#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/09/2011 21:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα κανάλια αντιμετώπισαν τον Γιώργο ως ... παρελθόνΜόνο η ΝΕΤ από …υποχρέωση και το ALTER  από …υπερχρέωση, δείχνουν ολόκληρη την ομιλία του …στοχαστή.

Τα άλλα κανάλια έκαναν κάποιες ζωντανές συνδέσεις και συνέχισαν με …άλλα!

Που είναι ο καιρός που έδειχναν τον Γιώργο ακόμα και όταν …περνούσε διόδια.

Άτιμη …κοινωνία!

Bλέπουν τον πρωθυπουργό ως …αναχωρητή….

 Όφις Ιοβόλος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 10/09/2011 21:48:43

  Να δω ποιοι θα ''παίξουν'' την ομιλία Σαμαρά...

 2. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 10/09/2011 21:54:08

  Κάτι συμβαίνει. Δεν μπορεί. Δεν είναι τυχαία αυτά που έλεγαν για "πτώχευση μέσα στο Σαββατοκύριακο". Μπορεί η πτώχευση να μην έρθει, αλλά, οπωσδήποτε, η κυβέρνηση αυτή είναι τελειωμένη.

  Οι εκδότες-εργολάβοι-καναλάρχες, καθώς και οι πρεσβείες, ψάχνουν την επόμενη ημέρα. Η ιδιότυπη εντόπια ολιγαρχία του ελλαδικού προτεκτοράτου, πνιγμένη μέσα στη μετριότητά της, αδυνατεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Δεν ξέρει τι συμβαίνει, δεν γνωρίζει το αύριο. Κάπου έχουν αποδεχθεί ότι θα φάνε στη μάπα το Σαμαρά, όμως τους είναι υπερβολικά άγνωστο αυτό που θα φέρει ο Σαμαράς. Γι' αυτό και έχουν ιδιαίτερη δυσκολία να εγκαταλείψουν τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ.

  Κατά βάθος όμως το ξέρουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή.

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ Επώνυμος 10/09/2011 22:49:13

   Επωνυμος

   Το σύστημα διαπλοκής που διαχειρίσθηκε την εταιρεία Πασόκ όλα αυτά τα χρόνια με τεράστια οικονομικά οφέλη δίνει την μάχη για να :

   α) Μην διαλυθεί το Πασόκ μετά τις επόμενες εκλογές και να ελέγξουν την εκλογή του νέου αρχηγού.

   Οπως και το 2004 με την αναγκαστική αποστρατεία Σημίτη έτσι και τώρα προσπαθούν να βρουν μια πατέντα για να περισώσουν εκλογικά το Πασόκ.

   Ομως λαγούς δεν βγάζεις κάθε μέρα από τα καπέλα.

   Ειδικά αν προχωρήσει η συρίκνωση του δημοσίου το Πασόκ χάνει τον σκληρό στρατηγικό συνδυκαλιστικό του πυρήνα που είναι η εμπροσθοφυλακή της φθοράς των πολιτικών του αντιπάλων.

   Παράλληλα όλα τα δημοσφιλή Πασοκικά στελέχη είναι μέσα στην κυβέρνηση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποφύγουν την φθορά.

   Η πρόβλεψη μου είναι ότι δεν υπάρχει και για αυτούς επόμενη ημέρα.

   Οσο διασώθηκαν οι υπουργοί της κυβέρνησης Καραμανλή άλλο τόσο θα διασωθούν και αυτοί.

   Είναι δύσκολο να βρούν νέο αρχηγό άφθαρτο που θα μπορεί να ενώνει όπως ο Παπανδρέου (εξ αιτίας του ονοματός του) το Πασόκ.

   Ολοι αυτοί που γνωρίζουμε εκφράζουν ένα μικρό πσοστό και κανείς όλο το Πασόκ.

   Δεν αποκλείεται η πτώση Παπανδρέου να παρασύρει και το κόμμα του.

   β) Να δημιουργήσουν πυρήνες μέσα στη ΝΔ ώστε να φθείρουν και να εκβιάζουν τον Σαμαρά ειδικά σε περίπτωση ισχνής κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας.

   Εδώ υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα γιατί τον ρόλο αυτό τον έπαιζε παραδοσιακά η ομάδα Μητσοτάκη μετά τις μεγάλες πολιτικές επιτυχίες της Ντόρας είναι διαλυμένη.

   Ενας πόλος μπορεί να είναι τα ορφανά το Καραμανλή, Παυλόπουλος Αντώναρος και λοιποί.

   Είναι σίγουρο τώρα που ο Καραμανλής βλέπει βασικές πολιτικές του επιλογές να δικαιώνονται τώρα που διασύρεται όλο αυτό το σύστημα που τον πολέμησε ότι δεν θα επιτρέψει κάποιοι να μολύνουν το ονομά του με εσωκομματικές ίντριγκες.

   Αυτή η ομάδα είναι αδύναμη γιατί αναά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να τους πάρει ο κόσμος με τις ντομάτες.

   Οι άλλοι πρόθυμοι είναι οι γνωστοί Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Σπηλιωτόπουλος.
   Με αυτούς υπάρχει το πρόβλημα ότι δουλεύει ο καθένας για την πάρτη του ο ένας θέλει να φάει τον άλλο άρα δεν μπορούν να τους οργανώσουν σε ομάδα με αρχηγό.

   Τους προβάλλουν κάποιες εφημερίδες ειδικά το Βήμα να αλλά είναι χαμηλής αποτελεσματικότητας.

   Περισσότερο ασχολούμαστε εμείς στο antinews με τις διαφοροποιήσεις τους παρά η κοινωνία.

   Το μεγάλο τους μειονέκτημα είναι η χαμηλή τους διεισδυτικότητα στην κοινωνία.

   Αρα επειδή η διαπλοκή δεν έχει σαφή προσανατολισμό θα παίξει το παιχνίδι στήριξης του Πασόκ μήπως και αποφύγει την συντριβή αλλά και το παιχνίδι φθοράς του Σαμαρά ώστε η νίκη του να είναι όσο το δυνατόν ποιο αναιμική.

   Θα δραστηριοποιηθεί περισσότερο ο Καρατζαφέρης με το γνωστό σενάριο επανένωσης της κεντροδεξιάς προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και κάποιοι θα παίξουν με τις διαφοροποιήσεις τους.

   Ο Καρατζαφέρης πρέπει να προσεχθεί ίσως περισσότερο και από το Πασόκ.

   Σήμερα δεν έδειξαν τον Γιώργο για να μην δείξουν και τις διαμαρτυρίες του κόσμου.

   Σε αυτή την φάση που θεριεύει η κοινωνική αντίδραση που αυξάνεται η ανεργία και η απελπισία που πλέον όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει ΔΝΤ και το κυριότερο το μέλλον φαίνεται σκοτεινό τώρα τα εργαλεία της προπαγάνδας θέλουν να κοιμίσουν τον κόσμο κόβοντας τις σκηνές των επεισοδείων ώστε να μην μεταδοθεί η διάθεση διαμαρτυρίας και στους υπόλοιπους πολίτες.

   Τώρα θα δούμε κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση που δεν φανταζόμαστε.

   • jkr avatar
    jkr @ Aris. A 11/09/2011 09:29:02

    OXI. Το οικόπεδο γράφει USA Territory.

 3. τίγρης avatar
  τίγρης 10/09/2011 21:58:03

  Κατάφερε να πει και μια δύσκολη λέξη σωστά, την λέξη αμφισημία !

  • jkr avatar
   jkr @ τίγρης 11/09/2011 09:29:59

   αμφιθυμία, εννοείς...αυτό είπε.

   • τίγρης avatar
    τίγρης @ jkr 11/09/2011 13:29:50

    Ωωωχ ναι έχεις δίκιο, συγνώμη για το σαρδάμ μου, αλλα ευτυχώς που δεν είπε Αμφιλοχία και δεν έγραψα αμφιδεκανέα! -:))

 4. monson avatar
  monson 10/09/2011 22:03:33

  ...μα γιατι να τον δειξουν?? αφου στην ομιλια του στραφηκε κατα των...εκδοτων και καναλαρχων...το αγορι!!

  εδω γελαμε!!!

  αληθεια ο Νικολακης του εγραψε την ομιλια?? πολυ δακρύβρεχτη...!!

 5. φωνη avatar
  φωνη 10/09/2011 22:23:04

  Τα ιδιωτικά κανάλια δεν έπαιξαν την ομιλία του (στα πλαίσια της υποβάθμισης του γεγονότος που ξεκίνησε από βδομάδες πριν ως κεντρική επιλογή της κυβέρνησης), για να έχουν την ίδια ακριβώς στάση και στην ομιλία του Σαμαρά.

  Άλλωστε ο Γιωργάκης δεν κερδίζει από τις ομιλίες του, ενώ ο Σαμαράς;;;
  Προτιμότερο είναι να δουν λιγότεροι τον Παπανδρέου, παρά να δουν περισσότεροι τον Σαμαρά.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ φωνη 10/09/2011 23:11:31

   Σωστά!

 6. ΑΝΤΩΝΗΣ avatar
  ΑΝΤΩΝΗΣ 11/09/2011 00:11:51

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ . ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ , ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΛΑΘΗ ΤΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.

 7. λυσανδρος avatar
  λυσανδρος 11/09/2011 03:01:45

  αναρωτιεμαι που βρισκουν καποιοι συνανθρωποι και αντλουν τετοια αισιοδοξια για τον καθε Αντωνη ..παιδι του λαου και κεινος?..σκεφτηκαν ποτε που βρηκε τα λεφτα καποτε να κανει το αποτυχημενο κομμα της Ανοιξης?..την χρονικη στιγμη που το επραξε και ολες τις υπογιες κινησεις του..
  ..και εκεινος σπουδασε στα ιδια θρανια με τον ανικανο που τωρα κρυβετε πισω απο πορτες καποιοι πληρωσαν τα εξοδα των σπουδων τους και μην γελιεστε οτι ηταν προικα γονικη..κανεις δεν εχει Ελλαδα μεσα του μην πιστευετε παλι τα λογια του καθενος .
  Μονος τροπος ενας εκδιωξει καθε τομαριου που ψηφισε εστω κ ενα νομοσχεδιο αποσα περασαν τα τελευταια χρονια!οσα αντισυνταγματικα περασαν νυχτα την πορτα της βουλης !και να ανεβουν ανθρωποι του μοχθου να διεκδικησουν το αξιωμα ..αν συνεχισουμε να επιβραβευουμε τον καθε χαρτογιακια παλι θα βρεθουμε μπροστα σε χαοτικες καταστασεις και πλεον δεν εχουμε περιθωρια .

 8. jkr avatar
  jkr 11/09/2011 09:31:38

  Η υποβάθμιση της ομιλίας θα ισχύσει και για τον ΑΣ και εντάσσεται στο σχέδιο ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ της ΔΕΘ. Ο Μπουτάρης με δηλώσεις ήδη προλίανε το έδαφος με πρόσχημα τα επεισόδια. Βρείτε τες, είναι ενδιαφέρουσες.

 9. Costas avatar
  Costas 11/09/2011 12:52:17

  Kalimera kai sygnomi prokatavolika yia ta Greeklish.
  Mia einai i ousia kai o ...baklavas gwnia pou tha elege kai o laos.
  An then vgei o Samaras na pei alitheies kai na kanei mia MEGALI TOMI stin pragmatikotita tis ELLADAS, tote den yparhei therapeia sto topo afto.
  Kai eksigoume yia na min pareksigoume...
  1. Poios tha ta valei me to vathy PASOK kai tous syndikalistes...?
  2. Poios tha ta valei me tous Yiatrous kai ta fakelakia...?
  3. Poios tha ta valei me to Dimosio kai tous mihanismous tou prasinou (ki ohi mono) kratous pou synehizoun ton "oxaderfismo"...?
  Pige o Karamanlis kai dystyhws den mporese na kanei (den ithelan alloi) tipota...
  4. Poios tha ta valei me tin Astynomia pou einai dieftharmeni sto 99.99%...?
  5. Poios tha koitaksei tin pragmatiki Ygeia eite legete Dimosia eite ena symplegma Dimosiou kai Idiotikou...?
  6. Os anafora tin Paideia ti na leme twra...??
  7. An kai den eimai katholou (ma katholou) PASOK, aftos o GAP, pige na kanei kapoies tomes me lathos tropo vevea. Den ginete tomi me foroeispraktika ofeli mono...Eftase o kompos sto hteni kai aftoi to hava tous... Anti na koitaksei na swsei, katastrefei kai sprohnei tin Ellada sta tartara.
  8. Kai min mou lete oti mia allagi kyvernisis estw kai me Samara kai ND, tha paei mprosta i Ellada...! Skefteite mono ena aplo pragma. An afta ta metra ta eihe parei i ND, posous tha thrynousame...?

  Kai telos, poso diaforetikos tha einai enas Samaras otan tha vgei kyvernisi i ND kai epomenos Proedros Dimokrateias protathei o KK....??????
  Den diafonw kai eimai arketa thetikos se afton alla....POIA THA EINAI I DIAFORA tis DIAFTHORAS sto politiko systima...???? Pali diladi mia apo ta idia...
  Afta pros to paron....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.