές. τούτου δοθέντος, ολη η προεκλογική ομιλία θα έπρεπε να είναι βασισμένη σε συγκυβέρνηση. το ότι δεν έγινε έτσι, δεν είναι λάθος του κόσμου και μην το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία, γιατί ίσως είναι πρόφαση εν αμαρτίαις. ακόμη και στην τελευταία συγκυβέρνηση, αν ο Α.Σ. έκανε εκλογές, δίνοντας τον βενιζέλο στον λαό, ως τον άνθρωπο που κοντράρει σε κάθε τι καλό, δεν θα κέρδιζε? δεν το έκανε, όμως... καλό είναι, νομίζω, να σταματήσουμε αυτού του είδους τις δικαιολογίες...

  • Μεγαλες στιγμες avatar
   Μεγαλες στιγμες @ PELIAS 29/07/2013 11:17:08

   ΟΣαμαρας να ειναι υπευθυνος για τα λαθη που εκανε,να το δεχτω.Αλλα υπευθυνος για το χαλι των τελευταιων χρονων και για την αστοχια του κοινοβουλευτικου υλικου,σιγουρα οχι.
   Καποιοι περιμενατε τον Μαγο του Οζ στις εκλογες.Η προσπαθεια του να φτιαξει κρατος και η τολμη που δειχνει σε αρκετα θεματα,κυριως δικαιοσυνης και δημ.ταξης ειναι αυτο που ελειπε τοσο καιρο

 4. Tonia G. avatar
  Tonia G. 29/07/2013 09:43:56

  Μικρέ Ο. σε συγχαίρω για την λιτή και ξεκάθαρη ουσία της ανάλυσης σου.

  • Μ.Ο. avatar
   Μ.Ο. @ Tonia G. 30/07/2013 00:50:36

   Σε ευχαριστώ πολύ Τόνια

 5. IOKLOS ZARAS avatar
  IOKLOS ZARAS 29/07/2013 10:12:46

  Κανετε λάθος. Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι ταξικό. Είναι Εθνικό. Η διαμορφωθείσα κατάσταση διέλυσε την αχλύ που σκέπαζε τα μυαλά της πλειοψηφείας. Η στέρηση της εκφυλιστικής ευζωίας και της επίπλαστης ευμάρειας επέφερε σύνδρομο στέρησης αρχικά και αυτό αλλους μεν οδήγησε σε ανεύρεση νέου "προμηθευτή" άλλους δε αφύπνησε και τους απεκάλυψε τη γυμνή πραγματικότητα.
  Και οι μεν αναζητήσαντες "νέο προμηθευτή" ολοι κατανοούμε πλέον οτι ειναι το κατακαθι που ζουσε εις βάρος των υπολοίπων επί 30ετία, δηλαδη τα λούμπεν κοινωνικά στοιχεία, οι απογονοι των εαμοβουλγάρων και η γλίτσα του μεσαίου χώρου που ψήφιζε εναλαξ πασοκ -ΝΔ αναλόγως ποιος ήταν ο πλειοδότης
  Οι υπόλοιποι βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά στην αλήθεια. Ξύπνησε ο παππους που πολέμησε στον συμμοριτοπόλεμο (και γύρισε στο χωριό του και στα χωράφια του χωρίς να "εξαργυρώσει" τις δάφνες του οπως το πασοκαληταριό) και ο θείος που σκοτώθηκε στην Κύπρο και τους κοιταξαν επιτιμητικά. Το ίδιο και οι απόγονοί τους που ηλθαν απο το μέλλον. Αυτό έφτασε ωστε η αισθητηρική αμβλυνση (που επι πασοκαλητείας ήταν ενδημικό νόσημα) να πάψει να λειτουργεί ανασταλτικά. Έτσι τα παλαια κόμματα φυλλοροούν προς την ΧΑ. Οχι μόνο η ΝΔ οπως πονηρά διατείνονται οι πασοκογενείς, αλλά και από το καταφύγιο των "προοδευτικών" τον σύριζα- προφανως δεν είναι ολοι σαπιοι.
  Οι σκέψεις που αποδίδονται στη ΧΑ εκπηγάζουν απο την πραγματικότητα. Δυστυχώς αυτοί την κατενόησαν πρώτοι. Ο παραδοσιακός εκφραστής των αξιών της κοινωνίας μας - η ΝΔ- μολυσμένη από την κομμουνιστική σύφιλη ασχολείται με τις εμμονές της Β΄πανελλαδικής και της "ηρωϊκής αριστεράς"
  Ο Πρωθυπουργός μοιάζει να πολεμά μόνος περιστοιχισμένος από ανιάτως πάσχοντες απο την μεταπολιτευτική γάγγραινα
  Είναι λάθος να υποτιμάται η ΧΑ. Αγράμματοι ισως είναι αυτοί που φαίνονται. Οι δομές της ομως και το λεκτικό προϋποθέτουν μορφωμένους ανθρώπους
  Συνεπώς αντί να υιοθετούνται οι βλακείες των "ασθενών" πιο καλά θα ήταν να γίνει προσπάθεια - εμπράκτως- να κερδηθούν όσοι μετανάστευσαν στην ΧΑ. Οχι όμως με τους μέχρι τούδε τροπους - και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ - αλλά με συνεπεια πράξεων και λόγων. Διαφορετικα η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι η ΧΑ και αν η ΝΔ συγκυβερήσει με το συριζαριο, ειναι προφανές ποια θα είναι η μεθεπόμενη κυβέρνηση

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ IOKLOS ZARAS 29/07/2013 14:22:13

   Αυτοι που πολεμησαν στο συμμοριτοπολεμο οπως λες δεν πολεμησαν μονοι τους.Ειχαν την αμερικανικη βοηθεια του δογματος Τρουμαν.Οι χρυσαυγιτες που ειναι λυσσαλεοι αντιαμερικανοι και καποιοι άλλοι αυτο προτιμουν βολικα να το ξεχνανε.Παριστανουν τους απογονους των "νικητων" και κατά τα άλλα δηλωνουν ρωσοφιλοι.Ουτε εχουν καταλαβει γιατι νικησαν και οτι δε νικησαν μονοι τους.Ετσι και βρεθουν ομως στην εξουσια θα το καταλαβουν για τα καλα.

 6. IOKLOS ZARAS avatar
  IOKLOS ZARAS 29/07/2013 10:16:51

  "το 50% της εκλογικής δύναμης της Χ.Α. (προερχεται) απο την Ν.Δ"
  Το υπόλοιπο 50%;

  • DexMax avatar
   DexMax @ IOKLOS ZARAS 29/07/2013 13:15:37

   Στις εκλογές του Μαϊου 2012 και του Ιουνίου 2012 υπήρξαν μετακινήσεις ψηφοφόρων λόγω οργής κατά του μνημονίου που δεν μπορούν να ενταχθούν στην κλασσική λογική "ο δεξιός μετατοπίζεται λίγο δεξιότερα ή λίγο προς το κέντρο όταν το κόμμα του δεν τον ικανοποιεί τη συγκεκριμένη στιγμή της διενέργειας των εκλογών"...
   Υπό αυτό το πρίσμα η Χρυσή Αυγή προσέλκυσε ψηφοφόρους κυρίως από το υπό κατάρρευση ΠΑΣΟΚ και λιγότερο από τη ΝΔ (πάνω από το 50% του 7% που έλαβε ήταν καθαροί πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ)...αλλά και αρκετούς ψηφοφόρους από τον χώρο της αριστεράς...
   Η "λεηλασία" των ψήφων της ΝΔ (που είναι και η μεγάλη δεξαμενή των ψηφοφόρων γενικά στον σύνολο του κόσμου) θα έλεγε κανείς ότι πραγματοποιείται τώρα (αρκετούς μήνες μετά τις εκλογές) που η ΝΔ φθείρεται λόγω της φυσιολογικής φθοράς που φέρνει η διαχείρηση μίας κυβερνητικής πολιτικής και έτσι έχουμε την εκτόξευση της Χρυσής Αυγής σε νούμερα που επίσημα κυμαίνονται μεταξύ 12%-14%...γιατί ανεπίσημα ουδείς πραγματικα γνωρίζει...

  • DexMax avatar
   DexMax @ IOKLOS ZARAS 29/07/2013 13:27:32

   Και για να αποδείξω ότι αυτοί που ψήφησαν Χρυσή Αυγή τον Μάϊο 2012 δεν ήταν ψηφοφόροι της ΝΔ, λέγω ότι όταν η ΝΔ πραγματοποίησε την "πανδεξιά εκστρατεία" μπροστά στο φάσμα της ανόδου του Σύριζα στην εξουσία τον Ιούνιο 2012 (και κέρδισε το εντυπωσιακό 10% μέσα σε διάστημα μόνο 1,5 μηνός) η Χρυσή Αυγή δεν υπέστη μείωση των ποσοστών της κάτι που αποδεικνύει ότι αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή τον Ιούνιο 2012 δεν "συγκινήθηκαν" από αυτήν την "πανστρατεία" διότι απλούστατα στον συντριπτικό τους σύνολο δεν ήταν ψηφοφόροι της ΝΔ...
   Η ΝΔ τώρα "αιμορραγεί" προς τη Χρυσή Αυγή...

   • Κυψελιώτης avatar
    Κυψελιώτης @ DexMax 29/07/2013 20:36:52

    Σωστός ο marlow
    Μια παρατήρηση.
    Το πραγματικό ποσοστό της ΝΔ καταγράφηκε το Μάϊο και όχι τον Ιούνιο.
    Στις δεύτερες εκλογές μέχρι και Πασοκοι ψήφισαν Σαμαρά φοβούμενοι τον ερχομό των απογόνων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ IOKLOS ZARAS 30/07/2013 01:24:28

   Μα στα γκάλοπ η μεγαλύτερη διαρροή προς ΧΑ είναι από το σύριζα. Από το λαϊκιστή της πλάκας, στους πατριώτες της πλάκας. Τραμπάλα κάνουν οι ψηφοφόροι. Να δω πότε θα ισορροπήσουμε...

 7. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 29/07/2013 10:22:50

  Αυτό που περιγράφει η ανάρτηση είναι ανίκητο μόνο όταν δεν υπάρχει δημοκρατικό και αποτελεσματικό κράτος. Αν φτιαχτεί κράτος που λειτουργεί, αυτές οι λαϊκίστικες τραμπούκικες ανοησίες δεν θα έχουν πέραση και η ΧΑ θα ξεφουσκώσει μαζί με το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ.

 8. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 29/07/2013 11:19:05

  «Μέχρι να καταλάβετε ότι το ζήτημα είναι ταξικό και μόνο ταξικό, εμείς θα έχουμε λάβει 20% και βάλε στις γενικές εκλογές'.
  Αυτό είναι η ουσία.
  Μόνο που το έχουν καταλάβει. Το ήξεραν απο την αρχή πολύ καλά. Αλλά πως να το παραδεχτούν σε μάς, τους άλλους;
  Για να είμαι συγκεκριμένος: Γίνεται να κάνουν στους Έλληνες φοροφυγάδες των "λιστών", ότι έκαναν άλλοι αλλού στους Γάλλους, Γερμανούς, Ισπανούς κτλ συναδέλφους τους; Γίνονται στην Ελλάδα τέτοια πράγματα; Ίδιοι είμαστε;

 9. Μεγαλες στιγμες avatar
  Μεγαλες στιγμες 29/07/2013 11:22:43

  Εχθρος δεν ειναι ο καθε αριστερος.Εχθρος ειναι ο καθε ηλιθιος που πιστευει οτι μπορει να ξαναζησει στην Ελλαδα του 2004.Και για αυτην την ψευδαισθηση θυσιαζει μια πολυτιμη ψηφο.
  Γενικοτερα παντως εγω απο την αριστερα δεν βλεπω φιλικοτητα,ρομαντισμο και συμβιβασμο.Τα γνωστα συνθηματα και τα γνωστα μιση και παθη κυριαρχουν στο χωρο τους

 10. εγκάθετος avatar
  εγκάθετος 29/07/2013 11:32:15

  Tόσα χρόνια δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες , ρεμούλα κι εγκληματικότητα;;;
  Πού ήταν Τσύριζα και χα;;; Στο 3% και στο 0,5% αντίστοιχα. Αυτά τα κόμματα είναι το προϊόν της οικονομικής εξαθλίωσης. Όσο δεν αντιστρέφεται η οικονομική κατάσταση, τόσο θα γιγαντώνονται.

  • DexMax avatar
   DexMax @ εγκάθετος 29/07/2013 13:33:46

   Η οικονομική εξαθλίωση είναι ο κύριος παράγοντας εκτόξευσης των κομμάτων αυτών...απλά όταν έρχεται η οικονομική απελπισία όλοι τα θυμούνται όλα και τους φταίνε άπαντες...και οι κλεψιές των πολιτικών και η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα...
   Βέβαια...η οικονομική κατάσταση μίας χώρας δεν είναι ανεξάρτητη από αυτά τα φαινόμενα οπότε δεν μπορούμε να τα δούμε ως απόλυτα διαχωρισμένα μεταξύ τους...
   Η οικονομική ανάπτυξη προϋποθέτει και πάταξη της εγκληματικότητας και αντιμετώπιση του φαινομένου της αθρόας λαθρομετανάστευσης και πάταξης της διαφθοράς στην πολιτική ζωή του τόπου...

 11. je ne regrette rien avatar
  je ne regrette rien 29/07/2013 12:29:54

  Αυτό πού έχω να παρατηρήσω εγώ είναι ότι τα άρθρα περί Χρυσής Αυγής (Ων ουκ εστι ο αριθμός !)πρέπει να σταματήσουν πλέον. Κάνετε ακριβώς αυτό πού συμβουλεύετε τούς άλλους να μην κάνουν ! Ασχολείστε πολύ και την κριτικάρετε.
  Εμείς δέ, ώς αναγνώστες και σχολιαστές έχουμε βαρεθεί.
  Πόσες πιά αναλύσεις ,πόσες θεωρίες, πόσες προτεινόμενες λύσεις γιά τον ξορκισμό ;
  Οσο γιά τον σχολιαστή @ Δρόλαπα :
  με όλον τον σεβασμό πρός έναν καλλιεργημένο άνθρωπο, λίγο πιό λακωνικός δεν μπορεί να γίνετε ; Οταν βλέπω το όνομά σας αυτόματα πατώ το βελάκι γιά να προχωρήσει γρήγορα η σελίδα...κρίμα γιατί λέτε και ενδιαφέροντα πράγματα.
  Επειτα, δεν κατέχετε μόνον εσείς την απόλυτη αλήθεια...Αυτό εκπέμπει το ύφος της γραφής σας ,αυστηρό και απόλυτο. Κάτι σαν ανακοίνωση πολιτικού κόμματος στο ..".γλαφυρότερο !"
  Φιλικά !

 12. εγκάθετος avatar
  εγκάθετος 29/07/2013 12:38:07

  Πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχαν λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα και μίζες;;;; Αυτό που εκτρέφει κόμματα όπως ο Τσύριζα κι η χα είναι η οικονομική εξαθλίωση. Όσο ο κόσμος είχε κανα φράγκο στην τσέπη δεν πολυνοιαζόταν για τα υπόλοιπα. Αν δεν κάνει κάτι δραστικό η κυβέρνηση, για να ανακάμψει η πραγματική οικονομία κι όχι τα νούμερα, καληνύχτα και καλή τύχη.

 13. Hawk avatar
  Hawk 29/07/2013 12:57:48

  Ποιά ξένα κέντρα αλλά και ντόπια στηρίζουν την ΧΑ και γιατί? Αυτό θα πρέπει να μας απασχολήσει ιδιαίτερα και θα πρέπει πάση θυσία να ξεσκεπαστούν. Η εθνικιστική προβιά δεν μπορεί να τους σκεπάσει αρκετά.... Ποιοί και γιατί θέλουν την Ελλάδα να συρθεί σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις ( η φασίζουσα συμπεριφορά των ΧΑυγιτών εντός και εκτός Βουλής προκαλεί δέος) είναι μόνο το γεγονός των κοιτασμάτων πετρελαίου/φυσικού αερίου, κλπ. σε Αιγαίο, νότια της Κρήτης ή μήπως υπάρχουν άλλου είδους σχεδιασμοί που θέλουν την Ελλάδα διαμελισμένη?

  • Zugzwang avatar
   Zugzwang @ Hawk 29/07/2013 13:19:52

   Δυστυχως, φασιζουσες συμπεριφορες (πολιτικες και οικονομικες) εχουν ολες οι πτερυγες του πολιτικου φασματος, εντος και εκτος βουλης. Δυστυχως και αλλα πολιτικα σχηματα η μεμονωμενοι πολιτικοι "στηρίζουνtai απo ξένα κέντρα αλλά και ντόπια"
   Οσο για το κλιμα διχασμου, ειναι καιρος τωρα που καποιοι φωναζουν, χωρις τα αυτια μας να ενοχλουνται, "ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλας" και "φασιστες, κουφαλες, ηρθαν οι κρεμαλες". Και μην ξεγελιομαστε. Γι'αυτους που φωναζουν τα συνθηματα αυτα, φασιστες δεν ειναι μονο οι χρυσαυγιτες. Φασιστες ειναι οσοι δεν συμφωνουν μαζι τους.

  • Έλλην avatar
   Έλλην @ Hawk 29/07/2013 13:48:55

   Φαντάζομαι αυτά που στηρίζουν την Ν.Δ. και τα ...άλλα δημοκρατικά, ή μήπως όχι;

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Hawk 29/07/2013 14:17:25

   Παντως η ΧΑ εχει ξεκαθαρη γεωστρατηγικη τοποθετηση : ειναι υπερ της συμμαχιας με τη Ρωσια.
   .

   • Έλλην avatar
    Έλλην @ ψυχραιμια 29/07/2013 18:04:34

    Βλέπω παρακολουθείς τις θέσεις της!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Hawk 29/07/2013 18:02:18

   Ποιοι στηρίζουν την ΧΑ; Θυμάστε από τους πατεράδες και τους παπούδες μας όταν μας εξιστορούσαν πως στον εμφύλιο οι Άγγλοι έριχναν εφόδια και στις 2 παρατάξεις προφανώς για να μείνουμε ελάχιστοι μετά τον αλληλοσπαραγμό; Ε, και τώρα ΧΑ και σύριζα ενισχύονται από ξένα συμφέροντα για να ξαναοδηγηθούμε σε εθνικό διχασμό. Στήνουν σκηνικό εμφυλίου 1 χρόνο τώρα. Συγκρούσεις στους δρόμους, στα ΜΜΕ, στη Βουλή, σε δικαστήρια, με λεκτική και σωματική βία πάντα. Και δίπλα Τουρκία, Συρία και Αίγυπτος να πλέουν στο αίμα. Και έχουμε πάνω από 1 εκατομ. μουσουλμάνους εντός της χώρας που θα ταχθούν στο πλευρό των αριστερών ότι και να γίνει. Αν το θέλουμε οι Έλληνες τέτοιο κακό ας συνεχίσουμε να ενισχύουμε τα άκρα. Προσωπικά από τέτοια προοπτική, προτιμώ να πεινάω για χρόνια. Που δε θα γίνει έτσι αλλά ασύγκριτα τα 2 ενδεχόμενα.

 14. δημης avatar
  δημης 29/07/2013 13:36:44

  μια απάντηση στα ...Παιδιά με τα μαύρα (βάψτα μαύρα)....
  -Παίρνετε το ΝΟΜΟ στα χέρια σας εσείς (με ποιό δικαίωμα;;;;;;) ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ Κ Α Ι ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΜΕΙΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

 15. Laziali avatar
  Laziali 29/07/2013 13:46:41

  Δυστυχώς μας σέρνουν σε εμφύλιο.
  Ήταν απολύτως φυσικό οι πρακτικές του Πασοκ και του Σύριζα να ξυπνήσουν και το αντίπαλο δέος. Νομοτελειακά.
  Αυτοί που σκαρφίστηκαν τον βαρύ αραβικό χειμώνα(αραβική άνοιξη) βάζουν φωτιά σιγά σιγά και στην Ευρώπη.
  Κάπου διάβασα ότι η άλλοτε κραταιά βιομηχανική πόλη του Detroit φαλίρισε για μόλις 12 δις δολάρια...
  Δεν μπορούν να παίξουν αλλιώς στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Και επειδή η μόνη δύναμη που τους απομένει είναι η στρατιωτική την όποια κατέχουν ακόμη αλώβητη βάζουν σε εφαρμογή το αρχαίο ρητό του Ηράκλειτου «πόλεμος πατήρ πάντων».
  Τραγικές οι ευθύνες τις αριστεράς που νόμισε ότι επειδή η δεξιά εκφραζόταν κυρίως με το αγαθό πρόσωπο της νέας δημοκρατίας ήταν για πάντα νικημένη και ακίνδυνη.
  Για δεκαετίες είχαμε πλήρη ασυδοσία της αριστεράς.
  Επέβαλλαν τα εξής τερατουργήματα
  Το δημόσιο, κομματικό τους τσιφλίκι.
  Η Ελλάδα χωρίς σύνορα και ο Έλληνας κυνηγημένος στον τόπο του.
  Μεγαλύτερη η αξία του λαθρομετανάστη από αυτή του Έλληνα.
  Κλεψιές και αδικαιολόγητος πλουτισμός χωρίς τιμωρίες.
  Εξευτελισμό της ιστορίας (συνωστισμός στη Σμύρνη κλπ)
  Ολόκληρος ο πολιτικός βιος βυθίστηκε στο ψέμα.
  Όλα αυτά και όχι μόνο ξύπνησαν για λόγους επιβίωσης και μόνο τον απλό Έλληνα που βλέπει πλέον ξεκάθαρα να χάνει την πατρίδα του και να αντιμετωπίζεται σαν μίασμα από τους αριστερούς.
  Απέναντι τους πλέον έχουν οι αριστεροί αυτό που εναγωνίως ζητούσαν.

  • Σαρακατσανος avatar
   Σαρακατσανος @ Laziali 29/07/2013 15:09:10

   ΨΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ..........ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.......ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.....

   • γελωτοποιος avatar
    γελωτοποιος @ Σαρακατσανος 31/07/2013 18:12:48

    '' ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ……ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.''

    ακουει κανεις??

  • Hawk avatar
   Hawk @ Laziali 29/07/2013 17:05:08

   Για δεκαετίες είχαμε πλήρη ασυδοσία της αριστεράς.......................
   Επέβαλλαν τα εξής τερατουργήματα: Κλεψιές και αδικαιολόγητος πλουτισμός χωρίς τιμωρίες............
   Ειλικρινά δεν το είχα καταλάβει ότι οι αριστεροί " μόνο " έκαναν τις κλεψιές, έχετε στοιχεία ???????????? και επέβαλαν και αδικαιολόγητο πλουτισμό χωρίς τιμωρίες !!!!!!
   Ηρθα στα ίσια μου!

   • Laziali avatar
    Laziali @ Hawk 29/07/2013 18:06:01

    Μπορείς ελεύθερα να ρωτήσεις πως επέβαλλαν άκρα του τάφου σιωπή στον λαό και τρόμο....
    Όταν αυτοί πλούτιζαν με δόλια μέσα. Ρώτα τους Τσοχατζόπουλο, Λαλιώτη κλπ. Και όχι μόνο αυτούς οι οποίοι αποτελούσαν την κορφή του παγόβουνου αλλά και τους απλούς πρασινοφρουρούς που στελέχωναν την διοίκηση, τους πράσινους επιχειρηματίες που έπαιρναν όλες τις δουλειές από το κράτος κλπ..
    Παρακαλώ το ότι μερικοί στρουθοκαμηλίζουν ακόμα και σήμερα και παίζουν με τις λέξεις αποτελεί σημάδι παρακμής. Βαρεθήκαμε να τα λέμε και να τα γραφούμε αδελφέ.

 16. ο avatar
  ο 29/07/2013 14:01:52

  Τα εξαιρετικής ποιότητος "παλικάρια" της φώτο με τα μαύρα και τους πυρσούς θα τα βάλει ο Μιχαλολιακος υπουργούς και πρέσβεις στο εξωτερικό?

  • Έλλην avatar
   Έλλην @ ο 29/07/2013 18:07:12

   Εδώ έγινε υπουργός ο Χατζιδάκης και ο Κυριάκος .........αα και ο Άδωνιςςςς.

   • dim avatar
    dim @ Έλλην 30/07/2013 02:34:29

    Πλάκα κάνεις υποθέτω... Τα "παλικάρια", τα μπρατσόνια του Μιχαλολιάκου είναι σα κάτι ομάδες με ξυλοκόπους που έπαιζε στους πρώτους γύρους του Πρωταθλητριών ο ΠΑΟ τη δεκαετία του 80 στην Ευρώπη, και ο Χατζιδάκης, ο Κυριάκος και ο Αδωνίς είναι η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ μπροστά τους... σε ότι αφορά επίπεδο γνώσεων, ικανοτήτων και αποτελεσματικότητας στη διακυβέρνηση μιας χώρας...

    • Έλλην avatar
     Έλλην @ dim 30/07/2013 21:29:24

     Ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος , τι να τις κάνεις τις φίρμες όταν δεν έχουν σταυρώσει γκολ....

    • Έλλην avatar
     Έλλην @ dim 30/07/2013 21:35:54

     και όπως βλέπω το ματς πασούλες στο κέντρο μεταξύ τους ανταλλάσσουν άντε και καμιά σεντρουλα ....αλλά δεν βλέπω σέντερ φορ για γκολ...εσύ βλέπεις;

 17. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 29/07/2013 14:14:14

  Απο τις πολλές αιτίες που δίνουν στη Χρυσή Αυγή τη δύναμή της , θα αναφέρω τρείς ,τις εξής δύο: Λαθρομετανάστευση!

  Βέβαια , απο ένα σημείο και μετά, η δυναμική γίνεται αυτοτροφοδοτούμενη ,και η πορεία μή αναστρέψιμη.

 18. πολίτης avatar
  πολίτης 29/07/2013 14:57:58

  H XA θα μπορούσε εύκολα να αποδομηθεί, εάν της έδιναν βήμα τα ΜΜΕ.
  ΄Ακουσα από κάποιο κανάλι ότι δεν αποδέχονται προσκλήσεις να μιλήσουν παρουσία βουλευτών άλλων κομμάτων και πάνε πάντα μόνοι τους αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.
  Η ΧΑ σε αρκετούς συντηρεί το μύθο αυτών που θα φέρουν την κάθαρση. Τώρα πως είναι δυνατόν αυτοί οι νεάτερνταλ με την αμορφωσιά και τον ολοφάνερο εκνευρισμό στην ομιλία να εμπνέουν αντί να θεωρούνται τρόφιμοι ψυχιατρείου που δραπέτευσαν, είναι απορίας άξιον...τέλος πάντων.
  Σε τι εξαντλείται η ρητορική τους πέρα από τους λαθρομετανάστες; ΄Εχουν παρουσιάσει κάποια πρόταση, κάποιο πρόγραμμα; Έχουν λύσεις για τα οικονομικά μας προβλήματα, έστω και μη αποδεκτές;
  Σε βασικές ψηφοφορίες λείπουν από τη Βουλή. Σαν φαντάσματα εμφανίζονται και εξαφανίζονται όλοι μαζί. Δείγμα παλικαράδων βέβαια.
  Ο ρόλος τους είναι πιο σκοτεινός και από τα ρούχα τους. Κινούνται με άνεση οικονομική, ποιοι τους χρηματοδοτούν;
  Τι ακριβώς ξέρει ο κόσμος γι΄αυτούς;
  Νομίζω ότι μπορούσε να γίνει έρευνα, να κληθούν να γίνουν σαφείς για τον τρόπο που εκείνοι θα αντιμετωπίσουν υποτίθεται τα πολλαπλά προβλήματα της Ελλάδας, όχι με παραληρηματικούς μονολόγους αλλά σε δημόσιο βήμα μαζί με τους υπόλοιπους.
  Αντίθετα τα ΜΜΕ αλλά και το πολιτικό σύστημα παίζει το παιχνίδι στο δικό τους γήπεδο. Εξυπηρετεί η παρουσία τους, είναι φανερό. Γι΄αυτό και δεν τους βγάζουν στο φως.

  • Mpaaa avatar
   Mpaaa @ πολίτης 29/07/2013 19:10:30

   Τιποτα απο αυτα που λες δεν ισχυει , μιας και βουλευτες της Χ.Α εχουν ελθει πολλες φορες αντιμετωποι σε μικροτερα καναλια με βουλευτες αλλων κομματων .
   Βλεπεις η ..."δημοκρατια" των μεγαλων ΜΜΕ δεν επιτρεπει τον εξευτελισμο των υπαλληλων της (βλ. βουλευτες ) μεσω των συχνοτητων που παρανομως κατεχουν.
   Τυφλα να εχει ο ...φασισμος της Χ.Α .

 19. Laziali avatar
  Laziali 29/07/2013 15:55:01

  Γεια σου Σαρακατσάνε αδελφέ :)

 20. Εθνικιστης avatar
  Εθνικιστης 29/07/2013 16:08:39

  ε βεβαια οι χρυσαυγιτες ειναι αμορφωτοι και δεν μπορουν να εκφερουν ουτε μια αποψη

  αυτη ακριβως ηταν η επιχειρηματολογια ακριβως μετα τις εκλογες,
  "τωρα θα ξεμπροστιαστουν "

  1 χρονο μετα ειναι στο 20%

  οσο η ΝΔ και Πασοκ απλα υπακουν την Μερκελ, αλλο τοσο η ΧΑ θα ενεβαινει...

 21. marlow21 avatar
  marlow21 29/07/2013 16:44:52

  Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά για τα οποία κατηγορείτε τη ΧΑ, τα έχουν εφαρμόσει κατά καιρούς τα κόμματα του ''δημοκρατικού'' τόξου. Π.χ. γράφει ο συντάκτης: ''θα ξεσκονίσουμε τους οικογενειακούς φακέλους κάθε βουλευτή''. Με συγχωρείτε αλλά το ίδιο κάνατε με την περίπτωση του ξενοδοχείου του Μιχαλολιάκου. Πόσο χειρότερο είναι να ακούς για ''μπουζού και πρεζού'' από το να ακούς τον πρωθυπουργό να βρίζει και μετά να λένε ''για ανθρώπινο πρόσωπο''. Και αφού είναι ''το σκοτεινό δημιούργημά σας'' γιατί δε στρέφεστε κατά των δημιουργών αλλά αναλύετε το δημιούργημα.
  Δύο σκέψεις μόνο: 1) το ζητούμενο για τη ΧΑ ήταν να βγει στο φως. Άπαξ και το κατόρθωσε, τα πράγματα δυσκολεύουν για εσάς. Τα ηγετικά στελέχη της ΧΑ γνωρίζουν τόσο καλά τις βασικές αρχές της προπαγάνδας, έτσι ώστε η πορεία να είναι μη αναστρέψιμη.
  2) Ο Θουκυδίδης έγραψε ότι: ''στην πολιτική, όπως και στην τέχνη, επικρατεί το νέο''. Δεν ξέρω αν η ΧΑ είναι κάτι νέο αλλά είναι σίγουρα πρωτόγνωρο και διαφορετικό σε σχέση με όσα βλέπαμε από το '74 και μετά. Συνεπώς, οι αναλύσεις σας θα είναι πάντα ελλιπείς, όσο δε λαμβάνε υπ' όψιν αυτή την παράμετρο.

  • Hawk avatar
   Hawk @ marlow21 29/07/2013 17:00:52

   Ναι, πραγματικά ο Μιχαλολιάκος είναι κάτι το πολύ " νέο " και " φρέσκο " στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Ηταν αυτό που όλοι τελικά περιμέναμε αλλά δεν το γνωρίζαμε .... τώρα το ανακαλύψαμε και νοιώθουμε μεγάλη ανακούφιση, ιδιαίτερα όταν δε η σύζυγος " πολιτικός " ομιλεί από το βήμα της Βουλής......... Θρίαμβος!
   Οσον αφορά δε την πολύ καλή " γνώση" της προπαγάνδας εκ μέρους των στελεχών της..... μην είστε και τόσο βέβαιος ότι τα πρόβατα/ufo/αναξιπαθούντες/αγράμματοι, είναι τόσο πολλά ώστε να καταστήσουν την ΧΑ πολιτικό πόλο έλξης για μεγάλο διάστημα στο μέλλον. Εκτός και εάν κάποιοι επεξεργάζονται μετεκλογικά σενάρια συνεργασίας με την ΧΑ βαφτίζοντάς την αίφνης δημοκρατικό κόμμα. Εξάλλου τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη χώρα, δεν θα παραξενευτούμε αν οι χθεσινοί μπράβοι της νύχτας κληθούν να συμμετάσχουν στην διοίκηση της χώρας...

   • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
    ΣΤΕΛΙΟΣ @ Hawk 29/07/2013 21:43:11

    Ετσι λοιπόν , όσοι πολίτες έχουν μιά άποψη που δεν σου αρέσει ,είναι ... "πρόβατα /ufo/αναξιπαθούντες
    /αγράμματοι"!

    Μήπως είσαι φασίστας και δεν το έχεις καταλάβει?

 22. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 29/07/2013 17:20:05

  >Ανακουφισμένοι οι Ελληνες απο τα συσίτια της Χ.Α. , γιατί είναι απο τον Εθνικά Υγιές Ιστό της Ελλάδας τον Ανθό της την Χ.Α. Ανταλλαγή της αξιοπρέπειας με ένα πιάτο φαγί της πλάκας απο την μία, φιλοναζιστικά και φιλοφασιστικά αισθήματα απο την άλλη.<

  Αντί να προσβάλλεις τον κάθε φουκαρά που πάει για ένα πιάτο φαΐ (είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις), ενώ εσύ έχεις την στομάχα σου γεμάτη, πήγαινε να ανοίξεις καλύτερα μία γραμματική, να μάθεις τα τριτόκλιτα.

  ...."τον Εθνικά Υγιές Ιστό"...., βρε πού πέσαμε!

  • marlow21 avatar
   marlow21 @ Επισκέπτης 29/07/2013 19:45:38

   Αυό είδα κι εγώ και παραιτήθηκα από τη συνέχιση της ανάγνωσης του Δρόλαπα. Αληθεύει ότι είναι καθηγητής;

 23. dem avatar
  dem 29/07/2013 17:59:50

  Με το δαιμονοποιείτε την Χρυσαυγή δεν προσφέρετε καλές υπηρεσίες στην "δημοκρατία". Όταν την απομυθοποιήσετε θα έχετε ελπίδες για κάτι καλύτερο...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ dem 29/07/2013 18:08:38

   Ποιος θέλει απομυθοποίηση; Το ροζ ξενοδοχείο των Μιχαλολιάκων; Το ότι ο συγκεκριμένος αρχηγίσκος είναι έμμισθος πράκτορας της ΚΥΠ δεκαετίες τώρα και όταν έβγαλε το μισθολόγιο ο Κουρής στην Αυριανή δεν τον κυνήγησε ούτε λεκτικά ούτε νομικά ο "άμεμπτος"; Αυτά και άλλα τα έχει βγάλει στη φόρα πρώην ηγετικό μέλος της ΧΑ σε βιβλίο του δημόσια. Ο οποίος μόλις είδε τις πρακτικές τους και έμαθε το ποιόν του "αρχηγού" σήκωσε μπαϊράκι και τον παγίδευσαν οι δικοί του για τραυματισμό αναρχικού σε συμπλοκή που δεν ήταν ούτε στο χιλιόμετρο κοντά για να του βουλώσουν το στόμα. Και έκανε αδίκως φυλακή για αυτό με στημένο δικαστήριο που δεν έλαβε υπόψη την μαρτυρία του αστυνομικού που είδε και άκουσε τι έγινε στο περιστατικό. Και για τον Παναγιώταρο λέει πολλά. Ψάξτε λίγο και διαβάστε. Είμαστε απληροφόρητοι. Μόνο αυτό να διορθώναμε θα είχε γλιτώσει από πολλά η Ελλάδα μας.

   • dem avatar
    dem @ Γεώργιος Τ. 29/07/2013 18:36:57

    Σημερινή ανακοίνωση της Χρυσαυγής.
    «αν οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων θέλουν να εξοικονομήσουν πόρους, ας κόψουν τους παχυλούς μισθούς βουλευτών, υπουργών και λοιπών golden boys του Δημοσίου».
    Απαντήστε μου πόσοι πιστεύετε από αυτούς που θα την διαβάσουν θα διαφωνήσουν.

   • dem avatar
    dem @ Γεώργιος Τ. 29/07/2013 18:49:07

    Αυτά μπορεί να τα γνωρίζετε εσείς αλλά τα αγνοεί ο περισσότερος κόσμος. Αυτό εννοώ απομυθοποίηση.

    • Γεώργιος Τ. avatar
     Γεώργιος Τ. @ dem 30/07/2013 01:13:49

     Μα απομυθοποίηση χωρίς γνώση είναι αδύνατη. Η γνώση απομυθοποιεί και η άγνοια μυθοποιεί. Αυτό εννοώ στην ουσία με όσα γράφω.

   • ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ avatar
    ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ @ Γεώργιος Τ. 30/07/2013 04:09:01

    Λανθάνεις.... :/ Αναφορικά με αυτό το δήθεν "μισθολόγιο" της ΚΥΠ έχει γίνει μήνυση και έχει δικαιωθεί ο κυρ-Νίκος... Για αυτό εξάλλου και όταν πήγε να το δείξει ο Μπογδάνος στην εκπομπή του ο "αρχηγός" του είπε έχουν αποφανθεί τα δικαστήρια για αυτό, οπότε αν το βγάλεις έχεις αγωγή ζεστή -ζεστή....

 24. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 29/07/2013 18:16:35

  Πολύ θα ήθελα να ξέρω για τους οικονομικούς πόρους της ΧΑ.
  Τους οικονομικούς πόρους ηγετικών φυσιογνωμιών τους ξέρω. Π.χ. κάτι με περίεργα "ξενοδοχεία".
  "Υλική βάση" (όπως το ονομάτιζε ελεγε και κάποιος Κάρολος), ό,τι πιο παρακμιακό και σαθρό έχει το το πνεύμα της εποχής μας.
  Κατά τα άλλα, το "ιδεολογικό εποικοδόμημα" λαμπρά απαστράπτον απο ήθος και ευλάβεια.
  "Δώρο δεν έχουνε γιά Σέ και γιά το μέσα πλούτος / Ομορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος." (Δ. Σολωμός - «Εις Φραγκίσκα Φραίζερ»)

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Uncle Stgm 30/07/2013 01:23:10

   Εκ Γερμανίας. Έχει στοιχεία ο Τσαρούχας που πήγε εκεί κα ανακάλυψε σύνδεσμο ΧΑ με εκεί νεοναζί που όλοι μαζί τροφοδοτούνται από σιωνιστές. Ετοιμάζει το βιβλίο νο2 για τη Μασωνία και στα πλαίσια της έρευνάς του βρήκε τα παραπάνω.

 25. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 29/07/2013 18:31:39

  Φυσικα και τις παρακολουθω.Και γιαυτο λεω ότι ειναι γελοιοι οταν φωναζουν "στο Γραμμο σας θαψαμε στην αμμο" τη στιγμη που αυτο εγινε με βομβες των Αμερικανων και μεταξυ άλλων για να ειναι ασφαλες το Ισραηλ.
  Οι γελοιοι χρυσαυγιτες δηλωνουν ναζι και αντιεβραιοι και ρωσοφιλοι και αντιαμερικανοι και την ιδια στιγμη ποζαρουν ως οι νικητες του εμφυλιου τη στιγμη που στο Γραμμο νικησε η κοινοβουλευτικη δημοκρατια,η Αμερικη και το ανηκομεν εις την Δυσιν.

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ ψυχραιμια 31/07/2013 11:23:38

   " μεταξυ άλλων για να ειναι ασφαλες το Ισραηλ."

   Τότε το Ισραήλ δεν είχε ακόμη την αμερικανική υποστήριξη. Αυτή την απέκτησε μετά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών (1967).

 26. Mpaaa avatar
  Mpaaa 29/07/2013 19:07:14

  "Νεοναζιστικο μορφωμα" η Χρυση Αυγη (το 3ο κομμα στην χειροτερη για αυτο περιπτωση) , ενω το ΚΚΕ ειναι μεσα στο συνταγματικο τοξο ???

  • Scarface avatar
   Scarface @ Mpaaa 29/07/2013 23:02:49

   Το ΚΚΕ ΑΕ, εφοσον συμετειχε στο μεγαλο φαγοποτι των τελευταιων 40 χρονων, ανηκει δικαιωματικα στο συνταγματικο τοξο.

   • Scarface avatar
    Scarface @ Scarface 29/07/2013 23:03:41

    Το σχολιο παει στο φιλο Mpaaa.

 27. Κυψελιώτης avatar
  Κυψελιώτης 29/07/2013 20:34:58

  Eίδαμε και τα παιδιά με τα πράσινα και τα κόκκινα που μας κατάντησαν 35 χρόνια.
  Οι πρώτοι βολεύτηκαν στην δημόσια διοίκηση και οι δεύτεροι έκαιγαν την Αθήνα ,καταλάμβαναν δημόσια κτήρια και τρομοκρατούσαν τα Πανεπιστήμια

 28. victoria (true) avatar
  victoria (true) 30/07/2013 00:30:04

  Μικρέ κι εγώ αυτά φοβάμαι. Τον πόλεμο των άκρων.

 29. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 30/07/2013 05:42:59

  Άκουσα χτες στην τηλεόραση έναν ιταλό (όχι γερμανό!) τουρίστα να λέει ότι η κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας με το παρεμπόριο του θυμίζει "arabic country". Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο κ. Σαμαράς δεν δίνει εντολή να εξαφανιστεί το αίσχος σε μία νύχτα;
  Απάντηση εύλογη: Γιατί δεν θέλει.
  Τους λόγους; Δεν τους γνωρίζω...

 30. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 30/07/2013 09:18:21

  1) Τι έγινε το σχόλιο του Δρόλαπα, στο οποίο αναφέρεται η παραπάνω απάντησή μου;

  2) Καθηγητής; Τι διδάσκει; :-)

 31. ΓΞ avatar
  ΓΞ 30/07/2013 09:41:34

  Αν αυτοί οι «άνθρωποι» αναλάβουν την εξουσία η ΕΘΝΙΚΗ καταστροφή είναι βέβαιη. Προσέξτε, δεν κάνω λάθος : Η ΕΘΝΙΚΗ καταστροφή, την οποία θα προκαλέσουν οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Κοιτάξτε το χάρτη του Αιγαίου ανατολικά : Μια μεγάλη ξηρά που περικλείεται από πολλά νησάκια, που δεν της ανήκουν…. Οι Τούρκοι περιμένουν υπομονετικά. Πριν από εκατό χρόνια μας διώξανε από την ξηρά, όταν εμείς προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην Αγκυρα. Πριν σαράντα χρονια πήραν τη μισή Κύπρο, όταν εμείς προσπαθήσαμε να την πάρουμε ολόκληρη. Τώρα περιμένουν να τους δώσουμε και τα νησιά.

  • gonzilaus avatar
   gonzilaus @ ΓΞ 30/07/2013 10:21:03

   Το πιο εύστοχο άρθρο από όλα. Κάθε φορά που είχαν οι εθνικιστές την εξουσία χάναμε και εδάφη!

 32. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 30/07/2013 10:02:56

  Mήπως τα παίρνουν και από Αριανούς, τίποτε Έψιλον;;

 33. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ avatar
  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ 30/07/2013 11:52:52

  Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες..
  Η άνοδος της ΧΑ θα συνοδευτεί από πληθώρα φυσικών, πολιτικών και οικονομικών καταστροφών..
  Η χώρα θα απομονωθεί πλήρως ..
  Τα σύνορα θα κλείσουν ερμητικά..
  Ο ουρανός θα πέσει στο κεφάλι μας επιβεβαιώντοντας τους φόβους του Οβελίξ.. Οι Τούρκοι θα μας κηρύξουν τον πόλεμο και εθνικός χώρος θα απωλεσθεί..
  Ο Σατανάς θα εμφανιστεί στο Σύνταγμα και με τους κεραυνούς του θα κατακεραυνώνει τους δύσμοιρους πολίτες που αλλαλάζοντες θα εκλιπαρούν για την ζωή τους..
  Το νερό θα κοκκινίσει και σμήνη ακρίδων θα κατακλύσουν τα χωράφια..
  Και πόσα άλλα που προς το παρόν μου διαφεύγουν...

  • Scarface avatar
   Scarface @ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ 30/07/2013 15:41:33

   Θα παθουμε δηλαδη ακριβως τα ιδια που ελεγαν οτι θα παθαινε η κυπρος αν δεν ψηφιζε το σχεδιο Αναν?

   Υ.Γ. Ξεχασες το τσουναμι που θα καταπιει τα νησια.

   • Laziali avatar
    Laziali @ Scarface 30/07/2013 16:11:00

    @ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, @Scarface

    Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην θέλει να υπερασπιστούμε τα εθνικά δίκαια, να ελευθερώσουμε την Κύπρο, να πάρουμε την Πόλη κλπ.
    Για να γίνουν αυτά πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και η δύναμη του έθνους ο στρατός να το εγγυάται.
    Η Χρυσή αυγή κάνει τσαμπουκάδες σαν να έχει τη δύναμη μιας παγκόσμιας υπερδύναμης…
    Γεγονός που είναι ιδιαιτέρως ύποπτο.
    Αν δεν έχεις τη δύναμη δεν μπορείς να επιβάλλεις τίποτα σε κανέναν.
    Ας μας πουν λοιπόν από την Χρυσή Αυγή πως όλα αυτά που λένε και αποτελούν τον κρυφό πόθο κάθε γνήσιου Έλληνα πως θα γίνουν εφικτά χωρίς να οδηγήσουν το έθνος σε νέες τραγωδίες.

    • Zugzwang avatar
     Zugzwang @ Laziali 30/07/2013 16:22:23

     @Laziali
     "Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην θέλει να υπερασπιστούμε τα εθνικά δίκαια, να ελευθερώσουμε την Κύπρο, να πάρουμε την Πόλη κλπ."
     Καλα, μας δουλευετε τωρα;

  • ΓΞ avatar
   ΓΞ @ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ 30/07/2013 19:57:55

   Οι ναζί πάντως -αν δεν το ξέρεις- κατέστρεψαν πρώτα την Ευρώπη και εν τέλει την ίδια τους τη χώρα, τη Γερμανία, που την άφησαν μισή.
   Δες λίγο τους χάρτες... -και μιλάμε μόνο για εδάφη....-

   • Scarface avatar
    Scarface @ ΓΞ 30/07/2013 23:08:45

    Γι'αυτο και τους παρακαλαμε τωρα για, τα φρεσκοτυπωμενα τους, δανεικα.

    Οι ελληνες φασιστες του τοτε πολεμησαν τους γερμανους ναζι. Οι ελληνες δημοκρατες του σημερα, τι κανουν με τους τωρινους, αποτυχημενους κομμουνιστες, γερμανους νεοναζι (που δε θα γυαλιζαν ουτε τις αρβυλες των παλιων)?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.