#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/07/2010 21:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σύγκρουση Β. Παπανδρέου - Μ. Ξενογιαννακοπούλου


Έντονες επικρίσεις δέχθηκε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τόσο από βουλευτές της αντιπολίτευσης όσο και από την πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, Βάσω Παπανδρέου, οι οποίοι έκαναν λόγο για νομιμοποίηση παράνομων προμηθειών των νοσοκομείων.


Η  "γνωστή" πλέον για την οξύθυμη συμπεριφορά της Βάσω Παπανδρέου δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν ψηφίζει δύο άρθρα νομοσχεδίου για τα χρέη των νοσοκομείων, έτσι όπως τα έφερε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι σκανδαλώδη.


«Το κοινοβούλιο δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει παρανομίες» ανέφερε ακόμα η κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: "Εγώ δεν μπορώ να ψηφίζω περικοπές συντάξεων και μισθών με το ασφαλιστικό και εσείς να δίνετε δισεκατομμύρια σε αυτούς που παρανομούν. Εγώ τα άρθρα 24 και 27 δεν τα ψηφίζω…». Α νάλογη πρόθεση να καταψηφίσει, έχει εκφράσει και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας.


Η κ. Ξενογιαννακοπούλου εμφανώς ταραγμένη είπε ότι η κυβέρνηση δεν δίνει λευκή επιταγή αλλά τα χρέη των νοσοκομείων πρέπει να ρυθμιστούν, επανέλαβε, πάντα με διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. και πρόσθεσε: «Επειδή ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί, θα απαντήσω πολιτικά. Στην  πολιτική πρέπει να έχουμε αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνειας και πολιτικό θάρρος…» είπε, αλλά η Βάσω Παπανδρέου ήδη είχε αποχωρήσει από την αίθουσα...


Κατά τα άλλα, ο κ. Παπουτσής επιμένει ότι όποιος διαρρέει περί μπάχαλου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι...αρρωστημένος εγκέφαλος!!!


ΣΧΟΛΙΑ

 1. αναγνώστρια avatar
  αναγνώστρια 01/07/2010 21:23:53

  έχει δίκαιο η Βάσω Παπανδρέου, από την μια οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι, πλουσιότεροι. Έχουμε κουραστεί από τους ερασιτέχνες υπουργούς.

  • αναγνώστης avatar
   αναγνώστης @ αναγνώστρια 04/07/2010 22:20:19

   Δε κατάλαβα! Γιατί έχει δίκιο; Εργάζομαι σε εταιρία που προμηθεύει το τομέα υγείας και τα δημόσια νοσοκομεία έχουν να μας πληρώσουν από το 2005.Με εξαίρεση τα αντικαρκινικά (τα οποία κόβουν καμιά επιταγή λόγω των δωρεών που έχουν, αλλά αυτά ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3-4 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) Αφού η κυρία Β.Παπανδρέου δεν είναι ερασιτέχνης υπουργός ας βρεί αυτή ποιές εταιρίες έκοψαν πλασματικά τιμολόγια & ποιοί δημόσιοι λειτουργοί δεν τα έλεγξαν!!! Όσο και άσχετη να είναι(που για μένα όλοι τους είναι άσχετοι & αναποτελεσματικοί) αν καταφέρει τη ρύθμιση αυτή θα συμβούν τα εξής δυο: α) Εγώ θα έχω ακόμη δουλειά, β) Εσύ,εγώ & οποιοσαδήποτε άλλος συνάνθρωπος μας όταν θα χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο αυτό θα έχει υλικά & εξοπλισμό για να παρέχει τις σωστές υπηρεσίες.

 2. maestros avatar
  maestros 01/07/2010 21:51:38

  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HELLENIC NEXUS

  Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στο Μηνιαίο περιοδικό HELLENIC NEXUS

  Μιχάλης Χαραλαμπίδης: «Aπό τις δεκαετίες του ’80 και ’90, οι Έλληνες υφίστανται μια αντί-εκπαίδευση. Έχουν μπει σε μια σφαίρα υποβάθμισής τους – ηθικής και νοητικής...»

  http://aliartos-city.blogspot.com/2010/07/hellenic-nexus.html

 3. Asterix avatar
  Asterix 01/07/2010 21:59:27

  Αρχίσαμε...

 4. neotera avatar
  neotera 01/07/2010 22:37:28

  ΅Εγώ αντί να λέω τη βασούλα "γνωστή" για την οξύθυμη συμπεριφορά της", θα της έπαιρνα μια συνέντευξη αυτή την εποχή, να τη βοηθήσω να πει κάτι ζουμερόν, παρ'ότι γνώρίζουμε τα της Πλάνετ και τ' άλλα στο ανάπτυξης επί Σημίτη, ετερόν εκατερόν, βεβαίως.

 5. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 01/07/2010 23:41:02

  "αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνειας και πολιτικό θάρρος"

  Τι τραγικά πρόσωπα!
  Ελληνική τραγωδία χωρίς κάθαρση ζούμε.

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Θραξ Αναρμόδιος 01/07/2010 23:43:02

   ωχ πάλι θα μου στείλουν τον λογαριασμό...

 6. NIKOS X. avatar
  NIKOS X. 02/07/2010 08:14:31

  ΔΙΕΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΙΝ ΠΟΛΥΤΙΚΑΝΤΙΣΕΣ ΕΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ [Η ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ],ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....Ε ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ, ΚΑΙ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ [ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ],ΕΙΝΑΙ ΒΟΔΙΑ..ΠΟΛΙΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ..ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.

 7. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 02/07/2010 22:04:09

  ALTEC MAN ALTEC MAN ALTEC MAN

  ΥΓ

  παπλωματοκαβγάδες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.