#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/04/2010 18:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σχεδιάζουν να συλλάβουν τον … Πάπα !!!Οι γνωστοί άθεοι συγγραφείς Richard Dawkins και  Christopher Hitchens έχουν ζητήσει από  επιφανείς δικηγόρους  να ερευνήσουν τη δυνατότητα ποινικής δίωξης του Πάπα Βενέδικτου XVI, όταν αυτός  θα επισκεφτεί τη Βρετανία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο Dawkins, που έχει συγγράψει αρκετά αντι-θρησκευτικά βιβλία μεταξύ των οποίων και το The God Delusion, και ο Hitchens, που έγραψε το God Is Not Great: How Religion Poisons Everything, ζήτησαν από τον δικηγόρο Geoffrey Robertson που εξειδικεύεται στα ανθρώπινα δικαιώματα και τον δικηγόρο τον ειδικό επί των ΜΜΕ Mark Stephens, να κινηθούν νομικά εναντίον του Πάπα, με βάση τις (φερόμενες) απόπειρές του να καλύψει τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανηλίκων εκ μέρους των ρωμαιοκαθολικών ιερέων.

Ο Dawkins δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Times: «Πρόκειται για άνθρωπο του οποίου η πρώτη αντίδραση, όταν οι παπάδες του πιάστηκαν με κατεβασμένα τα παντελόνια, ήταν να καλύψει το σκάνδαλο και να επιβάλλει τη σιωπή στα νεαρά τους θύματα».

Οι δικηγόροι πιστεύουν πως ο Πάπας δεν θα απολαύσει την ασυλία που συνήθως παρέχεται σε αρχηγούς κρατών που επισκέπτονται τη Βρετανία, επειδή το Βατικανό δεν αναγνωρίζεται ως κράτος από τα Ηνωμένα Έθνη. «Βάσει διεθνούς δικαίου, το Βατικανό δεν αποτελεί κράτος» ανέφερε ο Stephens στη Sunday Times. «Δεν αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, δεν έχει ελεγχόμενα σύνορα, και οι σχέσεις του δεν είναι αμιγώς διπλωματικής φύσης».

Οι δικηγόροι ισχυρίζονται πως ο Πάπας θα μπορούσε να διωχτεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι διαδικασίες παραπομπής θα μπορούσαν να αναληφθούν από την  εισαγγελία του στέμματος της Βρετανίας ή ακόμη και από το ίδιο το Διεθνές Δικαστήριο.

Η ασυνήθιστα επιθετική αυτή γραμμή των Dawkins και  Hitchens έρχεται σε μια εποχή που ο Ποντίφηκας αντιμετωπίζει αποκαλύψεις για την αδικαιολόγητη  χαλαρότητα που υπέδειξε απέναντι σε ιερείς οι οποίοι καταδικάστηκαν για κακομεταχείριση παιδιών, όταν ο ίδιος ήταν ο επικεφαλής της Συνέλευσης για τη Δογματική Πίστη. Μια επιστολή του 1985, γραμμένη στα λατινικά,  και με την υπογραφή του τότε Καρδινάλιου Ratzinger (νυν Πάπα), αντιτίθετο στον αποσχηματισμό του Stephen Kiesle, ενός Αμερικανού ιερέα που το 1978 είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια με αναστολή για «απρεπή συμπεριφορά» σε δυο αγόρια. Η επιστολή επεσήμαινε πως πριν από οποιονδήποτε αποσχηματισμό, θα έπρεπε να ληφθεί υπ`όψιν «το καλό της παγκόσμιας εκκλησίας». Ο Kiesle, που τελικά αποσχηματίστηκε το 1987,  συνέχισε τη δράση του ασελγώντας επί ενός κοριτσιού και το 1995.

Εν τω μεταξύ, ο επίσκοπος του Leeds Arthur Roche, έχει και αυτός δεχτεί κριτικές για αδιαφορία απέναντι στη κακοποίηση ανηλίκων, καθώς δεν αποσχημάτισε τον ιερέα Neil Gallanagh ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια σε μια σχολή κωφών στο δυτικό Yorkshire. Ο  ιερέας ομολόγησε την ενοχή του το 2005 και τιμωρήθηκε σε 6μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή. Όμως ο επίσκοπος Roche του επέτρεψε να παραμείνει ως ιερέας αν και ο πατέρας Gallanagh είχε ήδη συνταξιοδοτηθεί.

Ο Πάπας Βενέδικτος θα μπορούσε να αποκλιμακώσει την ένταση πριν επισκεφτεί τη Βρετανία, αν υποσχεθεί να συναντηθεί προσωπικά με τα θύματα των παιδεραστών ιερέων. Η Survivors Network of those Abused by Priests  (Δίκτυο Επιζώντων Κακοποιημένων από Ιερείς), που είναι μια αμερικανική οργάνωση με παράρτημα στο Η.Β. (λόγω πολλών Βρετανών θυμάτων), και η βρετανική οργάνωση One in Four UK, έχουν ήδη ζητήσει μια τέτοια συνάντηση.

Ο εκπρόσωπος του Βατικανού Πατήρ Federico Lombardi έχει ήδη εκμυστηρευτεί πως ο Πάπας διάκειται φιλικά προς το ενδεχόμενο μιας  συνάντησης με τα θύματα των παιδόφιλων ιερέων. Σε ανακοίνωση τύπου αναφέρει πως «Μέσα στα πλαίσια της αγωνίας του για τα θύματα, ο Πάπας είναι έτοιμος να συναντηθεί μαζί τους, μοιραζόμενος το ταξίδι ολόκληρης της εκκλησιαστικής κοινότητας…».

Αν όμως τελικά υπάρξει μια  τέτοια συνάντηση, αυτή θα είναι μυστική και με προσεκτικά επιλεγμένα θύματα. Ο Πάπας έχει ήδη συναντηθεί με θύματα παιδικής κακοποίησης κάτω από αυτές τις συνθήκες στην Αυστραλία και στην Αμερική, και έχει δεχτεί έντονες κριτικές επ`αυτού. Όπως αναφέρει στην εφημερίδα Guardian ο εκπρόσωπος της οργάνωσης One in Four UK: «Στην Αυστραλία και στις ΗΠΑ, δεν δόθηκε ευκαιρία  στα θύματα  να ορίσουν τη δική τους ατζέντα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τεθούν δύσκολα ερωτήματα». Ίσως ήρθε πλέον η ώρα για τον Πάπα να κάνει κάποιες υποχωρήσεις.

The First Post  

 (Απόδοση: S.A.)

http://www.thefirstpost.co.uk/61984,people,news,richard-dawkins-and-christopher-hitchens-plan-to-have-pope-benedict-xvi-arrested

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Anonimi avatar
  Anonimi 12/04/2010 18:43:38

  Καλά να πάθει, το ράσο δεν πρέπει να είναι άσυλο. Στα σίδερα!

 2. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 12/04/2010 19:07:30

  Πολύ θα ήθελα να το δώ.
  Αλήθεια, υπάρχει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στο οποίο να μην έχει συμμετάσχει το Βατικανό, ή τουλάχιστον να μην το έχει ευλογήσει?

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/04/2010 19:24:15

  Όλοι μέσα!!!!

 4. ν γεωργιοπουλος avatar
  ν γεωργιοπουλος 12/04/2010 19:25:58

  Προς τους απω πανω δυο σχολιαστες.

  Ετσι μπραβο να νομιμοποιηθει και αλλο το δικαστηριο που δικασε με "αψογες" διαδικασιες τον Μιλοσεβιτς και δικαζει τωρα τον Καρατζιτς. Δωστε δικαιωμα στην Καρλα Ντελ Ποντε να παρεμβαινει και αλλο στα εσωτερικα των κρατων.

  • Orestios avatar
   Orestios @ ν γεωργιοπουλος 12/04/2010 19:27:51

   Νέα Τάξη Πραγμάτων

   • klausevitz avatar
    klausevitz @ Orestios 12/04/2010 19:42:50

    άφες αυτοίς,ού γαρ οίδασι τί λέγουσι...η κατευθυνόμενη
    διεθνής "ειδησεογραφία" εμποδίζει όραση και ακοή.....
    Ο καθολικισμός βαρύνεται με πολλά, μόνο που η σημερινή
    εκστρατεία μυρίζει- da lontano-νεοταξική ενορχήστρωση..
    Παιδόφιλοι-μεθ'ών ατυχώς και ιερωμένοι-υπάρχουν από..
    ....καταβολής κόσμου...Τα υπόλοιπα power game!

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ ν γεωργιοπουλος 12/04/2010 19:30:31

   Εδώ βομβάρδιζαν μέρα νύχτα οι Αμερικάνοι το Βελιγράδι, διαλύοντας το πατόκορφα και σένα σε πείραξε το (μεθύστερο) δικαστήριο της Χάγης; Σαν να λες ότι δεν ισοπεδώθηκε η Γερμανία το `45, αλλά μένεις απλά στη δίκη της Νυρεμβέργης.

   • ν γεωργιοπουλος avatar
    ν γεωργιοπουλος @ Strange Attractor 12/04/2010 19:36:08

    Το δικαστηριο της Χαγης, εδωσε το νομικο τυποις καλυμα στις παραπανω επιχειρησεις. Το ζητημα ειναι ενα. Δικαιουται ενας εξωεθνικος παραγοντας να δικαζει πολιτες για οποιο αδικημα θεωρει εκεινος οτι εχουν διαπραξει?
    Αν συμφωνουμε με αυτο, τοτε ας συνδραμουμε ολοι τον Α Ανδριανοπουλο, τον Σωμεριτη και αλλους στην ερευνα για την συμμετοχη των ελληνων εθελοντων στην Σερμπρενιτσα. Να δειτε πως γυρνανε ολα τωρα τουμπα.

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ Strange Attractor 12/04/2010 19:46:14

    Στη Σρεμπρένιτσα ίσως ήταν κατσαπλιάδες, μη το ψάχνεις! Οι ίδιοι οι Σέρβοι το ψάχνουν, τώρα από κοινού με τη Χάγη. Τα "εθνικά" και "εξωεθνικά" των αρμοδιοτήτων είναι διαδικαστικά φοιτητικού αμφιθεάτρου: Η ουσία είναι μία, οι τύποι αυτοί παριστάνουν τους τιμητές, ενώ φέρονται με τεράστια υποκρισία (γιατί, δες το παρακάτω σχόλιό μου).

 5. neotera avatar
  neotera 12/04/2010 19:34:23

  Οι εβραίοι παπάδες έχουν ανοσία στην παιδεραστία. Γιατί μόνο στα χριστιανικά δόγματα ξεσπούν τέτοια σκάνδαλα με την ολόκαρδη στήριξη απ' τα κουραδομήντια.

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ neotera 12/04/2010 21:42:20

   Εσύ διαμαρτυρήσου μόνο αν σου χουφτώσει το παιδί κανάς ραββίνος.
   Αν είναι καθολικός ή ορθοδόξος ιερέας μην δώσεις σημασία, θέλημα θεού θα είναι.

 6. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 12/04/2010 19:38:36

  Σηκώθηκαν τα πράσα να δείρουν το μανάβη!
  Λες και μόνο μερικοί παπάδες είναι ανώμαλοι, σ' αυτό τον ωραίο κόσμο!
  Καλά, αυτοί κοτζάμ συγγραφείς, ιδιωτικά κανάλια TV ποτέ δεν έχουν δεί;
  Σημεία και τέρατα: ¨Οπως έλεγε και κάποιος που ήξερε καλά τι άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου, "Ουαί ημίν Φαρισαίοι υποκριταί, διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον".
  Αλλά εκεί τους παίρνει, εκεί χτυπάνε. Τα ΜΜΕ είναι διαφημιστές τους.

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ Sic transit gloria mundi 12/04/2010 21:45:53

   Οπως δεν είναι το ίδιο να κλέβει ένας αστυνομικός συγκριτικά με έναν απλό πολίτη, έτσι δεν είναι το ίδιο να είναι ανώμαλος παιδεραστής ένας παπάς που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί το λόγο τπυ θεού και οι πιστοί του εμπιστεύονται τα παιδιά τους, με έναν απλό πολίτη.

 7. τάρας μπούλμπα avatar
  τάρας μπούλμπα 12/04/2010 19:40:21

  να μην κουνάνε την αχλαδιά τότε, για να μην ασχολούντε τα μίντια

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ τάρας μπούλμπα 12/04/2010 19:50:56

   Όσο πιό πολύ τα μίντια τους κάνουν κι αυτούς θέαμα μέσα στο όλο ευρύτερο σαχλό θέαμά τους, τόσο πιό πολύ θα την κουνάνε την αχλαδιά και θα τον βοσκάνε τον κένταυρο σε πράσινα λιβάδια. Παπάδες (καθολικοί, ορθόδοξοι, ταοιστές και μορμόνοι) ή μη παπάδες.

 8. Στέργιος avatar
  Στέργιος 12/04/2010 21:29:25

  Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι παιδόφιλοι πολιτικοί, σελέμπριτοι, παιδίατροι, νηπιαγωγοί και δάσκαλοι από ό,τι Καθολικοί παπάδες, αλλά αυτό που ενδιαφέρει τα διεθνή ΜΜΕ είναι να πλήξουν τη θρησκευτική πίστη των ανθρώπων.

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ Στέργιος 12/04/2010 22:02:17

   Την πίστη των ανθρώπων δεν την πλήττουν τα ΜΜΕ αλλά οι ιερείς που με το ίδιο χέρι που ευλογούν, χουφτώνουν ανήλικα παιδιά.
   Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες κατηγορίες που ανέφερες.
   Το ότι υπάρχουν και παιδόφιλοι δάσκαλοι για παράδειγμα δεν αθωώνει τους παιδεραστές ιερείς.
   Ολοι μέσα...

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Κάποιος. 12/04/2010 22:43:51

    Ναι, όσοι έφταιξαν να πάνε φυλακή.

    Αλλά όσο ηλίθιο είναι να συλληφθεί η... Διαμαντοπούλου επειδή υπάρχουν παιδόφιλοι δάσκαλοι, άλλο τόσο ηλίθιο είναι να συλληφθεί ο Πάπας.

   • Κάποιος. avatar
    Κάποιος. @ Κάποιος. 13/04/2010 00:37:39

    Αν στο παράδειγμα σου η Διαμαντοπούλου είχε στοιχεία για παιδόφιλους δασκάλους και τα απέκρυπτε σκόπιμα για να μην σπιλωθεί το υπουργείο και η κυβέρνηση της δεν θα ήταν ένοχη συγκάλυψης εγκλήματος ;
    θα ήταν παράλογο να απαιτήσουν τα θύματα να παραπεμφθεί κι αυτη στην δικαιοσύνη ;

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Στέργιος 13/04/2010 11:46:04

   Σελέμπριτοι, είπες τη μαγική λέξη.
   Αυτούς κανείς δεν τολμά να τους αγγίξει.
   Είναι οι ιερές αγελάδες της εποχής της χολέρας, του "καπιταλισμού των ακρίδων".
   Ο Πάπας δεν είναι αλάθητος πιά (ευτυχώς!), το αλάθητο το έχει τώρα η Μαντόνα. H νέα Ρώμη βρίσκεται στα κανάλια.
   But Rom is burning (Robert Redford).

 9. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 12/04/2010 22:52:37

  Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει πολύ περισσότερο "ψωμί", από ότι η "ευαισθησία" δυο επιστημόνων, όσο αφορά την παιδοφιλία κάποιων κληρικών της καθολικής εκκλησίας.
  Ανήκω σε αυτούς που προσπαθούν να παρακολουθούν τα βήματα της Ναζιστικής Διεθνούς και την καλυμμένη μεν, αλλά όλο εντονότερη σύγκρουσή τους με το Αγγλοσαξονικό κατεστημένο (με το οποίο είναι συνασπισμένο και το Σιωνιστικό Λόμπι). Σε αυτά τα πλαίσια φρονώ ότι εντάσσεται και η μήνυση των Dawkins και Hitchens ενάντια στον Πάπα Βενέδικτο XVI, που αναφέρεται αυτή η ανάρτηση.
  Ας σημειωθεί κατ' αρχήν, ότι η σύγκρουση Βενέδικτου και Dawkins δεν είναι νέα. Πριν ένα χρόνο, κατά το κήρυγμα της ημέρας του Πάσχα από τον έμπιστο στον Βενέδικτο αρχιεπίσκοπο Κολωνίας Meisner, έκανε αυτός σφοδρή επίθεση ενάντια στον Dawkins, ένεκα των επιστημονικών συμπερασμάτων του στην σφαίρα της βιολογίας. Τα χαρακτήρισε φυλετικά, ναζιστικά και απάνθρωπα. Η επίθεση ενός Γερμανού αρχιεπισκόπου ενάντια σε ένα Άγγλο επιστήμονα κατά το Πασχαλινό κήρυγμα, δεν μπορεί παρά να έχει τεράστια σημειολογική σημασία.
  Έτσι και ο χρόνος που επήλθε η μήνυση του Dawkins δεν είναι καθόλου τυχαίος, σε συνδυασμό πάντοτε με την μεγάλη προβολή που ξεκίνησε αναφορικά με αυτή από τα υποταγμένα στα Αγγλοσαξονικά συμφέροντα μαζικά μέσα. Αποτελεί ρεβάνς που εντάσσεται σε μια γενικότερη σύγκρουση. Όπως επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο το εξώφυλλο του αμερικανοστημένου περιοδικού DER SPIEGEL, που εικόνιζε τον Πάπα Βενέδικτο με τίτλο "Der (Un)fehlbare", στην εφετεινή έκδοση που έγινε την ημέρα του Πάσχα. Βάζοντας λοιπόν το "α" του αλάθητου σε παρένθεση, αμφισβητούσε μαζικά την προσωπικότητα και τον ρόλο του Βενέδικτου XVI.
  Αναλυτικό δημοσίευμα στα Γερμανικά για την καταγγελία του Meisner βρίσκεται εδώ: http://www.spiegel.de/panorama/0,1518,658589,00.html
  Η απόδοση ναζιστικών τάσεων από τον Αρχιεπίσκοπο Meisner στον Dawkins έγινε ακριβώς για να προστατεύσει τον Βενέδικτο από ανάλογες καταγγελίες. Ο καλύτερος τρόπος προστασίας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η απόδοση των ιδίων στους άλλους.

  Ας σημειωθεί επί πλέον, ότι ο κατά κόσμον Joseph Alois Ratzinger, όχι μόνο έχει προβεί σε μαζικές αντιεβραϊκές ενέργειες στο Βατικανό, αλλά προφανώς αποτελεί άνθρωπο της Ναζιστικής Διεθνούς, που επέτυχε αυτή να σπρώξει ως την κορυφή της Καθολικής Εκκλησίας. Αυτό συνέβη προφανώς σε συνεννόηση με το Αγγλοσαξονικό κατεστημένο, εάν λάβουμε υπ' όψει μας ότι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ, κατά κόσμον Karol Jozef Wojtyla, ήταν άνθρωπος των Αγγλοσαξόνων, που προώθησαν στην παπική έδρα στα πλαίσια των αντισοβιετικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Πολωνία και την πτώση-(αυτο)διάλυση του Σοβιετικού μπλοκ, που ακολούθησε. Αυτά που κατά καιρούς αποδόθηκαν στον Βοιτίλα, περί συνεργασίας με τους ναζί, ως εργαζόμενος στα εργοστάσια χημικών, που παρήγαν σύμφωνα με τις καταγγελίες δηλητηριώδη αέρια, θεωρώ ανυπόστατα. Σε αυτή την υποχρεωτική απασχόληση δούλεψε ο Βοιτίλα ως σκλάβος εργάτης, αφού προηγουμένως είχε υποχρεωθεί σε βαριά δουλειά στα λατομεία, για να αποφύγει την μεταφορά του σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως.
  Και όπως γίνεται συχνά σε κορυφαία πόστα, οι ισχυροί παράγοντες που θέλουν να καθορίζουν την παγκόσμια πολιτική, τοποθετούν σε βάση αμοιβαίας εναλλαγής στα πλαίσια διακανονισμών τα πιόνια τους. Ας μην ξεχνάμε ότι σε διεθνή φόρα πέτυχε η Ναζιστική Διεθνής να σπρώξει στην κορυφαία θέση ανθρώπους της, που είχαν χρηματίσει αξιωματούχοι των Ες Ες, όπως ο πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας, γραμματέας στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ο Κουρτ Βάλντχάιμ, γραμματέας του ΟΗΕ.

  Ενώ λοιπόν ο Πάπας Ιωάννης Παύλος υπήρξε ο πρώτος Πάπας που απολογήθηκε για τα εγκλήματα της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας Βενέδικτος XVI προσπάθησε να ανατρέψει αυτήν την απολογία με όσα έπραξε στην περίπτωση της αποκατάστασης των έκπτωτων επισκόπων της Καθολικής ναζιστικής οργάνωσης "Piusbrüderschaft" (Αδελφότητα του Πίου). (Ο Πάπας Πίος ΧΙΙ θεωρείται συνεργάτης των ναζί και αρνήθηκε την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος).

  Το σχόλιο διακόπτεται λόγω μεγέθους και συνεχίζεται...

  • Κοντη Λιζα avatar
   Κοντη Λιζα @ Μποτίλια στο Πέλαγος 13/04/2010 00:45:22

   ...Ο Πάπας Πίος ΧΙΙ θεωρείται συνεργάτης των ναζί και αρνήθηκε την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος....

   Αυτό είναι εντελώς ψευδές και ανυπόστατο. Ο πάπας Πίος δεν υπήρξε Ναζί αλλά διέσωσε πολλούς Εβραίους. Σε αναγνώριση του έργου του από ευγνωμοσύνη για τη διάσωση των εβαράιων της Ιταλίας ο αρχιραβίνος της ρώμης Τζέλι ματά το πόλεμο έγινε χριστιανός και πήρε ονομάστηκε Αντόνιο (αν θυμάμαι καλά) που ήταν το κοσμικό όνομα του πάπα. Αυτό οι Εβραίοι δεν του συγχώρησαν. Άλλωστε ο Χιτσενς είναι Εβραίος.

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Κοντη Λιζα 13/04/2010 00:58:56

    όχι Αντονιο αλλά Ευγενιο είναι το σωστό

   • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο Πέλαγος @ Κοντη Λιζα 13/04/2010 01:35:52

    Θερμά ευχαριστώ για την αντίρρηση περί Πίου. Πάντοτε οι παρατηρήσεις σου παρέχουν εναύσματα για να εμβαθύνουμε. Δεν ξέρω εάν στο συγκεκριμένο δυνηθώ θα ανταποκριθώ εδώ και τώρα, διότι αποτελεί θέμα καθ' εαυτό.
    Οπωσδήποτε όμως και γι αυτό θα γίνει συζήτηση. (Ομολογώ ότι επί του θέματος γνωρίζω ελάχιστα. Το μόνο που θεωρώ ότι διαθέτω, είναι κάποια ερευνητική μέθοδος. Επί του προκειμένου, πριν διαβάσω την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν γνώριζα τίποτε. Στο διαδίκτυο όμως φτάνει κάποιος γρήγορα σε πληροφορίες).
    Ότι ο Χίτσενς είναι Εβραίος, νομίζω ότι ενισχύει την επιχειρηματολογία που παράθεσα.

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Κοντη Λιζα 13/04/2010 02:53:06

    ...Ομολογώ ότι επί του θέματος γνωρίζω ελάχιστα....
    Γεια σου φίλε μποτίλιε. Επ' αυτού που έγραψα έχω κάτι τις για σενα. Αλλά αυτό το κόλπο το έχω δει να συμβαίνει κατά κύματα ανά εποχές. Ο στόχος είναι μόνιμα ο ίδιος και οι μέθοδοι το ίδιοι. Άλλοτε βέβαια η καθολική εκκλησία απαντούσε πολύ πιο εύστοχα αλλά βλέπεις ετοιμάζουν την παγκόσμια διακυβέρνηση και σε επίπεδο θρησκείας

  • Orestios avatar
   Orestios @ Μποτίλια στο Πέλαγος 13/04/2010 01:58:57

   Συγχαρητήρια Μποτίλια!

   • Μποτίλια στο πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο πέλαγος @ Orestios 13/04/2010 16:56:31

    Αγαπητέ φίλε Ορέστιε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

 10. paratiritis2000 avatar
  paratiritis2000 12/04/2010 23:13:34

  Ναι να τον συλλάβουν και να δικαστεί στο πρόσωπο του η Καθολική Εκκλησία κατά των εγκλημάτων απέναντι σε εκατομμύρια πιστούς της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης εδω και 1400 χρόνια τώρα.

  Είναι εμφανές όμως οτι δυστυχώς αυτές οι δηλώσεις για σύλληψη του Πάπα είναι μόνο η κορυφή του Παγόβουνου με επικεφαλής βιτρίνα τους δεδηλωμένους "αθέους", μιας καλά στημένης μασωνίας με σκοπό την αποθρησκευτικοποίηση των λαών, των Χριστιανικών έστω.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΕΙΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Μετά τον Ατατουρκισμό και πριν απο αυτόν τον Γενιτσαρισμό, τα ντόπια λαμόγια έχουν ενστερνιστεί αυτό το παραμύθι.

  Αναμένω με πολύ πολύ προσοχή σιγά σιγά τα "φιδάκια" του Λαός να ξεπετάγωνται και να ασχολούνται επι του θέματος...όποιος κατάλαβε κατάλαβε. θα θυμήσω την απο το πουθενά εμφάνιση δωδεκαθεϊστικών "και καλά" οργανώσεων απο το 1996 και μετά.

  • Κάποιος. avatar
   Κάποιος. @ paratiritis2000 13/04/2010 00:01:45

   Τα παιδάκια που μαγαρίζονταν από τους ιερείς επί χρόνια προφανώς ήταν πράκτορες της αθειστικής μασονίας και προκαλούσαν τους παπαδες με τα θέλγητρα τους ώστε να υποκύψουν αυτοί στον πειρασμό και να σπιλωθεί η καθολική εκκλησία.

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Κάποιος. 13/04/2010 00:47:38

    Τι ζόρι τραβάς με τους παπάδες εσύ; Για θρησκευόμενο δεν σε κόβω πάντως...

   • Κάποιος. avatar
    Κάποιος. @ Κάποιος. 13/04/2010 00:54:28

    Τι σχέση έχει αν είμαι θρησκευόμενος ή όχι με το αν υπάρχουν ανώμαλοι ιερείς που καλύπτονται από την εκκλησιαστική ηγεσία.
    Εκτός και αν πρέπει να καταθέσω πιστοποιητικό θρησκευτικών φρονημάτων για να καταθέσω την άποψη μου.
    Εσύ αλήθεια δεν τραβάς ζορι στην ιδέα ότι άνθρωποι που εκπροσωπούν το λόγο του θεού είναι ανώμαλοι παιδεραστές ;

   • paratiritis2000 avatar
    paratiritis2000 @ Κάποιος. 13/04/2010 00:57:34

    Αν είσαι πρώην αριστερός νυν δωδεκαθεϊστής και σε ενόχλησε κοιτάξτε να ξεκαθαρίσετε τις δικες σας τάξεις απο τους ανεκδιήγητους που έχετε μαζέψει εκεί μέσα.

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Κάποιος. 13/04/2010 01:04:21

    Να μιλήσουμε για το κόμμα των Ολλανδών παιδερστών και τον Αγγελίδη τότε; Ίσως να σου είναι πιο γνωστό το θέμα...

    Εγώ τραβάω ζόρι με τους υποκριτές που βρίσκουν ευκαιρία να στοχοποιήσουν όλη την εκκλησία για ένα ανώμαλο παπά. Και δεν είναι τυχαίο έτσι δεν είναι;

   • tomcat00 avatar
    tomcat00 @ Κάποιος. 13/04/2010 01:13:35

    @καποιος: απαντας στους ιπποκομους της Εβραικης σεκτας;

    μικρονοες και ημιμα8εις, αναμασουν χιλιαστικες μπαρουφες και μεσσιανικα ευχολογια.....

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Κάποιος. 13/04/2010 01:24:34

    Ωπς πλάκωσε το ιππικό των Ελ.

    Τια εβραϊκές σέκτες μιλάτε αλλά από κει έρχονται τα φράγκα που παίρνετε αποκριάτικοι μασκαράδες...

   • Κάποιος. avatar
    Κάποιος. @ Κάποιος. 13/04/2010 01:35:51

    Σοβαρευτείτε!
    Ειδατε πουθενά στα γραφόμενα μου να δίνω άφεση σε κάποια κατηγορία παιδεραστών ;
    Αντιθέτως πολλοί απο εσάς τείνετε να αποδώσετε ειδεχθείς πράξεις, που η ίδια η καθολική εκκλησία έχει αποδεχθεί ότι συνέβησαν, σε συνομωσιολογικά σενάρια.
    Μήπως το γεγονός ότι κάποτε έκαιγαν ανθρώπους ζωντανούς για ψύλλου πήδημα είναι και αυτό σιωνιστική προπαγάνδα ;
    Σαφώς και κάποιοι μπορεί να θελήσουν να εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος τα σκάνδαλα της εκκλησίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν, ούτε ότι πρέπει να τους δώσουμε συγχωροχάρτι.

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ Κάποιος. 13/04/2010 03:07:48

    ...Μήπως το γεγονός ότι κάποτε έκαιγαν ανθρώπους ζωντανούς για ψύλλου πήδημα είναι και αυτό σιωνιστική προπαγάνδα ;...

    Ψύλλου πήδημα; Πότε κάψανε ανθρώπους για ψύλλου πήδημα;

    ...Σαφώς και κάποιοι μπορεί να θελήσουν να εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος τα σκάνδαλα της εκκλησίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν, ούτε ότι πρέπει να τους δώσουμε συγχωροχάρτι...

    Ακριβώς γι'αυτό γίνεται όλος ο καυγάς. Επειδή ακριβώς έτσι ξεκινάνε οι φασαρίες που κάποιοι πονηροί βάζουν τους μισούς να σφαχτούν με τους υπόλοιπους.

    Κανείς δεν είπε ότι δεν έγιναν ή να δοθεί συγχωροχάρτι αλλά όταν για το παράπτωμα κάποιου χτυπάς αδιάκριτα το σύνολο μιας συγκεκριμένης θρησκείας μόνο έ όλο και κάποιο σκοπό θα έχεις δεν γίνεται διαφορετικά. Εκτός αν πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος είναι φίλος σου και ότι όλοι σκέφτονται σαν κι εσένα. Αυτές είναι ρομαντικές σκέψεις που είναι για τα εικοσάχρονα αυτός ο κόσμος έχει απ'όλα

   • tomcat00 avatar
    tomcat00 @ Κάποιος. 13/04/2010 03:14:16

    ολα στην...Κουμουνδουρου τα τρωνε, οι εκπροσωποι της εξ...αποκαλυψεως παρα-κρατικης τρομοκρατιας

    Η ουτοπια του Σαουλ, τα...8αυματα του κεχρισμενου και οι βιζιτες της Ανατολιας σε νεες περιπετειες

    Α ρε ΔΝΤ που σου χρειαζεται

   • Κάποιος. avatar
    Κάποιος. @ Κάποιος. 13/04/2010 09:50:21

    @Κοντη Λιζα - Περι ψύλλου πήδημα.

    Ο συνολικός αριθμός των αθώων θυμάτων που κάηκαν,απαγχονίστηκαν ή πέθαναν από βασανιστήρια με την κατηγορία της μαγείας ή του αιρετικού, κυμαίνεται από 3.000 σύμφωνα με τις ρωμαιοκαθολικές πηγές έως 9.000 με τις πιο μετριοπαθείς σύγχρονες εκτιμήσεις.
    Υπάρχουν μελετητές όπως ο Μπόιερς που ανεβάζουν τον αριθμό στις 60000.
    Ειδικά μεταξύ του 1500 και 1650 κορυφώθηκε η μεγάλης κλίμακας εξόντωση ανθρώπων με την κατηγορία της μαγείας ή της αιρετικής πίστης.
    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το 75% των θυμάτων ήταν γυναίκες.
    Η κατηγορίες συνήθως ήταν απόκλιση από τα πιστεύω της εκκλησίας και η ενασχόληση με την μαγεία.
    Ένα από τα πλέον γνωστά θύματα της Ιεράς Εξέτασης ήταν ο αστρονόμος Γαλιλαίος, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δήλωση ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο. Το όνομά του αποκαταστάθηκε το 2002 από τον νυν προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Ιωάννη Παύλο Β'.

   • Κάποιος. avatar
    Κάποιος. @ Κάποιος. 13/04/2010 09:59:02

    Διόρθωση:...τον τότε προκαθήμενο...και όχι φυσικά τον νυν!

 11. neotera avatar
  neotera 13/04/2010 00:18:05

  Εύγε Μποτίλια ! Υπάρχει λοιπόν ευρύτερη κόντρα στο πλαίσιο της οποίας οι σιωνιστές που κατέχουν τα μασμήντια καταστρώνουν τις συνήθεις πλέον εκστρατείες παραπληροφόρησης και τα κυνήγια μαγισσών. Για ναζί εγώ δεν γνωρίζω δεν έχω ασχοληθεί αλλά και να είχαν εξαφανιστεί θα πρέπει να γεννά αντισημίτες παντού η τωρινή επιθετικότητα του Ισραήλ ! Ζητήματα που νομίζαμε πως είχαν ξεπεραστεί δυστυχώς επανέρχονται με σφοδρότητα...
  Εχουμε λοιπόν κάτι σοβαρώτερο νομίζω από την κόντρα αυτή που είναι η λειτουργία των μέσων μαζικής εξαπάτησης που επικεντρώνεται γύρω από καμπάνιες σαν πολεμικά επεισόδια που περιλαμβάνουν προγραφές προσώπων. Αυτή είναι μια επικίνδυνη υπονόμευση του πολιτεύματος στις ευρωπαϊκές δημοκρατίες κι αλλού διότι κανείς δεν τους σταματά. Βρίσκονται πάνω και έξω από νόμους και δεοντολογίες. Κάπως έτσι δε παρουσιάζεται σ' εμάς και η διακυβέρνηση γιωργάκη να λειτουργεί εκτός θεσμικού πλαίσιου, αλλά και εκτός κριτικής λόγω της λειτουργίας αυτής των μμε.

 12. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 13/04/2010 00:30:54

  Όλοι πάντως έχουμε κάποιο ταλέντο.

  Π.χ. ο Dawkins και ο Hitchens ενώ είναι ψιλομέτριοι ως συγγραφείς, αποδεικνύεται τελικά ότι είναι εξαιρετικοί μαρκετίστες.

  Τελικά τα πάντα είναι marketing...

  • tomcat00 avatar
   tomcat00 @ Αγανάκτηση 13/04/2010 01:14:40

   εχεις διαβασει εστω και ΕΝΑ βιβλιο τους;

   • Αγανάκτηση avatar
    Αγανάκτηση @ tomcat00 13/04/2010 01:33:34

    Είσαι τόσο εκστασιασμένος με δαύτους που πιστεύεις ότι όποιος τους λέει μέτριους δεν έχει διαβάσει το "έργο" τους;

    Δηλαδή όταν ένας λέει ότι επειδή κάποια από τα μέλη μιας θρησκείας, που έχει περίπου 1 δισεκατομμύριο μέλη, υπέπεσαν σε κάποιο παράπτωμα θα φυλακίσει τον αρχηγό της είναι σοβαρό άτομο ή απλως προσπαθεί να εξιτάρει την κοινή γνώμη και να προωθήσει τα βιβλία του;

    tomcat00, αναμασημένα ανα τους αιώνες μπουρδολογήματα είναι τα βιβλία τους, πως να το κάνουμε δηλαδή.

    Τα κονόμησαν. Μετά από μερικά χρόνια θα έρθουν άλλοι να αναμασήσουν τα ίδια που λένε τώρα αυτοί, να τα κονομήσουν και αυτοί και πάει λέγοντας μέχρι τη συντέλεια του αιώνος.

   • tomcat00 avatar
    tomcat00 @ tomcat00 13/04/2010 04:21:03

    ....αρα δεν εχεις διαβασει ουτε ενα βιβλιο τους

    η συγκαληψη φαινομενων παιδεραστιας δεν ειναι..'καποιο παραπτωμα'

    το Selfish Gene πχ ειναι 'αναμασημενα ανα τους αιωνες μπουρδολογηματα';

    πς δεν ηταν μελη αγαπητε....
    πς2 το 1Β τι σημαινει; δημοσιευει ισολογισμο η Τραπεζα του Βατικανο;

   • Αγανάκτηση avatar
    Αγανάκτηση @ tomcat00 13/04/2010 12:20:30

    "το Selfish Gene πχ ειναι ‘αναμασημενα ανα τους αιωνες μπουρδολογηματα’;"
    Ναι, με σύγχρονο περιτύλιγμα. Αλλά πέρα από αυτό.
    Αλήθεια είσαι βιολόγος; Έχεις ασχοληθεί επιστημονικά με τα γονίδια και τη θεωρία της εξέλιξης; Σταματάτε να αναμασάτε πράγματα που ακόμα και εξειδικευμένοι επιστήμονες δυσκολεύονται να κατανοήσουν. Ότι ακούγεται ωραίο στα αυτιά του κοσμάκη δεν είναι και κατ'ανάγκη "επιστήμη".

    "πς δεν ηταν μελη αγαπητε…."
    Μέλη είναι και οι ιερείς αγαπητέ.

    Αλήθεια σοβαρά πιστεύεις ότι δεν κάνουν marketing;

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ tomcat00 13/04/2010 12:36:40

    Το Selfish Gene είναι κοινωνικός δαρβινισμός στην καθαρή του μορφή.
    Η θεωρία του Δαρβίνου (της εξέλιξης) είναι σωστή στην κλίμακα των ειδών, αλλά η επέκτασή της στις κοινωνίες και στις κοινωνικές συμπεριφορές είναι αυθαίρετη. Η συνέπειά της είναι να καταργεί την ελευθερία της βούλησης, τελικά τη δυνατότητα να υπάρχει το έλλογο και το ηθικό. Πρόκειται για μηδενιστική, από πολιτική άποψη ακροδεξιά άποψη.

   • tomcat00 avatar
    tomcat00 @ tomcat00 13/04/2010 21:45:17

    εχεις λα8ος - σαφεστατα διαχωριζει, και αποδοκιμαζει, την ψευδεπιγραφη αναφορα του Ε8νικοσοσιαλισμου (κα8ως και της τρελλοπαρεας Ιβανωφ και Λισενκο με τις λαμαρκιανες ιστοριουλες τους) απο τον Δαρβινισμο

    'εξιδικευμενοι επιστημονες δυσκολευονται να κατανοησουν' - αν εννοεις τους ντενεκεδες των Ελληνικων Ιατρικων Σχολων, με βρισκεις συμφωνο

    Κατα τα αλλα, με περισση αγαπη αφιερωμενο: http://bit.ly/acNrB8

    οσο για τον κοινωνικο δαρβινισμο, σου χω μια εκπληξη: Price equation

    Τελος, για ποια ελευ8ερια της βουλησης μας μιλας; .....αυτη; Prof Haynes (Bernstein Centre for Computational Neuroscience)

    Αγαπητε ο Dawkins ειναι alma mater μου - δεν εχει αναγκη, ουτε ειναι στον αν8ρωπο Dawkins το marketing - τουλαχιστον οπως το υπαινιζεσαι ;)

   • Αγανάκτηση avatar
    Αγανάκτηση @ tomcat00 14/04/2010 00:24:06

    "Κατα τα αλλα, με περισση αγαπη αφιερωμενο: http://bit.ly/acNrB8"
    Εξαιρετική είδηση σε επιστημονικό επίπεδο.
    Άνευ ενδιαφέροντος όμως σε μεταφυσικό επίπεδο.
    Εκτός βέβαια εαν κάποιος θεωρεί ότι ο άνθρωπος είναι το ίδιο με μια καμηλοπάρδαλη, μια μύγα ή μια λειχήνα.

    "Αγαπητε ο Dawkins ειναι alma mater μου"
    Από τα λεγόμενά σου δηλώνεις άθεος αλλά "θεοποιείς" έναν άνθρωπο. Εαν είναι να "ξεστρατίσεις" κάν'το σωστά...

   • Orestios avatar
    Orestios @ tomcat00 14/04/2010 00:28:02

    μηδενιστές είναι μόνο οι αριστεροί.
    Κανείς άλλος

   • Κάποιος. avatar
    Κάποιος. @ tomcat00 14/04/2010 00:42:48

    @Orestios

    Μάλλον κατά τα λεγόμενα σου πρέπει να είσαι και συ αριστερός γιατί η ατάκα σου "μηδενιστές είναι μόνο οι αριστεροί.Κανείς άλλος" είναι η επιτομή της ισοπέδωσης των πάντων και του μηδενισμού.

   • tomcat00 avatar
    tomcat00 @ tomcat00 14/04/2010 02:22:58

    Μερικες 8αραλεες φωνες, πολλες απο τις οποιες πληρωσαν με την ιδια τους την ζωη την αμφισβητηση της ουτοπιας που η Εκκλησια 8ελησε να επιβαλλει στους οιωνει πελατες της, (aka ποιμνιο) αξιζουν της υποστηριξης μας

    Η επιστημη συγκλινει στην απομυ9οποιηση του μεταφυσικου - προφανως αρκετες δεκαετιες ακομη χρειαζονται για να αρχισουν να ενοποιουνται 8εωριες, να αποδυκνειονται σχεσεις και να κατανοουνται φαινομενα και λειτουργειες

    πς Σημερινο αρ8ρο του Dawkins στον Guardian (http://bit.ly/atWU84)

   • Orestios avatar
    Orestios @ tomcat00 14/04/2010 02:56:14

    Τί αητός είσαι βρε Κάποιος!
    Πουλιά στον αέρα πιάνεις!!!!

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ tomcat00 14/04/2010 13:18:13

    tomcat00,
    "Τελος, για ποια ελευ8ερια της βουλησης μας μιλας; …..αυτη; Prof Haynes (Bernstein Centre for Computational Neuroscience)". Όλους αυτούς τους έχει ξεσκίσει προκαταβολικά ο Immanuel Kant, ήδη πριν το 1800, με την κατηγορική προσταγή.
    Orestios:
    "μηδενιστές είναι μόνο οι αριστεροί". Πολλοί αριστεροί όντως είναι. Αλλά το πολιτικό φάσμα δεν είναι γραμμικό, κυκλικό είναι κι ενώνεται από πίσω, in the dark side. Εκεί βρίσκονται οι μηδενιστές: Αριστεροί και γείτονες δεξιοί, μαζί και πολλοί που δηλώνουν "μεσαίοι". Το αόρατο Κέντρο. Προσωπικά, ακριβώς επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αριστερό, δεν θέλω να έχω καμμία σχέση με αυτό που αποκαλείται κατά συνθήκην αριστερά, ιδίως στην Ελλάδα.

    tomcat00, και πάλι:
    Ο απομυθοποιημένος (απομαγευμένος κατά Max Weber) κόσμος της (στρεβλής) επιστήμης και της κεφαλαιοκρατίας, "κατάφερε" να φτιάξει με τη μία ¨Αουσβιτς, Γκούλαγκ και Χισροσίμα (φοβάμαι, πάει να φτιάξει και το παγκόσμιο Θερμοκήπιο). "Είναι τόσο διαφωτισμένος ώστε ακτινοβολεί από το Κακό του" (Αdorno-Horkheimer). Κανείς προηγούμενος, μαγευμένος και μυθοποιημένος κόσμος δεν έχει επιδείξει ανάλογα "κατορθώματα'.

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ tomcat00 14/04/2010 13:39:18

    tomcat00
    Η επιστήμη προχωρά μόνον με τον αναστοχασμό, δηλαδή αμφισβητώντας και ανατρέποντας τα θέσφατα και τις δικές της προηγούμενες κατακτήσεις, όταν είναι ανάγκη.
    Οι θετικιστές και "επιστημονιστές"΄, όπως οι Dawkins και Hitchens, δεν αναστοχάζονται, η γνώση γι αυτούς είναι σαν σκάλα που την ανεβαίνεις σκαλί σκαλί.
    "Το να αρνείσαι τον αναστοχασμό, αυτό είναι ο θετικισμός" (Jürgen Habermas)

   • tomcat00 avatar
    tomcat00 @ tomcat00 14/04/2010 16:44:21

    @sic transit gloria mundi: αναστοχασμος = paradigm shift? εαν, ναι συμφωνω

    Μακρια απο μενα ο διαφωτισμος - 'Ο οικτος ειναι εγκλημα' το τρελλο αγορι της κρατικης τρομοκρατιας....ο πολυς Ροβεσπιερος

    η 'στρεβλη' επιστημη; γινε πιο συγκεκριμενος

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ tomcat00 15/04/2010 11:17:09

    tomcat00
    Στρεβλή επιστήμη = ψευδοεπιστήμη. Η στρέβλωση διαπιστώνεται βέβαια εκ των υστέρων. Παραδείγματα υπάρχουν άφθονα. Π.χ. η ακαδημαική οικονομική "επιστήμη" του τέλους του 20ου αιώνα (τώρα διαπιστώνουμε τι μούσι ήταν).
    Ο "διαφωτισμός" έγινε ειρωνική έννοια, ακριβώς εξαιτίας του ανωτέρω, της διολίσθησης της γνώσης προς τις ψευδοεπιστήμες. Ο φωτεινός Καντιανός διαφωτισμός του 1800 ήταν μια υπόσχεση απελευθέρωσης του ανθρώπου από την εθελούσια κατάσταση ανωριμότητας, αλλά ο σκοτεινός "διαφωτισμός" του 20ού αιώνα κατάντησε Άουσβιτς, Χιροσίμα, οικονομικές φούσκες, ερήμωση της ψυχής του ανθρώπου και της βιόσφαιρας. Ο Ροβεσπιέρος έκανε μόνον παιδικές αταξίες μπροστά στους μεταγενέστερους. Τα κόκκαλα του διαφωτιστή Κάντ έτριζαν σ' όλο το "διαφωτισμένο" 20ό αιώνα, και συνεχίζουν να τρίζουν.

 13. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 13/04/2010 01:17:47

  συνέχεια προηγούμενου σχολίου:

  Οι παράμετροι του θέματος αυτού αφήνουν περιθώρια για αφαιρετική επεξεργασία τους, ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα που έχουν θεωρητική αξία, πέρα από τα όρια του θέματος αυτού. Όμως θα συνεχίσω με την παράθεση κάποιων συγκεκριμένων δεδομένων, στα οποία λόγω χώρου θα αρκεστώ κατ' αρχήν:

  Ποιοι ήταν τελικά οι επίσκοποι της Αδελφότητος του Πίου που ως έκπτωτοι αποκαταστάθηκαν από τον Ράτζιγκερ στα τέλη Ιανουαρίου 2009;
  Τα στοιχεία υπάρχουν στο τεύχος 6/2009 του Σπίγκελ από 02.02.2009 (οπωσδήποτε αυτά υπάρχουν και αλλού, προσφεύγω όμως στο Σπίγκελ για τους λόγους ότι αυτό είναι το σημαντικότερο Αγγλοσαξονικό φερέφωνο στην Γερμανία και η πρόσβαση σε παλαιότερα δημοσιεύματα γίνεται ατελώς):
  http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-63947481.html
  Στο εξώφυλλο αυτού του τεύχους του Σπίγγελ εικονίζεται ο Βενέδικτος με τίτλο: "Der Entrückte. Der Papst blamiert die Kathoöische Kirche" (Ο Παραβάτης. Ο πάπας ρεζιλεύει την καθολική εκκλησία).
  Ο αποκατασταθείς επίσκος Williamsson είχε εκπέσει μαζί με τέσσερις άλλους επισκόπους, διότι είχε αρνηθεί την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος.
  Ιδιαίτερη σημειολογία περιέχει η ημερομηνία της αποκατάστασης: 19.01.2009. Ενδεικτικό είναι ότι η 27.01.2009 είχε ορισθεί Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για το Άουσβιτς. Ο Ναζιστική Διεθνής με τον Βενέδικτο όμως τους πρόλαβε.
  Χαρακτηριστικά είπε ο προκαθήμενος της επιτροπής του Κογκλάβιου καρδινάλιος Battista Re, που ανακοίνωσε την απόφαση αποκατάστασης, μετά την κατακραυγή που δέχθηκε από τα μαζικά μέσα, ότι έδρασε μετά από εντολή του Καρδινάλιου Dario Castrilon από την Κολομβία. Κάποιου που προέρχεται τουτέστιν από μια χώρα της Νοτίου Αμερικής, που βρίσκεται το κέντρο της Ναζιστικής Διεθνούς. Αλλά και το κέντρο που έχει στήσει ο (Άγγλος) επίσκοπος Ουίλιαμσσον είναι το La Reja, που βρίσκεται 50 χλμ. έξω από το Μπουένος Άιρες, την πόλη που κατέφυγαν οι περισσότεροι ναζί.

  Ο Ράρζιγκερ από τα 14 μέλος της χιτλερικής νεολαίας, δούλεψε επάξια και στην συνέχεια για τον Φίρερ.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Benedikt_XVI#Early_life:_1927.E2.80.9351
  Μετά το θάνατο του σωσία στο Βερολίνο, ανέλαβε τα ηνία η αλεπού Μάρτιν Μπόρμαν για να συνεχίσει τον πόλεμο μετά τον πόλεμο.
  Αξίζει ίσως μια αναφορά και στο Δεύτερο Συνέδριο του Βατικανού το 1965 και στον αποσχισθέντα Γάλλο αρχιεπίσκοπο Λεφέβρ, παιδιά του οποίου είναι η αδελφότητα του Πίου (Ο Πίος ΧΙΙ ήταν εξάλλου αυτός που τον ανέδειξε σε αρχιεπίσκοπο της Bourges). Θα παραμείνω όμως προς το παρόν σε αυτά.
  Η σβάστικα εξ άλλου και ο "Μαύρος Ήλιος" της Άνενερμπε περιστρέφονται από τότε όλο και γρηγορότερα. Και επειδή το αίμα των Προγόνων μας μας κληροδότησε άλλα σύμβολα, θα επιμείνω και μελλοντικά.

  Πολλά θα γραφτούν αυτήν την περίοδο για την παιδοφιλία αληταράδων κληρικών. Όμως το θέμα έχει πολύ βαθύτερες προεκτάσεις από αυτά που επιφέρουν οι όποιες σεξουαλικές διαστροφές.
  Ας μην ξεχνάμε ότι η εκκλησία υπάρχει μέσα στον κόσμο. Είναι επόμενο αυτή να περιέχει και τα καλά του και τα κακά του. Η libido δεν επιδέχεται απόλυτη καταπίεση, όσο κι αν θέλει η αγαμία του Zolibat. Υπάρχει όμως μέθοδος μετουσίωσης της γενετήσιας ορμής σε ενέργειες του Υψηλού Εαυτού. Αυτό όμως επιτυγχάνεται μόνο από τους βαθιά εναρέτους και προχωρημένους μύστες, από τους οποίους - τουλάχιστον τον επιφαινόμενο - χωρίζει δρόμος πολύ μακρύς και δύσβατος.
  Στο τέλος παραμένει μετέωρο ένα "χαζό" ερώτημα: Ποιες πρωτοβουλίες ανέλαβαν μέχρι σήμερα οι κκ. Dawkins και Hitchens ενάντια στην παιδική πορνογραφία, που μαστίζει την εποχή μας, ως αντικληρικοί σταυροφόροι ενάντια στα πράγματι απαράδεκτα αίσχη των παπικών;
  Και με αυτά τα γεγονότα γινόμαστε μάρτυρες της σύγκρουσης Αγγλοσαξόνων και Ναζιστικής Διεθνούς, η οποία ως παγκόσμιος παράγων έχει υποτιμηθεί. Πιστεύω ότι η δύναμη κρούσης της είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να εκτιμάμε, μοιραία ισχυρότερη αυτής των Illuminati.

 14. nospam avatar
  nospam 13/04/2010 01:38:15

  Μακάρι να τους δικάσουν για να δούμε τι θα πει και η δικαιοσύνη αλλά μπά ... εδώ οι δικοί μας επίσκοποι την γλύτωσαν! Ποιος ξέρει ίσως μετα να ασχοληθούν με το Άγιο Όρος... σκέτος αρχιδόκαμπος εκει μέσα θα γίνεται της ανωμαλίας... Ίσως ο Dawkins να συνεχίσει το έργο που άφησε ο Ιούδας στην μέση

 15. ._ avatar
  ._ 13/04/2010 11:22:47

  Η υπόθεση θυμίζει αυτήν με την ορκωμοσία Ομπάμα. Η πιθανότητα βέβαια, έστω και σύλληψης του Πάπα είναι απειροελάχιστη, όταν τις αποφάσεις παίρνει συντεταγμένη πολιτεία με στοιχειώδη λογική και όχι ημιπαράφρονες επιστήμονες με δημοσιογραφικές άκρες.

  Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να αγοράζει την πρέζα που του αρέσει, δεν χρειάζεται όμως να σπάει τ' @@ των άλλων...

 16. fit for fun avatar
  fit for fun 13/04/2010 12:37:34

  Πάντα πίσω από κάθε αποκάλυψη υπάρχει κίνητρο. Αλλά τι σημαίνει αυτό, ότι δεν πρέπει να αποδίδονται ευθύνες γιατί μπορεί να εξυπηρετούνται συμφέροντα τρίτων; Πάσχει αυτή η λογική, είναι παρανοϊκή και αν το σκεφτεί κάποιος "μαθηματικά", θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τίποτε δεν πρέπει να επικρίνεται αν προηγουμένως δεν συλληφθεί και δεθεί χειροπόδαρα ο ίδιος ο Σατανάς.

 17. vassilis avatar
  vassilis 13/04/2010 13:39:53

  Ναι και η διαμαντοπουλου να δικασθει ως ηθικος αυτουργος σε περιπτωσεις παιδεραστιας γιατι δεν φροντισε να ξεχωρισει την παιδια απο την θρησκεια .Μαζι και ο παπας και ολοι οι ανωμαλοι ιερεις.Κανεις γονιος να μην ξαναστειλει τα παιδια του στην εκκλησια και η πολιτεια να απομακρυνει τους παπαδεσ απο τα ιδρυματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.