10/09/2009 11:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Ταφόπλακα» στα σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ για τους ημιυπαίθριους χώρους

«Ταφόπλακα» στα σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ για τους ημιυπαίθριους χώρους και την τακτοποίηση του Γ. Σουφλιά, βάζει η προεκλογική περίοδος, αλλά και η έστω και κομψά, διατυπωμένη αντίθεση του ΠΑΣΟΚ. Μετρημένοι στα δάκτυλα είναι οι ιδιοκτήτες που έχουν πάει στις πολεοδομίες για να πληρώσουν το χαράτσι ενώ η προκήρυξη των εκλογών πάγωσε ακόμη κι εκείνους που ήταν αποφασισμένοι να το κάνουν.

 

Από την άλλη, το ΠΑΣΟΚ, φοβούμενο μήπως φανεί ανάλγητο, εν ξεκαθαρίζει τι θα κάνει αν αυτό γίνει κυβέρνηση. Ο αρμόδιος για τα θέματα αυτά, βουλευτής Σπύρος Κουβέλης, είναι όλο ήξεις αφίξεις, λέγοντας ότι θα αντιμετωπιστεί συνολικά το πρόβλημα και άλλα τέτοια... πράσινα άλογα.

Το ζήτημα είναι ότι πάνω από ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες σπιτιών με ημιυπαίθριους είναι και πάλι σε αναμμένα κάρβουνα και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Από την άλλη, ο Σουφλιάς είναι υπολογίσει ότι θα εισπράξει τους επόμενους μήνες πάνω από ένα δισ. Ευρώ. Ο προγραμματισμός τινάχθηκε στον αέρα και πλέον η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει, ή να προχωρήσει το μέτρο ή να το αποσύρει, αλλά να βρει άλλη λύση και να καλύψει και τη μαύρη τρύπα στον προϋπολογισμό.

Μαλλιά κουβάρια δηλαδή...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. George Poulos avatar
  George Poulos 10/09/2009 16:26:25

  Σε αναμμένα κάρβουνα ήταν η κυβέρνηση που ήθελε να μαζέψει λεφτά ,
  και οι εργολάβοι, ο κόσμος δεν άχει καμμιά διάθεση να πληρώνει χαράτσια.

 2. Wolverine avatar
  Wolverine 10/09/2009 16:46:03

  Μεταξύ σοβαρού και αστείου:
  "Το ΠΑΣΟΚ αντιτίθεται στην τακτοποίηση έτσι ώστε όταν έρθει στην εξουσία να στείλει την πολεοδομία για πρόστιμο σε όσους δεν είναι γραμμένοι στις κλαδικές..."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.