#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/06/2010 12:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τίνα Μπιρμπίλη: «Είμαι μια αριστερή που ψηφίζει ΠαΣοΚ »Άνευ σχολίων από εμάς.

Αν θέλει βέβαια ο Archaeopteryx μπορεί να βγει από την θάλασσα και να απαντήσει
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=338697&dt=20/06/2010#ixzz0rNxTFfdM

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αρισταρχος avatar
  αρισταρχος 20/06/2010 13:29:06

  Η δυστυχία δεν βρίσκεται στο γεγονός, ότι οι καθαρίστριες γίνανε υπουργοί, αλλά αυτοί που τις βάλαν, δεν κάνουν ούτε για χαμάληδες!

 2. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 20/06/2010 13:34:19

  Μέχρι ο αρχαιοπτέρυγας να στεγνώσει από το μπάνιο....

  Η Μπιρμπίλω
  Στίχοι/Μουσική Μιχάλης Σουγιούλ

  Ένα βράδι του Φλεβάρη που δε βγήκε το φεγγάρι
  η θεότρελη Μπιρμπίλω, έφυγε από το μύλο
  άφησε παιδιά και άντρα και πηδώντας απ' τη μάντρα
  δίχως να το λογαριάσει, άλλον πήγε ν' αγκαλιάσει
  κι έτσι ο μυλωνάς στο μύλο, τραγουδάει για τη Μπιρμπίλω

  Δεν καθόσουνα στ' αυγά σου βρε Μπιρμπίλω μου
  Στάχτη έκανες εμένα και το μύλο μου
  Ντιπ μυαλό δεν είχες δράμι και σε πήρε το ποτάμι
  δεν καθόσουνα στ' αυγά σου βρε Μπιρμπίλω μου

  Πέρασαν δυο τρία χρόνια κι ένα βράδυ με τα χιόνια
  η θεότρελη Μπιρμπίλω γύρισε ξανά στο μύλο
  Κάθισε κοντά στο τζάκι για να ζεσταθεί λιγάκι
  και τον άντρα της κοιτούσε και συμπόνια του ζητούσε

  Μα ο μυλωνάς και πάλι με καημό της τραγουδάει

  Δεν καθόσουνα στ' αυγά σου βρε Μπιρμπίλω μου
  Στάχτη έκανες εμένα και το μύλο μου
  Ντιπ μυαλό δεν είχες δράμι και σε πήρε το ποτάμι
  δεν καθόσουνα στ' αυγά σου βρε Μπιρμπίλω μου…

 3. anonymous avatar
  anonymous 20/06/2010 13:34:32

  Δείτε κι αυτό,
  http://nonews-news.blogspot.com/2010/06/blog-post_782.html
  και μην ξεχνάτε ότι είναι ανύπαντρη μητέρα με οτι αυτό συνεπάγεται για τον τρόπο που σκέφτεται.

 4. DOC avatar
  DOC 20/06/2010 13:40:35

  Την είδα στο ποδήλατο και ήταν όλο τρέλα,μα ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα.

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 20/06/2010 13:40:41

  Θα μείνω την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου... Κάποιος είχε απϋπνίες ή σκεφτηκε κάποια αρπαχτή, και presto. Θέλετε κυρία μου να κάνετε την Αθήνα βιώσιμη;

  1. Διώξτε τους Αθηναίους. Έχετε 5-6 εκατομ κόσμο γύρω από μία πόλη που σχεδιάστηκε για μισό. Για να διώξετε τους Αθηναίους, πρέπει να αντιστρεψετε την αστυφιλία του 60, την ερήμωση της επαρχίας, την αποβιομηχάνιση της χώρας, και την φτώχεια μετά τόσα χρόνια "σοσιαλησμού"

  2. Φτιάξτε θεσμικό πλαίσιο για αντικατάσταση πολυκατοικιών. Αλλα που; Τα πάντα τσιμενταρισμένα, δεν έχετε καν χώρο να φτιάξεις κάτι από το μηδέν, να μετακομίσετε εκεί μερικούς και να φτιάξετε το περιοχή τους. Αλλά με μόνη φόρμουλα ανάπτυξης την πολυκατοικία ούτε αυτό μπορείτε. Να μια τάμπα ιδέα. Πουλήστε τα Υπουργεία και τα στρατόπεδα της Αττικής (τους θαμώνες των Υπουργείων στον Εβρο) και επιτρέψτε σύγχρονη δόμηση, με κατοίκους του κέντρου. Δώστε μερίδια σε Α/Κ ακινήτων στο υποβαθμισμένο κέντρο, γκρεμίστε το χτίστε το με την μισή πυκνότητα, και να το. Πόρνες, μικροπωλητές, και λοιπούς πολυπολυτισμικούς, όλους στο Καστρί. Έχει χώρο εκεί.

  3. Βρείτε τρόπο να μην υποβαθμίζονται τα πάντα. Η Κυψέλη του 60 ήταν όμορφη, και το Κολωνάκι πολυτέλεια. Σήμερα για ένα τετράγωνο στο Κστρί πρέπει να έχεις μέσο, η Κηφισιά είναι Κυψέλη, η Κυψέλη πολεμική ζώνη. Πηγαίνετε μια βόλτα στην Αγγλία που την ξέρετε δήθεν. Δείτε τα χωριά. Εργα τέχνης. Δείτε το Λονδίνο, αναβάθμιση παντού. Ακόμα και με ξεφουσκωμένο το ρήαλ εστέητ, αναβάθμιση παντού. Μετά πηγαίνετε Σάββατο στο Κεφαλάρι, να ανεβείτε τον ποδηλατόδορμο γεμάτο Σενεγαλέζους πωλητές και Κολομβιανούς Ινκας. Πάρτε το αμαξάκι, και αν προσπαθήσετε, θα βρείτε και καμιά μονοκατοικία, ανάμεσα στς πολυκατοικίες (φορολογήστε τον τον αχρείο που έχει μονοκατοικία)

  4. Αρέσει η πεζοδρομημένη Πανεπιστημίου στην Κυριάκο; Τι ξέρει ο Κυριάκος; Ο Κυριάκος βρήκε ΙΧ σπίτι με πάρκινγκ, και μπράβους να του ανοίγουν τον δρόμο και ευχαρίστως θα έδιωχνε τους ιθαγενείς. Άσε που με λίγη τύχη επιβιώνει την ημέρα του.

  5. Αααα κατάλαβα... μάθατε πως έβγαλε λεφτά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με την αειφόρο κατασκευή παβε-δρόμων

  Εσείς κυρία Μπιρμπίλη, και όλα τα τρωκτικά, ψευτοεπισήμονες, λομπύστες, λαμόγια, φίλοι και σύμβουλοι του Νεοπασόκου Πρωθυπουργού, είστε ωστόσο αυτό ακριβώς που ταιριάζει την Ελλάδα που σπούδασε την δεκαετία του 80 εδώ και βρήκε και τα εύκολα πτυχία σε καλαθοπλεκτική με διδακτορικά σε επιδοτησολογία και αρλουμπολογία.

  Ο κόσμος έχει ξυπνήσει κυρία μου. Τα μοντέλα Δανίας και Ισπανίας πεθαίνουν. O Ομπάμα πήρε την κάτω βόλτα. Η Πράσινη Ανάπτυξη έχει υπογραφή Siemens, ΑΒΒ, RWE και παρέα, παντού. Από την Καλιφόρνια μέχρι εδώ. Οι ΜΚΟ που επικαλείστε, πληρωμένοι και χορηγούμενοι άνεργοι με πτυχία μαϊμούδες και βαθμούς από αντιγραφές. Τα οικονομικά σας ισχύουν μόνο με λογιστικά συστήματα που δεν έχουν διπλή εγγραφή. Η επιτυχία σας βασίζετε στο να εκτοπίζετε Έλληνες, για να ζήσετε το όνειρό σας, και προφανώς το όνειρο του Πρωθυπουργού σας.

  Μόνο από την διεθνή ύφεση και την διάλυση της χώρας μας έχουμε ελπίδες να σας ξεφορτωθούμε. Γιατί δεν παρατάτε το γυμναστήριο και το Υπουργείο να πάτε για πράσινη διαλογή σκουπιδιών; Θα πάρετε μια γεύση της Πράσινης Ανάπτυξης.

  Ο κακός Παττακός έγινε διάσημος με το μυστρί του. Εσείς με τα λουκέτα σας και την "ωραιοποίηση" των βουνών της Πατρίδας μου.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ archaeopteryx 20/06/2010 14:41:50

   Μπράβο!

  • DroNo avatar
   DroNo @ archaeopteryx 20/06/2010 17:52:56

   Αρχαιοπτέρυγας ο ένας και μοναδικός!

   Συμπληρώνω με κακία:
   Αν ήσουν αριστερή κυρία Μπιρμπίλη, θα μείωνες τα τιμολόγια των αιολικών πάρκων και δεν θα τα αύξανες. Θα ήσουν σκληρή με τις εταιρείες και όχι με τους μικροιδιοκτήτες γης σαν της Καρυστίας. Θα είχες γύρω σου έντιμους ανθρώπους και όχι μαιντανούς μισθοφόρους πολυεθνικών και εργολάβων. Και προπάντων: Θα απαντούσες στα μπλόγκς που σε ξεφτιλίζουν.

   Να χαίρεσαι τα 12ποντα hogan σου, το αφεντικό σου Παπανδρέου τον 3ο και την πασοκική σου γελοιότητα-αριστεροκαπηλεία-αρπαχτή!

 6. zackii avatar
  zackii 20/06/2010 13:40:42

  Κρίμα στην αριστερά που έχει τέτοιους οπαδούς

 7. Hot dog avatar
  Hot dog 20/06/2010 13:50:02

  Χε χε χε....έτσι εξηγούνται ολα όσα λέει & κάνει: Είναι μια ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!

 8. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 20/06/2010 13:51:22

  Η μπιρμπίλω αριστερή, ο Σημίτης αριστερός, ο Γιάννος αριστερός, ο Άκης οι Παπανδρέου γενικώς αριστεροί και ο ΓΑΠ ακροαριστερός!
  Και μετά σου λέει γιατι το ΚΚΕ έχει ιδιαίτερη αντιπάθεια για το ΠΑΣΟΚ.

 9. DOC avatar
  DOC 20/06/2010 13:51:53

  Και ο Αλ Γκορ μας ζάλισε με το δήθεν ενδιαφέρον του για το περιβάλλον,αλλά αυτό το έκανε,όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος σε μια συζήτηση off the record (αλλά δεν φαντάστηκε ότι ήταν και δημοσιογράφος έκει με μικροκάμερα),γιατί έχει ρίξει πολλά λεφτά σε "πράσινες" επιχειρήσεις. Σημειωτέον ότι αυτά τα εργοστάσια παραγωγής "πράσινων" προιόντων είναι,σχεδόν,το ίδιο ρυπογόνα με αυτά που ξέρουμε.

  • Hot dog avatar
   Hot dog @ DOC 20/06/2010 14:04:27

   Για την ακρίβεια αυτού που είπες δεν είναι θέμα των ρύπων: Απλώς στη διαδικασία για τη παραγωγή βιοκαυσίμων ή τη καλλιέργεια τους αν αυτά είναι φυτά που προορίζονται για βιοκάυσιμα καθώς και στη τελική αντίδραση της παραγωγής/μετατροπής απελευθερόνονται μεγαλύτερα ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.Σαν χώρα εμείς θα έπρεπε να είμαστε πρωτοπόροι στα ηλιακά/αιολικά πάρκα αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον & τις αρχαιολογικές τοποθεσίες, οικολογικά προστατευόμενες περιοχές & παραδοσιακούς οικισμούς.

   • DOC avatar
    DOC @ Hot dog 20/06/2010 16:01:04

    ΣΩΣΤΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Hot dog 20/06/2010 21:13:23

    hot dog, τα αιολικά, είτε τα βάλεις στην Ακρόπολη, είτε στην Γυάρο, το ίδιο άχρηστα και βλαβερά είναι. Στην Ακρόπολη είναι κοντά στην κατανάλωση, στην Γυάρο φυσάει πιο συχνά, οπουδήποτε και αν μπούν έχουν διαθεσιμότητα μικρότερη από 40% (πιο κοντά στο 20-30% είναι), το λίγο ρεύμα που παράγουν είτε το θές είτε όχι κοστίζει 3 και 6 φορές πιο ακριβά από το συμβατικό, Ο,ΤΙ και να κάνει η Μπιρμπίλη φουσκώνοντας τα συμβατικά τιμολόγια, ΠΑΝΤΑ θα σου είναι καπέλο, πρόστιμο, τέλος, φόρος τα αιολικά.

    Σε κάθε χώρα, το ίδιο, Στην Δανία παραδέχονται οι ίδιοι ότι ΔΕΝ έχουν υποκαταστήσει θερμικό ρεύμα, ΔΕΝ έχουν μειώσει κάρβουνο, και το 1 ή 2% μείωση CO2 που μετράνε είναι από εισαγωγή υδροηλεκτρηκού ρεύματος από Νορβηγία και Σουηδία.

    Τα αιολικά, στην καλύτερη περίπτωση είναι καλή προπαγάνδα να υποκαταστήσεις κάρβουνο με (πολιτικά και οικονομικά πιο επικίνδυνο αέριο). Στην χειρότερη περίπτωση είναι για κόλπα στην Σκύρο, για την καταστροφή της Ευβοιας, της Λακωνίας, της Ευρυτανίας, των Κυκλάδων, για λίγες αρπαχτές δικών μας, και για τάϊσμα Iberdrola, Enel, EDF, Veolia, Vestas, Siemens κλπ -- από το δικό μας υστέρημα. Γιατί να αγοράζεις καφέ για 100 ή 200, όταν πουλιέται ελεύθερα για 35, και 40;

    Αλλά αφού βρήκα μελέτη (Έλληνα ηλεκτρολόγου μηχανολόγου) που τα θεωρεί όμορφα και ότι τραβανε τουρίστες, να βάλουμε στην Ακρόπολη, στον Λυκαβηττό και στο Σούνιο, να μειώσουμε την θερμοκρασία της Αθήνας και να προσελκύσουμε τουρισμό.

   • hotdog avatar
    hotdog @ Hot dog 21/06/2010 00:52:28

    Δεν νομίζω να ανέφερα παραπάνω πως θα λύσουν το πρόβλημα της ενέργειας. Αυτό που ήθελα να εξηγήσω στον DOC το είπα: ΔΕν είναι θέμα ρύπων αλλά αύξησης του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

 10. τ.γ.θ avatar
  τ.γ.θ 20/06/2010 14:02:45

  Προβλήματα : Όταν κάποιος-α δηλώνει ΄οτι είναι αριστερός-η και ψηφίζει ΠΑΣΟΚ δηλαδή ά λ λ ο κόμμα σημαινει ότι το άλλο κόμμα δεν είναι της αριστεράς και αυτό πάλι σημαίνει ότι αυτή που δηλωνει αριστερή και ψηφίζει άλλο κόμμα που δεν είναι της αριστεράς ή ,η ίδια ή δεν είναι αριστερή ή προδίδει την ιδεολογία της που δηλώνει ότι είναι αριστερή.
  Βέβαια υπάρχει και το πρακτικό μέρος Αν ψηφίσει κόμμα της αριστεράς με τα δεδομένα στη χώρα μας δύσκολα να βρει ευκαιρία να γίνει υπουργός...ΩΧ τι πάω και σκέφτομαι...

 11. Μαυρη Αντιδραση avatar
  Μαυρη Αντιδραση 20/06/2010 14:07:19

  Δεν ειν κακο... Στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι κι οτι θελουν τα καναλια...Κι οΒερνικος στο πολυτεχνειο αντισταση εκανε κατα του συστηματος... Ο Μαρξ δηλωνε πως ο ιδιος ΔΕΝ ειναι κομμουνιστης, το θαναση το Κλαρα τον καθαρισαν οι κομμουνιστες κι ολες οι ΜΚΟ εχουν Αριστερο (και καλα...) προσανατολισμο... Ε λεμε τωρα... Η μπιρπιλω ενα γτμναστηριο εκανε η μαυρη κι εγινε υπουργος... Αξιζει να ασχολειται κανεις με αυτην ? Αγραφο χαρτι ειναι...

  • anonymos avatar
   anonymos @ Μαυρη Αντιδραση 21/06/2010 00:21:21

   Ε δεν ηταν μονο το γυμναστηριο

 12. donaE avatar
  donaE 20/06/2010 14:20:23

  Κρατα αποστασεις απο το ΠΑΣΟΚ ή μου φαινεται;Επισης ειναι ολοφανερη η θρησκευτικη προσεγγιση στον αρχηγο προεδρο γκουρου 'που εβαλε το πλαισιο'.
  Ο καημενος ο Ρεππας δευτερος μετα τον Παπανδρεου στον διαγωνισμο.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ donaE 20/06/2010 14:41:24

   ποιο διαγωνισμό;

   μη τρελαθούμε...

   • donaE avatar
    donaE @ αλλενάκι 20/06/2010 15:07:41

    Του γυμναστηριου που πηγαινανε...ξερω εγω.Μα να λεει αγαπω τον Ρεππα μετα τον Παπανδρεου;
    Γιατι οι υπουργινες μας μιλανε με ορους βιπερ;

 13. Misha avatar
  Misha 20/06/2010 14:34:46

  Αριστεροί που ψηφίζουν για επέμβαση του ΔΝΤ, για βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβία, για πόλεμο στο Ιράκ , που καταστρέφουν ζωές και οράματα γενιών Ελλήνων.
  Τέτοιους «αριστερούς» πρέπει να τους κρεμάμε κουδούνια για να μη περνάει απαρατήρητο το είδος!

 14. soulegas avatar
  soulegas 20/06/2010 14:41:24

  μπιρΜΠΊλο τα δεντρα και το πρασινο δεν τρώγονται...σε πολλές περιοχές σταμάτησες την αδειοδότηση για οικοδομές και αν δεν σου έχουν πεί , στο λέω εγώ, ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΝΕΚΡΩΝΕΙ - ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ! ΞΕΚΟΛΉΣΤΕ επιτέλους με την φούσκα της πράσι νης ανάπτυξης!!!

 15. αθανασιος Ι. avatar
  αθανασιος Ι. 20/06/2010 16:06:28

  Άμα έχεις μπάρμπα ..στην Κορώνη με όνομα Λεωνίδας ..όλα συγχωρούντε ..και η τρέλα ..χιχχχιχι

 16. DOC avatar
  DOC 20/06/2010 16:10:14

  Τίνα Μπιρμπίλη. Άν ζούσε στο χωριό του Αστερίξ, θα προτιμούσαν να έχουν το βάρδο στο τραπέζι κι αυτή κρεμασμένη από το δέντρο, αφού θα την είχαν ταράξει στις φάπες πρώτα.

 17. Κ.Τ. avatar
  Κ.Τ. 20/06/2010 17:33:42

  Ειναι αποριας αξιον πως την ανεχονται οι τραπεζιτες που εχει βουλιαξει την αγορα ακινητων με αυτες τισ παλινωδιες της για τους ημιυπαιθριους που τελικα δεν τακτοποιουνται 150,000 υποθηκευμενα διαμερισματα με ημιυπαιθρους.

  • anonymos avatar
   anonymos @ Κ.Τ. 20/06/2010 19:21:51

   Καλά εκει είσαι ακόμα? Δεν κατάλαβες το κόλπο σήλωσε για να πληρώνεις μια ζωή.

   • hotdog avatar
    hotdog @ anonymos 21/06/2010 00:54:57

    ..ακριβώς!

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Κ.Τ. 21/06/2010 15:17:08

   Μήπως αυτή έρριξε και τα Αμερικανικά ακίνητα (κι έπεσε μαζί με τον Dow Jones); Απ' ότι άκουσα, έχει και μηχανή!
   Αλλά εδώ είμαστε από τα χωριά στην πίσω μεριά του δάσους.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Κ.Τ. 21/06/2010 15:30:52

   ΄Αν τους στριμώξει κι άλλο τους δύστυχους τραπεζιτες, να πάμε να τους βοηθήσουμε: Κρίμα ν' απαξιώνει τις υποθήκες τους ο θηλυκός Robin Hood, τους συμπονώ!

 18. Orestios avatar
  Orestios 20/06/2010 17:36:54

  χαχαχαχαχαχαχα
  Η δήλωση της χρονιάς

 19. anonymos avatar
  anonymos 20/06/2010 19:20:40

  Πολύ σημασία δώσατε στην αστοιχείωτη και τις εξυπνάδες που λέει. Νικολάκης-θανασάκης και άλλα επιχειρήματα.

 20. anonymos avatar
  anonymos 20/06/2010 19:24:40

  Το ποδήλατο

 21. sirmar avatar
  sirmar 20/06/2010 20:51:13

  Το διδακτορικό πού πήρε περνώντας έξω από το IMPERIAL COLEGGE OF LONDON

  • anonymos avatar
   anonymos @ sirmar 20/06/2010 23:30:57

   Δεν εχει διδακτορικο

 22. Tassos avatar
  Tassos 20/06/2010 21:08:35

  Οι αριστεροί που ψηφίζουν κάτι άλλο (ακόμη και μας) είναι ό,τι χειρότερο. Σκοπό τους έχουν να ικανοποιήσουν την δίψα τους για εξουσία ή για χρήμα. ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟ!

 23. δημητρης avatar
  δημητρης 20/06/2010 21:23:14

  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΗ ΤΟΠΟ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!

 24. scarab avatar
  scarab 21/06/2010 00:17:59

  Αν κάποιος από το σκυλολόι της ή ακόμα και η ιδια διαβάζει αυτά που γράφουν για τα έργα και της ημέρες της:
  Περιμένω από τον Ιανουάριο να δω πόσο θα το τραβήξει με αυτές τις γελοίες & παράνομες εγκυκλίους που έβγαλε για τους οικισμούς <2000 κατοίκων.
  Έχει εγκλωβίσει παράνομα τις καθ΄όλα νόμιμες και οικοδομήσιμες περιουσίες των πολιτών που θέλουν να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους και δεν έχουν την τύχη να ζουν σε μεγάλες πόλεις.
  Κάνει ότι μπορεί Αρχαίε για την αποκέντρωση !!!!!

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ scarab 21/06/2010 01:21:55

   Θα έλεγα ότι προσπαθεί να διώξει κόσμο από την επαρχία, για να στείλει τους αιολικούς.. Δεν έχω άλλη εξήγηση.

 25. ΣΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜ avatar
  ΣΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜ 21/06/2010 11:24:54

  ΤΙΝΑ, ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.;

 26. Τίποτα avatar
  Τίποτα 21/06/2010 11:54:37

  Δεν μας είπε και τίποτα καινούριο. Όλα τα μούλικα των αριστερών ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ...

 27. boanerges avatar
  boanerges 21/06/2010 12:00:42

  Άντε παράτα μας κυρά μου.
  Άντε παράτα μας.

 28. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 21/06/2010 15:02:50

  Είσαι μια μεταμοντέρνα κακομούτσουνη, αδιάφορη ως γυναίκα, που πρέπει να σε μπουζουριάσει η Αστυνομία Μόδας... Προσβάλλεις την αισθητική μας και την κρίση μας...!

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 21/06/2010 15:13:17

   Σε όσους δεν αρέσει, υπάρχει ως επιλογή και η Τζούλια. Και περί ορέξεως κολοκυθότιττα.

   • Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
    Πλούταρχος Λευκαδίτης @ Sic transit gloria mundi 21/06/2010 15:33:05

    Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, αλλά μού λες κάτι που ήδη ξέρω...!
    Το γεγονός ότι με την αισθητική έχει τσακωθεί η Τίνα επιδρά άμεσα και στη δραστηριότητά της ως "πολιτικού" (Θεε μου συγχώρα με!)...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.