Τα «διπλά παιχνίδια» του Νταβούτογλου
06/12/2014 21:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα «διπλά παιχνίδια» του Νταβούτογλου

Μέχρι και… περιστέρι της ειρήνης εμφανίστηκε στην Αθήνα ο Νταβούτογλου. Μέχρι και τη στήριξή του για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα μας παρείχε. Μπορεί βεβαίως να πει ότι δεν είναι ελληνικός πολιτισμός αλλά ισλαμικός.

Καλές, λοιπόν οι επιθέσεις φιλίας, τα σύμφωνα και τα κοινά ανακοινωθέντα. Καλές και οι διπλωματικές γαλιφιές και η ευγένεια. Όμως τα προβλήματα παραμένουν και δε λύνονται με τα γελάκια κάτω από τα μουστάκια της τουρκικής αλεπούς. Για να καταλάβετε πόσο πολύ πιστεύει στην εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων ο Νταβούτογλου διαβάστε το εξής.

Αφού τέλειωσε τις επαφές του με την κυβέρνηση ο Τούρκος πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους ψευτομουφτήδες της Θράκης. Πρόκειται για τους κυρίους Ιμπραήμ Σερίφ από την Κομοτηνή και Αχμέτ Μετέ από την Ξάνθη οι οποίοι μεταξύ άλλων μετέβησαν από την περιοχή στην πρωτεύουσα ώστε να συναντηθούν με τον Τούρκο Πρωθυπουργό.

Οι δύο ψευτομουφτήδες συναντήθηκαν επίσης μεταξύ άλλων και με τον Υπουργό Υγείας κ. Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κομοτηνή Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μειονότητα στην περιοχή, όπως τα αντιλαμβάνονται οι ίδιοι, ενώ στις επαφές συμμετείχε επίσης και ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Αλί Ριζά Ακιντζί.

Καταλάβατε τι γίνεται; Οι ψευτομουφτήδες που παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας στην Θράκη. Έτσι για να καταλαβαίνουμε που το πάει η Άγκυρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.