#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/03/2012 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα "αντιμνημονιακά" δεκανίκια και εξαπτέρυγα του συστήματοςΤις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας γενικευμένης προσπάθειας καθοδήγησης της κοινής γνώμης ώστε να πάνε στις εκλογές με μια συγκεκριμένη στόχευση: Να τους «μαυρίσουν» όλους γιατί δε θα αλλάξει και τίποτε στην Ελλάδα.

Δεν είναι κακό το «μαύρισμα» αρκεί να στοχεύει στους σωστούς πολιτικούς και αρκεί να μην οδηγήσει σε καθεστώς ανωμαλίας τη χώρα. Διότι τώρα, όσο ποτέ η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα την οποία μόνο μια ισχυρή κυβέρνησης με νωπή λαϊκή εντολή μπορεί να δώσει. Και η σταθερότητα είναι απαραίτητη για δύο λόγους:

- Ο πρώτος γιατί με την εφαρμογή του νέου Μνημονίου και την εκταμίευση του δανείου δεν χωράνε καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Κάποιες θα είναι επώδυνες, άλλες θα είναι αναγκαίες, όμως, η νέα κυβέρνηση δεν έχει άλλα περιθώρια. Εκτός κι αν στην κυβέρνηση είναι ο Αλέξης ή η Αλέκα και μας οδηγήσουν στην υπέροχη περιπέτεια του ανύπαρκτου Σοσιαλισμού.

- Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μόνο με σταθερότητα και ισχυρή διακυβέρνηση θα μπορέσει η χώρα να σταθεί στα πόδια της και να διαπραγματευτεί εκ νέου με την τρόικα. Για φανταστείτε μια πολύμηνη ακυβερνησία. Με ποιον θα μιλούν οι δανειστές μας; Με τον… Παπαδήμο ο οποίος δε θα έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό αλλά και που μας απέδειξε πόσο… σκληρός διαπραγματευτής είναι; Επομένως, μόνο ένα ισχυρό κυβερνητικό σχήμα μπορεί να πει στους αμετανόητους τροικανούς ότι η πολιτική τους είναι λάθος. Ότι δεν μπορούν να απαιτούν μέτρα 12 δις ευρώ για την επόμενη διετία, προτού ακόμη δούμε τον Ιούνιο τα μέτρα για το 2012.

Σε μια χώρα που η ύφεση είναι τόσο βαθιά δε δίνεις το τελειωτικό χτύπημα. Είναι σα να έχεις τον ασθενή στο κρεβάτι του νοσοκομείου με σωληνάκι και να θέλεις να του βγάλεις το σωληνάκι για να δεις αν αναπνέει, την ώρα που είναι ημιθανής.

ΔΝΤ και Κομισιόν επιμένουν ότι η εσωτερική υποτίμηση είναι η μόνη λύση για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Καμιά αντίρρηση , αλλά το μόνο που βλέπουμε εμείς είναι να υποτιμώνται μόνο οι μισθοί. Ας φροντίσουν π.χ. να ελέγξουν τις γερμανικές και γαλλικές πολυεθνικές που πουλάνε τα προϊόντα τους στην Ελλάδα σε διπλάσια τιμή. Ή ας μην απαιτούν αυξήσεις στον ΦΠΑ των προϊόντων μαζικής κατανάλωσης όταν τα έσοδα βουλιάζουν ακριβώς επειδή ο κόσμος δεν αγοράζει λόγω της ακρίβειας.

Να λοιπόν ένα πεδίο διαπραγμάτευσης μιας νέας, ισχυρής κυβέρνησης. Όπως επίσης και η διαχείριση των κονδυλίων για την ανάπτυξη. Η προηγούμενη κυβέρνηση απέτυχε να τονώσει την πραγματική οικονομία, το στοίχημα της επόμενης είναι να το πράξει.

Τέλος, θα μπορούσε να πείσει τους δανειστές μας η νέα κυβέρνηση ότι η επιμονή σε μέτρα 5,5% του ΑΕΠ θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε κατάρρευση της χώρας από την οποία θα χάσουν κι αυτοί τα λεφτά τους.

Υπάρχουν λοιπόν περιθώρια συζητήσεων και αλλαγών στους όρους του Μνημονίου. Ούτε είναι ανένδοτοι οι ξένοι, τόσες φορές έχουν αλλάξει και μυαλά και σχέδια.

Και όσα αναφέραμε προηγουμένως είναι τα απλά και εύκολα. Γιατί υπάρχει και ο κεντρικός στόχος του Σαμαρά, η ανακήρυξη της ΑΟΖ και η χρησιμοποίηση της ως ατμομηχανή για την αποπληρωμή του χρέους και την Ανάπτυξη. Σύμφωνα με μελέτες που αναφέρουμε σε άλλη ανάρτηση η αξία του φυσικού αερίου της χώρας να αγγίζει τα $9 τρισεκατομμύρια ! ("O Σαμαράς, το όπλο της ΑΟΖ και το χρέος")

Επομένως, όλη αυτή η εκστρατεία πειθαναγκασμού της κοινής γνώμης ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και η παγίδευσή της σε μανιχαϊστικές λογικές άσπρου - μαύρου, όπως "μνημόνιο - αντιμνημόνιο" μόνο στην παγίδευση των αισθημάτων του λαού και της κοινωνίας οδηγεί; Ποιοι άραγε θα μας σώσουν από το μνημόνιο; Η Αριστερά της Παγκοσμιοποίησης, της άλωσης του εθνικού ιστού με την παραποίηση των βιβλίων της ιστορίας και την υπεράσπιση της λαθρομετανάστευσης; Η Αριστερά που προετοίμασε την έλευση του ΓΑΠ και του ΔΝΤ με τα Δεκεμβριανά του 2008; Ή μήπως κάποια παιδιά του κομματικού σωλήνα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που αφού υπηρέτησαν πιστά το σύστημα τόσα χρόνια από τα βουλευτικά έδρανα ή τις υπουργικές καρέκλες το παίζουν τώρα "αντισυστημικοί" και "επαναστάτες".

Προσέξτε για παράδειγμα τι έλεγε χθες στο ραδιόφωνο ένας συστημικός δημοσιογράφος με ... αντιμνημονιακή συνείδηση, ο Γ. Κύρτσος: "Για τον Σαμαρά τα δύσκολα θα αρχίσουν μετά την καταγραφή του εκλογικού αποτελέσματος. Υπάρχει η τάση συσπείρωσης γύρω από τον Καραμανλή, υπάρχουν υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν στο μέλλον –και όχι μόνο από τον χώρο της πολιτικής- τον κ. Σαμαρά, τα σενάρια είναι έτοιμα. Επομένως αν δεν πιάσει το 33%, που με βάση τις δημοσκοπήσεις θα απέχει αρκετά από αυτό, θα βρεθεί παγιδευμένος στους δικούς του ελιγμούς...".

Του το έχουν έτοιμο δηλαδή το "κουστούμι" του Α. Σαμαρά. Ετοιμάζουν από τώρα την ανατροπή του αν κάτι δεν πάει καλά.

Τους μόνους που εξυπηρετούν τελικά όλα αυτά που βλέπουμε τελευταία να συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή με τα νέα κόμματα και "αντιμνημονιακές" τάχα κινήσεις και πρωτοβουλίες είναι το σύστημα. Τους μόνους που εξυπηρετεί η ακυβερνησία, ο πολυκομματισμός στη  Βουλή, μια νέα κυβέρνηση… Παπαδήμου είναι οι νταβατζήδες. Τους επιχειρηματίες που βλέπουν  ότι υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία να διαμοιράσουν τα ιμάτια της Ελλάδας και μετά ας καούν τα πάντα. Γαία πυρί μειχθήτω.

Ο ελληνικός λαός έχει τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει τη χώρα στην ομαλότητα και να μην επιτρέψει νέα «βρόμικα» ’89 ή νέες κυβερνήσεις Ζολώτα.

Το βασικό ερώτημα των εκλογών δεν είναι λοιπόν "μνημόνιο" ή "αντιμνημόνιο" όπως επιχειρούν κάποιοι να επιβάλουν.

Το ερώτημα των εκλογών δεν είναι επίσης "τι Βενιζέλος, τι Παπανδρέου" που κάποιοι στη ΝΔ υποστηρίζουν.

Το ερώτημα και το διακύβευμα των εκλογών είναι:

Πως θα πάρουμε τις τύχες της την Ελλάδα στην χέρια μας;

Θα μείνουμε στο ευρώ, ή θα μπούμε στην περιπέτεια της δραχμής και της χρεοκοπίας;

Ποιος μπορεί να διώξει την τρόικα και να ανακτήσει την εθνική αξιοπρέπεια;

Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ιωσήφ avatar
  Ιωσήφ 17/03/2012 10:33:25

  Συμφωνώ!

 2. Ioustinianos avatar
  Ioustinianos 17/03/2012 10:42:04

  "Ποιος μπορεί να διώξει την τρόικα και να ανακτήσει την εθνική αξιοπρέπεια;"
  Πάντως ΟΧΙ αυτοί που έχουν υπογράψει ΑΤΟΜΙΚΕΣ επιστολές ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ υπακοής στις επιταγές της ΤΡΟΪΚΑΣ.

 3. xbab avatar
  xbab 17/03/2012 10:56:07

  Συμφωνούμε, αλλά τι κάνει η πλευρά Σαμαρά-ΝΔ για να αποτρέψει τα σενάρια που περιγράφετε;
  Τα έχουμε πει τόσες φορές. Απάθεια παρατηρούμε.Το ώριμο φρούτο έπεσε και σάπισε(...).Οι αποθήκες έμειναν από εμπόρευμα και διαφήμιση υπό το μηδέν(συμβολικό χαρακτήρα έχουν αυτές οι φράσεις).
  Δεν θέλω να γίνω μάντυς, αλλά εκτιμώ πως και μέσα από τα ψηφοδέλτια που θα καταρτισθούν(της ΝΔ), θα διαπιστωθεί ανεπάρκεια-ένδεια υποψηφίων.
  Προβλέπω πτωχά βιογραφικά και υποψηφίους μικρού βεληνεκούς.Αν είναι έτσι, δεν φταίνε μετά τρίτοι.Φταίνε βέβαια οι νταβατζήδες και τα εξεπτέρυγα, αλλά ο αγώνας θα κριθεί από τη Λ.Συγγρού. Αλλά τόχει αυτό η κεντροδεξιά, η φιλελεύθερη παράταξη.Εύκολη κριτική, όλοι ηγέτες και αρχηγοί κομμάτων.Και με αυτή τη νοοτροπία νυν και αεί ΠΑΣΟΚ θα έχουμε.

 4. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 17/03/2012 10:58:20

  Αυτοδυναμία με πόσους? Με 151? Μα δεν θα μπορεί να κυβερνήσει έτσι κι αλλιώς έτσι.

  Πίσω στην πραγματικότητα. Αυτοδυναμία δεν υπάρχει. Ο Σαμαράς άργησε πολύ να αλλάξει γραμμή. Το θέμα είναι από δω και πέρα τι γίνεται. Και το σημαντικότερο απ'όλα είναι να βρει στελέχη γιατί από τις απόψεις που διαβάζω εδώ στο antinews και από αυτά που άκουγα επι δύο και κάτι χρόνια βλέπω ότι δεν έχει στελέχη που να μπορούν να αρθρώσουν έναν συγκροτημένο πολιτικό λόγο.

 5. Mara avatar
  Mara 17/03/2012 10:59:50

  Άριστη περιγραφή της πραγματικότητας!
  Όσο για τον Καραμανλή και τους όψιμους οπάδους του, Κύρτσο, Τράγκα, Κουϊκ, Χατζηνικολάου, δηλαδή τους χθεσινούς αρειμάνιους πολέμιους του, να παριστάνουν σήμερα τους νοσταλγούς της Καραμανλικής περιόδου, είναι τουλάχιστον γελοίο....
  Όχι μόνο εμάς δεν μπορούν να πείσουν, αλλά ούτε τους ευατούς τους.
  Και τώρα..?Χα χα!
  Στηρίζουν με πάθος τον κύριο... Καμμένο τον ζητωπατριώτη... και υπεράνω χρημάτων, για να εμποδίσουν τον Σαμαρά να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με ισχυρή πλειοψηφία.
  Όσο και άν προσπαθούν να περάσουν αυτού του είδους τα σενάρια, ο Καραμανλής απέδειξε ότι στηρίζει Σαμαρά με πάθος, παρέχοντας μεγάλη βοήθεια στο εξαιρετικά επιτυχημένο ταξίδι του Αντώνη στην Μόσχα, όπως επίσης την ημέρα της ψηφοφορίας στην βουλή, δίνοντας μάχη να μεταπείσει τους αντιρρησίες.
  Τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις....
  Άς προκηρυχθούν οι εκλογές, πρώτα ο θεός και τα λέμε....

  • xbab avatar
   xbab @ Mara 17/03/2012 11:21:38

   Και σεις πολύ ωραία τα λέτε:
   "Όσο για τον Καραμανλή και τους όψιμους οπάδους του, Κύρτσο, Τράγκα, Κουϊκ, Χατζηνικολάου, δηλαδή τους χθεσινούς αρειμάνιους πολέμιους του, να παριστάνουν σήμερα τους νοσταλγούς της Καραμανλικής περιόδου, είναι τουλάχιστον γελοίο….
   Όχι μόνο εμάς δεν μπορούν να πείσουν, αλλά ούτε τους ευατούς τους".
   Κι όμως δεν βρίσκεται κάποιος με δυναμικό λόγο να τους ξεμπροστιάσει.Ένας λόγος που αφηνιάζουν τα πρασινοσκουφάκια των νταβατζήδων είναι που δεν υπάρχει το αντίπαλον δέος.Δεν υπάρχει "καθαρός" δημοσιογράφος της από δω πλευράς με πυγμή και σταθερότητα.Το ξαναεπαναλαμβάνω: Εύκολοι στην κριτικοί και όλοι αρχηγοί...

 6. bird avatar
  bird 17/03/2012 11:14:54

  Ο Σαμαράς πρόλαβε να μιλήσει με Ρωσία, Ισραήλ και Κύπρο. Στην ομιλία του στο ελληνογαλλικό επιμελητήριο μίλησε για την Ελλάδα ως Πύλη της Ευρώπης. Υπάρχει μια συνέχεια πολιτικής από τον Καραμανλή στο Σαμαρά με σκοπό η Ελλάδα να είναι ενεργειακός κόμβος της περιοχής.
  Αυτά είναι τα μεγάλα ζητήματα. Τον Καραμανλή γιαυτά τον έριξαν μην τρελαθούμε τώρα. Και το Σαμαρά γιαυτό δεν τον γουστάρουν στο εξωτερικό και απλά στο εσωτερικό υπάρχουν τσιράκια που εκτελούν εντολές.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ bird 17/03/2012 12:22:01

   Εξαίρετος.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ bird 17/03/2012 16:18:46

   Έτσι απλά!

 7. tak avatar
  tak 17/03/2012 11:46:43

  "Ποιος μπορεί να διώξει την τρόικα και να ανακτήσει την εθνική αξιοπρέπεια;";
  Ένας φυσικά... Ο Αντώνης Σαμαράς!

 8. Stefanos avatar
  Stefanos 17/03/2012 13:18:30

  Καλά. θα μας τρελάνετε; Εσείς δεν είσασταν που γράφατε κάποτε για τα μνημονιακά δεκανίκια και εξαπτέρυγα, τότε που η ΝΔ παρίστανε την αντιμνημονιακή; Πέστε μας επιτέλους...Για πόσο μαλάκες μας περνάτε; Τουλάχιστον βουλώστε το και μην προκαλείτε άλλο τον κόσμο. Έλεος πια!!! Μνήμη χρυσόψαρου δεν έχουμε και όσο συνεχίζετε με τέτοια άρθρα θα πάτε παρέα με το ΠΑΣΟΚ στα νούμερα.

  • factorx avatar
   factorx @ Stefanos 17/03/2012 13:40:08

   Καταρχήν δεν περνάμε κανέναν για μαλάκα - ούτε εσένα - και αφήνω το σχόλιό σου για να δουν και οι υπόλοιποι ποιό είναι το επίπεδο των δήθεν αντιμνημονικών. Καταρχήν σε εμάς απευθύνεσαι κι όταν εμείς χτυπούσαμε το μνημόνιο και διαμορφώναμε αντιμνημονιακή συνείδηση οι βουλευτές της ΝΔ που παριστάνουν τώρα τους αντιμνημονιακούς έγλυφαν τον Σαμαρά για καμια καρέκλα. Δεύτερον, όποιος μπερδεύει το Μνημόνιο με το κούρεμα και την δανειακή, όποιος δηλαδή λέει "τι Σαμαρας, τι Βενιζέλος" παίζει απλώς το παιχνίδι όλων εκείνων που δεν θέλουν αυτοδυναμία της ΝΔ. Οι θέσεις φίλε δεν διαμορφώνονται απο την μια στιγμή στην άλλη. Παραμονές εκλογών και αυτοδυναμία κατάλαβαν οι "Ανεξάρτητοι" οτι ο Σαμαράς είναι "μνημονιακός";

   • tak avatar
    tak @ factorx 17/03/2012 13:44:41

    Φάκτορα εδώ κάνουμε πολιτισμένο διάλογο, μετέχουμε ομότιμα και ισότιμα και δεν θέλουμε να μας βρίζει κανένας, με οποιονδήποτε τρόπο, επειδή δεν γουστάρουμε! Άλλωστε, αν γινόταν διαγωνισμός μπινελικίων, μπορεί και να μη χάναμε την πρώτη θέση! Λέμε τώρα...

  • Mara avatar
   Mara @ Stefanos 17/03/2012 13:57:55

   κ. Στέφανε, όλοι παριστάνανε τους αντιμνημονιακούς, εκτός από τον κ. Καμμένο, που ξαφνικά και όλως τυχαίως.... εμφανίζεται τώρα να μην θέλει εκλογές άμεσα, αλλά να στοιχηματίζει κιόλας ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Νοέμβριο?
   Αυτό ακριβώς ισχυρίστηκε στον Παπαδάκη στην τελευταία του εμφάνιση.
   Αυτός λοιπόν που λύσσαγε υποτίθεται για εκλογές εδώ και τώρα, ξαφνικά "στρίβειν δια του αρραβώνος" και δεν τις θέλει?
   Ότι ακριβώς δηλαδή θέλανε ο Σόϊμπλε και η παρέα του. Αναβολή των εκλογών για το φθινόπωρο, για προφανείς λόγους...
   Τί ακριβώς προέκυψε και άλλαξε... στάση ο "ανεξάρτητος" Έλληνας?
   Να σου πώ τί άλλαξε? Απλά αποκαλύπτεται....

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ Mara 17/03/2012 14:27:17

    Καλημέρα Μάρα,

    Φοῦσκα (literally and metaphorically) εἶναι καί θά σπάση! Μέ στεναχωρεῖ πού ΝΔς πιστεύουν τόν σωτῆρα. Ἡ προπαγάνδα τοῦ 2009 ἐπαναλαμβάνεται μέ διαφορετικό μανδῦα!!

    • Mara avatar
     Mara @ Φωτεινή 17/03/2012 14:57:55

     Γειά σου Φωτεινή μου!

     Δεν με ανησυχεί. Θα αλλάξει η κατάσταση μόλις επίσημα προκηρυχθούν οι εκλογές. Αυτή είναι η μόνη έννοια που έχω. Να μην γίνει καμμία στραβή...

   • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
    ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Mara 17/03/2012 15:34:46

    Οι ταρζανιές Καμμένου γίνονται με την έδρα της ΝΔ. Και όλων των υπολοίπων που κρατάνε τις έδρες τους , δηλ. τις έδρες που τους έδωσε η υποψηφιότητά τους με την ΝΔ.
    Θα ήταν πιο αντρίκιο και πιο σοφό, να έκαναν οι "Ανεξάρτητοι" -στην ουσία εξαρτώμενοι από την έδρα τους για να μπορέσουν να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα- αυτό που έκανε ο Αδωνις. Τα επέστρεψε όλα στο ΛΑΟΣ και τώρα ΧΩΡΙΣ εξαρτήσεις διεκδικεί την ψήφο των ΝΔτών.
    Τότε να πίστευα -έστω- στην ανεξαρτησία των περί τον Καμμενο!

 9. ΒΑΣΙΛΗΣ avatar
  ΒΑΣΙΛΗΣ 17/03/2012 13:30:17

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...

 10. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 17/03/2012 17:22:22

  Τα "μνημόνια" 1 και 2 έπεσαν ξαφνικά από τον ουρανό και χτύπησαν πολύ κόσμο στο κεφάλι. Μέχρι το 2010 ουδεις πολιτικός μας γνώριζε ότι στα πέριξ κυκλοφορούν μετεωρίτες χρέους και χρεωκοπίας.
  Ο Καμμένος έφαγε μεγάλο μετεωρίτη κατακέφαλα: Αποτέλεσμα, είναι πλέον "κεντροαριστερός" (συζητήσεις με "Αρμα").
  Μην ανοίξουμε όμως συζήτηση, τι έχουν φάει κατακέφαλα διάφοροι "αριστεροί".

 11. chris avatar
  chris 17/03/2012 19:20:37

  Οι τιτλοι ειναι ευκολοι.
  Για τον Α. Σαμαρα
  Απλα πραγματα.
  1) Ποια μετρα θα παρει πισω απο αυτα που ψηφιστηκαν τα τελευται 2 χρονια και ποτε;
  2) Ποια καινουργια μετρα θα παρει και ποτε;
  3) Εχει απολυτη επιγνωση της οικονομικης καταστασης της χωρας, ή θα την ανακαλυψει κι αυτος μετα τις εκλογες , με τις αναλογα τοτε προσαρμογες στις υποσχεσεις του;
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ;

 12. giannis avatar
  giannis 18/03/2012 00:42:48

  Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
  Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.
  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΘΑΒΑΝ...

 13. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ avatar
  ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ 18/03/2012 07:36:02

  Αναλυσεις πολιτικες, πικροχολα σχολια εναντιων αντιθετων ιδεολογικα παραταξεων, υποθετικα σεναρια κλπ κλπ. Το ζητουμενο και η ερωτηση μου ειναι?
  ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΜΑΧΗΤΙ??? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???

  • giannis avatar
   giannis @ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ 18/03/2012 11:54:40

   Να ρωτήσετε τον ΓΑΠ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.