#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/09/2010 13:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης στην ΒουλήΣφοδρή επίθεση δέχεται αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση στη Βουλή από σύσσωμη την αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο για την περαίωση αλλά και για την άσχετη προς το νομοσχέδιο τροπολογία για τους φορτηγατζήδες.

Μανώλης Κεφαλογιάννης ΝΔ:  Κύριε υπουργέ το χρέος είναι παιδί του ΠΑΣΟΚ… Σας αποδείξαμε στον προϋπολογισμό ότι από τα 30δις είχατε εγγράψει 180 εκατ. ευρώ. Φέρνετε τώρα την περαίωση γιατί οι βουλευτές σας, σας είπαν μην τολμήσετε να φέρετε την αύξηση του πετρελαίου αλλά και την αύξηση του ΦΠΑ. Νομιμοποιείτε ξέπλυμα μαύρου χρήματος με τα πλαστά-εικονικά τιμολόγια. Αυτά τα άρθρα πρέπει να τα αποσύρετε. Σας στιγματίζει. Είναι εκδότες; Εργολάβοι; Ποιοι είναι; Σε ποιους έχετε σκύψει το κεφάλι. Αποσύρετέ το…

Θόδωρος Καράογλου ΝΔ: Ομολογείτε την αποτυχία σας στα φορολογικά. «Δώστε και σώστε» αυτό είναι το σύνθημά σας.

Άγγελος Τζέκης ΚΚΕ: Κεφαλικός φόρος η περαίωση.

Κώστας Αϊβαλιώτης ΛΑΟΣ: Το νομοσχέδιο είναι μνημείο αυταρχισμού που επιχειρεί να σπάσει τον τσαμπουκά των φορτηγατζήδων και είναι case study  για την περαίωση.

Δημήτρης Παπαδημούλης ΣΥΡΙΖΑ Είναι η δέκατη φορά που με διαδικασίες κατεπείγοντος νομοθετεί το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύοντας την αποτυχία της κυβέρνησης. Η ρύθμιση έφυγε ο λεκές έμεινε…

Γιώργος Παπακωνσταντίνου υπουργός οικονομικών: Σε ποια άλλη σύγχρονη χώρα έχουμε 2,5 εκατ. ανέλεγκτες χρήσεις; 1,3 εκατ πολίτες με ληξιπρόθεσμές οφειλές; Μπορούμε να συμβιβαστούμε; Όχι. Ήταν οι επιχειρηματίες επί δεκαετία σε αναμονή μέχρι να εμφανισθεί κάποιος στην πόρτα του και να τον απειλεί. Από τα 30δις εισπράξιμα είναι μόλις τα 10 δις κύριε Καράογλου.

Αναγγέλλουμε την πλήρη κατάργηση του κώδικα βιβλίων και στοιχείων που δεν υπάρχει σε άλλη χώρα στον κόσμο. Φωτογραφική διάταξη για 600 επιχειρήσεις; Αυτό είναι το σκάνδαλο για τα εικονικά στοιχεία; Για τα φορτηγά θα έλεγα στο ΚΚΕ να αναλάβει καλύτερα τις ευθύνες τους γιατί κάποιες κινήσεις δεν τυχαίες και δεν  είναι αθώες. Και τα υπόλοιπα κόμματα να μην χαιδεύουν αυτιά και να αναλογιστούν τι συμβαίνει καθώς η κυβέρνηση διασφαλίζει την κοινωνία που κρατείται όμηρος μιας ομάδας.

Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί το απόγευμα, ενώ η ΝΔ θα ζητήσει τρείς ονομαστικές ψηφοφορίες για δύο αντισυνταγματικά άρθρα και μία για την «άσχετη» τροπολογία για τα φορτηγά.

Πάντως, με την τροπολογία για τους φορτηγατζήδες, ο Πρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι είναι κομματικός πρόεδρος πΘα μπορούσε να εφαρμόσει τον κανονισμό της Βουλής που ο ίδιος πρότεινε και έφερε και να ζητήσει από τον Υπουργό να την αποσύρει, καθώς προβλέπεται ρητά και κατηγορηματικά η ασυμβατότητα με τον κανονισμό το άσχετο του «δικαστικού» περιεχομένου της τροπολογίας με εκείνο των άρθρων του οικονομικού νομοσχεδίου για την περαίωση…!

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανώνυμος avatar
    Ανώνυμος 01/10/2010 11:21:10

    Τα πράσινα λεφτά στην υπηρεσία της συντριβής των αντιδράσεων. Ποιος πιστεύει πλέον ότι αυτή δεν ήταν η μυστική τους ατζέντα?

  2. Ανώνυμος avatar
    Ανώνυμος 01/10/2010 23:34:55

    Ρε Παπακωνσταντίνου εσύ μαζί με το γιωργάκη δεν λέγατε ότι λεφτά υπάρχουν και θεωρούσατε τότε 33 δις ευρώ από τα ανείσπρακτα που η ΝΔ δεν εισπράτει ότι τις πρώτες 100 ημέρες θα δρομολογούσατε καταστάσεις ώστε να εισπραχτούν.Τώρα όμως ο ανοητότερος(εννοώ ο πιο ανόητος) υπουργός οικονομικών όλων των εποχών λέει ότι εισπρακτέα είναι μόνο 10 δις κάτι που το επεσήμαναν όλοι οι της ΝΔ δηαλδή από τον τότε πρωθυπουργό τον Καρααμνλή έως τον τελευταίο υπουργό,

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.