#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/03/2008 14:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τον προβληματισμό όλων σας στο προηγούμενο post. Καλό θα ήταν όμως να κάνετε και μια βόλτα στην σημερινή ελληνική μπλογκόσφαιρα όπου θα διαπιστώσετε ασφαλώς ότι τα (πρόσφατα) παθήματα δεν έγιναν μαθήματα. Ορισμένα μπλογκς λειτουργούν σαν το ηλεκτρονικό χέρι γνωστών εφημερίδων και δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στο διαδίκτυο όλη η νοσηρότητα των διαπλεκομένων ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογράφων. Φτηνά κουτσομπολιά πλασάρονται σαν «αποκλειστικές ειδήσεις», λες και μας ενδιαφέρει αν τον Χατζηνικολάου τον δουλεύουν στο κλαμπ της Εκάλης, ή πόσα εισέπραξαν τελικά ο Θέμος και ο Μάκης από τον Μπόμπολα. Αλλά δεν μας προξενεί και μεγάλη εντύπωση αυτό. Ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Όλοι αυτοί οι λαϊφστυλάτοι δημοσιοσχεσίτες, που επειδή φόρεσαν Αρμάνι την είδαν …Μέρντοκ, ξέρουν ότι ο κόσμος τους πεθαίνει και προσπαθούν να πιάσουν θέσεις στο διαδίκτυο. Τους περιμένουμε.  

Διαβάστε επίσης ένα ενδιαφέρον σχόλιο που μας έστειλαν: «Τα μπλογκς είναι μία από τις πολλές επαναστάσεις που έχει φέρει το διαδίκτυο. Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία έσπασε το μονοπώλιο της «ελεγχόμενης ενημέρωσης» και αναφερόμενοι ειδικότερα στην Ελλάδα όπου η διαπλοκή στα Μίντια είναι πρωτοφανής (όπως άλλωστε και ο υπερβολικός βαθμός διαφθοράς) μπορούμε να πούμε ότι η «ελεγχόμενη ενημέρωση» έχει αρχίσει να υφίσταται βαθιά ρήγματα. Φυσιολογικό λοιπόν είναι οι έχοντες πάσης μορφής εξουσία να επιδιώξουν να πολεμήσουν αυτή την «ανεξάρτητη ενημέρωση» και να την καταστρέψουν ή να την ελέγξουν. Υπάρχει άραγε κανείς άλλος εκτός από τους μπλόγκερς για να προστατέψει τα μπλογκς?. Φυσικά και όχι. Εάν υπήρχε κάποιος άλλος τότε δεν θα υπήρχαν τα μπλόγκς με το ρόλο που υπάρχουν σήμερα». Διαβάστε το όλο εδώ: Το μπλογκς και οι μπλόγκερς,

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 22/03/2008 14:37:09

  άσε τις θεωρίες και ανάλαβε δράση να ξεκαθαρίσεις το μπλογκ από τα τρολλ. αν δεν κόψεις το πρόβλημα τώρα που γεννιέται θα καταντήσεις σαν το press-gr. Για πήγαινε καμάρωσε να δεις πόσα nick έχουν αλλάξει και τι τρέλα πουλάνε. Έχεις πραγματικό πρόβλημα και αν δεν το κόψεις τώρα θα γιγαντωθεί το φαινόμενο.

 2. (A)θανάσης avatar
  (A)θανάσης 22/03/2008 16:24:17

  FactorX έχεις χοντρό πρόβλημα με το μπλογκ. Κάνε κάτι, δεν υπάρχει λόγος να τον ανέχεσαι. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι απουσία κανόνων. Μην ανησυχείς αν μαζί με τα ξερά καούν και χλωρά. Και αφού ξέρεις τι αντιπροσωπεύει, πες το μας κι εμάς. Είναι κρίμα να χάνεις σταθερούς αναγνώστες σου για ενα τυπικότατο trollάκι...

 3. Πολυβώτης avatar
  Πολυβώτης 22/03/2008 18:40:26

  Και επειδή η θέση του FactorX είναι λεπτή και δεν μπορεί να πει ακριβώς ποιο μπλογκ είναι το μακρύ χέρι ποιανού, ας γράψουν όσοι ξέρουν για να προσέχουμε και να μην πατάμε τα σκατά. Ξεκινάω εγώ, όχι διασταυρωμένο αλλά νομίζω αρκετά τεκμηριωμένο:
  troktiko Μάκης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.