#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/02/2011 12:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα καθεστωτικά μέσα δείχνουν τα επεισόδια, όχι τον κόσμο

Τα επεισόδια άρχισαν όταν ο κύριος όγκος των διαδηλωτών είχε περάσει μπροστά από την Βουλή. Τα Μαζικά Μέσα Ενίσχυσης της Κυβέρνησης του Μνημονίου όμως προτιμούν να δείχνουν σήμερα που έληξε η απεργία της καθεστωτικής ΕΣΗΕΑ, κυρίως τις αναφλέξεις …αστυνομικών και «αντιεξουσιαστών». Από κοντά και ορισμένοι μπλογκερς, θύματα της πρόσκαιρης αναγνωσιμότητας

Παρόλα αυτά όλοι φαίνεται ότι πήραν το μήνυμα.

«Έως 100.000 διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας} γράφουν Τα ΝΕΑ. Πάνω από εκατό χιλιάδες ήταν συνεπώς, αλλά κι αυτοί αρκούν, προς το παρόν

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 24/02/2011 12:35:00

  Το πρωί, από όταν ξύπνησα και μέχρι να φτάσω στη δουλειά μου, έκανα ζάπινγκ σε ουκ ολίγους ραδιοσταθμούς. Ε, λοιπόν, ΟΛΟΙ ασχολούνταν με τον... τοξοβόλο (!!!) και όχι με το μέγα πλήθος, το μέγα πάθος και την επιμονή των συμμετεχόντων που δεν έφευγαν παρά τη βίαιη διάλυση της διαδήλωσης!

 2. Enjoy Capitalism avatar
  Enjoy Capitalism 24/02/2011 12:36:12

  100,000 στην συντρηπτική πλειονότητα , κρατικοδίαιτοι ....
  Ποιός αλλος αφήνει την δουλειά του ( έτσι απλά) για να κατέβει με τους Κουλουμπαρίτσηδες , τους Φωτόπουλους και τους λοιπούς...."Κολλάδες" στα πεζοδρόμια.

  (Απορία: Στη τελευταία φωτό , ο "ζουλού¨ με το τόξο είναι θιασώτης των απόψεων Στρατούλη; )

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Enjoy Capitalism 24/02/2011 12:40:29

   Βρε, καλώς τους! Μέχρι να ολοκληρώσουμε την πληκτρολόγηση, πλάκωσαν και οι Χατζησωκράτηδες.

  • Misha avatar
   Misha @ Enjoy Capitalism 24/02/2011 12:46:56

   Χτες είχαν κλείσει και οι έμποροι τα μαγαζιά τους, αγαπητή Θεοδώρα.

  • Apollonios avatar
   Apollonios @ Enjoy Capitalism 24/02/2011 15:38:12

   Ως ένας από τους "κρατικοδίαιτους" που απήργησαν χθες, να ενημερώσω ότι θα κοπούν από το μισθό μου 75 ευρώ...
   Δυστυχώς οι ιδιωτικοί υπάλληλοι παραμένουν στην προββατοποιημένη νιρβάνα τους και κατηγορούν τους δημόσιους υπάλληλους που απεργούν, ενώ αυτοί θα έπρεπε να κατέβουν πρώτοι στους δρόμους. Να μη διαμαρτύρονται λοιπόν μετά (από τον καναπέ τους) που θα πληρώσουν και πάλι αυτοί το βαρύτερο κόστος...

 3. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 24/02/2011 12:39:42

  Αλλά, θα μου πεις, τα σαπροκάναλα μας μάραναν; Εδώ φτάσαμε στο σημείο, το ημι-επίσημο blog των σαλονάτων ψευτοαριστερών του Κουβέλη να σηκώνει χθες ανάρτηση με τίτλο "όταν οι διαδηλωτές φτύσουν τους λεβέντες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, πέστε μου να κατέβω και γω στην απεργία". Πάλι καλά που δεν έγραψε και "βολεμένες δυνάμεις του αναχρονισμού που αντιδρούν λυσσωδώς στον κεντροαριστερό μεταρρυθμισμό κατεβαίνουν στο δρόμο για να υπονομεύσουν την τάξη που ήρθε να βάλει το ΔΝΤ στη χώρα"...

 4. Misha avatar
  Misha 24/02/2011 12:45:51

  Γνωστό και αναμενόμενο πλέον το κόλπο της προπαγάνδας.
  Τον Μάη τους έφταιξε ο εμπρησμός της Μαρφίν, στη συνέχεια όσοι δεν ψήφισαν το «σωτήριο» Μνημονιο της εξαθλίωσης, οι «κακοί» ναυτεργάτες, αρχαιολόγοι, φορτηγατζήδες, οι Δ.Υ. , οι φαρμακοποιοί, οι γιατροί, οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες , όσοι δεν πληρώνουν τα ληστρικά διόδια, οι κάτοικοι της Κερατέας και πάει λέγοντας...
  Οι μόνοι που δεν φταίνει στους τρισάθλιους της προπαγάνδας ,είναι τα αφεντικά τους, οι εργολάβοι και οι τραπεζίτες.
  Τρόμαξαν με τον κόσμο, τα ελικόπτερα των βρωμοκάναλων τους πετούσαν πάνω από την πορεία και όμως δε δίνουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ για να μη φανεί το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΘΟΣ που πλημμύριζε το κέντρο τής Αθήνας με γεμάτες ΣΤΑΔΙΟΥ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μέχρι ΟΜΟΝΟΙΑ και ως το ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.

  Αυτό που έρχεται ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ!!!

  Αυτό που απαιτείται είναι ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ -ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ και μονοσήμαντη στοχοπροσήλωση στην απομάκρυνση της κατοχικής συμμορίας του ΓΑΠ.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Misha 24/02/2011 12:50:08

   Τώρα που καθαιρέθηκαν πραξικοπηματικά και οι "Κουλουμπαρίτσηδες", δεν έχουν τίποτε να χάσουν. Αν χθες διαδήλωσαν (και μόνο) μπροστά στα γραφεία του αλαφουζοσυγκροτήματος, φαντάζεστε αύριο το Μπάμπη, τον Άρη και τον Alexis ξεβράκωτους μπροστά στην είσοδο των γραφείων;

   Χάρμα ιδέσθαι θα είναι!

  • drider avatar
   drider @ Misha 24/02/2011 15:58:30

   Ένα είναι σίγουρο πια, η "επιμήκυνση" δεν λύνει το υπάρχον πρόβλημα, ούτε βέβαια η επαναγορά μέρους του χρέους, η οποία μπορεί να γίνει σε μικρή κλίμακα και με πολύ περιορισμένα οφέλη (μπορεί και να βλάψει αν χρηματοδοθεί από το EFSF μέσω έκδοσης τοξικών ευρωπαϊκών ομολόγων).

   Η οργή του κόσμου είναι δεδομένη, με τα συμβαίνοντα στη χώρα μας. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να σχηματοποιηθεί ένας "αντιμνημονιακός" στόχος, ο οποίος θα μπορέσει να συσπειρώσει τον κόσμο - μια ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση (έστω και αν σημαίνει την "έξοδο"από το ευρώ)...

   Το τονίζω αυτό, γιατί όπως είναι η κατάσταση τώρα υπάρχουν στο τραπέζι προτάσεις οι οποίες κυμαίνονται από τη απαίτηση για άμεση στάση πληρωμών (έξοδος από ευρώ), μέχρι τις πιο "ελαφρές" εκδοχές για "κούρεμα" των ομολόγων με ταυτόχρονη αποδοχή των όρων για τις συνταγματικές προσθήκες περί "ανταγωνιστικότητας" (μη υποχρεωτική έξοδος από "ευρώ" αλλά πιθανόν να σηματοδοτεί την έμμεση επέκταση του μνημονίου αφού θα προσλαμβάνει πλέον μόνιμη μορφή - πιθανότατα να είναι αυτή η πρόταση των Γερμανών τον Μάρτη για όλες τις χώρες με παρόμοια προβλήματα).

   Υπάρχει επίσης η "βλαπτική" για τους κεφαλαιοκράτες (ντόπιους και ξένους) πρόταση της Σακαρόφα και πολλών οικονομολόγων για τον έλεγχο του χρέους και χαρακτηρισμού ενός μέρος του ως "απεχθές".

   Σε κάθε περίπτωση πρέπει να σταματήσει ο παραλογισμός σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με τον οποίο τα κράτη πρέπει να "καλύπτουν" διαρκώς τις φούσκες των ευρωπαικών τραπεζών (οι οποίες σε μεγάλο βαθμό ψυχορραγούν και συντηρούνται στη ζωή με τη βοήθεια της ΕΚΤ) και "αγορών", με λεφτά των φορολογουμένων.

 5. archaeopteryx53 avatar
  archaeopteryx53 24/02/2011 13:01:15

  Κάποια στιγμή, θα καταλάβει ο κ. Μπόμπολας, και οι περί αυτόν, ότι αυτοί είναι ο Καντάφι στην Ελλάδα. Και το λέω χωρίς υπερβολή ή προσωπική εμπάθεια.

  Τρέμη βλέπουμε αλλά η Τρέμη είναι ΜΟΝΟ το κινούμενο στόμα.

  • Johnny Rep avatar
   Johnny Rep @ archaeopteryx53 25/02/2011 09:42:03

   Συγκεκριμένα η Τρέμη είναι το ανάλογο του "Mouth of Sauron". (http://en.wikipedia.org/wiki/Mouth_of_Sauron)

   Και στον ρόλο που παίζει αλλά (προσωπική γνώμη) και στην εμφάνιση της και την απέχθεια που μου προκαλεί...

 6. Rote Phane avatar
  Rote Phane 24/02/2011 14:15:09

  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΕΝ "ΦΟΙΤΟΥΝ " ΣΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ - ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ "600 ΔΙΣ " .
  ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

 7. spiros1 avatar
  spiros1 24/02/2011 18:13:57

  Τα ορκισμένα δημοσιογραφικά τάγματα θανάτου της βαρονίας, των καρδιναλίων του Κολωνακίου και της Εκάλης του Κράτους των Αθηνών, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία . Υπηρετούν την «κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου», Την βαρονία του Κολωνακίου, της Εκάλης, της Κηφισιάς και τους Εθνικούς Νταβατζήδες. Όποτε γίνεται απεργία εκ μέρους του καταδυναστευόμενου Λαού, η ΕΣΗΕΑ του Σόμπολου εκ δόλου πορευμένη, κηρύσσει και αυτή απεργία. Τα δημοσιογραφικά ανδρείκελα δεν θέλουν να μαθαίνει
  ο λαός και ο λαός της επαρχίας την αλήθεια. Τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο μισθοφορικός στρατός, η καρδιά του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ. Κυβερνούν με δημοσιογράφους ανδρείκελα, εκπαιδευμένους από το ΔΝΤ .

  Υπάρχει ο κομματικός στρατός που ακόμη τρώνε. Τα ρουφιανομάγαζα της εξουσίας
  Τα ελεγχόμενα δελτία ενημέρωσης, οι γλείφτες της εξουσίας. Όλους αυτούς τους επέβαλαν οι νταβατζήδες και η διαπλοκή. Τους κακούς δημοσιογράφους τους υφίσταται ο Λαός. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε υποτελείς πολίτες, σε ζώα, σε ανόητους Ελληνόφωνες πολίτες.

  Αν αντιδρούσαμε όλοι σε κάθε τομέα, δεν θα τολμούσαν να μας έβαζαν την λαιμητόμο με την δημοσιονομική και οικονομική τρομοκρατία. Οι συνταξιούχοι και οι Δημόσιοι υπάλληλοι παραδόθηκαν
  άνευ όρων. Προδόθηκαν από τους εργατοπατέρες τους. Όμως, οι δικηγόροι και οι μηχανικοί εκπροσωπούνται από την συντεχνία της Βουλής. Γι αυτό απέσυραν τα νομοσχέδια που τους αφορούσαν.
  Οι υπουργοί μιλάνε σαν «χαζοπόρνες». Δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, μέχρις σήμερον. Μόνο εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους, οι κηφήνες, οι κρατικοδίαιτοι και οι τζαμπατζήδες.
  Ξύπνα Έλληνα ! Σου κλέβουν τα όνειρα, τις ελπίδες. Αποφάσισαν πως ούτε σε αυτά έχεις δικαίωμα.
  Σου επιτρέπουν Μόνον να κοιμάσαι. Μάλλον, στο επιβάλλουν. Σε αποκοιμίζουν με πλαστικά λόγια στα γραφεία. Με ψεύτικες εικόνες στους καναπέδες. Κοιμισμένο σε θέλουνε. Με οδηγίες, παρατηρήσεις, απαγορεύσεις νομοθεσίες, απειλές, εντολές, ενοχές και πάει λέγοντας…. Θολωμένο σε θέλουν ….
  Έτσι για να ξεχάσεις να θυμάσαι τι ήθελες. Για να κοιμάσαι. Να μη μιλάς.
  Και αν ποτέ φωνάξεις να είναι ικεσία, παρακάλι για μια ανάσα ακόμα. Για μιας στιγμής ζωή παραπάνω. Σιωπηλό σε θέλουν… Σου επιβάλλουν «επιβίωση και όχι ζωή». Τι άλλο σου έχει μείνει για να χάσεις ? Μόνο ο φόβος. Αυτόν δεν θα σε αφήσουν να το χάσεις ποτέ. Φοβισμένο σε θέλουν. Σήκω από τον ύπνο του δικαίου. Φτύσε τις πρέζες τους κι άνοιξε τα μάτια σου να δεις καθαρά. Δεν πάει άλλο. Μίλα τους δυνατά να τους ξεκουφάνεις και πάρε πίσω τα κλεμμένα. Μην τους αφήνεις να σε φοβίζουν. Ξύπνα Έλληνα !
  Τα όνειρα έχουν αξία όταν τα βλέπεις στον ξύπνιο σου κι όχι στον ύπνο σου. !

  11/12/2009 ο ΓΑΠ διαβεβαίωνε ότι «κατηγορηματικά απορρίπτουμε το ΔΝΤ σαν ιδέα προσφυγής της Ελλάδος» Αποκαλύπτεται σήμερα ότι έλεγε ψέματα και ότι είναι «ψεύτης με περικεφαλαία». Αποκαλύπτεται ότι αυτός επεδίωκε την Υποταγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ. Μας οδήγησε «Συνειδητά και προσχεδιασμένα »στα σαγόνια του καρχαρία, σε γιατρούς και χειρουργεία χωρίς την υπογραφή μας.
  Μας έστειλε δηλαδή «αδιάβαστους» ο λαοπλάνος του «Λεφτά υπάρχουν». Μιλάει σαν Τραπεζίτης και όχι σαν πρωθυπουργός. Ο λάτρης των απολυταρχικών καθεστώτων του Μουαμάρ Καντάφι, του Μπέν Αλί και του Μουμπάρακ. Το ΠΑΣΟΚ τους παρουσίαζε όλους αυτούς σαν πρότυπο, σαν φιλολαϊκούς ηγέτες.
  Ποιούς ? Τους στυγνούς Δικτάτορες.

  ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ (Πιερ Ζοζέφ Προυντόν).

  • πρίαπος avatar
   πρίαπος @ spiros1 25/02/2011 09:52:42

   α ρε προυντόν... θα τρίζουν τα κόκκαλά σου...

 8. A.M. avatar
  A.M. 24/02/2011 22:25:51

  Τα καθεστωτικά μέσα δεν δείχνου τίποτε απολύτως αν δεν τα βλέπεις / ακούς / διαβάζεις.
  Όταν τους κάνεις την χάρη να τα βλέπεις / ακούς / διαβάζεις τότε καλά σου κάνουν!
  Στον κάλαθο των αχρήστων!! .. μέχρι να κλείσουν όλα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.