#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/07/2013 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνεχίζεται η εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του τρομοκράτη ΣακκάΣυγκέντρωση διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράταση της κράτησης του απεργού πείνας Κώστα Σακκά, πέραν του νόμιμου ορίου προφυλάκισής του. Τη Δευτέρα μάλιστα θα πραγματοποιηθούν νέες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης, στις 12:00 στο Εφετείο και στις 19:30 στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η παράσταση διαμαρτυρίας στις 19:30 τη Δευτέρα, με βασικό σύνθημα: «Όχι στο ελληνικό Γκουαντανάμο - Αποφυλάκιση τώρα του Κώστα Σακκά», έχει οργανωθεί από την Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας (ΚΕΔΔΕ).

Η ΚΕΔΔΕ έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την άμεση αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά, συλλέγοντας υπογραφές (έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 5.000) και σκοπεύει να παραδώσει το ψήφισμα στο υπουργείο Δικαιοσύνης (Μεσογείων 96). Για το λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή σε όλους όσοι «αρνούνται το αυταρχικό μέλλον που είναι ήδη εδώ».

Ο Κώστας Σακκάς, που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς -κατηγορία που ο ίδιος αρνείται, υπερασπιζόμενος όμως την αναρχική του ταυτότητα- κρατείται ήδη 31 μήνες χωρίς να έχει δικαστεί, έχοντας ξεπεράσει το νόμιμο (Συνταγματικά και βάσει νόμου) όριο προφυλάκισης.

Παρά ταύτα, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε πρόσφατα να επεκτείνει χρονικά την προφυλάκισή του κατά 6 μήνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διοργανώνει πορείες και συγκεντρώσεις επειδή λέει ότι δεν τηρήθηκαν τα νόμιμα σχετικά με την προφυλάκισή του. Δικαστές δεν είμαστε, αλλά για να λαμβάνει απόφαση το Συμβούλιο Εφετών, δηλαδή ανώτεροι δικαστές, κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς, και από τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά. Δε θα ρίσκαραν π.χ. να εκδώσουν μια απόφαση πέραν του νόμου οι ίδιοι οι δικαστές αν και για να πούμε την αλήθεια, κάποιο πρόβλημα υπάρχει να μη μπορεί να δικαστεί μετά από 31 μήνες, δηλαδή πάνω από 2,5 χρόνια, ένας κατηγορούμενος για τρομοκρατία.

Κι όμως, το κόμμα της χαράς του Αλέξη Τσίπρα, το κόμμα του τζάμπα ακτιβισμού, διοργανώνει συλλαλητήρια και μιλά για Γκουαντάναμο με αφορμή τον Σακκά. Να θυμίσουμε ποιος ήταν και τι έκανε, εκτός από το να ζει με τα λεφτά του μπαμπά (ή ποιος ξέρει με τι άλλο) και να το παίζει αναρχικός; Συνελήφθη έξω από μια αποθήκη γεμάτη με όπλα και εκρηκτικά ως μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για στενές σχέσεις του με άλλη μέλη της οργάνωσης και με τον καταδικασθέντα για ληστεία σε τράπεζα (απαλλοτρίωση στην επαναστατική γλώσσα), Γιώργο Βούτση, γιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Συμμεριζόμαστε την ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να ικανοποιήσει και κάποιες συνιστώσες που έχουν σχέση με τον αναρχικό χώρο, όμως δεν καταλαβαίνουμε τη διακριτική αντιμετώπιση κρατουμένων. Για παράδειγμα, γιατί δεν έκανε μια διαδήλωση για τον Λάκη Γαβαλά που ήταν 14 μήνες στη στενή, «θύμα» του συστήματος;

Μήπως να κάνει και μια πορεία για τον Αλκέτ Ριζάι ή για τους… άμοιρους δραπέτες που κυνηγά η Αστυνομία;

Αν αυτή είναι η στάση του ως αξιωματική αντιπολίτευση, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν θα φτάσει στην

ΣΧΟΛΙΑ

 1. κουκουλοφόρος με ζαρτιέρες avatar
  κουκουλοφόρος με ζαρτιέρες 08/07/2013 08:26:08

  Και γιατί δεν δικάσθηκε σε τόσους μήνες ο σύντροφος κουκουλοφόρος;
  Δεν του όρισαν δικάσιμο ή είχε δικηγόρο από το δίκτυο του ΣΥΡΙΖΑ;

 2. Tetra avatar
  Tetra 08/07/2013 08:27:29

  Όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει αν είναι αθώος έτσι κι εσείς δεν ξέρετε αν είναι ένοχος. Αποκαλείτε τρομοκράτη έναν άνθρωπο που είναι 30 μήνες στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο χωρίς καν δική. Την ιδια στιγμή οι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ για την δολοφονία ενός 15 χρόνου παιδιού, Κορκονεας και Σαραλιωτης (που υποτίθεται έφαγαν ισόβια) πέρασαν μια βόλτα από τα κελιά τους και τώρα είναι ελεύθεροι.

  Αν αυτή την δικαιοσύνη θέλετε, αν αυτό εννοείτε με το "κάτι ξέρουν παραπάνω οι δικαστες" (δικαστές οι οποίοι βλέπουν 3χρονια τώρα τον ΓΑΠ και τον Αντωνάκη να κουρελιαζουν το Σύνταγμα αλλά δεν μιλάνε) τότε μάλλον δεν τους εμπιστεύομαι. Γιατί μπορεί να ξέρουν περισσότερα από μένα αλλά έχουν πουλήσει τις γνώσεις τους.

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ Tetra 08/07/2013 13:43:55

   Είναι ελεύθερος ο Κορκονέας; Από και ως που; Τον είδατε σε καμιά καφετέρια να πίνει φραπέ; Μην πετάτε αρλούμπες παρακαλώ πολύ, έχει καταδικαστεί σε ισόβια, άρα είναι μέσα...

 3. Στέργιος avatar
  Στέργιος 08/07/2013 09:01:38

  Να σας πω τη γνώμη μου κι εγώ που δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ;
  Μια χώρα δεν μπορεί να αυτοαποκαλείται κράτος δικαίου όταν δεν σέβεται το ίδιο της το δίκαιο.

  Δεν μπορεί αυθαίρετα να παραβιάζεται το τρίμηνο τής προφυλάκισης, ούτε από τους δικαστές, οι οποίοι δεν νοείται να βγάζουν σκοτεινές αποφάσεις "ήξεις-αφίξεις" όπως ο "υποκειμενικός" χρόνος για την επαναλειτουργία τής ΕΡΤ. Δεν μπορεί να βουλώνουμε ατιμωρητί τα μάτια των κακοποιών, όσο απεχθείς κι αν είναι. Δεν μπορεί να καταδικάζουμε τον κλεπταποδόχο μοναχό και να αθωώνουμε τον κλέφτη υπουργό. Δεν μπορεί να βάζουμε ισόβια τον δήμαρχο και να αθωώνουμε τον αρχιμαφιόζο.

  Μπορεί κανείς κάλλιστα να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και να βρει χίλιες δυο δικαιολογίες για να συνεχιστεί η κράτηση τού Σακκά. Μπορεί να χαρτζιλικώσει έναν δεσμοφύλακα ότι τάχα ο Σακκάς τον έβρισε, και να διπλασιάσει την προφυλάκιση λόγω "αντίστασης κατά τής αρχής". Το θέμα είναι τι εικόνα δίνουν η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση προς τους πολίτες και τι ζημιά προκαλούν στην εμπιστοσύνη που, ως πολίτες, πρέπει να έχουμε στους θεσμούς τής χώρας μας, αν θέλουμε ποτέ η χώρα μας να προκόψει.

  Σε τελική ανάλυση, δεν μπορεί ένα κόμμα να βάζει τον δικαστή τού Αρείου Πάγου στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του, και δεν μπορεί ο υπουργός οικονομικών να εφαρμόζει μόνο όσες αποφάσεις τής δικαιοσύνης τον βολεύουν. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κράτος δικαίου όπου η παραμικρή αστική αγωγή κάνει 5 χρόνια να εκδικαστεί, και με τις αναβολές, 10.

  • Νίκος Π avatar
   Νίκος Π @ Στέργιος 09/07/2013 17:37:16

   Είμαι ο πρώτος που θα καταδικάσει σαν καταχρηστική μια επέκταση της προφυλάκισης οποιουδήποτε, θα πρέπει όμως να συμφωνήσουμε αν το θέμα είναι πολιτικό ή νομικό. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί νομικό και θέμα αρχών το ζήτημα της μακροχρόνιας προφυλάκισης, θα πρέπει να δηλώσει ότι θα έπαιρνε τις ίδιες ακριβώς πρωτοβουλίες αν στη θέση του Σακκά ήταν ένας οποιοσδήποτε πολίτης, ακόμα και χρυσαυγίτης. Προβλέπω ότι αυτό είναι αδύνατο, άρα το ζήτημα είναι πολιτικό και το συγκεκριμένο κόμμα θεωρεί αναγκαίο να υπερασπιστεί τους αναρχικούς συνοδοιπόρους του. Τρίτο ενδεχόμενο δυστυχώς δεν υπάρχει.

 4. Μεγαλες στιγμες avatar
  Μεγαλες στιγμες 08/07/2013 09:01:38

  Δεν φταινε οι αναρχικοι.Η πολιτικη-δικαστικη-αστυνομικη ανικανοτητα φταιει και για τον Σακκα και για την περιπτωση με το φιασκο Μαζιωτη.Ειναι αδιανοητο να μην εχεις δικαστει για 30 μηνες,οτι και αν εκανες.
  Πρεπει να αποφυλακιστει,οσο και αν θα ηθελα να των δω ισοβια μεσα.
  Το μονο που καταφεραν οι αχρηστοι χαρτογιακαδες ειναι να δημιουργησουν αλλο εναν ''ηρωα'' αναμεσα τους.

 5. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 08/07/2013 09:03:08

  31 μήνες - δυόμιση χρόνια φυλακή χωρίς να δικαστεί!
  Και θεωρείται ο νόμος αυτός φυσιολογικός και σχολιάζετε αυτούς που αντιδρούν στην παράταση της προφυλάκισης!
  Τι να πει κανείς!
  Προφανώς και δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί τίποτα εναντίον του.
  Άραγε, τι αποζημίωση θα πρέπει να ζητήσει αυτός ο άνθρωπος από το Ελλ. δημόσιο όταν τελικά θα αθωωθεί;

 6. Γιώργος Γ. avatar
  Γιώργος Γ. 08/07/2013 09:29:16

  Η δημοκρατική σας ευαισθησία ανέχεται ένας άνθρωπος που έχει υπέρ του το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την τελεσίδικη καταδίκη του να παραμένει επί 31 μήνες προφυλακισμένος ενώ ανώτατο όριο είναι το δεκαοκτάμηνο; Και όποιος το επισημαίνει είναι φίλος και υποστηρικτής του "τρομοκράτη"; Αιδώς Αργείοι...

 7. Hans avatar
  Hans 08/07/2013 10:15:04

  Τρομάζει η κατάργηση του τεκμηριου αθωότητας.

  • Αντίθεσις avatar
   Αντίθεσις @ Hans 08/07/2013 23:39:06

   Μην σας τρομάζει.

   Αν η παρούσα συγκυβέρνηση έπλυνε με λευκαντικό τριπλής ενέργειας το σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens, ώστε να μην τιμωρηθεί κανείς γι' αυτό (ούτε καν οι λήπτες των μιζών μέσα στα κόμματα), θα εκπλαγεί κανείς αν αύριο μια κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση τού ΣΥΡΙΖΑ ή της Χ.Α. απελευθερώσει όλους όσους (προφυλακισθέντες ή καταδικασθέντες σε φυλάκιση) κρίνει ότι χρήζουν της μεγαλοψυχίας της;

   Δικαιοσύνη (ή άφεση αμαρτιών) α λα καρτ δεν υφίσταται. Κάθε νόμος (ή ψευδόμενη ΠΝΠ) που παραβλέπει τις επιταγές του συντάγματος δύναται να φέρει στο μέλλον αποτελέσματα και από την αντίθετη πλευρά. Μόνον οι μύωπες δεν το βλέπουν να έρχεται. Και αύριο θα προσποιηθούν ότι δεν καταλαβαίνουν πώς συνέβη και θα διαμαρτύρονται.

   Η κρίση δίνει άλλοθι σε μερικούς για αυταρχικές και αλαζονικές συμπεριφορές. Αντί να προσέχουν τους θεσμούς ως κόρη οφθαλμού, επιλέγουν μη νόμιμες παρακαμπτήριους για λόγους σκοπιμότητας. Υποπτεύομαι ότι το μέλλον θα τους τιμωρήσει αυστηρά για την ύβρι των.

 8. MAVROS avatar
  MAVROS 08/07/2013 11:00:15

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ
  ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΚΚΑΣ

  Πρῶτον, ἄς δοῦμε τὶ λέει τὸ Σύνταγμα γιὰ τὴν προφυλάκιση: "Απαγορεύεται η υπέρβαση των ανώτατων ορίων της προφυλάκισης με τη διαδοχική επιβολή του μέτρου αυτού για επί μέρους πράξεις της ΙΔΙΑΣ υπόθεσης." (ἔμφαση δικὴ μου) http://www.hellenicparliament.gr

  Δὺο μῆνες πρὸ τῆς ἐκπνοῆς τοῦ 18μήνου ἀσκήθηκε νὲα δίωξη γιὰ ἄλλη ὑπόθεση, καὶ στὸ παρὰ πέντε ἀποφασίσθηκε στὶς 5/4/2012 νὲα προφυλάκιση. http://www.skai.gr

  Τὶ ἔγινε ὅμως καὶ οἱ δίκες καθυστεροῦν τόσο πολύ; Ἄς δοῦμε τώρα μιὰν ἄλλην ἄποψη.

  Θέτω τὸ ἐρώτημα ὅτι ὁ κ. Σακκᾶς ὅπως καὶ ἄλλοι συγκατηγορούμενοι παίζουν τὸ χαρτὶ τῆς ἀναβολῆς τῆς δίκης μὲ νύχια καὶ μὲ δόντια. Δὲν εἶναι ὅτι δὲν ὁρίσθηκε δικάσιμος γρήγορα. Ἀντιθέτως, φαίνεται ὅτι ἀπὸ τὴν δικαιοσύνη ἔγινε προσπάθεια γιὰ σπουδή: "Σε χρόνο εξπρές, λιγότερο από μία εβδομάδα από την έκδοση του σχετικού βουλεύματος, προσδιορίστηκε η ημερομηνία της δίκης των 13 κατηγορούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς»." http://www.ethemis.gr

  Τὶ συνέβαινε λοιπόν;

  «Το δικαστήριο μετά από έξι συνεδριάσεις έκρινε ότι καταχρηστικά οι κατηγορημένοι ασκούν το δικαίωμα επιλογής δικηγόρου με σκοπό την παρέλκυση και τελικά τη ματαίωση της δίκης και αποφάσισε να τους δικάσει ωσεί παρόντες.» Περιλαμβάνει τὸν κ. Σακκὰ αὐτό; http://www.enet.gr

  «Η αίτηση [ἐξαιρέσεως τῆς ἕδρας], υποβλήθηκε από τους μη προφυλακισμένους κατηγορούμενους Μανώλη Γιόσπα, Νίκο Βογιατζάκη και Ερρίκο Ράλλη καθώς και από τον κρατούμενο συγκατηγορούμενο τους Αλέξανδρο Μητρούσια.» Ὁ κ. Μητρούσιας τοὐλάχιστον νομίζω ὅτι δικάζεται μαζὶ μὲ τὸν κ. Σακκᾶ.http://www.naftemporiki.gr
  Ἐπίρρωση παραπάνω σχολίου: Ὁ κ. Μητρούσιας καὶ ὁ κ. Σακκᾶς ἔχουν τὸν ἴδιο συνήγορο.http://www.tovima.gr

  Στὶς 30 Μαρτίου 2013 ἔγινε ἔλεγχος ὅλης τῆς Α’ πτέρυγος φυλακῶν Κορυδαλλοῦ ὅπου φυλάσσονταν οἱ κατηγορούμενοι. Εἰς ἔνδειξιν διαμαρτυρίας οἱ κατηγορούμενοι δὲν παρέστησαν στὴν δίκη τους. Κ. Σακκᾶς: «Αρνούμαι να παραστώ στη σημερινή συνεδρίαση». http://www.eksegersi.gr

  Μὲ τὴν τελευταία του ἀπεργία πείνας ἐπέτυχε πάλι ἀναβολή: «λίγο πριν από τη μεταγωγή του στην ειδική αίθουσα των γυναικείων φυλακών όπου εκδικάζεται η πρώτη εκκρεμής εναντίον του υπόθεση (όχι αυτή για την οποία είναι προφυλακισμένος, καθώς για τη συγκεκριμένη δίωξη έχει συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης) παρουσίασε έντονο καρδιακό άλγος, οπότε μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο κρατουμένων Άγιος Παύλος, με συνέπεια τη διακοπή της συνεδρίασης.»http://www.tovima.gr

  Πλεῖστα ἄλλα μπορεῖ νὰ βρεῖ κανείς. Ὅπως εἴδαμε, ἡ δικαιοσύνη προγραμμάτισε πολλὲς συνεδριάσεις καῖ μάλιστα προσπάθησε πολλὲς φορές νὰ δράσει γρήγορα. «η Δικαιοσύνη δείχνει εν προκειμένω ιδιαίτερη σπουδή (όπως άλλωστε έπραξε και με την υπόθεση της οργάνωσης Συνομωσία των “Πυρήνων της Φωτιάς” )» http://www.ethemis.gr

  Ἐγὼ λοιπὸν ἐρωτῶ ἐὰν ὁ κ. Σακκᾶς μὲ κάθε τρόπο ἀποτρέπει τὴν δίκη του. Ἐρωτῶ ἐὰν ἔχει ὑπολογίσει ὅτι ἡ ποινὴ του θὰ ἤταν πολύ μεγάλη ἐν σχέσει μὲ ὅποια προφυλάκιση ποὺ θὰ ἐξωθήσει νὰ ἐκπνεύσει, καθὼς φέρεται ὅτι συνελήφθη ἐξερχόμενος ἀπὸ ὡπλισμένη γιάφκα, καὶ καθ’ ὡρισμένες πηγές ὡπλισμένος καὶ αὐτός.

  • Αρχιμήδης11 avatar
   Αρχιμήδης11 @ MAVROS 08/07/2013 18:52:47

   Προφανώς λατρεύει τη φυλακή. Ομως φίλε Μαύρε όταν το κράτος παραβιαζει τον ήδη άδικο νόμο του 18μηνου συμβάλλει στη δικαίωση των αναρχικών...Αποψή μου είναι οτι και ένας μήνας είναι πολύ. Θα αρκούσε ο περιορισμός κατ' οικον με βραχιολάκι και η απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα. Αν δεν μπορούμε, είμαστε αποτυχημένοι ως κράτος...

 9. Ηλίας Κοντάκος avatar
  Ηλίας Κοντάκος 08/07/2013 13:12:34

  Ο μέγιστος χρόνος της προσωρινής κράτησης του κατηγορουμένου είναι 18 μήνες. Τελεία και παύλα.

  • κουκουλοφόρος με ζαρτιέρες avatar
   κουκουλοφόρος με ζαρτιέρες @ Ηλίας Κοντάκος 08/07/2013 15:54:50

   Ίσως ο σύντροφος Freddoccino δικάσθηκε ερήμην, γιατί έλειπε από το δικαστήριο!

 10. gonzilaus avatar
  gonzilaus 08/07/2013 15:14:12

  Ωραία και καλά αυτά που λες αλλά την αναβολή δεν την πήρε μόνος του αλλά του την έδωσε το δικαστήριο. Μάλλον είσαι δικηγόρος άρα ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι σε περίπτωση υπέρβασης του 18μήνου η δίκη γίνεται. Το ότι ασκήθηκε νέα δίωξη στους 16 μήνες και κατά τύχη ανανεώθηκε το 18μηνο ήταν τουλάχιστον χοντροκομμένο!

 11. Παστός Αστός avatar
  Παστός Αστός 08/07/2013 16:54:09

  Οι νόμοι για να είναι σεβαστοί, πρέπει να είναι ίδιοι για όλους.

  Το Συμβούλιο Εφετών οφείλει να εγγυάται την εφαρμογή των νόμων.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ας εγγυηθεί προσωποπαγώς την εκδίκαση των εκλεκτών του - αφού έχει πάρει εργολαβία ληστές, φονιάδες και κουμπουροφόρους.

  Τέλος, το τεκμήριο αθωώτητας για σύληψη στα πράσα, είναι σαν το ναυτικό της Ελβετίας και τους τρίγωνους κύκλους.

  • ΚΩΣΤΑΣ Π. avatar
   ΚΩΣΤΑΣ Π. @ Παστός Αστός 09/07/2013 14:30:47

   Φαίνεται πως έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στο παραδικαστικό κύκλωμα της Μπουρμπούλια και του Γιοσάκη...

 12. Berlousconication avatar
  Berlousconication 08/07/2013 19:03:20

  Σ ύλλογος
  Υ ποστηρικτών
  Ρ έμπελων,
  Ι σοβιτών,
  Ζ ιζανίων και
  Α ρνητών
  :)

 13. yellow avatar
  yellow 08/07/2013 23:13:15

  Μα πως τον λέγανε εκείνο τον Νορβηγό που σκότωσε καμμιά εκατοστή και τον έχουνε φυλακή σε ένα ... κελί με θέα;
  Και θεωρείται και απάνθρωπη η τιμωρία του; Στην Νορβηγία φυσικά ....
  Στην Ελλάδα, ελευθερώνεις τον ... Γαβαλά....

  Υ.Γ. Ο συγγραφέας είναι αντιεξουσιαστής και δεν μπορεί να γράψει την τελευταία λέξη ; ΕΞΟΥΣΙΑ....

 14. patriotis avatar
  patriotis 09/07/2013 15:01:30

  Αυτό το πράγμα να υπερσπίζεται ο κάθε πικραμένος το κάθε αναρχικό σκουπίδι είναι αδιανόητο.Λες και οι δικαστές δεν έχουν άλλη δουλειά από το να κατηγορούν άδικα τον οποιοδήποτε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.