20/08/2009 11:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σφοδρές εκδοτικές και επιχειρηματικές συγκρούσεις από τον ΣεπτέμβριοΘερμό αναμένεται να είναι το φθινόπωρο στον επιχειρηματικό πόλεμο για τα φιλέτα του Δημοσίου. Μεγάλα έργα, δισεκατομμυρίων ευρώ, θα πέσουν στο τραπέζι κινητοποιώντας όλα τα μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικής σκηνής. Αττική οδό, αεροδρόμιο στο Καστέλι Κρήτης, μετρό, νέοι αυτοκινητόδρομοι, έργα ΣΔΙΤ συγκροτούν ένα φάκελο η αξία του οποίου ξεπερνά τα 5 δις ευρώ. Αρα με κάποιο τρόπο πρέπει να γίνει η μοιρασιά...

 Εκεί, όμως, που αναμένεται να γίνει ο μεγάλος χαμός είναι με τις επεκτάσεις της Αττικής οδούς οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν προϋπολογισμό πάνω από 1,6 δις ευρώ.

 Αναμένεται σφαγή παρά το σαφές προβάδισμα που έχει η κοινοπραξία που διαχειρίζεται σήμερα την Αττική οδό, δηλαδή οι όμιλοι Μπόμπολα και Ιωάννου Παρασκευαϊδης (ΕΛΛΑΚΤΩΡ – J&P Αβαξ), αλλά και οι Περιστέρης – Κάμπας της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μνηστήρες που θα διεκδικήσουν τις επεκτάσεις θα είναι ισχυρότατα επιχειρηματικά σχήματα με ελληνικές και ξένες εταιρείες. Κάποιοι λένε ότι η ΓΕΚ θα βρεθεί αντίπαλος με τον όμιλο Μπόμπολα παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό μαζί με ξένο κολοσσό. Ενώ ένα τρίτο σχήμα – έκπληξη φέρεται να σχηματίζεται από τους άλλοτε εχθρούς Κόκκαλη και Κοπελούζο σε συνεργασία με την αναγεννημένη ΑΕΓΕΚ η οποία πέρασε πρόσφατα στα χέρια του επιχειρηματία Μαρούλη.

Μη σας κάνει εντύπωση, λοιπόν, το επόμενο διάστημα να πυκνώσουν οι συγκρούσεις μεταξύ των εκδοτικών συγκροτημάτων του Μπόμπολα και του ΔΟΛ ο οποίος παραδοσιακά συνδέεται με τον όμιλο της ΓΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Le canard avatar
    Le canard 20/08/2009 13:48:52

    Από Σεπτέμβριο να αναμένονται και κτυπήματα από τους "επαναστάτες"; Εχουν πάει διακοπές τα πουλάκια μου και ξεκουράζονται για να ξαναρχίσουν με τη νέα σαιζόν;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.