#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/01/2012 19:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα ... "καθαρά χέρια" που έλεγε το ΛΑΟΣ“Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις”.Έτσι λεγόταν ο συνδυασμός που στήριξε το ΛΑΟΣ στις περιφερειακές εκλογές του 2009, για την Κεντρική Μακεδονία, όπου υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ήταν ο φερόμενος “εγκέφαλος” του μεγάλου κυκλώματος τοκογλυφίας, που εξαρθρώθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη

Δείτε πως παρουσίασε ο κ. Βελόπουλος σε συνέντευξη Τύπου, τον τότε υποψήφιο: “Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που...
εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε πρόσωπο προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες και όχι πρόσωπο που απομυζεί τον πλούτο των πολιτών και ζει από αυτόν”.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. juliet avatar
  juliet 18/01/2012 20:01:55

  Γιατί σωστά τα είπε,αυτοδημιούργητος!!!!!Οταν έπιανε το κουτάλι''έπλενε '' καλά τα χέρια εξ ου και καθαρά χέρια.

 2. Γ ΣΠΥΡΟΥ avatar
  Γ ΣΠΥΡΟΥ 18/01/2012 20:08:17

  Τα Στερνά τιμούν τα πρώτα, λέει ο λαός αλλά το ΛΑΟΣ με αυθάδεια και έπαρση το αγνοεί. Η καλλιέργεια της ικανότητας του στις κυβιστήσεις δεν άφησε χρόνο και χώρο για ασκήσεις σοβαρότητας.

 3. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 18/01/2012 20:21:06

  Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ: Όπως ξέρετε δεν είμαι οπαδός του ΛΑΟΣ. Για την ακρίβεια δεν συμπαθώ καθόλου αυτό το κόμμα. Όμως δεν είναι δυνατόν να το κατηγορήσουμε επειδή εξαπατήθηκε από κάποιο στέλεχος του. Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει ο ΛΑΟΣ σε αυτά που αποκαλύφθηκαν. Αν ο ΛΑΟΣ καλύψει το στέλεχος του τότε θα έχουμε κάθε δικαίωμα και να κατηγορήσουμε και να καταδικάσουμε τον ΛΑΟΣ. Αν όμως ο ΛΑΟΣ καταδικάσει το στέλεχος του τότε θα πρέπει να του πούμε και ένα μπράβο για την υγιή του αντίδραση. Το πρόβλημα δεν είναι η διαφθορά από μόνη της. Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που αντιδρά στη διαφθορά το πολιτικό μας σύστημα.

  • Ιωάννης33 avatar
   Ιωάννης33 @ Χρήστος Δημάρης 18/01/2012 22:51:22

   Τα κόμματα πρέπει να ελέγχουν ποιους ανθρώπους επιλέγουν.Δεν αρκεί μια δήλωση οτι μας εξαπάτησε για να σβήσει το ποινικό παρελθόν.Αφού τους επιλέγεις ως σημαία σου και μας τους προτείνεις ως διαχειριστές δημοσίου χρήματος,θα αναλάβεις και τις ευθύνες σου.Πρέπει να κρυφτούν,όχι απλώς να τον απορρίψουν

  • madprof avatar
   madprof @ Χρήστος Δημάρης 18/01/2012 23:20:47

   Αγαπητέ Δημάρη, δεν είσαι από Μακεδονία και γι' αυτό το σχόλιό σου φαντάζει naϊf στους επαΐοντες.
   Στα σχόλιά μου αναφέρομαι, όχι τυχαία ή για δημιουργία εντυπώσεων, στην "κάστα" της ΟΜΟ (Ομοσπονδία Μαφιόζικων Οργανώσεων).

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ Χρήστος Δημάρης 19/01/2012 09:45:37

   Όχι Χρήστο Δημάρη

   Τα υπεραπλουστεύεις τα πράγματα.
   Ο κάθε άνθρωπος έχει την αύρα του.
   Έχει την έξωθεν καλή ή κακή μαρτυρία.
   Μην τους αθωώνεις.
   Τα ψηφαλάκια ζητάνε όσοι επιλέγουν αμφίβολης ποιότητας πρόσωπα με μόνο πειστήριο το ποινικό μητρώο.
   Οι περισσότεροι απατεώνες διαθέτουν λευκό μητρώο.
   Όμως η κοινωνία ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον καθένα.
   Γιατί άραγε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις μας αρκεί η κοινωνική κρίση για κάποιο πρόσωπο ενώ στην πολιτική όχι?
   Στην πολιτική πρέπει να επιλέγουμε τους αμόλυντους και άσπιλους για να μην αναγκαζόμαστε κατόπιν εορτής να πέφτουμε από τα σύννεφα κρυπτόμενοι πίσω από το δάχτυλό μας.

   • Χρήστος Δημάρης avatar
    Χρήστος Δημάρης @ ΣΟΝ ΠΕΝ 19/01/2012 14:27:38

    ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΙΑ: Συμφωνούμε απολύτως. Από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου έχω μάθει να είμαι αυστηρός στην κριτική που κάνω στον εαυτό μου, δίκαιος σε αυτούς που αγαπώ και επιεικής σε όλους τους άλλους.

    • juliet avatar
     juliet @ Χρήστος Δημάρης 19/01/2012 14:57:36

     Χρήστο ,χαιρετώ
     έχει απόλυτο δίκιο ο ΣΟΝ ΠΕΝ,το λευκό χαρτι δεν λέει και τίποτε.Και κάτι άλλο όσο πιό πολύ ηθικός προσπαθεί να δέιξει ότι είναι κάποιος, άν ψάξεις πίσω από την νομιμότητα πάντα κάτι έχει να κρύψει.
     ''Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.Υποκριτά ,βγάλε πρώτα από το δικό σου μάτι τη δοκό,και τότε θα ίδεις καθαρά για να βγάλεις την αγκίδα από το μάτι του αδελφού σου''.
     Και οι συγκεκριμμένοι όλοι, φαντάζουν τόσο ηθικοί και ενάρετοι, το φωτοστέφανο τους λείπει...

     • Χρήστος Δημάρης avatar
      Χρήστος Δημάρης @ juliet 19/01/2012 16:31:11

      ΥΓΙΗ ΚΟΜΜΑΤΑ: Καλησπέρα Juliet. Εκτός από πολιτικούς τύπου Παπαχατζή και Καραμπέρη έχουμε γεμίσει και από πολιτικούς φελλούς. Στην αριστερά να δεις τι γίνεται με αυτούς τους φελλοπολιτικούς!!! Γι αυτό οι αρχηγοί των κομμάτων πρέπει να φροντίσουν ώστε να δημιουργήσουν σύγχρονα και δημοκρατικά κόμματα. Υγιή κόμματα. Ένα μόνο κόμμα σαπισμένο φτάνει για να παρασύρει και τα άλλα κόμματα στην σήψη του. Και οι υποψηφιότητες των ικανών και ηθικών υποψηφίων βουλευτών πρέπει να είναι αποκλειστική ευθύνη των κομμάτων και να μην αφήνεται το εκλογικό σώμα να κάνει το ξεκαθάρισμα. Οι πολίτες θα πρέπει να διαλέγουν από τους καλούς τους καλύτερους. Και λάθος να κάνουν στην επιλογή τους δεν θα συμβεί κανένα κακό.

 4. nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparhoun.gap 18/01/2012 20:34:15

  ...κάτι μου θυμίζει ρε παιδί μου αυτός ο Μάρκος Καραμπέρης , καθαρά χέρια που έλεγε και ο φίλος του θείου του ο Λαδάς,τον θυμάστε!!
  Τα επίσημα στελέχη του κου Καρατζαφέρη δεν μπορούν παρά να είναι ...αρχηγοί !
  έστω και σε συμορίες ,δεν τους πάει ο ρόλος ο δευτερος...
  Πάντως η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ καλά κρατεί ,βαθαίνει και πλαταίνει!!
  Εγώ περιμένω με αγωνία την αντίδραση και τα λογοπαίγνια του λαλίστατου και γλαφυρότατου κου Καρατζαφέρη.

 5. nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparhoun.gap 18/01/2012 21:31:05

  δηλαδή αν και ο Μπένι αποκυρήξει τον Παπαχατζή ,όλα μέλι γάλα;

  • Χρήστος Δημάρης avatar
   Χρήστος Δημάρης @ nickname@taleftaiparhoun.gap 18/01/2012 23:15:53

   ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ: Όχι βέβαια! Αν θέλουμε να κρίνουμε τον Βενιζέλο ή τον ΛΑΟΣ θα τους κρίνουμε συνολικά. Κάποιος μπορεί να αξίζει τα μπράβο μας για κάποιο συγκεκριμμένο θέμα και συνολικά να είναι κατακριτέος. Μπορεί βέβαια να συμβαίνει και το αντίστροφο. Και στην ίδια μας την ζωή κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος από κανέναν (ούτε από τον εαυτό μας) αφού όλοι μας κάνουμε λάθη.

 6. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 18/01/2012 23:49:56

  Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι μέσα στα πράγματα και συνεπώς ότι λέω είναι καθαρά θεωρητικό. Αν τα πράγματα είναι όπως τα λές τότε οι ευθύνες του ΛΑΟΣ είναι τεράστιες αφού γνώριζε τον χαρακτήρα του συγκεκριμμένου συνεργάτη του. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να πούμε στον Καρατζαφέρη: Καλά να πάθεις!

 7. Aθωος περαστικος avatar
  Aθωος περαστικος 19/01/2012 09:26:29

  Aυτές τις ιστορίες για τον Καραμπέρη και εξαπατήθηκαν οι του ΛΑΟΣ να τις πουν αλλού. Είναι γνωστό το ποιόν του εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Αλλού αυτά...

  • Q-Nihilism avatar
   Q-Nihilism @ Aθωος περαστικος 19/01/2012 11:23:04

   Ακριβώς, Ο Καραμπέρης ήταν ίδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών και ο Βελόπουλος, έχων εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, τον γνώριζε πολύ καλά. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ μικρή για να ισχυριστείς άγνοια.

   • Boson avatar
    Boson @ Q-Nihilism 19/01/2012 18:25:32

    Ακόμη κι όσοι περάσαμε για σπουδές από τη Θεσσαλονίκη μάθαμε ότι ΝΥΧΤΑ σημαίνει Καραμπέρης.

 8. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 19/01/2012 10:05:35

  O Kαρατζαφέρης ως γαλατάς μάζεψε γύρω του πολλές μύγες!!!Τελείωσε το τηλεκόμμα,αφόρητη δυσοσμία..........

 9. Κογξ Ομ Παξ avatar
  Κογξ Ομ Παξ 19/01/2012 11:06:59

  Aγαπητέ κύριε Δημάρη,κρίμα που μιλάμε μέσα απο τα Αντινέα αλλιώς θα σας έλεγα τόσα πολλά και καλά !!!!!!!! για τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθείας.
  Εμείς στην αγαπημένη μας θεσσαλονικη, γνωρίζουμε αρκετά εδώ και πάρα πολλά χρόνια για τον παραπάνω κύριο!!!!!!

 10. antonis1 avatar
  antonis1 19/01/2012 12:58:52

  Για τα υπόλοιπα μπουμπούκια δεν θα ακούσουμε τίποτε?
  Ολα στην πόλη αυτή βρωμάνε ...
  Και δεν είναι θέμα κομματικό ή μόνο μιας παράταξης.
  Τόσα χρόνια έχει εγκατασταθεί ένα "παρακράτος" με ρίζες και πλοκάμια σε όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις, και όσο προσπαθεί ο καθένας να κατηγορεί μόνο τους κομματικούς αντιπάλους και να αθωώνει τους δικούς του, δεν θα διορθωθεί η κατάσταση...
  Εντάξει ,όλοι είναι αθώοι μέχρι να καταδικαστούν ,εξ άλλου αυτό θα ισχυρίζονται και οι κατηγορούμενοι.
  Σε λίγο μπορεί να ακούσουμε και για πολιτικές διώξεις κλπ...
  Ο Βελόπουλος οφείλει να δώσει εξηγήσεις...Αν δεν ήξερε ,να τολμήσει να το πεί και να πάει στο σπίτι αφού γελάσει λίγο το χειλάκι μας για το ααστείο...Αν ήξερε, να πάει σπίτι του χωρίς πολλά λόγια.
  Μακάρι να αρχίσει το ξήλωμα του υπάρχοντος κατεστημένου απο την Θεσσαλονίκη και μακάρι να είναι μαζικό.Πρώην Δημαρχαίοι και νομαρχαίοι,Νυν και αεί βουλευταραίοι,επιχειρηματίες του αέρα και του σκότους, μεγαλοστελέχη του κρατιδιστάν μας, πονηρά γρανάζια στους μηχανισμούς κλπ ,όλος ο συρφετός που έχει καταδικάσει αυτή την πόλη σε ένα επαρχιωτισμό ,που όμως ήταν πολύ επικερδής για μερικούς, είναι ώρα να φεύγουν.
  Το δε άλλο λουλούδι που με φωνή ηρωική παλλόμενη απο ρίγη εθνικής υπερηφάνειας μας μετέδιδε παρελάσεις και πουλούσε πατριοφροσύνη?
  Τον δημοσιογράφο ενοώ...Δημοσιογράφος ήτο και ο Βελόπουλος....Δημοσιογράφος και ο Γκιουλέκας...Πολύ δημοσιογραφία έπεσε στην πόλη αυτή...Και μάλλον κανείς δεν γνωρίζει τίποτε για την υπόθεση..
  Να πουλάν όμως πατρίδα και ηρωισμό ξέρουν, και να φωτογραφίζονται με τις σημαίες...Οι ελευθερωτές...
  Περιμένω να ακούσω τι θα πούν οι πατέρες του έθνους που εκπροσωπούν την πόλη,καθώς και οι πρώην και νυν άρχοντες του τόπου...

  • mx avatar
   mx @ antonis1 19/01/2012 21:35:16

   +++++++++.......

 11. κωστας avatar
  κωστας 20/01/2012 08:54:14

  ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

 12. Tzaras avatar
  Tzaras 25/01/2012 14:10:32

  Η (παρα)κρατική διακομματική μαφία της Θεσσαλονίκης ή κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης αλά Μάφια


  «Ενώ η αριστοκρατία του χρήματος έκανε τους νόμους, διεύθυνε το κράτος, είχε στη διάθεση της όλες τις οργανωμένες εξουσίες και με βάση αυτά τα ίδια τα γεγονότα και τον τύπο εξουσίαζε την κοινή γνώμη κι ενώ σε όλες τις σφαίρες από την αυλή ως το café Borgne (καφέ του υποκόσμου σ.τ.σ) συνεχιζόταν η ίδια πορνεία, η ίδια ξετσίπωτη απάτη, η ίδια μανία πλουτισμού, όχι με την παραγωγή, αλλά με το επιτήδειο τσέπωμα του πλούτου των άλλων, ξέσπασαν ιδιαίτερα στις κορυφές της αστικής κοινωνίας, και επικράτησαν αχαλίνωτα νοσηρές κι έκλυτες ορέξεις που κάθε στιγμή έρχονταν σε σύγκρουση με τους ίδιους τους αστικούς νόμους»

  Μαρξ, Ταξικοί αγώνες στη Γαλλία από το 1848 ως το1850

  Και να που η είδηση των ημερών δεν είναι οικονομική ούτε αμιγώς πολιτική, αλλά προέρχεται από το αστυνομικό δελτίο Θεσσαλονίκης χωρίς όμως να είναι μια απλή ποινική υπόθεση. Συγκεκριμένα 53 άτομα συνελήφθησαν και διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για εκβιασμό, τοκογλυφία, απάτη, ξέπλυμα χρήματος και λοιπές επιχειρηματικές δράσεις που αποτελούσαν το αντικείμενο των 4 μαφιόζικων κυκλωμάτων που εξαρθρώθηκαν. ανάγνωση του υπολοίπου »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.