07/04/2010 20:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα άφθαρτα πρόσωπα ενοχλούν

Τον Γιώργο Μουρούτη τον ξέρουμε από τις εποχές της μεγάλης πολιτικής μοναξιάς του Αντώνη Σαμαρά. Τότε που ορισμένοι δεν ήξεραν καν αν υπάρχει ο Αντώνης, ή τον είχαν ξεχάσει και τον θεωρούσαν «τελειωμένο» - να μην λέμε ονόματα, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Αθόρυβος, σεμνός και αποτελεσματικός ο Γιώργος βοήθησε όσο λίγοι στον αγώνα για τη νίκη του Σαμαρά. Εξηγείται λοιπόν γιατί τον κτυπάει το «σύστημα ΠΑΣΟΚ». Ξεχνάνε όμως ότι ο δρόμος αυτός είναι μακρύς και στο τέλος νικάνε πάντα τα επιχειρήματα και οι θέσεις. Όχι οι άναρθρες κραυγές και η λάσπη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tassos avatar
  tassos 07/04/2010 20:43:18

  Ρε μη μασσάτε. Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Τώρα ξεκινάνε τα χτυπήματα. Και αυτοί που σήμερα χτυπούν, αύριο θα γλύφουν. Όπως έκαναν μέχρι τις 29 Νοεμβρίου με τον Σαμαρά!

 2. laiki vasi avatar
  laiki vasi 07/04/2010 20:45:47

  Μάλλον κάποιοι γαλάζιοι χολιγουντιανοί ξέχασαν γιατί έχασαν τις καρέκλες τους πριν από μερικά χρόνια. Η ιστορία θα επαναληφθεί και η λάσπη θα επιστραφεί!!!

 3. Unionist avatar
  Unionist 07/04/2010 20:58:56

  Οταν τα βαρανε τ'αλογα αυτα τρεχουν πιο γρηγορα. Η λασπη και τα χτυπηματα της αλλης πλευρας ηταν αυτα που εφεραν το Σαμαρα στην αρχηγια. Αυτα θα ειναι εν τελει που θα τον φερουν και στην εξουσια

 4. XRHSTOS avatar
  XRHSTOS 07/04/2010 21:14:01

  Τον Γιωργο τον ξερω κι εγώ. Τον γνώρισα πριν χρόνια μέσω κοινού φίλου. Πολλές φορές σκέφτηκα να του τηλεφωνήσω και να του ευχηθώ Καλή δύναμη, αλλά είπα 'άσε δεν έχει νόημα, μπορεί και να μη με θυνηθεί.."
  Εχω αποκομίσει πολύ καλή άποψη.
  Δεν ήμουνα ποτέ ΝΔ, αρστερά ψήφιζα, ωστόσο αυτό το παιδί έδειχνε δυναμικό,ς ευφυής, ηθικός και αποτελεσματικός.

 5. Γιάννης Χριστόπουλος avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος 07/04/2010 21:52:17

  Οι γνωστοί άγνωστοι που έχουν αλυσοδεθεί στις κομματικές καρέκλες τους "παίζουν" άγρια μπάλα με δημοσιογραφικά φερέφωνα της κυβέρνησης, τα οποία (οποία έκπληξις!) διατηρούν και στενούς δεσμούς με γνωστότατα δήθεν έγκυρα μεγαλοπαπαγαλάκια της αγίας οικογένειας. Ο στόχος; ο έλεγχος της ΟΝΝΕΔ και το βίαιο πατρονάρισμα του Προέδρου και του κόμματος. Η μέθοδος; η συκοφαντία, οι ύβρεις και οι χυδαιολογίες. Η λύση; εσωκομματικά, η γόρδια μέθοδος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εξωκομματικά, προσφυγή στη δικαιοσύνη και, κατά τα λοιπά, απόλυτος αποκλεισμός.

 6. tassos avatar
  tassos 07/04/2010 22:15:32

  Μεγάλε, αυτός μαζί με κανα δυο άλλους κέρδισαν τη Ντόρα. Το πιο σκληρό σύστημα. Η επικοινωνία του Σαμαρά ήταν χειρουργική και άψογη. Με στρατηγική, με κλιμάκωση, με ένα βασικό μήνυμα. Και έχοντας κόντρα όλους τους μεγαλοεκδότες. Τώρα αυτά που λες είναι κουραφέξαλα. Σε ό,τι αφορά τις ομιλίες του, ο κόσμος που μαζευόταν ήταν ο δεκαπλάσιος από εκείνον της Ντόρας. Και ήταν κόσμος ασυντόνιστος. ήταν κόσμος αγνός. Αλλά ήταν εκεί. Άρα ο στόχος είχε επιτευχθεί.
  Τώρα για τα άλλα που λες, μάλλον δεν έχεις ιδέα τι γίνεται...

 7. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 07/04/2010 23:03:26

  Ο Γιώργος ανήκει στην παλιά ανιδιοτελή φρουρά που δεν εγκατέλειψε ποτέ τον Αντώνη και τις ιδέες μας. Φίλος μου νυν και αεί, κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη μου με το σπαθί του, την συνέπεια και την εντιμότητα του. Φαντάζομαι ότι όταν ο Αντώνης θα είναι Πρωθυπουργός και ο Γιώργος, όπως πάντα, μαζί του, τότε θα λυσσάξουν ακόμη περισσότερο οι διάφοροι περιφερόμενοι και κρυπτόμενοι λασπολόγοι. Και βέβαια, ως γνήσιες "κότες λειράτες" γράφουν ανωνύμως μέσω ...νήσων Κομόρες. Αμ βάλτε το όνομα σας, "κορίτσια", να δείτε τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα. Βέβαια, υπάρχει νόμιμος κι ωραίος τρόπος να βγάλουμε στο φως τους "γενναίους" κουκουλοφόρους ιστολόγους και να τους πάμε έναν ωραίο στρατιωτικό περίπατο. Κι αυτό είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ, τόσο στον αδερφό μου το Γιώργο, όσο και στους "κουκουλοφόρους".-

  • Τάκης Περρέας avatar
   Τάκης Περρέας @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 07/04/2010 23:59:17

   Κε. Κρανιδιώτη πέραν της εποχής κατά την οποία ο Κος. Μουρούτης ήταν Πρόεδρος στην τοπική της ΝΕ.ΑΝ. Παγκρατίου, ήταν ΑΜΙΣΘΟΣ ή ΕΜΜΙΣΘΟΣ υπάλληλος του Γραφείου Τύπου της ΠΟΛ.ΑΝ.?
   Κατά προέκταση δε και του Πολιτικού Γραφείου του Κου. Σαμαρά?
   Ως ΑΜΙΣΘΟΣ ένα μεγάλο μπράβο!
   Ως ΕΜΜΙΣΘΟΣ έκανε απλώς την "δουλειά" του!!!

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Τάκης Περρέας 08/04/2010 00:39:39

    "Περρέα", όποιος κι αν είσαι, όσοι δεν φύγαμε ποτέ και δεν κάναμε κωλοτούμπες επί της καθεστωτικής δοκού, ξέρουμε πολύ καλά ποιός είναι ποιός και ο Γιώργος ποτέ δεν έκανε απλώς την "δουλειά" του. Να στο πω περαιώτικα: ΔΕΝ λάκισε ποτέ. Μπορείς να κάνεις απλώς την "δουλειά" σου και μπορείς να την κάνεις και με πάθος, πίστη και θάρρος κι όταν οι δειλοί κι οι βολεψάκηδες φεύγουν, εσύ να μένεις. Ο Γιώργος έκανε το τελευταίο.

 8. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 07/04/2010 23:26:47

  Φίλοι,

  Η Νέα Δημοκρατία έχει μπροστά της δυο δρόμους:
  1) Είτε θα ενδώσει στους νταβατζήδες των ΜΜΕ και στα εντεταλμένα παπαγαλάκια τους, οπότε θα άγεται και θα φέρεται από τα δικά τους συμφέροντα, όπως γινόταν στο παρελθόν, είτε
  2) Θα απογαλακτιστεί από την κηδεμονία των νταβατζήδων και θα τους αναγκάσει να τρέχουν πίσω της και όχι να την κατευθύνουν.
  Το να ενοχλούνται κάποιοι, αυτό σημαίνει ότι κάτι γίνεται που δεν συμφέρει τους ίδιους και φυσικά δεν κόπτονται για το καλό της ΝΔ.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 07/04/2010 23:32:53

   Συντάσσομαι ολόψυχα με τον δεύτερο δρόμο. Η κοινωνία τα έχει απαξιώσει τα ΜΜΕ. Η ΝΔ δείχνει σαν να τα φοβάται. Αν δεν ξεφύγουμε από αυτό το βάλτο δεν κάνουμε τίποτα.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 08/04/2010 01:14:12

   Καιρός να καταλάβει ότι ο πρώτος δρόμος απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τον βάδισε ο Καραμανλής και είδαμε τι έπαθε. Και πού κατέληξε.

 9. Προφήτης avatar
  Προφήτης 07/04/2010 23:38:36

  Στηρίξαμε τον Αντώνη Σαμαρά σε ανύποπτο χρόνο, όχι τώρα, καιροσκοπικά, αρχηγό όντα.
  Όμως η πολιτεία του στην αρχηγία επικοινωνιακά ΠΑΣΧΕΙ.
  Φαήλο, μην ψάχνεις οιονεί εχθρούς.
  Τα Ντοράκια κάνουν τη δουλειά τους.
  Τα Σοράκια επίσης.
  Τα ΓΑΠάκια ωσαύτως.
  Οι νεο-Οθωμανοί σταθερά.
  Εμείς τι κάνουμε φίλε μου.
  Δεν νομίζω ότι διανοείσαι να ισχυρισθείς στο δικαστήριο "μα γιατί το έκανε αυτό ο αντίδικος;". Απλά κοιτάς να του πάρεις το σκαλπ.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Προφήτης 08/04/2010 00:34:15

   Ειδικότης μας.

 10. Spm avatar
  Spm 08/04/2010 00:14:06

  Γιωργακο,
  μη μασας, ανθρωπακια ήταν, είναι και τετοια θα μείνουν.
  Εμείς μεγαλώσαμε αλλοιώς, μαθαμε να πορευομαστε με αλλους κωδικες, ζουμε στο φως της μερας.
  Καποιοι αλλοι παλι εμαθαν μονο να σερνονται!!!
  Υπομονη φίλε, εχουμε περασει χειροτερες μπορες και δε λυγίσαμε.

 11. anonymous avatar
  anonymous 08/04/2010 00:35:59

  Εγώ θα διαφωνήσω καλοπροαίρετα με τον τίτλο. Για κάποιο λόγο τώρα πασχαλιάτικα αποφάσισαν να εφαρμόσουν τη μέθοδο που εφάρμοσαν για να φάνε τον Καραμανλή. Του τρώγανε τους υπουργούς και τους συνεργάτες. Με τούτα και με εκείνα είχαν φτάσει να χτυπάνε και τον Αγγέλου για να τον φάνε κι αυτόν. Μετά ο ΚΚ θα έμενε γυμνός και θα ήταν εύκολο θύμα. Ο στόχος τους τότε επιτεύχθηκε.

  Τα ίδια κάνουν και τώρα με το Σαμαρά.
  Πριν από 2-3 μέρες είχαμε στο Βήμα άρθρο για το Λαζαρίδη. Μετά βγήκε ανάρτηση πάλι για το Λαζαρίδη στο press-gr. Σήμερα διάβασα στο φίμωτρο για το Μουρούτη. Παράλληλα διάβασα για το δίκτυο 21 κλπ.
  Ξεκίνησε λοιπόν ένα σχέδιο να φάνε το Σαμαρά ή να τον αποδυναμώσουν για να τον φάνε αργότερα. Αυτό είναι το θέμα. Δεν είναι το θέμα ότι δε θέλουν άφθαρτα πρόσωπα.

  ΥΓ. Γενικά στην Ελλάδα κυριαρχεί η κλίκα. Αν δεν είσαι δικός τους να σε εμπιστεύονται ή να σε κρατάνε στο χέρι δε σε δέχονται. Σε αποβάλλουν. Τα περί άφθαρτων προσώπων σε ένα σάπιο σύστημα είναι απλές ευχές.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ anonymous 08/04/2010 01:18:31

   Πολύ σωστά. Το άφθαρτος όμως ισχύει, με την έννοια ότι δεν θα τους κάνει τα χατήρια, ότι δεν θα μπορέσουν να τον διαφθείρουν. Με αυτή την έννοια.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ anonymous 08/04/2010 09:54:57

   Ευτυχώς που τα έγραψες Ανώνυμε γιατί μέχρι τώρα δεν είχα καταλάβει τίποτε - φαίνεται ότι η άλλη πλευρά οργανώνεται, έ? Ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι η ζωή είναι ουσία, όχι κόλπα. Όσο περισσότερα κόλπα, τόσο το καλύτερο: δείχνουν ότι φοβούνται.

 12. vardarskian avatar
  vardarskian 08/04/2010 00:49:13

  Ποιος είναι ο Γιώργος Μουρούτης; Ποιος τον χτυπά;
  θα μάθουμε εμείς οι υπόλοιποι;

 13. Justin Case avatar
  Justin Case 08/04/2010 01:11:11

  be carefull

 14. Xartografos avatar
  Xartografos 08/04/2010 01:46:07

  Μερικές φορές παρασύρεστε και ξεχνάτε πως σας διαβαζουμε και πολλοί που δεν ξέρουμε καν τι χρώμα εχει το Παγκράτι και οι τοπικές του... Τα νέα πρόσωπα είναι που μας ενθουσιάζουν και αποκλιμακώνουν την πνιγηρή απογοήτευση όσων στωικά περιμένουμε το διαφορετικό. Το ζητούμενο δεν είναι τα χαώδη σοβιετικά συνέδρια θέσεων και ιδεών, που όλοι ξέρουμε πώς καταλήγουν. Η φρεσκάδα στο στελεχιακό προσωπικό πρέπει να γίνει σημαία, τα μπαγιάτικα κολάρα σπέρνουν μούχλα στις καρδιές μας. Πείτε μας λοιπόν, ποιο είναι αυτό το λεβεντόπαιδο, κι αν αξίζει να το αναδείξουμε. Επίσης διαβάσαμε και για έναν Χρρύσανθο Λαζαρίδη, αλλά ατυχώς τον αγνούμε νομίζω αρκετοί http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=323859&dt=03/04/2010 . Δίνετέ μας τα δροσάτα στίγματα, αυτά μας λείπουν, περισσεύει η ομφαλοσκόπηση... Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

 15. socrates avatar
  socrates 08/04/2010 09:45:02

  Έπειδή ζούμε τραγελαφικές στιγμές, έχω να κάνω μία ερώτηση (σε περίπτωση που υπάρχει έστω και ένα αώτερο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που μπαίνει σε αυτό εδώ το μπλόγκ).
  Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας ιδιόκτητος και ανεξάρτητος ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ μηχανισμός που να καταγράφει όλα αυτά που λέγονται στα κανάλια από τους διάφορους (και όχι μόνο από τους υποτιθέμενους "δημοσιογράφους" ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ;
  Θεωρώ ότι το θέμα έχει βαθμό προτεραιότητας ΕΝΑ.
  Μιλάμε για συστηματική καταγραφή σε 24-ωρη βάση.
  Μιλάμε ότι λέγονται απίθανα πράγματα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
  Εάν δεν υπάρχει καλά θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς να τον δημιουργήσει χθές.
  Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας διαφωτίσει;

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ socrates 08/04/2010 10:33:37

   Συμφωνώ κι επαυξάνω.Οι καταγραφές θα είναι το ισχυρότερο όπλο, η πιό αποστομωτική απάντηση,γιά όσους θα ποντάρουν στην ασθενή μας μνήμη και θα καμώνονται ότι δεν τα είπαν ακριβώς έτσι.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ socrates 08/04/2010 10:48:18

   O μηχανισμος ειναι απαραιτητος για να καταγραφει η ΣΥΝΕΝΟΧΗ των δημοσιογραφων και των ΜΜΕ στη πορεια του ΓΑΠ προς τη καταστροφη.
   Λενε μερικοι οτι οι δημοσιογραφοι επιδιωκουν να εχουν τους πολιτικους στο χερι.
   Αυτη τη στιγμη ομως παρουσιαζεται μια ευκαιρια να εχει στο μελλον η ΝΔ τους αλητες της δημοσιογραφιας στο χερι.Αρκει να κρατα αρχεια,γραπτα και οπτικοακουστικα.Η συνενοχη τους με τη κυβερνηση της χρεωκοπιας ειναι οφθαλμοφανης και αυταποδεικτη.
   Το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα : Ολες οι εφημεριδες και κυριως η "Ελευθεροτυπια" ειχαν το Πασχα την ειδηση οτι ο ΓΑΠ ζητει αναθεωρηση της συμφωνιας της 25ης Μαρτιου.Μολις εγινε γνωστο αυτο τα spread τιναχθηκαν και αρχισε δηθεν το ψαξιμο για των "ανωνυμο" ή το "βαθυ λαρυγγι" που το εκανε ενω υπαρχουν ακομη τα δημοσιευματα οτι ηταν εργο του Παπανδρεου.Πως να το καλυψουν αυτο;Θα μπορουσε η ΝΔ να τους τριψει αυτα που εγραφαν στη μουρη.

 16. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 08/04/2010 10:09:59

  Όλος ο μηχανισμός στο φόρτε του. Ο "Αρης", o "Βαγγέλης", η "Ντορούλα", οι παρατρεχάμενοι τους και όλο το διεφθαρμένο σύστημα των ΜΜΕ και των υπηρετών του σε έγρήγορση....Αφθαρτε Αντώνη, κάνε πέρα όλους αυτούς που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οτι το μέχρι πρόσφατα διαλυμένο από τις πράξεις και συμπεριφορές τους "μαγαζί" της Ν.Δ., βρίσκεται στο δρόμο της ανοικοδόμησης.

 17. perastikos avatar
  perastikos 08/04/2010 14:13:54

  Δείτε και την παρακάτω ανάρτηση πως πανε να μας πεισουν οτι ολοι ίδιοι ειναι...

  http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_5424.html

  Εγώ πάντως απάντησα ανάλογα στα καλόπαιδα του τρωκτικου

 18. Μελισσα avatar
  Μελισσα 08/04/2010 14:20:03

  ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ

 19. Μελισσα avatar
  Μελισσα 08/04/2010 14:23:09

  ΟΚ

 20. ΠΕΤΡΟΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ 08/04/2010 18:00:54

  Όσοι προσπαθούν να απομονώσουν τον Πρόεδρο από τους γνήσιους αγωνιστές που τον στήριξαν και βρέθηκαν στο πλευρό του θα μας βρούν απέναντι! Και για τον Λαζαρίδη και για τον Μουρούτη, αύριο για τον Φαήλο, μεθάυριο για κάποιον άλλον.

 21. Κώστας Μανίκας avatar
  Κώστας Μανίκας 08/04/2010 18:16:09

  Δεν είναι προφανές ότι κάποιοι αποφάσισαν να αρχίσουν σταδιακά τον οργανωμένο πόλεμο στον Πρόεδρο, ξεκινώντας από τους στενούς του συνεργάτες. Έντελώς τυχαία σήμερα ακούσαμε και τη δήλωση της Ντόρας για τη μη συμμετοχή στη σύνοδο της Κ.Ε.; Πότε πρόλαβαν να κρίνουν την ικανότητα ανθρώπων που αποδεδειγμένα δεν εκφράζουν το διεφθρμένο, διαπλεκόμενο σύστημα; Όσοι νομίζουν ότι με ανώνυμο κλεφτοπόλεμο θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο Σαμαρά μάλλον δεν έχουν συναίσθηση της πραγματικότητας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.