#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/09/2011 17:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τέλος εποχής στον ΠαναθηναϊκόΤην αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Παιανία. Όπως είπε, «μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί τέλος στην εσωστρέφεια και τη διχόνοια».«Αποχωρούμε άμεσα. Το 54% το παραδίδουμε σε πληρεξούσιο δικηγόρο. Έτσι δεν μετέχουμε σε αποφάσεις».   Αναλυτικά:

«Δίνουμε ένα τέλος εδώ. Ο Παναθηναϊκός θα πορευθεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Παραχωρούμε τις μετοχές», δήλωσε, διευκρινίζοντας πως αν βρεθεί υποψήφιος αγοραστής δεν θα υπάρχει το εμπόδιο του τιμήματος...Η μόνη λύση είναι η αποχώρηση της οικογένειάς μου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί τέλος στην εσωστρέφεια και την διχόνοια. Αφού δεν είμαστε μέλος στον Παναθηναϊκό, αποχωρούμε άμεσα, καθιστώντας τις μετοχές μας αδρανείς και ανενεργές, παραχωρώντας τες σε δικηγορικό γραφείο πληρεξούσιο της Αθήνας... Δεν συμμετέχουμε πλέον στις αποφάσεις. Οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν διοίκηση. Αυτή η πρωτοβουλία μας αφήνει ελεύθερο το πεδίο προκειμένου να βρεθεί κάποιος να πάρει τις μετοχές. Το θέμα μεταβίβασης των μετοχών στον Ερασιτέχνη είναι άτοπο. Τελεί ήδη υπό διοίκηση πρωτοδικείου και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Εφόσον ο Ερασιτέχνης λύσει το πρόβλημά του είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Ο Παναθηναϊκός σπαράζεται από έναν άνανδρο πόλεμο που διαρκεί εδώ και πολύ καιρό. Η στοχοποίηση της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά έχει κυρίαρχο ρόλο», τόνισε ο Τζίγγερ, λέγοντας ακόμη:«Προχωρούν σε ύβρεις και βανδαλισμούς στο γήπεδο κάνοντας κακό στην ομάδα. Ως εδώ. Μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε σε ερωτήσεις, στις οποίες και είπε εξίσου ενδιαφέροντα πράγματα.

«Αν δεν είχε καρατομηθεί ο Πέτρος Κόκκαλης για να πάρει ο Ολυμπιακός άλλο ένα πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο θα ήταν διαφορετικό».

Για τους οργανωμένους: «Ούτε σουβλατζίδικα τους άνοιξα, ούτε τους βγάζω από τη φυλακή. Είναι λογικό να μην έχουν συμπάθεια σε μένα».

«Η άυλη  αξία του Παναθηναϊκού είναι τεράστια».

«Δεν προστάτευσα την ομάδα. Πληρώνεις και παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Λυπάμαι αλλά δεν το έκανα. Προτίμησα να χάσω ένα πρωτάθλημα το 2005.»

«Ακόμα και ο Μπέος που είναι στη φυλακή βοήθησε στη Σούπερ Λίγκα».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Καπετάνιο. Ένας ήταν ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα. Ήταν δίπλα μου πάντα. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με βοήθησε να διαχειριστώ τα προβλήματα».

Ευχαρίστησε επίσης Βέλιτς, Λιβαθηνό, καθώς και τους ποδοσφαιριστές Γκούμα και Βύντρα

Για το γήπεδο πέρα από τις νομικές εμπλοκές είπε ότι αν βρεθεί άνθρωπος αν βάλει τα χρήματα που απαιτούνται θα προχωρήσει

Ασφαλώς πρόκειται για τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό. Σε αντίθεση όμως με την ομαλή μετάβαση του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟ εδώ και καιρό βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο. Ενδεχομένως η εξέλιξη αυτή να βοηθήσει στο να βρεθεί ο επενδυτής. Σε κάθε περίπτωση η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποχωρεί οριστικά και σαν μεγαλομέτοχος χωρίς να ασκεί διοίκηση, από στην ομάδα.

 

Γενικεύοντας, θεωρούμε ότι είναι μια εξέλιξη εντασσόμενη στο ευρύτερο πλαίσιο ανακατάταξης της επιρροής των μεγαλοεπιχειρηματιών στην Ελλάδα. Δυνητικά μπορεί να σηματοδοτήσει και την αλλαγή «μοντέλου»: οι λόγοι για τους οποίους μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι να ήθελαν να διατηρούν και μια ομάδα με λαϊκή απήχηση, αν δεν έχουν εκλείψει, να έχουν αποδυναμωθεί. Σαφώς και η οικονομική κρίση έπαιξε το ρόλο της, καθώς οι επιχειρηματικοί όμιλοι θέλουν να περιορίσουν την έκθεση τους σε ρίσκα, αλλά το καθοριστικό σημείο ήταν το γεγονός των καθυστερήσεων του έργου του νέου γηπέδου. Ένα έργο, το οποίο με τη χειμαζόμενη κατάσταση στον κλάδο των κατασκευών, στη δεδομένη οικονομική συγκυρία θα είχε και ευρύτερες θετικές επιπτώσεις. Γιατί κακά τα ψέματα,  αν είχε προχωρήσει το πρότζεκτ του Βοτανικού, όλα θα ήταν διαφορετικά.  Και η υπομονή των επενδυτών θα ήταν μεγαλύτερη και η ομάδα θα ενισχυόταν προκειμένου το προϊόν να γίνει ελκυστικότερο.

 

Χρήσιμη είναι επίσης η υπενθύμιση ότι υπάρχει συμβίβαστο μεταξύ ιδιοκτήτη ομάδας και ιδιοκτήτη εταιρείας διεξαγωγής στοιχήματος, καθώς η σημερινή "παραίτηση" πυροδότησε εκ νέου παλαιότερα σενάρια. Ασφαλώς και είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των δυσμενών εξελίξεων για την ομάδα του ΠΑΟ, η οποία έστω κι αν φαίνεται σαν παρατημένο μωρό στα σκαλάκια, δεν παύει να είναι μαγαζί-γωνία και αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο της. Ενδέχεται οι επόμενες ημέρες να είναι καθοριστικές για το μέλλον του συλλόγου. Το βέβαιο είναι ότι θεωρητικά  η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκει πλέον στην αντίπαλη πλευρά. Εκτός κι αν επαληθευτούν όσοι μιλούν για απόφαση που δεν είναι αμετάκλητη. Αν και το ύφος του Τζίγκερ δεν άφηνε πολλά περιθώρια για αμφισβητήσεις.

Μ.Ο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. yiannos avatar
  yiannos 05/09/2011 18:30:40

  έκλεισε κι αυτό το μαγαζί.

  • jkr avatar
   jkr @ yiannos 05/09/2011 19:16:41

   Όχι, απαλλοτριώνεται σε χαμηλή τιμή όπως όλα στη χώρα του ΔΝΤ.

 2. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 05/09/2011 19:51:42

  Έφυγε ο Σώκρατες.
  Έφυγε ο Γιάνναρος.
  Φεύγουν και οι Παυλοθανάσηδες.

  Καλό ταξίδι, σε όσους μείνουν πίσω...

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ ΠΙΛΟΤΟΣ 05/09/2011 21:36:28

   Με Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη υπήρχε τίμιο πρωτάθλημα; και χάλασε από τους επόμενους επικεφαλής των ομάδων αυτών;

   • ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
    ΠΙΛΟΤΟΣ @ ΕΥΑ 05/09/2011 21:42:44

    Δεν εννοώ αυτό.
    Ευχές σε όσους τολμήσουν να ασχοληθούν με κάτι που πλέον ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ...

    • ΕΥΑ avatar
     ΕΥΑ @ ΠΙΛΟΤΟΣ 05/09/2011 21:56:38

     Ήταν διευκρινιστική η ερώτησή μου, για τους ''πριν'' και τους ''μετά''...

 3. jkr avatar
  jkr 05/09/2011 20:42:04

  πήρε το Euro, τι άλλο να κάνει;

 4. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 05/09/2011 21:10:30

  antinews θελεις να βγάλεις αποκλειστικό ;
  Αλαφούζος μόνος..., μόνος όμως... ψάχνεται !

 5. Prometheus avatar
  Prometheus 05/09/2011 21:33:04

  να δούμε πότε θα αλλάξει διοίκηση η χώρα της πράσινης ανάπτυξης

 6. Kραντωρ avatar
  Kραντωρ 06/09/2011 00:19:56

  Το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο μονον μπορει να ειναι οφελιμο για την ελληνικη κοινωνια. Καθε αθλητικη δραστηριοτης μονον ως ερασιτεχνικη νοειται. Οι ποδοσφαιρικες αλλα και οι καλαθοσφαιρικες Α.Ε ελειτουργησαν για κοινωνικη προβολη και νομιμοποιηση επιχειρηματιων με σκοτεινα σημεια στο βιογραφικο τους. Εχρησιμοποησαν δημοφιλεις ομαδες ως προπετασμα καπνου για να καλυψουν διαγωγες επικινδυνες για την εθνικη ασφαλεια. Μετετρεψαν ενδοξους συλλογους σε περιοδευοντες πολυφυλετικους θιασους. Ο ΟΠΑΠ να αποκατασταθη στον ρολο του. Να γινη παλιν χρηματοδοτης αθλητικων υποδομων και λειτουργιων. Για αυτο συσταθηκε και οχι για να πλουτιζουν κοινωνικα παρασιτα.

 7. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 06/09/2011 00:32:05

  Ο Βγενόπουλος το έκανε το "θαύμα" του. Αλλά ένα είναι το σίγουρο, ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρει το δρόμο του.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 06/09/2011 00:33:14

   Αμήν...

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 06/09/2011 02:34:02

   Αμήν και από μένα...

   Πάντως όσο θυμάμαι τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι στην πιο ωραία συνέντευξη τύπου ...ever , που αποδείχτηκε ότι από μικρό και από ΤΡΕΛΟ (κάθε άλλο παρά τρελός είναι)μαθαίνεις την αλήθεια, άλλο τόσο θυμάμαι και τους κορμοράνους του Βοτανικού!
   Ελλαδάρα αθάνατη!
   Αγαπάς το περιβάλλον, τους συνανθρώπους σου, τα ζωάκια είσαι ευαισθητοποιημένος μέχρι που σκάνε μύτη οι προφέσιοναλ ανθρωπιστές, περιβαλλοντιστές, οικολόγοι και σε ξενερώνουν τελείως...
   Η ομορφιά της ζωής πλαστικοποιημένη.

 8. Kargia avatar
  Kargia 06/09/2011 01:13:15

  Οι Παναθηναικοί την πάτησαν όπως οι Έλληνες. Πίστεψαν έναν Ανδρέα και φαλήρισαν αφού πρώτα περάσανε 2 χρόνια ευμάρειας και χλιδής.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Kargia 06/09/2011 02:34:59

   Καλό...

 9. The Saint avatar
  The Saint 06/09/2011 02:00:42

  Mην χαίρεστε ακόμη... (μερικοί...)
  Αν διαβάσετε ΚΑΛΑ τη συνέντευξη θα δείτε ότι στην ουσία ΔΕΝ φεύγει.... (γιά άλλη μιά φορά...)
  Και μπορεί μέν να δήλωσε το αντίθετο, αλλά, ΠΩΣ το δήλωσε; ΤΙ είπε;
  Eίπε ο άνθρωπος, ότι σε offshore ΔΕΝ μπορεί, και σε "θείους απο την Αμερική" ΔΕΝ δίνει...
  Επίσης ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ την πιθανότητα εταιρείας λαικής βάσης... Λόγω κρίσης...
  Είπε ότι θα δώσει τις μετοχές ΤΟΥ, σε όποιον ΤΟΥ παρουσιάσει ένα βιώσιμο πλάνο γιά την ομάδα γιά τα επόμενα χρόνια, όπερ μεθερμηνευόμενον, σε όποιον τα ΧΩΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ τα δίς.... (συμπεριλαμβανομένης της ενοικίασης ή πώλησης των εγκαταστάσεων της Παιανίας...)
  Και εσείς πιστευετε ότι αυτός ο επιχειρηματίας θα βρεθεί αύριο κιόλας;
  Γιά όσο καιρό ΔΕΝ βρίσκεται πάντως (να δούμε γιά ΠΟΣΟ) οι μετοχές παραμένουν στα χέρια του, και κάνει ότι θέλει.... χεχεχε

  σ.σ. Περισσότερο γιά συνεντευξη με στόχο τον εξευτελισμό των διάφορων μπαινο-βγενόπουλων μου φαίνεται, και γιά να αποδείξει ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να ασχολείται με την ΠΑΕ (αφού ΔΕΝ θα εμφανιστεί άλλος να βάλει τα λεφτάκια του στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε) παρά γιά αποχώρηση...
  Το είπε άλλωστε, στη συνέντευξη γιά τον Βγενόπουλο: "Κοιτάξτε τις δηλώσεις του, δεν ενδιαφέρεται γιά αγορά, αλλά μόνο να διοικεί σε ένα πολυμετοχικό σχήμα..."

  • Χαλκιδέος avatar
   Χαλκιδέος @ The Saint 06/09/2011 09:01:20

   Ένα λεπτό φίλε μου. Το 54% μιας μεγάλης ΠΑΕ δεν είναι παίξε-γέλασε. Εδώ μιλάμε για λεφτά. Οι Βαρδινογιάννηδες είναι επιχειρηματίες και ως επιχειρηματίες οφείλουν να προστατέψουν τις επενδύσεις τους. Ότι θα έκανε ο καθένας μας δηλαδή. Τι περίμενες; Να βγει και να πει "Έχω το 54%, πάρτε το τσάμπα κι άντε στο καλό"; Δεν γίνονται στο Ελλαδιστάν αυτά τα πράγματα...

   • The Saint avatar
    The Saint @ Χαλκιδέος 06/09/2011 10:16:18

    Δεν με κατάλαβες αγαπητέ...
    Εγώ το ξέρω ότι δεν γίνονται όχι μόνο εδώ, αλλά παντού όταν μιλάμε γιά λεφτά.
    Τι λέει αυτός είναι το θέμα, και τί καταλαβαίνει ο πολύς κόσμος...

    σ.σ. Παρεπιμπτώντος, είμαι κατά στο να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες...
    Δεν πρόκειται να βρεθεί κανείς άλλος να βάλει έστω και αυτά τα λίγα που βάζει αυτός...

  • Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
   Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ @ The Saint 06/09/2011 10:21:04

   Το 54% των μετοχών είπε θα το παραχωρήσει δωρεάν, απλώς θα το παραχωρήσει σε κάποιον που έχει την οικονομική δυνατότητα να εγγυηθεί την οικονομική σταθερότητα της ομάδος.
   Σωστό μου ακούγεται, εκτός αν θέλουμε τον κάθε τυχάρπαστο να πάει να το παίξει μέτοχος. Πιστεύεις ότι αν ο Πολέμης δεχόταν να πάρει τις μετοχές ο Τζίγγερ θα του έλεγε όχι.
   Σας το ξαναλέω το μεγαλύτερο μερίδιο για την κρίση στην ομάδα το έχουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του. Από το 2004 και μετά έκαναν ό,τι ήταν για να δημιουργούν απανωτές κρίσεις, με ψέματα, υπερβολές και αλητείες.

   • The Saint avatar
    The Saint @ Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 06/09/2011 10:52:19

    Καθοδηγούμενοι ήταν εξυπηρετώντας συμφέροντα. Είτε δικά τους είτε άλλων...
    Είπε άλλωστε και ο Τζιγγερ, ότι με κάποιους οργανωμένους δεν τα πάει καλά (και καλώς κάνει) επειδή ...δεν τους βγάζει απ'τη φυλακή!

    • Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
     Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ @ The Saint 06/09/2011 14:26:05

     Η μόνη λύση η διάλυση όλων των συνδέσμων, το τι γίνεται εκεί μέσα είναι τραγικό.
     Δεν χρειάζεται ούτε νόμος, αν η αστυνομία έκανε εφόδους θα βρίσκονταν 300 αιτίες για το κλείσιμο τους. Βούληση δεν υπάρχει.

 10. ΧΑΡΗΣ avatar
  ΧΑΡΗΣ 06/09/2011 03:44:14

  Ισως να μην επρεπε να γινουν ετσι τα γεγονοτα, αλλα το ζουμι της υποθεσης ειναι οτι ειπε ο τζινγκερ τις αληθειες που τοσα χρονια δεν τολμα κανεις να πει.!!
  Τα ΜΜΕ τουμπεκι ,οι βουλευτες μεντες, ο κοσμος 3 τσιου καθονταν κ.τ.λ.
  Τωρα που τα ειπε ολα για τα σικε πρωταθληματα και τους αγωνες που ηταν, ειναι και θα ειναι στημενοι, τι ειπαν οι εγκρυτοι δημοσιογραφοι;;;
  Τους εδειξε το δασος και αυτοι παλι κοιτουσαν το δαχτυλο του.!!!
  Και η επομενη ειδηση, ο Ηρακλης πεφτει στη β΄κατηγορια αδικα γιατι επρεπε να κανουν τη χαρη αυτη σε εναν υπουργο της Πελλοπονησου, που πολυ τωρα τελευταια τον ζορισαν.!!
  Φυσικα αν νομιζουν οτι ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πεσει αμαχητει, ειναι πολυ γελασμενοι.
  Καλυτερα να φυγει η ομαδα ποδοσφαιρου μονο και να παει ή στην Κυπρο ή στην Βουλγαρια ή στα Σκοπια. Να αλλαξει ονομα και να λεγεται ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και να εκπροσωπει την ΕΛΛΑΔΑ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε ολη την Οικουμενη.!!!!
  Οσο για τους υπολοιπους στημενους ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗ ας μεινουν να βλεπουν το καραβι να μπαζει νερα, ισως βρουν καποιο λιμανι και το σωσουν....;;;;;

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ ΧΑΡΗΣ 06/09/2011 13:38:08

   Πες τα ρε Χαρούλη!
   Στα Σκόπια ρε παρέα με τους Μακεντόνσκι!
   Και με τις Σημαίες τους να ανεμίζουν!
   Αστα διάλα με το κ@λοκράτος της Αθήνας που βάζει τα πάντα όλα πάνω από τον Ηρακλή!!!
   Στους εξωγήινους θα πάμε και στον Σείριο, να τους μάθουμε πως κυλάει το τόπι και μπαίνει στο πλεχτό!
   Μακεντόνσκι + Σείριος L.F.E.A.E.

 11. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 06/09/2011 09:08:17

  Η τελευταία παράγραφος (πρώτες αράδες)... Όλα τα λεφτά.

 12. stefanos avatar
  stefanos 06/09/2011 12:02:51

  Οι βάζελοι την πατήσαμε όπως όλοι οι Ελληνες. Πιστέψαμε τους μπουρδολόγους που έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν, ότι θα γίνουμε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα(Δανία του Νότου στην πολιτική του ακατανόμαστου), ότι οι Βαρδινογιανναίοι ειναι φραγκοφονιάδες και λοιπές ανοησίες. Αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις , το ΧΑΟΣ. Ηθελεστα και παθέστα.Τώρα ανακαλύπτουμε πόσο σημαντικοί για τον Παο ήταν οι Βαρδινογιάννηδες, οπως και στην πολιτική ανακαλύπτουμε πόσο πατριώτης πολιτικός ήταν ο Καραμανλής. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ stefanos 06/09/2011 13:39:25

   Καλά μην βρίσκουμε ευκαιρία για να αγιοποιήσουμε τον Καραμανλή.
   Ο Βαρδινογιάννης παρά τα λάθη του, νοικοκύρεψε τον παναθηναϊκό, αντίθετα στο διάστημα 2004-2009 αποτυπώθηκε η ανοργανωσιά και η ανευθυνότητα σε όλο τους το μεγαλείο.
   Απλά ο Καραμανλής είχε δίκιο προεκλογικά ενώ ο Παπανδρέου την είδε Anthony Downs και τους έλληνες ως πελάτες σουπερ μάρκετ και εκλέχθηκε με ψέματα.
   Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πυρόπληκτες περιοχές, όπου ήταν το κράτος επικεφαλής είχαμε τα γνωστά τριχίλιαρα, όπου υπήρξε η ιδωτική πρωτοβουλία πχ Πύργος, οι ντόπιοι άνθρωποι βρήκαν την υγειά τους!

 13. zame avatar
  zame 07/09/2011 14:34:18

  Οταν ο Νταιφας αγορασε τον Ολυμπιακο (110μυρια δρχ. αν δεν κανω λαθος.) ζητησε απο τον κουμπαρο του τον Βαρδινογιαννη να αγορασει εκεινος τον Παναθηναικο (90μυριαδρχ) για να κανουν λεει το Ελληνικο πρωταθλημα..μπλα-μπλα..κλπ.
  περασαν.. 32 χρονια ο ΠΑΟ εκανε μια πορεια που ειναι καταγεγραμενη
  (οπως & των υπολοιπων ομαδων)
  στην ΙΣΤΟΡΙΑ του Ελληνικου Ποδοσφαιρου οτι ειναι η ομαδα με το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ οικονομικο παθητικο
  (υπηρξαν χρονιες που ητανε & δηλωθηκανε κερδοφορες)
  δεν του ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΕΗ..
  & εχει την ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ παρουσια στα Ευρωπαικα παιχνιδια.
  Με λιγα λογια λοιπον ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και την "κανει"
  (αν & απο τα γεγονοτα της Ριζουπολης επρεπε να την ειχε "κανει με ελαφρα") ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΝΤΑΣ την πορεια της Ομαδας που προσφερε τα ΜΕΓΙΣΤΑ
  (σε σχεση με τις υπολοιπες ομαδες που συμμετειχαν στα Ευρωπαικα..)
  ετσι εγραψε η ΙΣΤΟΡΙΑ τον ΠΑΟ στην εποχη του βαρδινογιαννη.
  & ας ξοδεψανε πακτωλους χρηματων οι αντιπαλοι του
  & πειρανε σωρεια εγχωριων πρωταθληματων
  & ας τους ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝΕ τα ΧΡΕΗ .. (βλπ..επι Μητσοτακη)
  ...................Ψεματα ειναι ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.