#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/02/2010 15:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα Καυδιανά Δίκρανα του ΓΑΠ

 Πατέρα τον ακούς; Πατέρα γιατί μας το έκανες αυτό;

Του ΝΤΑΝΤΟΝ   

 «Δεν απαιτούμε όμως χρήματα από τη Γερμανία, ακόμη κι αν μερικές φορές έτσι το εμφανίζουν κάποιοι…»

Γεώργιος Παπανδρέου ο Β΄ , μετά από τον Γ.Π. των «Δεκεμβριανών του 1944»

Πατέρα τον ακούς  ( ; ) , Η ακροτελεύτια ΚΟΡΥΦΑΙΑ  πολιτική πράξη της ζωής σου , κατά την διάρκεια του λόγου σου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ , Μάιος 1995 , λίγες μέρες πριν εισέλθεις για τελευταία φορά στο Ωνάσειο , ήταν να δώσεις με βροντερή και ξεκάθαρη φωνή  «εντολή»  στον τότε Υπουργό Εξωτερικών , και σήμερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας , Κ. Παπούλια , να επιδώσει στην γερμανική κυβέρνηση επίσημη – διπλωματική  «Ρηματική Διακοίνωση» , με την οποία θα της ζητά να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις για την διευθέτηση ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο , που συνίστανται στις οφειλόμενες πολεμικές «επανορθώσεις» προς το ελληνικό κράτος για τις καταστροφές των υποδομών του κατά την διάρκεια της κατοχής , στις «αποζημιώσεις « προς τους πολίτες των οποίων οι δυνάμεις κατοχής λήστεψαν και κατέστρεψαν τις περιουσίες τους  και στην  έντοκη επιστροφή των «Εξαναγκαστικών Δανείων της Τράπεζας της Ελλάδας  προς το Ράιχ». Δάνεια που προκάλεσαν τον γενικό θανατηφόρο πληθωρισμό στην Ελλάδα και τον εξανεμισμό των περιουσιών και των αποταμιεύσεων όλων των ελλήνων , με αποτέλεσμα , 15 χρόνια αργότερα , το  1960 , να παίρνουν το δρόμο , κατά εκατοντάδες χιλιάδες για να δουλέψουν στην ανοικοδόμηση του 4ου Ράιχ  , πράγμα που δεν είχε καταφέρει ούτε ο Χίτλερ με την «εξαναγκαστική επιστράτευση και επίταξη» . Δάνεια που δεν αναγνωρίζουν οι «μπαχτατζήδες « Γερμανοί , και για το οποία φώναζαν οι καθηγητές Αγγελόπουλος – Ζολώτας μέχρι τον θάνατο τους.  Και φωνάζει ( από το 1987 )  και θα φωνάζει και ο υποφαινόμενος , προφανώς , μέχρι τον  θάνατο του.

Τι να πούμε «πατέρα» για τον κληρονόμο σου ; Είναι δυνατόν να βρίσκεται «νοερά- νοητικά» ακόμα στην «πρώτη του πατρίδα» ; 

Υ.Γ. Τα Καυδιανά δίκρανα είναι μια στενωπός στη Σαμνίτιδα, στην Ιταλία, ανάμεσα στις απόκρημνες πλαγιές δυο ορέων της οροσειράς των σαμνιτικών Απεννίνων, κοντά στην πόλη Καύδιον… Εκεί το 321 π.Χ. στον Δεύτερο Σαμνιτικό Πόλεμο ο ρωμαϊκός στρατός ηττήθηκε κατά κράτος από τους Σαμνίτες, των οποίων ο στρατηγός Πόντιος Ερέννιος ανάγκασε τους νικημένους Ρωμαίους να περάσουν κάτω από έναν ταπεινωτικό ζυγό. Τον ζυγό αυτό σχημάτισαν 3 δόρατα σε σχήμα δικράνου, τα 2 μπηγμένα κάθετα στο έδαφος και το τρίτο πάνω τους σε σχήμα Π.

Από τότε λοιπόν έμεινε η φράση- περνάω από Καυδιανά δίκρανα- και σημαίνει ότι έχω αποδεχθεί εξευτελιστικούς όρους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 23/02/2010 15:34:40

  Τ'άμαθες τα νέα πατέρα;Είμαι υπεράνω εγώ!!!!Χαρίζω και χρέη,που εσύ ο αχόρταγος διεκδικούσες.Ξέχασες πατέρα ότι ο λαός που μου κληροδότησες,είναι περήφανος και γαλαντόμος;Κιμπάρης σου λέω.Είναι ένας λαός,που με χαρά θα βάλει πλάτη γιά να ορθοποδήσουμε.Θα ξηλωθεί κανονικά.Θα γδαρθεί και θα ματώσει πατέρα.Και να θυμάσαι πατέρα,πως όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο,υπάρχει κόσμος που με στηρίζει.Κόσμος που με πιστεύει.Κόσμος που κατακλύζει τα blogs γιά την πάρτη μου.Οχι,όχι!Μη γελάς πατέρα,αλήθεια σου λέω.Δεν ονειρεύομαι.Χαίρεται και η πρώην σου η Μαργαρώ,που πρόλαβε νε με δεί 'πρωτυπουργκός'.Ούτε κι αυτή δεν το περίμενε,όπως ούτε και το 'Ντερμπεντέρ'.Να όμως ,που στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας,συνέβη ακόμα κι αυτό πατέρα.Αβυσσος η ψυχή των Ελλήνων πατέρα.

 2. ΙΔ avatar
  ΙΔ 23/02/2010 17:15:36

  Εγώ έχω να πώ για τα Κρητικά δίκρανα ατα χέρια των Ελλήνων που πολέμησαν γεναία τούs Γερμανούs εισβολείs.έχω να πω και για τουs Έλληνεs των οχυρών που και εκείνοι φύλαξαν Θερμοπύλεs ενάντια στουs χιτλερικούs προγόνουs τηs πρακτόρισαs τηs στάζι Μέρκελ.Επίσηs ότι πρωθυπουργό τον πρώτο Παπανδρέου τον έκαμαν οι Άγγλοι οι οποίοι μαs βούτηξαν τον μισό χρυσό στο πηγεμό απο Καίρο προs Νότια Αφρική τον άλλο μισό χρυσό τον βούτηξαν οι Γερμανοί τηs Μέρκελ.Για τον δεύτερο Παπανδρέου έχω να πώ ότι αφου πρόδωσε τον Καστοριάδη και την ομάδα των Τροτκιστών στην οποόα συμετείχε τρομάρα του ο ίδιοs με διπλό ρόλο ο υπουργόs ασφάλειαs Μανιαδάκηs του Μεταξά του έδωσε διαβατήριο και τον κατεβώδωσε προs Αμερική μεριά Και κατα την κύρηξη του πολέμου το 40 αντι να έρθει να πολεμήση στα βουνα τουs Ιταλούs αυτόs κουβάλαγε πάπιεs στο Αμερικάνικο ναυτικό.Όσο για τον μετανάστη των αμερικάνικων πανεπιστημίων τρίτο Παπανδρέου έ η ανηρτημενη φωτό είναι όλα τα λευτά.Εξ αριστερών προs τα δεξιά.. Τρισέ- Μπαρούχ-Τσαντόφσκι-Μέρκελ-Σαρκοζί του οποίου το πραγματικό επωνυμο μου διαφεύγει και ο τελευταίοs ο τειοπώληs τηs μπίλντεμπεργκ.Τι τούs ενώνει μα φυσικά το αίμα το κοινό τηs περιούσιαs φυλήs. Και εσείs μωρέ Έλληνεs περιμένετε προκοπή απο αυτούs;

 3. ataktos avatar
  ataktos 23/02/2010 17:20:50

  ο Gerald Corrigan, πρώην επικεφαλής της Federal Reserve Bank of New York και τώρα εταίρος σε τράπεζα επενδύσεων στις ΗΠΑ εξηγεί της συγκαλύπτοντας συναλλαγής χρέους της Ελλάδα http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7592160,Goldman_Sachs_tlumaczy_sie_z_transakcji_maskujacych.html

 4. nasos avatar
  nasos 23/02/2010 17:23:23

  Τι μπούρδα και αυτή
  ακούς εκεί ζητάμε ''πολιτική στήριξη και όχι οικονομική''
  πως άραγε περιμένει το παιντί να αξιολογήσουν οι αγορές ''την πολιτική στήριξη'';
  Ως κάτι το οποίο αρκεί για να πέσουν τα spreads;
  Μα δουλεύει ο Τζέφρυ ή απλά δεν ξέρει τι του γίνεται;

 5. gap-goup avatar
  gap-goup 23/02/2010 17:35:21

  Oι αγγλοσαξωνες μας εξευτελιζουν παρα πολλους μηνες τωρα,χωρις να ειναι υποχρεωμενοι να βαλουν το χερι στην τσεπη.
  Δεν επαναστατησαμε...
  Οι γερμανοι ειναι οι μονοι που "εχουν δικαιωμα να ομιλουν",γιατι ειναι οι μονοι που καλουνται να πληρωσουν...
  Δεν κατηγορουν ολους μας..μονο τους ΑΡΠΑΓΕΣ..
  Γιατι πρεπει εμεις να συστρατευθουμε με τους αρπαγες?
  Ειμαστε? εαν οχι γιατι τους υπερασπιζουμε?
  Εαν δωσουν στους πολιτικους μας αρπαγες τις πολεμικες αποζημιωσεις ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα γινουν καταθεσεις στην ελβετια?
  Εαν μας δωσουν αυτα που μας χρωστανε,για ποσους ΜΗΝΕΣ θα λυσουμε το προβλημα μας?
  Γιατι αγαναχτουμε που οι γερμανοι δεν εμπιστευονται το ελληνικο πολιτικο συστημα? Εμεις το εμπιστευομαστε?
  Δεν υπερασπιζομαι τους γερμανους,Αλλα δεν προκειται να υπερασπιστω και τους Ελληνες Αρπαγες ,γιατι δεν ανηκω σε αυτους.

  • man8os avatar
   man8os @ gap-goup 23/02/2010 18:33:44

   Σωστος. Συμφωνω. Μην μας παρασερνει η προπαγανδα των εγχωριων δημοσιογραφων.

 6. ataktos avatar
  ataktos 23/02/2010 17:38:05

  βρετανική κοινοβουλευτική επιτροπή εξετάζει το ζήτημα των οικονομικών προβλημάτων στην Ελλάδα

 7. donaE avatar
  donaE 23/02/2010 17:39:32

  Τα κλαυδιανα δικρανα ειναι της Ελλαδας.Ο Γεωργιος Παπανδρεου ειναι περαστικος ξενος.Μπορει να το θελει να γινει Ελληνας αλλα δεν εχει μνημες ουτε απο παρελασεις.Οι δικοι του επισης,μακρια απο κατοχες και εμφυλιους.

 8. gap-goup avatar
  gap-goup 23/02/2010 17:44:39

  Το Ελληνικο κατεστημενο,προσπαθει να μιμηθει τον Χιτλερ.
  Ο Χιτλερ καταφερε να στρεψει την αγανακτηση απο την εξαθλιωση των γερμανων του μεσοπολεμου,εναντια στους ΚΑΚΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..
  Πετυχημενη συνταγη..δοκιμασμενη..
  Ηδη τα ντοπια γκαιμπελακια,καταγραφουν επιτυχιες..

  • man8os avatar
   man8os @ gap-goup 23/02/2010 18:31:37

   Σκεψου ποσο κατεστρεψε την Γερμανια ο Χιτλερ.
   Δε θα σου πω ποσους κατεστρεψε η Γερμανια εξαιτειας του, επειδη εμεις δεν εχουμε την ισχυ να προκαλεσουμε τετοια καταστροφη. Αν ομως, ο Χιτλερ προκαλεσε τετοια καταστροφη στην πιο δυνατη χωρα του κοσμου εκεινη την στιγμη, σκεψου τι θα συμβει σε εμας που δεν ημαστε και τοσο ισχυροι ωστε να ανταπεξελθουμε.
   Αν οντως οι ΠΑΣΟΚΟΙ ακολουθουν τον δρομο αυτο κινδυνευουμε!

 9. Giorgos_T avatar
  Giorgos_T 23/02/2010 18:16:34

  ΟΛΟΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

  Δεν μπορείς να κόβεις το 14ο μισθό από αυτόν που παίρνει 1000 ευρώ και να φορολογείς μόνο 40% αυτόν που βγάζει 100.000 Ευρώ.

  Ό,τι και αν σπούδασε, ότι και εαν έκανε, όσο και εαν δούλεψε, αυτός που βγάζει 100.000 ευρώ, σε μια κρίση, πρέπει να πληρώσει φόρο 95.000 Ευρώ. Τουλάχιστον.

  Σε έναν αγώνα επιβίωσης, εκτίθενται όλοι, δεν υπάρχουν διακρίσεις.

  Αλλοίως, ο πρώτος ύποφέρει και ο δεύτερος πληρώνει για να υποφέρει ο πρώτος και για εκείνον.

  • EUROTSOPANHS avatar
   EUROTSOPANHS @ Giorgos_T 23/02/2010 18:31:01

   ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΩΑΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ;;;;

  • Giorgos_T avatar
   Giorgos_T @ Giorgos_T 23/02/2010 19:07:35

   @ EUROTSOPANHS

   Το παράδειγμα είναι συμβολικό.

   Και 67%-85% φορολογία στα πολύ μεγάλα εισοδήματα είναι αρκετή. Θα σου το αποδείξω, με τα συγκεκριμένα νούμερα, διότι όντως, δεν εννοώ οτι πρέπει να μείνουμε όλοι με 1000 ευρώ, αλλά μάλλον να βρεθούν από κάποιους τα χρήματα που θα δοθούν για να ανέβουν όλοι οι χαμηλοί μισθοί.

   Λοιπόν, ας μη βιαζόμαστε, θα το κάνω και με απλή αριθμητική:

   δες το αμέσως επόμενο post

 10. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 23/02/2010 18:25:02

  Παππούς, πατέρας, γιός, όλο αυτό το σόι πρακτορεύει στην Ελλάδα ξένα συμφέροντα.
  Ατυχής η επιλογή να τον αντιπαραβάλλεις με τον πατέρα του. Τα γαυγίσματά του ήταν παραπλανητικά. Όχι μόνο δεν δάγκωνε τους ξένους, αλλά τους έγλειφε και το χέρι. Αλοίμονο σε όσους πιστέψανε και πιστεύουν σ αυτή τη κακιά φάρα.

 11. EUROTSOPANHS avatar
  EUROTSOPANHS 23/02/2010 18:27:21

  Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ SMITD HELMUT Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ.
  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΗ.
  Ο ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΛΑ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.
  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΑΝΙΚΗ ....ΦΙΛΙΑ.
  ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

 12. Giorgos_T avatar
  Giorgos_T 23/02/2010 19:09:08

  ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ για περιόδους κρίσης – και όχι μόνο :

  Υποθέτουμε : μισθωτός με 1000 ευρώ το μήνα Χ 14 μισθούς = 14.000 ευρώ το χρόνο

  απο αυτά, αφαιρούμε τα 1000 (τον 14ο μισθό). Μένουν 13.000 το χρόνο. 1083, 333333... ευρώ το μήνα εαν δινόταν σε δώδεκα μηνιαίους μισθούς

  Περίπτωση 1

  Λοιπόν, ας υποθέσουμε τώρα ότι ΔΕΝ μιλούμε για καποιον που βγάζει
  > 100.000 Ευρώ το μήνα, αν και αυτόν υπαινισσόμουν, αλλά για κάποιον που βγάζει 100.000 ευρώ το χρόνο.

  Για να μείνει και αυτός με 13.000 ευρώ το χρόνο, πρέπει να του αφαιρεθούν, 87.000 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 87%.

  Σωστά. Όχι 95%. Είναι και ακόμα ρεαλιστικότερο.

  Για να μείνει με 24.000 ευρώ ( 2.000 ευρώ το μήνα, τα ΔΙΠΛΑ από τον υπάλληλο των 1000 ευρώ) η φορολογία θα ήταν 74%.

  Για να μείνει με 36.000 ευρώ ( 3.000 ευρώ το μήνα, τα ΤΡΙΠΛΑ από τον υπάλληλο των 1000 ευρώ) η φορολογία θα ήταν 64%  Περίπτωση 2 (αυτή που σκεφτόμουν)

  Για τα 100.000 ευρώ το μήνα, σε δώδεκα μισθούς, επίσης, έχεις δίκιο. Είναι 1.200.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή πρέπει να φορολογηθεί, κατά 1.187.000 ευρώ, ώστε να μείνει με 13.000.

  Δηλαδή, 98,916%.

  Για να μείνει με 24.000 ευρώ ( 2.000 ευρώ το μήνα, τα ΔΙΠΛΑ από τον υπάλληλο των 1000 ευρώ) η φορολογία θα ήταν 97, 83 %

  Για να μείνει με 36.000 ευρώ ( 3.000 ευρώ το μήνα, τα ΤΡΙΠΛΑ από τον υπάλληλο των 1000 ευρώ) η φορολογία θα ήταν 97%

  Το 95% είναι λίγο.

  Σε 14 μισθούς των 100.000 ευρώ, είναι 1.400.000 ευρώ το χρόνο, αφαιρούμε 1.387.000 ευρώ για να μείνουν 13.000, 99,07% φόρος.

  Για να μείνει με 24.000 ευρώ ( 2.000 ευρώ το μήνα, τα ΔΙΠΛΑ από τον υπάλληλο των 1000 ευρώ) η φορολογία θα ήταν 98,29%

  Για να μείνει με 36.000 ευρώ ( 3.000 ευρώ το μήνα, τα ΤΡΙΠΛΑ από τον υπάλληλο των 1000 ευρώ) η φορολογία θα ήταν 97,43%

  Έχουμε κρίση ή όχι;

 13. Crash&Burn avatar
  Crash&Burn 23/02/2010 19:20:50

  97% ?

  ας ειμαστε ρεαλιστες, αυτα ξεπερναν την φαντασια ακομη και του Carl Sagan

 14. Giorgos_T avatar
  Giorgos_T 23/02/2010 19:34:57

  @ EUROTSOPANHS @ Crash&Burn

  Στη Σουηδία έχει φτάσει μέχρι 90% - χωρίς κρίση. Δεν υπάρχει "όπου φτωχός και η μοίρα του"

  Σε άλλες χώρες, πήγε ακόμα υψηλότερα, ιδίως σε κρίση.

  Εαν ο λαός έχει πεισθεί οτι το μόνο ρεαλιστικό το σενάριο είναι να πεθαίνει σε άθλια νοσοκομεία και να ζεί μέσα στη φτώχεια, ας έχει υπόψη του οτι υπάρχουν και άλλες λύσεις, σε δημοκρατικές κοινωνίες , και με ελεύθερη οικονομία.

 15. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/02/2010 19:38:41

  Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

  Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

  http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

  Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

  Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.

  GO GO !!!!

  ΠΠ

 16. Δημητρησς avatar
  Δημητρησς 23/02/2010 19:39:49

  Καπου διαβασα οτι ο Αλβανος Τσεναι, αυτος που δηλωνε Ελληνας (ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ) ΚΑΙ ηθελε σωνει και καλα να κρατησει την ελληνικη σημαια στην παρελαση των μαθητων στη Θεσσαλονικη σπουδαζει στο ΧΑΡΒΑΡΝΤ!! Στην Σχολη Ηγετων!! Σ' αυτη που σπουδασαν ο Γιωργος, ο Αντωνακης, η Τανσουτ Τσιλλερ κ.α. Προοριζεται για ηγετης των Αλβανων στην Ελλαδα. Καταλαβατε τι μας ετοιμαζουν οι Αμερικανοι;Αφου μας ενθρονισαν τον Γιωργο μετα θα ερθει ο Αντωνης και παραλληλα και το Αλβανικο κομμα με τον Τσεναι.
  Αντε ραγια.

  • Βρασίδας avatar
   Βρασίδας @ Δημητρησς 23/02/2010 19:45:47

   Ο Τσενάι με ποιανού ιδρύματος υποτροφία πήγε να σπουδάσει στο Χάρβαρντ;
   Για να σας δω:

  • EUROTSOPANHS avatar
   EUROTSOPANHS @ Δημητρησς 23/02/2010 19:47:09

   ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ;;;;

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Δημητρησς 23/02/2010 19:47:29

   Μήπως του Κόκκαλη όπως ο Μιλοσόσκι;

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Δημητρησς 23/02/2010 19:50:26

   του ιδρύματος των εν Ελλάδι Ιλλουμινάτι.
   α, και του "μέγα" Τριανταφυλλόπουλου που είναι και νονός του απ΄ όσο τον ενθυμούμαι να καμαρώνει και να επαίρεται στις εκπομπές του.
   Δημήτρη έδωσες το στίγμα σου με το Γιώργος και το Αντωνάκης, μη γράψεις περισσότερα, εννοήσαμε (να σου θυμίσω μήπως την πολιτική κατάληξη της Τσιλλέρ ή είναι περιττό;)

  • Βρασίδας avatar
   Βρασίδας @ Δημητρησς 23/02/2010 19:53:43

   Μπράβο Κώστα! Ας μιλήσουμε τώρα για εθνική στρατηγική για ηγέτες και για τη Μεγάλη Ελλάδα.

 17. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 23/02/2010 19:48:24

  Δημήτρη,πρίν λίγες μέρες,έγραψα σ'αυτόν τον 'τόπο' γιά τον Τσενάι.Είχα γράψει τότε,'κρατήστε αυτό το όνομα γιατί θα μας απασχολήσει ξανά'.

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Σπάρτακος 23/02/2010 19:53:32

   Σπάρταξε με τα λεφτά των ουτσεκάδων δεν χτίζονται ηγέτες αλλά γκάγκστερ. όσο μας τρομοκρατούν με τα σχέδιά τους τόσο τους ανοίγουμε δρόμους....

 18. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 23/02/2010 20:05:02

  Τα Νέα ¨ΤΑΓΜΑΤΑ οικονομικής ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨
  -------------------------------------
  Αντιγράφω από το site του ¨Γερμανέλληνα¨ και στελέχους του Κόμματος του Γερμανικού Μονεταρισμού ( ¨Φιλελεύθεροι¨ - F.D.P. , Κόμμα που αγάπησαν κάποτε και ο Βασιλείου της Κύπρου και Ειρηναίος της Κρήτης ) ¨Κρητίκαρου¨ ( τρομάρα τους ) Γ. Χατζημαρκάκη.¨Πρώην Μετανάστης¨ και αυτός , για να μην ξεχνάμε ποια είναι η ιδεολογία , τι παράγει ο ¨Μεταναστευτισμός¨ σε όλο τον κόσμο.

  Σαν Νέοι Τσολάκογλου-Λογοθετόπουλοι και Ράλληδες θα μπορούσσαν σήμερα να διοριστούν σαν ¨Gauleiter¨ ( Διοικητές-Έπαρχοι στο Κρατίδιο της Ακόμα-Ελλάδας )οι κ.κ. Γ-ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ - ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ. Ο άλλος ¨Γερμανοέλληνας¨ Χ. Χριστοφοράκος παραμένει για ¨ειδικές επιχειρήσεις-αποστολές¨ , όπως οι παλαιοί κομάντος ¨Brandenburger" .

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ :  Flash: Χατζημαρκάκης "Δε βλέπω περιθώριο τώρα για άλλα μέτρα"
  Ημερομηνία 23/2/2010 10:33:00 | Θέμα: Συνεντεύξεις
  Στην εκπομπή 12:30-14:00 με την Έλλη Στάη & τη Νικόλ Λειβαδάρη

  Οικονομία

  <>

  Παπαδήμος

  <>

  ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ : Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να είστε κι εσείς; Είναι κάτι που συζητιέται αυτή τη στιγμή;

  <>

  ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ : Εσείς έχετε γερμανικό μυαλό και ελληνική καρδιά;

  <>  Αυτό το άρθρο προέρχεται από το .: dr. Γιώργος Χατζημαρκάκης :.
  http://www.chatzimarkakis.gr

 19. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/02/2010 20:12:53

  Σαν το Βασιλακη τον Καϊλα ειναι.... Λουστρακος

  Ελεος συναρρωστοι.

  ΠΠ

 20. istrilatis - metanastis avatar
  istrilatis - metanastis 24/02/2010 15:12:58

  Στο ερώτηνα της Στάη για τον εαν θα μας έρθει σαν Gauleiter , συγνώμη σαν «ευρωπαίος Επιτηρητής» ο γερμανοτραφής «μετανάστης Χατζημαμαρκάκης» μερικοί συνειρμοί αναφορικά με το
  Gauleiter
  `
  Με τηνλέξη Gauleiter εμένα αυτόματα μου πάει «κατά νου» μια άλλη λέξη που απο μικρός άκουγα στο σπίτι μου όταν οι αείμνηστοι γονείς μου σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα της εποχής αναφέρονταν σε επισκέψεις «επιφανών» ξένων «φίλων» της χώρας μας (βλ. ΗΠΑ , Γερμανία, ΝΑΤΟ κλπ),λέγοντας να ήρθε πάλι ο ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ (GAULEITER). Και τότε είχα ρωτήσει τι θα πει αυτό και μου είχαν πει πως είναι ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ όρος και σημαίνει ο τοποτηρητής, ο διορισμένος τοπικός άρχοντας κλπ..

  Και για καλλίτερή σας ενημέρωση, αυτός ο ορισμός είναι «εθνικοσοσιαλισιτικής έμπνευσης». Δηλαδή ενώ ο όρος Γκάου (Gau) είναι αρχαιογερμανικός και σημαίνει «περιφέρεια»,«καλλιεργήσιμη περιοχή», αλλά ...και «παραθαλάσσια περιοχή»** κλπ., κλπ.! (βλ. http://de.wikipedia.org/wiki/Gau), το ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ εισάγεται ως διοικητικός όρος απο τους Ναζί.

  Και για τον Χατζημαρρκάκη και την «λειτουργική-αντικειμενική του άποψη», αυτό το απόσπασμα απο μια άλλη συζήτηση

  «..Μου ήρθανε αυτόματα στον νου δηλώσεις σοβαρών εκπροσώπων ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ στην Γερμανία (αυτό που έχουν κατά νου πολλοί, και ιδιαίτερα η εκκλησία της Γερμανίας) όπως :

  - του κ. Χατζημαρκάκη (Ευρωβουλευτής της FDP και πρόεδρος του Γερμανοεεληνικου Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW)

  «...Εάν οι ¨εελληνε δεν αρχίσουν να αλλάζουν νοοτροπία....» ... οι προσπάθειες της Ελλάδας για μείωση του δημόσιου χρέους θα πρέπει να βρίσκονται υπο την εποπτεία ενός ειδικού απεσταλμένου της Ευρώπης....» Δηλώσεις και αποσπάσματα απο μια συζήτηση που έγινε στο τηλεοπτικό σταθμό PHOENIX στις 11.02.2010, και στην οποία μάλιστα ενώ ο έτερος γερμανός συνομιλητής (καθ. Οικονομίας Hickel), μιλούσε για συνυπευθυνότητα της Γερμανίας λέγοντας επί λέξη "Ειναι πολύ σπουδαίο ν αναφέρουμε πως η επιθετική οικονομική πολιτική συμπίεσης (dumping) των μισθών της Γερμανίας επιβάρυνε επίσης και την ελλάδα, Es ist ganz wichtig, dass die aggressive Lohndumping-Politik aus Deutschland natürlich auch Griechenland belastet hat", ο κύριος Χατζημαρκάκης αναφέρονταν στην αναγκαιότητα αλλαγής νοοτροπίας των ελλήνων, προσπάθεια η οποία και σίγουρα πρέπει να επιβλεφθεί απο τους ..τευτονικής νοοτροπίας και ορθότητας «ευρωπαίους έλληνες » όπως ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Δ. Παπαδήμος...»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.