20/10/2008 19:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνταγματική εκτροπή η μη αποστολή της δικογραφίας

Η δήλωση του Γιώργου Ζορμπά που δημοσιεύουμε στο προηγούμενο post είναι σαφής και κατηγορηματική. Λέει, με άλλα λόγια, ότι υπάρχει πρόδηλη συνταγματική εκτροπή βαρύνουσα την Δικαιοσύνη, η οποία έπρεπε να έχει ήδη υποβάλει αμελητί την δικογραφία στην Βουλή, εφόσον η εισαγγελική έρευνα προσέκρουσε σε στοιχεία που σχετίζονται με πρόσωπα της κυβέρνησης. Αυτό ορίζει η διάταξη του Άρθρου 86 του Συντάγματος κι αυτό οφείλει να γνωρίζει κάθε φοιτητής της Νομικής, πόσο μάλλον υψηλά ιστάμενος δικαστικός λειτουργός. Τελεία και παύλα - κατά την ταπεινή μας γνώμη, φυσικά.

Όποιος λοιπόν εκ των πολιτικών ηγετών μας και των πολιτικών κομμάτων θέλει να έχει καθαρή τη συνείδησή του, οφείλει να απαιτήσει πάραυτα την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή. Και το ίδιο οφείλει να πράξει αμέσως η Δικαιοσύνη. Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού και μόνο ως απόπειρα συγκάλυψης της αλήθειας μπορούν να εκληφθούν.

Τι αναφέρεται στην δικογραφία για τον κ. Ρουσόπουλο; Ποια στοιχεία υπάρχουν και για τα άλλα μέλη της κυβέρνησης που εμπλέκονται;

Αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και με βάση αυτά οφείλει να αποφασίσει η Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 20/10/2008 19:48:25

  Καλά λέει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά..

  ΠΡΕΠΕΙ να πάε ο φακελος στη Βουλή πριν τη συζήτηση..

  να δουμε πόσο μαγκες είναι οι δεξιοι βουλευτές..

  ΤΡΕΙΣ χρειάζονται μόνο..

 2. daris avatar
  daris 20/10/2008 19:52:11

  ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ...(ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ)!!! ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΑΝΤΑΜΑ!!!

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 20/10/2008 20:12:51

  Η καλύτερη δήλωση / φωτογραφία της πολιτικής κατάστασης της Ελλάδας:

  "...ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..."

  από τον καναπέ dr SeenG

  Γιατί είναι μάγκας όποιος ψηφίσει για προανακριτική ή εξεταστική και δεν είναι μάγκας όποιος προτείνει την κατάργηση του νόμου περι ευθύνης Υπουργών?
  Θα μου πείτε ότι κανένας βουλευτής ή αρχηγός κόμματος δεν έχει καταθέσει ανάλογη πρόταση...
  Γιατί να ασχολούμαι με τις επιτροπές της Βουλής που ΠΟΤΕ καμία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα?

  Οποιος πολιτικός θέλει να παρουσιάζεται με τον μανδύα της διαφάνειας στους ώμους ας προτείνει την κατάργηση του νόμου και την δημιουργία μιας ανεξάρτητης αρχής με αρμοδιότητα τις ευθύνες πολιτικών, στελεχωμένη από δικαστές.
  Εξάλλου όπως έδειξε η πρόσφατη καθημερινότητα δικαστές έχουμε πολιτικούς δεν έχουμε...

 4. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 20/10/2008 22:11:13

  Αν ο φάκελλος πρέπει να πάει στη βουλή και η κυβέρνηση (μ εσω σανιδά) Δεν τον στέλνει και αυτό ειναι Συνταγματική Εκτροπή, η προταση του ΣΥΡΙΖΑ για αναβολή της ψηφοφορίας για προανακριτική αγοράζει χρόνο για τους εκτρεπόμενους και ριχνει νερό στο μύλο της Κυβέρνησης ναι ή όχι??
  Μήπως ο κυρ Αλέκος ταχει κανει σκατά με τις επιτροπές ???? Μήπως??????

 5. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 20/10/2008 22:16:26

  Ασχετο: Ο εγγλέζος στρατηγος που κατατρώπωσε τον Ρομελ στη Σικελία το ανακοινωσε στον Μοντγκομερυ με τη φράση ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ.
  Δεν ξερω γιατι αλλά καθε φορά που βλέπω τον Αλαβανο τελευταία το θυμάμαι.

 6. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 20/10/2008 22:40:45

  Οι φάκελλοι δεν πηγαίνουν στη Βουλή όποτε θέλουν τα κόμματα.Πηγαίνουν όταν κρίνουν οι αρμόδιοι δικαστικοί ότι πρέπει να πάνε.

 7. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 20/10/2008 23:26:46

  SANIDAS UBER ALLES!!!!!
  Ζητω η ανεξαρτητη δικαιοσύνη

 8. δημοσθενη avatar
  δημοσθενη 21/10/2008 10:33:53

  Επανέρχομε και ρωτώ τους αναγνώστες μετά την δήλωση Σανιδά περί ¨¨παραπλάνησης ¨(υπάρχει σχετική ανάρτηση και εδώ- μήπως πρέπει να εξεταστεί σοβαρά η πιθανότητα ¨¨αποπλάνησης των παιδιών μας» από το δίδυμο Εφρεμ Αρσενιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.