#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/03/2013 13:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου στην Κύπρο(Ανανεωμένο) Την πρόταση της Κύπρου για την εξεύρεση των 5,8 δισ. ευρώ παρουσίασε στην τρόικα ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Νέα αναβολή παίρνει η συνεδρίαση της κυπριακής Βουλής, που είχε προγραμματιστεί για τις 10:00.

Για σκληρές διαπραγματεύσεις της κυπριακής κυβέρνησης με την τρόικα, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο,έκανε λόγο σε δηλώσεις του πριν από λίγο,ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης.

Αυτές τις πραγματικά κρίσιμες στιγμές οι πάντες πρέπει να επιδείξουν τον ύψιστο βαθμό υπευθυνότητας, τόνισε ο κ. Στυλιανίδης επισημαίνοντας ότι "αναμφίβολα θα υπάρχουν και οδυνηρές πτυχές σε οποιαδήποτε απόφαση και αν ληφθεί" αλλά "η πολιτική ηγεσία οφείλει να δώσει τη διέξοδο".

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κυπριακό κανάλι SigmaLive, φαίνεται να επανέρχεται η πρόταση του Eurogroup για εφάπαξ τέλος στις καταθέσεις, αλλά δεν θα πειραχτούν οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ.

Για τις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ ενδέχεται να υπάρξει φορολόγηση μεγαλύτερη από την προτεινόμενη από το Eurogroup.

Για το απόγευμα μετατίθεται η συνεδρίαση της Βουλής

Βάσει των νέων δεδομένων η Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να συνεδριάσει τελικά αργά το απόγευμα.

Το Κυπριακό Πρακτορείο μεταδίδει ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, η οποία συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει κατορθώσει να διεξέλθει του τεράστιου όγκου των κυβερνητικών νομοθετημάτων που αφορούν στην εξυγίανση της Λαϊκής Τράπεζας και στο Επενδυτικό Ταμείο Αλληλεγγύης.

Ερωτηθείσα από το ΚΥΠΕ για το κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα η συνεδρίαση να πάρει αναβολή για αύριο, έγκυρη πηγή απάντησε αρνητικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Βουλή καλείται να ψηφίσει, μεταξύ άλλων, τα επίμαχα νομοσχέδια για την ίδρυση Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης (ΕΤΑ), την επιβολή περιοριστικών μέτρων στις συναλλαγές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και την εξυγίανση των τραπεζών.

Πρόκειται για συνολικά εννέα νομοθετήματα:

▪   περί ίδρυσης εθνικού ταμείου αλληλεγγύης νόμος.

▪   περί επιβολής περιοριστικών μέτρων στις συναλλαγές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

▪   περί εξυγίανσης πιστωτικών και άλλων ιδρυμάτων νόμος.

▪   περί τραπεζικών εργασιών τροποποιητικός νόμος.

▪   περί ειδικού φόρου πιστωτικού ιδρύματος τροποποιητικός νόμος.

▪   περί της διαχείρισης χρηματοοικονομικών κρίσεων τροποποιητικός νόμος.

▪   περί σύστασης και λειτουργίας σχεδίου προστασίας καταθέσεων και εξυγίανσης πιστωτικών και άλλων ιδρυμάτων νόμος.

▪   περί λειτουργίας ταμείου προστασίας καταθέσεων και εξυγίανσης πιστωτικών και άλλων ιδρυμάτων κανονισμοί.

▪   περί συνεργατικών εταιρειών τροποποιητικός νόμος.

Kαι οι πρώτες δηλώσεις υπέρ της αρχικής πρότασης του Eurogroup στην Κύπρο

Εκατοντάδες πολίτες, κυρίως εργαζόμενοι στη Λαϊκή Τράπεζα, συγκεντρώνονται στη Βουλή, όπου αναμένεται να συζητηθούν τα νομοσχέδια στο πλαίσιο του Plan B της Λευκωσίας.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του πρώτου εκτελεστικού διευθυντή της Λαϊκής Τράπεζας, ο οποίος εκτίμησε ότι η αρχική πρόταση του Eurogroup «ήταν καλύτερη από αυτό που γίνεται σήμερα».

Ο Τάκης Φειδία χαρακτήρισε «εντελώς άδικη» την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται, με την απόφαση εξυγίανσης της Τράπεζας.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο κύριος Φειδία ανέφερε ότι η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε λόγω της εθελοντικής συμμετοχής της Κύπρου στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Τώρα, είπε, «πληρώνουν η Κύπρος, οι πολίτες της και οι εργαζόμενοι».

Για το πρόγραμμα εξυγίανσης της Λαϊκής, είπε ότι θα δημιουργηθούν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα, ενώ πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, όπως το θέμα των ταμείων προνοίας, που είναι κατατεθειμένα στην τράπεζα, τα περιουσιακά της στοιχεία στην Ελλάδα και τα δάνεια.

Ο κ. Φειδία ανέφερε ότι η διοίκηση της τράπεζας δεν είχε ενημερωθεί από την Κεντρική Τράπεζα για την εξέλιξη αυτή. Το πληροφορηθήκαμε, είπε, από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όταν έκανε χθες βράδυ τη δήλωση ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας.

Σημείωσε ακόμα ότι, την προηγουμένη της ανακοίνωσης, η διοίκηση της τράπεζας συζητούσε στην Κεντρική Τράπεζα τρόπους, με τους οποίους θα άνοιγαν την Τρίτη οι τράπεζες.

Εξέφρασε επίσης οργή και αγανάκτηση από τη στάση της Ευρωζώνης. Οι λύσεις που μας προτείνουν, προσέθεσε, δεν είναι ευρωπαϊκές και δεν μπορούν να μας φέρνουν ενώπιον τέτοιων διλημμάτων.

Antinews με πληροφορίες και από naftemporiki.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διαφωνών avatar
  Διαφωνών 22/03/2013 12:37:29

  Αν δεν είναι τελείως ηλίθιοι, οι Κύπριοι θα επιστρέψουν στο κούρεμα.
  Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιοί στην κυπριακή βουλή θα πάρουν την ευθύνη της διάσωσης του νησιού (άρα θα επωμισθούν και το πολιτικό κόστος) και ποιοί θα κρυφτούν πίσω από τους πρώτους (άρα θα καταψηφίσουν).
  Γνωστά πράγματα δηλαδή από την Ελλάδα. Πρόβλεψή μου είναι ότι το ΑΚΕΛ θα το παίξει ΣΥΡΙΖΑ και ότι η ΕΔΕΚ θα το παίξει ΑΝΕΛ

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ Διαφωνών 22/03/2013 13:25:56

   Δεν είναι μόνο θέμα πολιτικού κόστους...

   ( φωνή στο τηλέφωνο ,με βαριά σλάβικη προφορά: "πρόσεξε καλά φίλε, αν εσυ ψηφίσει ναι, βρουνε εσένα και παιντιά σου χαντάκι!")

   Πενήντα νοματαίοι είναι ολοι κι'ολοι οι Κύπριοι βουλευτές... Εδώ δε μιλάμε για διαπλοκή και "μαφία" (με εισαγωγικά) όπως στην Ελλάδα , μιλάμε για Ρώσικη Μαφία!

  • Αρχιμήδης avatar
   Αρχιμήδης @ Διαφωνών 22/03/2013 13:53:27

   Κι όλα αυτά για να μην κουρευτούν οι πραγματικοί δράστες του εγκλήματος, αυτοί που "δάνεισαν ασύστολα " δήθεν τον Κυπριακό λαό μέσω των Ακηδων της Κύπρου για να καταλήξουν τα λεφτά στα Κέυμαν μέσω των Νταβατζηδων συνεργατών των Banksters...

 2. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 22/03/2013 12:58:07

  Με τι καύσιμα προτίθεται η κυπριακή κυβέρνηση να γεμίσει το εθνικό ταμείο αλληλεγγύης;
  Πρόκειται για αποθεματικά του Ταμείου Χρηματοπιστωτικης Σταθερότητας Κύπρου ή για αποθεματικά συνταξιοδοτικών ταμείων;
  Άν είαι το πρώτο, θεμιτό.
  Άν ό μή γένοιτο είναι το δεύτερο, έχουν δίκιο οι Βρυξέλλες ο Σοιμπλε και η Μέρκελ που έβγαλαν "απαγορευτικό σήμα": Ευτυχώς που το έβγαλαν...
  Άς είμαστε ειλικρινείς.
  Είναι δυνατον να "κάψουν" το σύστημα ασφάλισης για να μη "καούν" οι μεγαλοκαταθέτες (που θα "καούν" ούτως ή άλλως);
  Κύριε Αναστασιάδη, κύριοι του ΑΚΕΛ και λοιποί "ποιητές" (και κ. Τσίπρα), καταλαβαίνετε τι "ποίημα" απαγγέλλετε;

  • Uncle Stgm avatar
   Uncle Stgm @ Uncle Stgm 22/03/2013 13:48:21

   Άν είναι το δεύτερο, θα είναι ίδια (και πολύ μεγαλύτερη) βλακεία με το δικό μας PSI. Υπενθυμίζω πόσο δικαιώθηκαν (πολύ αργά...) αυτοί που ήταν αντίθετοι ήδη απο τότε που αναγγέλθηκε, στη συνάντηση Μέρκελ-Σαρκοζί στο το Ντωβίλ

   • Aρχιμήδης avatar
    Aρχιμήδης @ Uncle Stgm 22/03/2013 18:23:16

    Δεν κατάλαβες θείε. Οι Κυπριοι διδάχτηκαν απο εμάς ότι αν τυχόν δεν βγούν απ' το Ευρώ, τα αποθεματικά των ταμείων τους δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να την γλυτώσουν . Είτε από PSI είτε απο "μέτρα" της Τρόικας, είναι ξεγραμμένα.
    Οπότε σου λένε ας τα ρίξουμε μπροστά να τάχουμε για ανάχωμα...

 3. Διαφωνών avatar
  Διαφωνών 22/03/2013 13:08:43

  Έτσι είναι όπως τα γράφεις Uncle.

 4. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 22/03/2013 13:53:18

  Δυστυχώς η Κύπρος διαφέρει πάρα πολύ σε σύγκριση με την κυρίως Ελλάδα όσον αφορά το πολιτικό κατεστημένο. Η Ελλάδα δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο που η Κύπρος βρίσκεται σήμερα ότι και αν γίνονταν στις εκλογές της περασμένης άνοιξης.
  Τα πράγματα όμως στη Κύπρο είναι διαφορετικά. Παραδοσιακά τον πολιτικό έλεγχο του νησιού τον είχαν οι λεγόμενοι αριστεροί, ένας όρος που σήμερα τείνει να εγκαταλειφθεί, όμως η ουσία παραμένει. Οι πολιτικές δυνάμεις που εναντιώνονται στην ευρωπαϊκή γραμμή είναι ισχυρότερες.
  Αν και πλέον έχει γίνει καταφανέστατο ακόμα και από τα μικρά παιδιά το ποιός είναι ο ρεαλιστικός δρόμος οι αποφάσεις δεν είναι, δυστυχώς, αυτές που πρέπει. Τις τελευταίες ώρες γίνεται μια μάχη για το ποιό δρόμο θα διαλέξει η Κύπρος. Οριστικά τέθηκε το ερώτημα ευρωζώνη ή έξοδος από το ευρώ και όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο στην Κύπρο το συζητάνε.
  Με κάποιον αντιφρωνούντα μπορείς να λογομαχείς ή και να τσακώνεσαι για χρόνια όμως όταν έρχεσαι σε αντίθεση με τη σκληρή πραγματικότητα δεν έχεις πολλές επιλογές. Σε αυτό το σημείο βρίσκονται όσοι αντιμάχονται την ευρωζώνη. Ακόμη και αν επιλέξουν την αυτοκτονία της χρεωκοπίας δεν θα περάσει ούτε εβδομάδα και θα αναγκαστούν όχι να εγκαταλείψουν την πολιτική αλλά να εξαφανιστούν από το νησί.
  Η υπόθεση λοιπόν της χρεωκοπίας μοιάζει απίθανη εάν όχι αδύνατη. Η άλλη επιλογή όμως πάει πακέτο με τον εξεφτελισμό στον οποίο υπέπεσαν με δική τους ευθύνη οι αντιπρόσωποι των Κυπρίων. Μέσα σε μία εβδομάδα παραδέχτηκαν ότι δεν ξέρουν τί τους γίνεται, ότι μάλλον δεν είναι σε θέση να το κουμαντάρουν το καράβι όταν έχει φουρτούνα.
  Η ελληνική κυβέρνηση ανεβαίνει κι άλλο στην εκτίμηση όσων ψύχραιμα παρακολουθούν τα πολιτικά τεκταινόμενα. Ο Σαμαράς εισηγήθηκε ομόφωνα με το eurogroup την καλύτερη λύση και όταν οι Κύπριοι αρνήθηκαν δεν πήρε θέση. Δήλωσε ανοιχτά ότι σέβεται και στηρίζει τις αποφάσεις τους. Ταυτόχρονα σε συνεχή επικοινωνία συμβουλεύει και συνεργάζεται με τον Κύπριο πρόεδρο.
  Όταν η τρικυμία σταματήσει και τα πράγματα ξαναμπούν στη θέση τους ο Σαμαράς θα έχει κερδίσει μια μεγάλη μάχη μαζί του αλλά με καθυστέρηση θα αναγνωριστεί και η προσπάθεια του Αναστασιάδη.
  Μπορεί κάποτε να μην καταφέραμε την ένωση όμως σίγουρα πρέπει να ζήσουμε μαζί αδελφομένα με τους Κυπρίους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  • jason avatar
   jason @ Δεξιόχειρας 22/03/2013 15:18:17

   Φίλε δεξιόχειρα, η χαρά σου για την απελπισία που ζεί η Κύπρος αυτές τις ώρες είναι εμετική. Τα όσα γράφεις μου θυμίζουν τη λαική σοφία "θέλει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρα δεν την αφήνει".

  • Queen For The Black Side avatar
   Queen For The Black Side @ Δεξιόχειρας 22/03/2013 15:30:23

   ''με καθυστέρηση θα αναγνωριστεί και η προσπάθεια του Αναστασιάδη''.
   Ποια καθυστέρηση; Η προσφορά Αναστασιάδη είναι ήδη παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Πλάκα τα έχει τα παράσημα ο αγωνιστής Ηγέτης με το Η κεφαλαίο, από την εποχή του ένδοξου Σχεδίου Ανάν. Τώρα θα κολλούσε;

   • Νιόβη avatar
    Νιόβη @ Queen For The Black Side 22/03/2013 16:03:23

    Για την προσπάθεια του Αναστασιάδη, λέει, να περάσει τα Μνημόνια στην Κύπρο από την πίσω πόρτα. Μην περιμένετε, όμως, αγαπητή Βασίλισσα να το πει ευθέως. :)

    • Δεξιόχειρας avatar
     Δεξιόχειρας @ Νιόβη 22/03/2013 23:13:37

     Το κούρεμα θα γίνει!

   • Σχετικά Ασχετος avatar
    Σχετικά Ασχετος @ Queen For The Black Side 22/03/2013 18:54:25

    Θυμίστε μου σας παρακαλω.
    Στο σχέδιο Ανάν η γραμμή Αναστασιάδη δεν ήταν η ίδια με του Σύριζα;

 5. Νιόβη avatar
  Νιόβη 22/03/2013 14:15:41

  Πρέπει να καταλάβουν οι Κύπριοι, οι οποίοι δεν επιθυμούν εθνική υποτέλεια, ότι αυτή η γελοιότητα με το Eurogroup και την Τρόικα να απορρίπτουν κάθε εθνικό σχέδιο που δεν ενσωματώνει τις δικές τους προτάσεις είναι εκτός από εκβιαστική και απολύτως δηλωτική του τι σημαίνει να είσαι «εθνικά κυρίαρχος» εντός Ευρωζώνης και πόσο «κυρίαρχοι» θα συνεχίσουν να είναι αν αποφασίσουν να παραμείνουν εκεί.

 6. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 22/03/2013 14:31:39

  Πάντως είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι οι Κύπριοι κάνουν τα πάντα για να σώσουν το σκληρό πυρήνα της ιδιωτικής οικονομίας, και εμείς 3 χρόνια τα πάντα για να σώσουμε το σκληρό πυρήνα του δημοσίου...

  • Queen For The Black Side avatar
   Queen For The Black Side @ Συριζαλβανία του Χότζα 22/03/2013 17:08:05

   Ο κάθε είδους ''πελάτης'' τελικά, έχει παντού και πάντα δίκιο !
   Αστειεύομαι φυσικά. Στην Κύπρο διαλύεται η οικονομία με φασιστικό τρόπο.

   • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
    Συριζαλβανία του Χότζα @ Queen For The Black Side 22/03/2013 17:14:20

    Γιατί αφού είπαν ΟΧΙ που πανηγύριζες και τους έσωσαν οι Ρώσοι, η ΑΟΖ,το φυσικό αέριο εντός ΑΟΖ και φάνηκε ότι η Μέρκελ έντρομη έκανε πίσω.Που είναι η διάλυση λοιπόν;

 7. Παπαδόπουλος Τάσσος avatar
  Παπαδόπουλος Τάσσος 22/03/2013 15:17:45

  Το γεγονός να μπλοφάρει η ΕΚΤ το έχει σκεφτεί κανένας; Και να μπλοφάρει μέχρι τελευταία στγμή; Αν τελικά απόφασίσει να γυρίσει η Κύπρος στη Λίρα, έχεις κανείς υπόψιν του ποια θα είναι τα αποτελέσματα για το "περίφημο" Ευρώ; Κοιτάχτε πόσο έχουν πέσει τα χρηματιστήρια αυτές τις μέρες. Κι αν υπάρξει ντόμινο; Ας μπει η Κύπρος στο μνημόνιο, να έχει χρέος σε λίγα χρόνια 400,000,000 Ευρώ χρέος. Α, συγνώμη το ξέχασα, μετά έχουμε κούρεμα, από τα κουρέματα που μόνο οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί ξέρουν....
  (Αλήθεια το χρέος της Ελλάδας ποσο είναι, μπορεί κάποιος να μου πει;)

 8. Παπαδόπουλος Τάσσος avatar
  Παπαδόπουλος Τάσσος 22/03/2013 15:19:39

  Θα είναι καταστροφικό για την Κύπρο να μείνει στο Ευρώ, θα γίνει αποικία χρέους όπως έχει γίνει και η υπόλοιπη Ευρώπη...

 9. Queen For The Black Side avatar
  Queen For The Black Side 22/03/2013 15:25:09

  Ωδή Εις (Σάμον) ...Kύπρον

  Όσοι το χάλκεον χέρι
  βαρύ του φόβου αισθάνονται,
  ζυγόν δουλείας ας έχωσι•
  θέλει αρετήν και τόλμην
  η ελευθερία.

  Αυτή (και ο μύθος κρύπτει
  νουν αληθείας) επτέρωσε
  τον Ίκαρον• και αν έπεσεν
  ο πτερωθείς κ' επνίγη
  θαλασσωμένος•

  Αφ' υψηλά όμως έπεσε,
  και απέθανεν ελεύθερος.-
  Αν γένης σφάγιον άτιμον
  ενός τυράννου, νόμιζε
  φρικτόν τον τάφον.

  Εάν φιλοτιμούμεθα
  'να την ξαναποκτήσωμεν
  μ' ίδρωτα και με αίμα,
  καλόν είναι το καύχημα
  της αρχαίας δόξης.

  Ανδρέας Κάλβος

 10. fe avatar
  fe 22/03/2013 15:39:01

  Τζαμπα τα γραφεις βασιλισσα...στα εγχειριδια του φριντμαν η μονη γνωστη ελευθερια ειναι αυτη της αγορας.

  Αιντε και στο τσακιρ κεφι και της αρβανιτακη...χααχ πως τα λεω η ατιμη!!!

  • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
   Συριζαλβανία του Χότζα @ fe 22/03/2013 16:05:33

   Άλλωστε η Ελλάδα είναι το κλασικό παράδειγμα εφαρμογής νεοφιλελεύθερων πολιτικών επί δεκαετίες.Το κράτος λειτουργούσε με σχέσεις κόστους/οφέλους με αξιολογημένους ΔΥ, οι αυξήσεις βασίζονταν στην αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας και όχι σε συλλογικές διαπραγματεύσεις, το κράτος δεν είχε ρόλο επιχειρηματία κ.α. Γι'αυτό fe για να γλιτώσουμε από το νεοφιλελευθερισμό πάμε μετανάστες στις μη νεοφιλελεύθερες χώρες όπως Γερμανία,Βρετανία,Καναδά,Αυστραλία κ.α.

 11. Διαφωνών avatar
  Διαφωνών 22/03/2013 15:56:55

  Από ωδές...χορτάσαμε.
  Τώρα τον π....ν και εις το μπαούλον.

 12. Queen For The Black Side avatar
  Queen For The Black Side 22/03/2013 17:05:09

  Μια χαρά το..αντελήφθην το τι λέει ο κ. Δεξιόστροφος αγαπητή Νιόβη :-). Γι αυτό του γράφω, οτι σιγά μην κολλούσε στη διάλυση της οικονομίας ο κ. Νίκος! Εδώ είναι έτοιμος να το ''δώσει'' το μαγαζί, εν συνόλω !

 13. Tabula Rasa avatar
  Tabula Rasa 22/03/2013 17:11:18

  Όσα δε φτάνει ο σάλιαγκας, τα κάνει κρεμαστάρια, μικρόψυχε Διαφωνούντα.

 14. fe avatar
  fe 22/03/2013 17:29:03

  Xοτζα..σε παρακολουθω στα σχολια που κανεις και ομολογω οτι εχεις καλη πενα,αναλυτικη και συνθετικη σκεψη, τρομερη γνωση του οικονομικου συστηματος αλλα βρε παιδι μου..να πως να στο πω...αυτα που λες -σωστα δεν λεω- αλλα τα ακουω την προηγουμενη απο πρετεντερη,μπαμπη και πρωτοσαλτε.
  Αν βαλεις λιγο φαντασια και αφησεις την μοναδικη σου προσωπικοτητα να αναδειχθει πιστευω εισαι για πολυ ψηλα...

  Υ.Γ Εχω διαπιστωσειοτι γραφεις πρωι απογευμα εδω μεσα.Ανεργος εισαι;

  • N.K. avatar
   N.K. @ fe 22/03/2013 19:03:38

   Εργαζόμενος και μάλιστα σκληρά.... πρωί-απόγευμα.... ;)

  • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
   Συριζαλβανία του Χότζα @ fe 22/03/2013 20:21:54

   Αναρρωτική έχω ως την Τρίτη, μετά θα με χάσετε.Όσο για Πρετε μνημονιακός με κεϋνσιανές απόψεις είναι σαν ολυμπιακός που λατρεύει τον παο,Πορτοδε σχολιάζω καν, όσο για το Μπάμπη είναι πραγματικά κορυφή στο τραπεζικό ρεπορτάζ

 15. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 22/03/2013 19:18:26

  Η κοροϊδία από τούς Κύπρους πολιτικούς πάει σύννεφο.

  Τα νομοσχέδια που καλείται να ψηφίσει η βουλή είναι έτοιμα από τις 14 του Γενάρη, αναφέρει το Sigmalive, επικαλούμενο έγγραφα που έχει στην κατοχή του.
  Το νομοσχέδιο περί εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος, ετοιμάστηκε από τις 14 Ιανουαρίου και στάλθηκε στις 15 του ίδιου μήνα. Κατά τις ίδιες ημερομηνίες ετοιμάστηκε και το νομοσχέδιο σύστασης και λειτουργίας Σχεδίου Προστασίας Καταθέσεων και εξυγίανσης Πιστωτικών και άλλων Ιδρυμάτων.

  • Νιόβη avatar
   Νιόβη @ Ιαπετός 22/03/2013 20:11:16

   Εμ, έτσι καταρτίζονται και κατατίθενται στη Βουλή τα νομοσχέδια, μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο; Κι όχι ένα, αλλά τρία! Μπράβο μας, όμως. Άξιος ο μισθός μας για πρόβατα. Ούτε οι καχύποπτοι δεν το εντοπίσαμε αυτό. :(

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.