21/01/2008 01:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα γυρίζει πάλι ο Θέμος

Ενώ όλοι αναμένουν «ντόμινο» δικαστικών εξελίξεων αυτήν την εβδομάδα, φαίνεται πως ο Θέμος Αναστασιάδης αλλάζει γραμμή. Ενώ μέχρι χθες άφηνε να υπονοηθεί ότι θα καταθέσει πως ο Γιάννης Ανδριανός του έδωσε το DVD, τώρα φαίνεται ότι τα αλλάζει. Αργά χθες το βράδυ δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι θα επιβεβαιώσει μεν ότι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Γιάννη Ανδριανό αλλά θα διευκρινίσει ότι …δεν έγινε καμία παράδοση και παραλαβή DVD. Ο κ. Ανδριανός όμως έχει ήδη καταθέσει ότι στην παρέλαβε το DVD στη συνάντηση, ενώ όλοι φωτογραφίζουν τον Θέμο ως κομιστή του DVD στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε τέλος η αναφορά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό  Real FM) για «εμπλοκή ανθρώπου της εξουσίας» στην υπόθεση με τα 5 εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη. Είπε συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην επίμαχη κατάθεση των πέντε εκατομμυρίων από τον Θέμο σε γαλλική τράπεζα: «Για να πας και να κάνεις μια τέτοια κατάθεση τη στιγμή που είσαι συνεκδότης σε μια εφημερίδα που είναι στην πρώτη γραμμής και "κοπανάει" την κυβέρνηση και επομένως αν σε τσακώσουν, θα σε ερευνήσουν και θα υποστείς τις συνέπειες, ήσουν σίγουρος ότι δεν πρόκειται να ερευνηθεί». Και πρόσθεσε: «Και πότε είσαι σίγουρος ότι δεν θα ερευνηθεί η υπόθεση; Όταν ο άνθρωπος που τα έδωσε, είναι κοντά στην εξουσία, την όποια εξουσία».

Εγώ νομίζω πάντως ότι ο συλλογισμός του Μάκη είναι τραβηγμένος. Και το πιθανότερο είναι να πρόκειται για συνηθισμένη ανθρώπινη βλακεία. Νόμιζε ο Θέμος ότι επειδή ήταν ο εκδότης του Πρώτου Θέματος, μπορούσε να κάνει ότι ήθελε. Και την πάτησε, επειδή έπεσε πάνω σε τυπικό υπάλληλο. Ή μπορεί και να του την έστησαν. Πάλι από βλακεία.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 21/01/2008 02:08:57

  Αν έχουμε να κάνουμε με 2 κέντρα και το ένα το ξεδοντιάσουν τό μένει μόνο άλλο που θα συνεχίσει να αλωνίζει όπως αλώνιζε.

 2. Dafni P. avatar
  Dafni P. 21/01/2008 09:49:05

  Ελα να σοβαρευτούμε! Τον έχουμε για βλάκα τον Θέμο; Γιατί θέλετε να τον αθωώσετε;

 3. Τάκης avatar
  Τάκης 21/01/2008 10:54:42

  Μυστικά Κονδύλια!!Εκεί βρίσκεται η απάντηση για τα χρήματα που κατέθεσε ο Θέμος στη γαλλική τράπεζα.

 4. miaou avatar
  miaou 21/01/2008 11:33:08

  Reptiliengeld, δια τους γνωρίζοντες Γερμανικά!
  Εκεί ψάχνουν πολλοί και υποψιασμένοι, το είπαμε.
  Και όλοι ξέρουμε ποιός μόνο είναι αρμόδιος να ελέγχει τη ροή τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.