12/11/2009 21:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΤαυτοπροσωπίεςΠροσωπικά έχω την εντύπωση πως ο Αντώνης Σαμαράς, έκανε ένα λάθος στο συνέδριο. Η Ντόρα Μπακογιάννη δε θυμίζει τη Χίλαρυ Κλίντον.  

Η Ντόρα Μπακογιάννη θυμίζει σε πολλά τον Τζον Κέρι. Αυτόν που δε θυμάται πλέον κανείς.

Και δεν εννοώ μόνο το λαμπερό χαμόγελο που ομολογουμένως διαθέτουν και οι δύο.

Μέχρι τώρα, ο πολιτικός της λόγος έχει τόσο βάθος που φέρνει στο νου τις εκθέσεις - προκάτ, που αντιγράφαμε στο λύκειο από τα γνωστά λυσσάρια.

Ανούσια κλισέ, γενικότητες και ωραία αλλά κούφια λόγια, όπως «ανανέωση», «συλλογική δουλειά», «μεταρρυθμίσεις» (χωρίς ποτέ να διευκρινίζει ποιες θα είναι αυτές). Κάτι σαν τον, απολιτίκ και χωρίς περιεχόμενο, «μεσαίο χώρο» (ή «κοινωνικό κέντρο») του απερχόμενου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή.

Τις σπάνιες φορές που πάει να γίνει πιο συγκεκριμένη, τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. καταβάλλοντας αγωνιώδεις προσπάθειες να ικανοποιήσει. Επικρίνει τον υπερπατριωτισμό (sic) του Αντώνη Σαμαρά, αλλά την ίδια στιγμή επικαλείται «τη μεγάλη εθνική νίκη του Βουκουρεστίου» στην οποία αποδεδειγμένη δεν είχε καμία συμβολή.

 Από την άλλη, αν η Ντόρα Μπακογιάννη συνεχίσει στο δρόμο της “life style” κενότητας και της απόλυτης ιδεολογικής θολούρας, θα βρεθεί σύντομα να κάνει παρέα με τον (πώς τον είπαμε;) Τζον Κέρι...

 Τ.Χ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. antiathlitikos avatar
    antiathlitikos 13/11/2009 14:09:57

    Εγώ πάντως επιμένω, Φάκτορα: και στο ενδυματολογικό ετερόφωτη. Από Άγγελα Μέρκελ όλοι οι συνδυασμοί. Κόκκινο - άσπρο, Μαύρο - κόκκινο, άσπρο - μαύρο. Το σομόν δε το λανσάρησε ακόμη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.