#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/04/2008 12:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα απόνερα της μπανιέρας λερώνουν ακόμα

Γράφει το bollywood-gr.blogspot.com που τα παρακολουθεί αυτά τα πράγματα:

Μπλογκοξεκατίνιασμα ..! Ο πόλεμος Μάκη –Θέμου στα blogs
 

Tης αποκαλύψεως έγινε χθες στην ελληνική μπλογκόσφαιρα !
Toυλάχιστον δύο blogs το «Τroktiko» και το «Νonews-Νews» αλληλοκαρφώνονται! Τo «Troktiko» καταγγέλλει και αποκαλύπτει ότι πίσω από τo «Νonews-Νews» κρύβεται ο Θεμιστοκλής! Αντίθετα το «Νonews-Νews» αποκαλύπτει ότι το «Τroktiko» είναι του αρχισυντάκτη των εκπομπών του Ευθύμιου ! Στις αποκαλύψεις που «εξαπολύονται» εκατέρωθεν , το «Troktiko» χρεώνει αλλά τρία και με τέσσερα blogs στο Θέμο και πρόσληψη σκοπιμότητας «εξαγοράς» δημοσιογράφου blogger ( Αλλά εδώ έχουμε μια ένσταση, γιατί ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος δεν είχε ανάγκη να κάνει πλάτες στο Θέμο για να πάει στο Πρώτο Θέμα .Απλά γουστάρει ΘΈΜΟ και έγραφε αυτό που γούσταρε.) και βέβαια ισχυρίζεται ότι ο στόχος του blog είναι ο Μάκης και το συγκρότημα Κουρή. Από την άλλη πλευρά το «Νοnews-News» χρεώνει στο «Troktiko» σκοπιμότητα στα θέματα με τις δικαστικές εμπλοκές του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 κ Κυριακού και βέβαια θεωρεί ότι στόχος του blog είναι ο Θέμος ! Τα παιχνίδια ηλεκτρονικής κατασκοπίας και από τις δύο πλευρές δίνουν και παίρνουν και «hacker» αναζητούν ip address που θα οδηγούν ή στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος» ή στα γραφεία των εκπομπών του Μάκη! Καψαμπέλη ζεις εσύ μας οδηγείς !

FactorX: Και μη χειρότερα…Καλά κάνει το bollywood και βγάζει το θέμα και το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Γιατί δεν βάλαμε μυαλό μου φαίνεται. Έχουμε ένα τεράστιο όπλο στα χέρια μας και μερικοί πάνε και το εκχωρούνε σε εκείνους που τα έκαναν όλα μόνο για πάρτη τους και για τα λεφτάκια τους. Έτσι ξεκινήσαμε ρε killbill; Πιστεύω ότι και το Troktiko και ο Kourdistos είναι άξια μπλογκς που μπορούν να σταθούν μόνα τους στα πόδια τους. Και όλοι μαζί με την διαφορετικότητα στις απόψεις μας και την αισθητική μας, με τα χιλιάδες που μας χωρίζουν και ακριβώς γι αυτά, να κατατροπώσουμε εδώ στην μπλογκόσφαιρα τους εξαρτημένους επαγγελματίες της πληροφόρησης. Τα ρουσοπουλάκια και τα παγαλάκια, πράσινα και μπλε.

Διαβάστε κι αυτά:

H Παραπολιτική για τον εμφύλιο των blogs Νο 1
Η Παραπολιτική για τον εμφύλιο των blogs Νο 2

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Sergios avatar
  Sergios 30/04/2008 15:09:51

  Είμαι βέβαιος ότι όλο αυτό το ξεκατίνιασμα δίνει άλλοθι στο νόμο για τα μπλόγκς που έρχεται οσονούπω προς εφαρμογή. Τα γνωστά τσιράκια του μαξύμου σε διατεταγμένη αποστολή από τον διοπτροφόρο πρώην κονδυλοφόρο απόφοιτο δευτεροβάθμιας και νυν αρχιδερβέναγα της παραενημέρωσης για να δοξάσουν τον ασφαλίτικο τρόπο προπαγάνδας. Μήπως πρέπει να αρχίζουμε να μιλάμε για ΞΕΜΑΚΙΣΜΑ και ΞΕΘΕΜΙΣΜΑ τρωκτικών και άλλων ευγενών ζώων;. Οι Κατίνες δεν τους φταίνε σε τίποτα.

 2. Frixos13 avatar
  Frixos13 30/04/2008 15:30:28

  Προσυπογράφω, Σέργιε

 3. Sergios avatar
  Sergios 30/04/2008 17:04:12

  FACTORX KAI FRIXOS13 Μήπως πρέπει να αναλάβουμε προσπάθεια να απεμπλέξουμε κόσμο που τα διαβάζει στα πλαίσια της υποτιθέμενης ενημέρωσης και να περισώσουμε την ελευθερία του λόγου του διαδικτύου. Όλα αυτά τα ιστολόγια: πρωκτικά, n.n. και λοιπά δε θα μας βγούν σε καλό. Είμαι μαζί σας αν πρέπει να κάνουμε κάτι για το ξεσκαρτάρισμα. Πολύ φοβάμαι τις λογοκριτικές εξελίξεις της διοπτροφόρας κομψευόμενης και των γλυψιματίων της. Μακάρι να διαψεθστώ. Όσο θα μεγαλώνουν τα σκάνδαλα, τόσο θα την πέφτουν στα μπλόγκς. Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.