#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/10/2011 13:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ΄αυτήν την ζωήΗ στροφή της "Καθημερινής" (για να μην πούμε "κωλοτούμπα" και θυμώσει κανένας βραβευμένος από τους Αμερικανούς) είναι περισσότερο από σαφής στο σημερινό της φύλλο. Πάσα συνάφεια με πρόσφατες εκπομπές πρέπει επίσης να θεωρηθεί εντελώς τυχαία και συμπτωματική. Οι φίλοι δεν πουλάνε τους φίλους.

Όφις Ιοβόλος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 11/10/2011 13:56:05

  Τη "στροφή", Όφι, εγώ βλέπω μάλλον να την παίρνει πολύ ανοιχτά. Μάλλον προσπαθεί, με πολύ περίτεχνο τρόπο, να "σύρει" τη ΝΔ στο νεοφιλελεύθερο πεδίο που υποστηρίζουν τα πουλαίν της αλαφουζοφυλλάδας. (Έτσι νομίζει, τουλάχιστον.)

 2. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 11/10/2011 13:59:16

  Το μήνυμα από την χθεσινή εκπομπή του Παπαχελά ήταν σαφές: "Για να κυβερνήσεις Σαμαρά χρειάζεσαι την βοήθειά μας, απομάκρυνε λοιπόν τους σκληρούς από δίπλα σου για να παίξουμε μπάλλα". Και ο Λαζαρίδης δυστυχώς την πάτησε

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Αυτόνομος 11/10/2011 15:18:52

   Πώς την πάτησε μας λες; Για να μην λέμε κάτι έτσι χωρίς αιτιολογία

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ Αυτόνομος 11/10/2011 17:38:47

   Δεν νομίζω ότι "την πάτησε" Ο Λαζαρίδης . Ο Παπαχελάς την πάτησε γιατί ενέπλεξε το προσωπικό του ζήτημα με άσχετα και αποκαλύφθηκε. Έτσι απλά.

 3. φωνη avatar
  φωνη 11/10/2011 14:01:34

  Δεν ξέρω γιατί αλλά διαβάζοντας το απόσπασμα της εφημερίδας μου ήρθε στο μυαλό η φράση του Σαμαρά: Για τη δικιά μου κυβέρνηση δε ράβει κανείς υπουργικά κουστούμια. Όποιος πάρει το υπουργικό κουστούμι θα πρέπει πρώτα να έχει φορέσει φόρμα εργασίας και να την έχει λερώσει.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ φωνη 11/10/2011 14:04:50

   Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε τουλάχιστον τα 2/3 των πολιτικάντηδων (γόνων, βαρόνων, κλπ) της ΝΔ θα μπουν σε μόνιμη εργασιακή εφεδρεία.

   • Enjoy Capitalism avatar
    Enjoy Capitalism @ Strange Attractor 11/10/2011 14:12:10

    Α γειά σου !!!....
    Τα 2/3 και βάλε ....των κοινοβουλευτικών της Ν.Δ δεν ξέρουν τι σημαίνει "χτυπώ κάρτα" ή προέρχονται απο τον (παρασιτικό) Δημόσιο τομέα!

  • Kostas avatar
   Kostas @ φωνη 11/10/2011 14:17:58

   Μου έλυσες την απορία. Γι αυτό οι υποψήφιοι άρχισαν να ράβουν φόρμες; Και κυλιούνται στα λασπόνερα;

   Η εφνμερίδα και οπαπαχελάς ξέχασαν κιόλας την απάντηση του Σαμαρά στη ΔΕΘ; Το είπε ξεκάθαρα : με κοινοβουλευτικούς (απο παντού) αλλά και εξωκυνοβουλευτικούς , άξιους να φέρουν το τίτλο και ικανούς να ηγηθούν και να φέρουν σε πέρας τα καθήκοντα που θα τους αναθέσει.

  • Αληκτώ avatar
   Αληκτώ @ φωνη 11/10/2011 16:13:03

   Πολύ σωστά. Και για να αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι ας βγει να πει στο λαό ότι από τους υπάρχοντες βουλευτές δεν θα περιλαμβάνεται κανένας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και να δεις για πότε θα αποκτήσει τεράστιο ρεύμα. Αρκετά με τους επαγγελματίες πολιτικούς και τις οικογένειες.

 4. Enjoy Capitalism avatar
  Enjoy Capitalism 11/10/2011 14:02:33

  Σε κάποιους δείχνουν το φεγγάρι , εκείνοι επιμένουν να βλέπουν το δάχτυλο.....
  " Ο Σαμαράς οφείλει να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ποιό είναι το σχέδιό του και με ποιούς θα κυβερνήσει..."

  Εμμονή σε επαναδιαπραγμάτευση ( μάλλον για κολονοσκόπηση θα πάμε) είναι άνεδαφικό έως βλακώδες σχέδιο. Και αν δίπλα σου έχεις Λυκουρέντζους με ντουντούκες και Αρούληδες ( ή εξακολουθείς να καλλιεργείς την οικογενειοκρατία όπως με τον υιό Δήμα στην Κορινθία) σημαίνει ότι δε έχεις με ποιούς να κυβερνήσεις .
  ( Παρεπιπτόντως , ψύχραιμος και σωστός ο Χρύσανθος χθές στους "Φακέλλους"!)

  • κώστας avatar
   κώστας @ Enjoy Capitalism 11/10/2011 15:30:12

   Καταρχήν ο τίτλος του άρθρου σηματοδοτεί το τέλος της κυβερνητικής θητείας του και μία μεγαλοπρεπή ...κυβίστηση του συγκεκριμένου διαμορφωτή της κοινής γνώμης. Φυσικά δεν είναι δουλειά του διαμορφωτή να προκαθορίζει ούτε να προτρέπει. Οι τύποι αυτοί έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και κάποιος -η κοινή γνώμη- θα πρέπει να τους ρίξει ένα ...κούρεμα που είναι και της μόδας. Δουλειά τού δημοσιογράφου είναι να κάνει κριτική στις επιλογές και όχι να πιέζει γι' αυτές.
   Έρχομαι τώρα στο δεύτερο που γράφεις· για την "εμμονή σε επαναδιαπραγμάτευση" ως ανεδαφικό ή/και βλακώδες σχέδιο. Πόθεν τεκμαίρεται η ανεδαφικότητα ή/και βλακεία; Με τα κριτήρια του μήπως; Κατά τη δική σου αντίληψη η πλήρης αποδοχή των διαταγών της τρόικα είναι σχέδιο εδαφικό και έξυπνο; Ο κίνδυνος της ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, λόγω ακριβώς της πλήρους αποδοχής είναι ανεδαφικό και βλακώδες σενάριο;
   Στην πραγματικότητα είναι επιτακτική και επείγουσα η ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης και αν δεν την βλέπουν οι επιλοχίες της τρόικα είναι διότι δεν επιτρέπει ο πανικός που έχει καταβάλλει τους πολιτικούς τους προϊστάμενους να την δουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς, που ζούμε και υφιστάμεθα τα αποτελέσματα των διαταγών τους δεν την βλέπουμε. Σωτηρία των τραπεζών χωρίς σωτηρία των πολιτών των χωρών δεν υπάρχει. Διαφορετικά θα οδηγηθούμε σε παγκόσμια ανάφλεξη.
   Τέλος, στην ορχήστρα, τον βασικό ρόλο τον κρατάει ο μαέστρος. Αυτός θα πρέπει να διώχνει τους φάλτσους. Ούτε εσύ ούτε φυσικά εγώ είμαστε μαέστροι. Εμείς να κρίνουμε μπορούμε μόνο -με την ψήφο μας- αν μας αρέσει η μουσική ή όχι.

 5. Γ.ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ avatar
  Γ.ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ 11/10/2011 14:09:41

  Θα σε στενοχωρήσω φίλε μου. Ο μέχρι πρόσφατα συναγωνιστής σου Χρύσανθος Λαζαρίδης ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. Γιατί ξέπλυνε με την παρουσία του τους απολογητές του Μνημονίου. Σαν να ήθελε από “αντισυστημικός” να μεταμορφωθεί σε καλό παιδί του συστήματος. Άδειασε τον Μιχελάκη που αρνήθηκε να δώσει ερώτηση στη Δεθ στους εκπροσώπους του ΣΚΑΙ. Υπονόησε ότι ο Μιχελάκης είναι ο κακός, ενώ εκείνος είναι ο καλός και δεν έχει πρόβλημα με τον συστημικό Παπαχελά και τον βοηθό του Μπάμπη Παπαδημητρίου!! Με χάλασαν οι συνεχείς φιλοφρονήσεις του με τους ανακριτές. Μου θύμισε τη φοβισμένη στάση του Απ. Πέτρου όπως περιγράφεται στην Καινή Διαθήκη που πριν αλλέκτωρ φωνήσαι τρις αποκήρυξε το antinews, αποκήρυξε την ελευθερία της ανωνυμίας στο διαδίκτυο, αποκήρυξε τον ίδιο του τον εαυτό. Για παράδειγμα δεν τόλμησε να τους πει ότι το antinews εχει ταυτότητα, έδωσε τον Ροδινό στον εκπρόσωπο της πρεσβείας, λέγοντας δημοσίως ότι θα αποκαλύψει την ταυτότητά του στο διάλειμμα, δεν τόλμησε να καταγγείλει τις ύβρεις και το παρασκηνιακό παιχνίδι της Καθημερινής προς τον Αρχηγό του, δεν απάντησε ότι προτιμώ την ανωνυμία των αρθρογράφων του antinews, από τον επώνυμο χαφιεδισμό σε ξένες πρεσβείες. Έκανε γαργάρα στις πρόσφατες κατηγορίες της Καθημερινής προς τον Αντώνη Σαμαρά ότι είναι λαικιστής Τσακ Νόρις, Χάρι Πόττερ, απομονωμένος και ανεύθυνος. Δεν είπε κουβέντα στις κατηγορίες Παπαχελά για το Antinews ότι αποτελείται από κουκουλοφόρους και εκβιαστές. Αντίθετα αποκύρηξε τέτοιες "λογικές". Φαντάζομαι τώρα που πήρε το κολάι, ο κ. Λαζαρίδης ξεκινάει μαραθώνιο ενημέρωσης της κοινής γνώμης στα μνημονιακά ΜΜΕ, ξεκινώντας από το κανάλι του Καρατζαφέρη. Άλλωστε, λιγότερο έχει βρίσει τον αρχηγό του σε σχέση με την Καθημερινή... Κρίμα…

 6. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 11/10/2011 14:14:35

  Πολιτικά παρασκήνια στην σημερινή Ελευθεροτυπία

  Ευγένεια

  Ευγενέστατοι και χαμηλών τόνων οι -συνήθως- επιθετικοί δημοσιογράφοι Αλέξης Παπαχελάς και Χαρ. Παπαδημητρίου απέναντι στον Χρύσανθο Λαζαρίδη, που εκπροσωπούσε τον Αντώνη Σαμαρά.
  Να σημαίνει τίποτα, άραγε, αυτό;

  Α.Ψ.

 7. Orestios avatar
  Orestios 11/10/2011 14:21:09

  Ο δεκαρικος κινείται στο πνεύμα του ανύπαρκτου μεσαιοχωριτισμού και ως τέτοιος αποτελεί απόδειξη ανυπαρξίας πολιτικής πλατφόρμας από τους κουκουλοφόρους της Καθημερινής (δεν βλέπω να έχει έστω ένα ψευδώνυμο ως υπογραφή).
  Η σύγχιση από εχθές είναι τόσο μεγάλη που πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί. Τους συστηνω επίσκεψη σε έναν ειδικό.

 8. kostas* avatar
  kostas* 11/10/2011 14:31:22

  ο κ.Λαζαριδης , δεν εδινε εξετασεις για το βιος και την πολιτεια του στον κ.Παπαχελα και τον Μπαμπη . Αυτες τις εχει δωσει προ πολλου και δεν ζητησε απο κανεναν παρασημο σε αντιθεση με αλλους ! Απο τη στιγμη που πιστευουμε οτι η αλλαγη θα ερθει μεσα απο το συστημα στη μορφη που αυτο λειτουργει σημερα , αυτος ειναι ο τροπος που επελεξαν τους στηριζουμε και βλεπουμε οτι εχει λογικη το ολο εγχειρημα . ο Αντωνης ο Σαμαρας και οι γυρω του οπως και ο Χρυσανθος Λαζαριδης , θα κριθουν οταν κυβερνησουν στο τροπο που θα το κανουν αυτο ! ο δρομος μονο ευκολος δεν ειναι .Αν το "γινατι" του Σαμαρα ηταν να Κυβερνηση οπως λενε τα Εκδοτικα Συγκροτηματα αυτο θα το ειχε κανει ακομα και σημερα που τον παρακαλανε .Και ισως να το ειχε κανει και απο το 96 η λιγο πιο μετα , αν παλι δεν εβαζε τα Πιστευω του πανω απο την οποιαδηποτε καρεκλα. Στη τελικη κ.Μπραουδακη δεν χρωστανε τιποτα σε εμας , την επιλογη του κανει ο καθενας , εμεις , εγω εσεις κτλ ειμαστε ανθρωποι εν ζωη ωστε αν αποτυχουμε στην επιλογη μας , θα εχουμε το χρονο να το κρινουμε και να το αλλαξουμε. Αν χρωστανε σε καποιους ειναι σε αυτους που τους Πιστεψαν με ονοματα βαρια στην ιστορια αυτου του τοπου ,και σημερα δεν ειναι Εν Ζωη . Περιμενουμε να ελθει αυτη η ωρα και τοτε θα κρινουμε. Απο τη στιγμη που ουτος η αλλος διαφωνουμε με το σημερινο Συστημα Εξουσιας ειναι πολυ ευκολη η κριτικη και στον Σαμαρα και στον Λαζαριδη και στον οποιοδηποτε.Αυτο ειναι ομως το ¨γηπεδο" που επελεξαν και πρεπει να το κατανοουμε αυτο , οσο και αν πολλα πραγματα ειναι κοντρα στην Ηθικη ή την Λογικη μας .

 9. Γ.ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ avatar
  Γ.ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ 11/10/2011 14:37:27

  Εγώ κ. Κώστα δεν αναφέρθηκα στον Πρόεδρο της Ν.Δ. που έχει αποδείξει όλα όσα λέτε. Οπότε κακώς τον μπλέκετε στην κουβέντα και κακώς τον ταυτίζετε με τον Λαζαρίδη. Αναφέρθηκα στον κ. Λαζαρίδη που χθες με απογοήτευσε. Έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να παραδεχθεί το λάθος του, να μας ζητήσει συγγνώμη και να προχωρήσει

  • kostas* avatar
   kostas* @ Γ.ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ 11/10/2011 15:55:46

   Εχω διαφορετικη αποψη με εσας καταρχην για τη χθεσινη του παρουσια .Αρα δεν πιστευω οτι χρωσταει καμια συγνωμη. Δευτερον προσπαθησα να απαντησω στο τι σας πειραξε πραγμα που ισως καταλαβαινω . Απο εκει και περα δεν εχω καμια διαθεση ουτε ειχα σκοπο να σας δωσω συμβουλες ουτε να σας κανω υποδειξεις και σας ζηταω συγνωμη αν φανηκε κατι τετοιο .

 10. mx avatar
  mx 11/10/2011 14:46:11

  Μια πρόβλεψη
  Η χώρα οδεύει προς εκποίηση μέσω του αφελληνισμού του τραπεζικού συστήματος

 11. nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparhoun.gap 11/10/2011 14:46:12

  Μη πατάτε την πεπονόφλουδα του διαπλεκόμενου συγκροτήματος και του βραβευμένου από τους Αμερικάνους ...σοβαρού εκπροσώπου του.
  Είδατε πως σας έκανε με μιά να ...αμφισβητείτε τον Λαζαρίδη , έτσι θέλει να αποσπάσει μια πιθανή σύνθεση της κυβέρνησης Σαμαρά για να αρχίσει την λάσπη και την υπονόμευση πρίν καν γίνουν εκλογές!! Αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν συμφωνώ με την πλήρη ! εξαφάνιση απογόνων και επιγόνων και δή των ..ηλιθίων τοιούτων!!!

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ nickname@taleftaiparhoun.gap 11/10/2011 16:17:02

   +1000..θα πρέπει όμως τώρα, να γίνουν ακόμη πιο προσεκτικοί όσοι βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο..κι ο Πρόεδρος επίσης..

 12. φυλεας avatar
  φυλεας 11/10/2011 14:53:42

  Αν νομιζει κανείς από τους σκληροπυρηνικούς ότι η ΝΔ ανήκει στον Μιχελάκη,στον Μανώλη και στον Λυμπερόπουλο και ότι με αυτούς και τους ομοίους τους θα κυβερνήσει τη χώρα ειναι γελασμένος.Αν νομιζει ότι με κυρίαρχη αυτή την αντίληψη η ΝΔ θα ξεφύγει από τα όρια ενός καθαρόαιμου αλλά παλαιού τύπου λαικίστικου κόμματος, ώστε να γίνει πλειψηφικό ρεύμα που θα διεκδικήσει την αυτοδυναμία είναι βαθιά νυχτωμένος.

 13. tsapari avatar
  tsapari 11/10/2011 16:55:23

  Η ερώτηση με ποιους θα κυβερνήσετε τη χώρα είναι Πέρα για Πέρα άστοχη, διότι για να κυβερνήσεις σίγουρα χρειάζεσαι ικανούς υπουργούς αλλά πιο πολύ χρειάζεσαι οργανωμένες δομές που θα υποστηρίξουν το έργο σου. Αυτό που έχει να Κάνει ο Σαμαράς σε πρώτη φάση είναι να αναθέσει σε ικανές ομάδες συμβούλων μαζί με στελέχη του δημοσίου να εκπονήσουν αναλυτικούς κανονισμούς εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας σταδιακά σε όλο το δημόσιο αρχίζοντας από τις πιο κρίσιμες υπηρεσίες που είναι οι εφορίες, τα τελωνεία τα υπουργεία οικονομικών και περιβάλλοντος, υποδομών κ.λπ. όταν λοιπόν μέσα σε 6 μήνες το πολύ περάσει τους νέους κανονισμούς που θα βασίζονται σε διοικητική μορφή διοίκησης με στόχους τότε θα μπορέσουν και ικανοί αλλά όχι βαρύγδουπα ονόματα να εφαρμόσουν βέλτιστη διοίκηση.
  Εγώ θα αναφέρω και το παρακάτω τον Καλλιτέρο manager να φέρεις να διοικήσει έναν μη οργανωμένο με το συμπάθιο «μπάχαλο» οργανισμό ή και εταιρεία δεν πρόκειται να πετύχει απολύτως τίποτε ενώ σε έναν οργανωμένο οργανισμό και Κάποιος μέτριος manager θα έχει απτά αποτελέσματα. Αυτή είναι η απάντησή μου στο κ. Παπαχελά ή οποιονδήποτε Παπαχελά και η ερώτηση με ποιόν θα διοικήσετε είναι όντως κακόβουλη αλλά και άστοχη όπως αναφέρω και παραπάνω και υπονοεί την ανάγκη υποστήριξης από τα «κέντρα παρεμβάσεων» όπως αυτό του ΣΚΑΙ.

  • Nikos avatar
   Nikos @ tsapari 11/10/2011 18:22:15

   Μέλλον λαμπρό!!!!!!! Τι να απαντήσει ο Λαζαρίδης; Ότι την πτοχευμ ελληνική οικονομία θα σώσει ο γίγαντας λέκτορας Σταϊκούρας, γιός του Κώστα!!!!!! σε συνδυασμό με τον εφοριακό Βούρτση και τον μονίμως άνεργο Λαζαρίδη. Ρε Αντώνη αυτά είχαμε πει; για αυτό σε στήριξα οργώνοντας την Ελλάδα; Κρίμα. Δεν θα χαρίσουμε την δεξιά παράταξη σε κανένα Λαζαρίδη, που έγινε μέλος της Ν.Δ. τον Νοέμβρη του ΄09. Το ότι δεν μιλάμε δεν είναι ότι δεν βλέπουμε ή δεν καταλαβαίνουμε. Σεβόμαστε όμως ακόμη τουλάχιστον τις παλιές φιλίες.

   • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
    ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Nikos 12/10/2011 09:19:39

    Αυτά που λες είναι λαϊκίστικα συμπεράσματα

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ tsapari 11/10/2011 19:13:39

   νηφάλια, σωστή παρέμβαση.

   • min avatar
    min @ δρόμος 11/10/2011 19:29:56

    σωστό.....

    • Theo avatar
     Theo @ min 11/10/2011 20:30:55

     ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ!
     κοιτα που δωσαμε λαβη να μιλουν και οι ξοφλημενοι της παλιας φρουρας!!!!

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ δρόμος 11/10/2011 23:14:48

    (αναφέρεται στον tsapari)

 14. Ραβινος avatar
  Ραβινος 11/10/2011 17:52:18

  Προσωπικα σημειωσα με πολυ μαγαλη ικανοποιηση οτι ολα τα ΜΜΕ πηραν το μηνυμα οτι το ποταμι της νεας μεταπολιτευσης του Α.Σαμαρα δεν γυριζει πισω και θα συμπαρασυρει στο διαβα του καθε κολυμπιθροξυλο ενθεν κι' εκειθεν οπως κι'αν ονομαζεται αυτο!Σαφεστατη η κωλοτουμπα του Αλεξης και της ''Κ'' μια και δεν τους παιρνει αλλο απο την πληρη απαξιωση των θεσεων της ΝΔ και των στελεχων της θυμιζω το απαξιωτικο προ ολιγου καιρου γραφεν του Αλεξης '' με τον Μηταρακη θα κυβερνησει ?'' Απαντω ''Ναι ρε με τον Μηταρακη θα κυβερνησει οχι με τον Στουρναρα και τον Μανο ''!Γκεγκε !

 15. Κώστας Χατζής avatar
  Κώστας Χατζής 11/10/2011 18:25:49

  Τώρα γιατί εγώ φαντάζομαι ότι θέλουν να μάθουνε τα ονόματα για να έχουν έτοιμη από τώρα την αντίστοιχη λάσπη, εε συγνώμη, έρευνα για το ποιόν του ανδρός ήθελα να πω (φυσικά θα ψάξουν εξονυχιστικά.... για το καλό του τόπου βέβαια!!).

  ΥΓ. Δεν θυμάμαι τον ΓΑΠ να μου είπε τίποτα για Μπιρμπίλη, Γερουλάνο, Παπακωνσταντίνου κλπ πριν τις τελευταίες εκλογές

  Κώστας Χ.

  • φωνη avatar
   φωνη @ Κώστας Χατζής 11/10/2011 20:40:33

   Γιατί μας έχει παρουσίασει ακόμα και τωρα ο ΓΑΠ την στρατιά ξένων συμβούλων που τον ακολουθεί, το βιογραφικό τους και το παρελθόν τους;
   Τον Χ.Λαζαρίδη τον ξέρουν πολλοί και τα 2 τελευταία χρόνια τον έμαθαν περισσότεροι και δεν έχει πρόβλημα να τοποθετηθεί για κάθε θέμα και να εκτεθεί στην κρίση του κόσμου.
   Εγώ δεν ξέρω δεν έχω πετύχει στην Ελληνική τηλεόραση τα 2 τελευταία χρόνια κάποιον σύμβουλο του Πρωθυπουργού.

 16. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 11/10/2011 19:02:33

  πολυ καλος ο λαζαριδης εχτες. με στεναχωρησε που ειπε πως δε θα παρει το υποργειο οικονομικων. εκτος και αν δε θελει να το αποκαλυψει τωρα. κακως, ο σαμαρας πρεπει να δειξει στον κοσμο με ποιους θα κυβερνησει αυριο.

 17. EPICOUROS avatar
  EPICOUROS 11/10/2011 20:25:31

  Σωστή η επισήμανση του Χ.Λαζαρίδη ότι κάθε νέα εποχή στηρίζεται σε νέους άφθαρτους ανθρώπους που το ευρύ κοινό ίσως δεν τους γνωρίζει Η δε παρουσία του καλή και ισορροπημένη . Επαιξε βέβαια στο γήπεδο τους αλλά με καλή εμφάνιση.

 18. Stefanos avatar
  Stefanos 11/10/2011 20:54:18

  παραιτήθηκε ο λυμπερόπουλος????

 19. Δημητρης avatar
  Δημητρης 11/10/2011 20:56:33

  +1000

 20. ΑΧΘΟΣ avatar
  ΑΧΘΟΣ 11/10/2011 22:10:02

  Για τον πανικό και τον εκνευρισμο περισσότερο του Αλέξις και λιγότερο των ρεταλόπουλων που φαινονταν απο χιλιομετρα δεν λετε τίποτα;
  Οι οδηγίες αλλαξαν;
  Τον φερνουν σε δύσκολη θεση να παραδώσει την σκυτάλη;

 21. Παντελής Σπύρου avatar
  Παντελής Σπύρου 12/10/2011 13:01:09

  Πάκης, Λάκης, Μάκης , Λαζαρίδης ....ρε που πάμε? ρε που πάμε? κι ακολουθεί ο υιός Ψυχάρης στο ψηφοδέλτιο και σεις ..., οι απο πάνω εννοώ, κάνετε υψηλή κριτική..........δεν βρίζω και παρακαλώ να δημοσιευθεί. Αντιμετώπιση με κόψιμο μηνυμάτων άλλες σελίδες ακολουθούν μην άρχίζετε να τους μοιάζεται......

 22. βισάλτης avatar
  βισάλτης 13/10/2011 13:23:03

  Το καθεστώς που οδήγησε στην οικονομική κρίση και προσπαθεί να ξεπουλήσει την χώρα -βγάζοντας μια προμήθεια -σε ενδεχόμενη αλλαγή κυβέρνησης και επαναστατικής πρακτικής (όπως το να βάζει το συμφέρον της χώρας πάνω από το προσωπικό τους), μέσω των διόδων μετάδοσης της ιδεολογίας του (-τύπος-)θα απειλήσει,θα εκβιάσει,θα προσπαθήσει να συνθηκολογήσει θα εκλιπαρήσει πριν αφανιστεί...μην ξεχνούμε ότι μιλάμε για συμμορία -ολιγαρχία που έχει μεγαλώσει με την αντίληψη ότι οι έλληνες είναι κορόιδα και αυτοί ξύπνιοι που έχουν ακόμα και την δικαιοσύνη στο τσεπάκι τους...και υψηλή προστασία...χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σαν τους αρρουραίους που τρύπωσαν σε μια αποθήκη και χλαπακιάζουν..ψυχρά...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.