#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/07/2012 18:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα Υaris, ο Μωυσής και ο ΓΑΠ θα πουλάνε πάνταΑν αποτελεί πράγματι κυβερνητική προτεραιότητα η επιτάχυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, μάλλον υπήρξε ατυχέστατη η επιλογή Αθανασόπουλου για την προεδρία του αρμόδιου Ταμείου. Είναι άλλο πράγμα να πουλάς...Τoyota Yaris, εκ του ασφαλούς, ως καλοβολεμένος μάνατζερ  με ακριβά κουστούμια και μαντήλι  στο πέτο και άλλο να διαχειρίζεσαι δημόσιο πλούτο ταπεινωμένων και εξοργισμένων Ελλήνων φορολογούμενων.

Τα…Υaris, πουλάνε κι από μόνα τους, αν χρειαστεί, σε αντίθεση με την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ και τον ΟΣΕ. Κατανοητό;…

Σίγουρα πίσω από την επιλογή του θα κρύβεται μια ωραία θεωρία, πιθανόν σαν αυτή του  Μπένι Σάνον, σύμφωνα με την οποία ο Μωυσής που κλήθηκε στο όρος Σινά για να παραλάβει τις δέκα εντολές, αυτός που οδήγησε το λαό του Ισραήλ στη γη της Επαγγελίας, ήταν χωμένος στα drags.

Προκειμένου να στηρίξει τη θεωρία του, ο Σάνον λέει ότι το δέντρο της ακακίας, το οποίο αναφέρεται συχνά στη Βίβλο, περιέχει μία από τις πιο παραισθησιογόνες ουσίες που έχουν καταγραφεί ποτέ.

Σε επιστημονικό άρθρο του στην επιθεώρηση Time and Mind, ο ακαδημαϊκός υποστήριξε ότι τα οράματα και οι παραισθησιακές καταστάσεις που προκαλούνται από την κατανάλωση τέτοιων ουσιών έχουν να κάνουν με την απώλεια της αίσθησης του χρόνου, τη θέαση λάμψεων ή φλογών, τη σύγχυση των αισθήσεων και τη βίωση βαθιά θρησκευτικών και πνευματικών αισθημάτων, κοντολογίς με μία σειρά από αλλοιώσεις της συνειδησιακής κατάστασης του υποκειμένου που τα βιώνει.

Δεν υπήρχε και WADA τότε να ελέγχει τους ντοπαρισμένους…Απομένει να ακούσουμε ότι ο Ιωάννης στην Πάτμο συμμετείχε σε πρόγραμμα απεξάρτησης και ότι ο Απόστολος Παύλος το έριξε τα ταξίδια για να αποφύγει τα χρέη που είχε δημιουργήσει στον τόπο του.

Οι ωραίοι έχουν χρέη αλλά και οι Συριζαίοι, αφού όπως φαίνεται η Κουμουνδούρου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς τα τρία τελευταία χρόνια με το ποσό που χρωστάει να ανέρχεται σε 22.000 ευρώ.

Μπερδεύτηκαν οι άνθρωποι. Νόμιζαν ότι είναι δωρεάν (και θα είναι για πάντα), όπως συμβαίνει με τα κοινωνικά δίκτυα…

Ενώ συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στους «πρώην», ΓΑΠ και Ρουμελιώτη. Ο κ. Δντιάρης απάντησε νωρίτερα σε όσα του προσάπτουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και με γραπτή του δήλωση, ζητά να ερωτηθεί ο πρώην πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, αν γνώριζε τις απόψεις του Ντομινίκ Στρος Καν, «σχετικά με τις προβληματικές πτυχές» του προγράμματος που εκπονήθηκε από την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ζητάει από τον κ. Παπανδρέου να διευκρινίσει: 1) Γιατί δεν επιδίωξε την άμεση αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους όπως του υποδείκνυε ο Ντομινίκ Στρος Καν,

2) Γιατί αποδέχτηκε τόσο υψηλό επιτόκιο δανεισμού από την Ευρωζώνη, και

3) Γιατί συμφώνησε σε τόσο μικρή χρονική περίοδο δημοσιονομικής προσαρμογής.

Έχουμε τις απαντήσεις:

1) Γιατί ο Ντομινίκ ήταν μπερμπάντης και του είχαν πει να μην τον ακούει και να μην τον κάνει παρέα.

2) Γιατί ήταν κιμπάρης και είπε να βγάλουν κάτι παραπάνω τα παιδιά που «βάζουν πλάτη» στη δύσκολη στιγμή.

3) Γιατί είχε απεριόριστη πίστη στις δυνατότητες μιας τόσο «διεφθαρμένης χώρας»…

Εκτός από τα Yaris και τον Μωυσή και ο ΓΑΠ θα πουλά πάντα…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΙΑΣΩΝ avatar
  ΙΑΣΩΝ 29/07/2012 18:56:25

  Faktorx

  Τοποθετείσαι και αναφέρεις ως άστοχη αλλά και παντελώς αποτυχημένη την τοποθέτηση του Αθανασόπουλου σε αυτή τη θέση. Θα σε παρακαλούσα όμως να τεκμηριώσεις το λόγο της αστοχία με επιχειρήματα και όχι αόριστες συγκριτικές υποθέσεις απλώς για να μάθουμε και εμείς την άποψή σου που προφανώς έχεις περισσότερα στοιχεία από εμάς.

 2. Εύα avatar
  Εύα 29/07/2012 20:55:16

  Ο Γαπ πουλάει ακόμα; τι άλλο έχει μείνει εκτός από τους στοχασμούς του; αλλά γάτος ο πρώην...σου λέει, μια διεφθαρμένη χώρα, με το τι της έκανα θα ασχοληθεί;
  ΥΓ1:Έτσι εξηγείται γιατί η γειτονιά μου είναι μες στην τρελή χαρά κάθε άνοιξη..τίγκα στην ακακία είναι...

 3. Factorx avatar
  Factorx 29/07/2012 21:03:50

  http://www.antinews.gr/2012/07/25/172210/

 4. η Dimi avatar
  η Dimi 29/07/2012 22:18:08

  Τina Turner, ετών 73: Γιαγιά, με πιστό επί χρόνια σύντροφο τον Γερμανό επιχειρηματία Erwin Bach, 16 χρόνια νεότερό της, χορεύει με τις ηλικιακά εγγονές της, τραγουδά 100% live vocals, no playbacks και επί μισό αιώνα συνεχίζει να πουλάει και να γεμίζει τα στάδια με εκατοντάδες χιλιάδες νεαρών θαυμαστών. “Ενας πραγματικός, ζωντανός θρύλος”. “Tina turns the country on!” http://bit.ly/cT2zFW

  “Ολάνθιστος γκρεμός της γυναικός το σώμα”, λέει ο Νίκος Καζαντζάκης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.