04/11/2007 01:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα παζάρια των υποψηφίων με την «διαπλοκή» συνεχίζονται

«Αποφασισμένο να συγκρουστεί με συμφέροντα» εμφανίζει σήμερα τον Γιώργο Παπανδρέου η «Καθημερινή». Όπως ακριβώς πριν από μερικά χρόνια και τον Κώστα Καραμανλή. Είναι πλέον προφανές ότι, μπροστά στην αδιαφορία του κόσμου (που έδειξαν οι άδειες καρέκλες στην Εθνική Συνδιάσκεψη) ο Γ. Παπανδρέου και ο Ευ. Βενιζέλος αγωνίζονται μόνο για το ποιος θα πάρει την έγκριση των επικυρίαρχων μεγαλοσυμφερόντων. Σε αυτούς απευθύνονται και αυτοί τους ενδιαφέρουν μόνο. Πως αλλιώς να εκτιμήσουμε αυτά που λένε κι αυτά που γράφουν οι εφημερίδες; Γράφει σήμερα και η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»: «Ο  Γ. Παπανδρέου θα επιμείνει στις καταγγελίες του κατά των διαπλεκομένων και μιντιακών συμφερόντων, αφού η εκτίμηση του επιτελείου του είναι ότι η τακτική αυτή αποδίδει τα μέγιστα». Σε ποιους,, άραγε, αποδίδει τα «μέγιστα»; Γιατί ο Βενιζέλος επιμένει κι αυτός στο ίδιο θέμα και λέει ότι «τα εξωθεσμικά συμφέροντα που καθοδηγούνται από τη δεξιά του Κ. Καραμανλή έχουν προτίμηση: δεν θέλουν εμένα για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς δεν θέλουν να ηττηθούν».

Όπως έχουμε ξαναγράψει βαρεθήκαμε να ακούμε για «διαπλοκή». Θέλουμε ονόματα. Όσο δεν αποκαλύπτουν ονόματα δείχνουν ότι στην πραγματικότητα εννοούν άλλα από αυτά που λένε δημοσίως. Τα αντίθετα ακριβώς. Ότι δεν θα θέλουν να απαλλαγούν από τη διαπλοκή, αλλά να παζαρέψουν μαζί της, να διαπραγματευτούν.

Ακριβώς όπως έκανε πριν από το 2004 και ο Καραμανλής, που εννοούσε αλλά ποτέ δεν κατονόμασε τον Σωκράτη Κόκκαλη. Και τελικά του τα έδωσε όλα

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.