14/10/2008 18:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνελήφθησαν δημοσιογράφοι των Σκοπίων

Τραβούν το σκοινί» τα Σκόπια, καθώς το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας προέβη σε προφορικό διάβημα διαμαρτυρίας προς την επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβη Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, για την προσαγωγή τεσσάρων δημοσιογράφων από την ΠΓΔΜ κοντά στο χωριό Λόφοι, στη Φλώρινα.

Απαντώντας, η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε χώρας να προβαίνει σε ενέργειες εξακρίβωσης στοιχείων ξένων πολιτών, οι οποίοι φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις. «Ως εκ τούτου -παρατήρησε- το διάβημα αποτελεί διαστρέβλωση της αλήθειας και απορρίπτεται ως αβάσιμο».

Όπως γράφει το blog Τaxalia  οι κύριοι που συνελήφθησαν στα σημερινά γεγονότα της Φλώρινας ήταν όλοι πολίτες της ΠΓΔΜ και καμία σχέση δεν είχαν ούτε με «αγρότες» που διαμαρτύρονται για την καταστροφή των καλλιεργειών τους - όπως δηλαδή ισχυρίστηκε αρχικά η Αθήνα - αλλά ούτε και με ... «Μακεδόνες του Αιγαίου» που ισχυρίζονται τα Σκόπια. Σύμφωνα με το ίδιο blog τα ονόματα των συλληφθέντων είναι:

1. Goran Momiroski (Горан Момироски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
2. Gorazd Comovski (Горазд Чомовски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Α2
3. Igor Jankovski (Игор Јанковски), ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
4. Mary Jordanovska (Мери Јордановска), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ NOVA MAKEDONJIA.

Διαβάστε τις εξελίξεις κι εδώ: Συνεχίζονται οι προκλήσεις των Σκοπίων

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 14/10/2008 18:34:42

  μας βλέπω σε κανένα status quo ante

 2. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 14/10/2008 18:53:57

  να τα βλέπουν αυτά οι...Ιοι

 3. ΙNsider avatar
  ΙNsider 14/10/2008 18:54:00

  Ρε συ Factora σε είχα και για σοβαρό.
  Μην ανμαπαράγεις τις μπούρδες του taxalia χωρίς να το ψαξεις λίγο πρώτα.

  Οι 4 δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν-δηλαδή δε συνελήφθησαν αλλά απλά προσήχθησαν για εξακρίβωση-δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια.

  Ηρθαν σήμερα για ρεπορταζ και επειδή δεν είχαν την απαιτούμενη άδεια κινηματογράφησης τους πήγαν στο τμήμα για εξακρίβωση και μετά μια ώρα τους άφησαν ελεύθερους.

  Λίγο ψάξιμο πριν γράψετε ότι γράψετε.Οι καιροί δεν είναι για τέτοια λάθη.Όχι και να έχεις για πηγή taxalia..

  Ούτε οι Σκοπιανοί δεν τα λένε αυτά.Δες εδώ:

  http://www.mia.com.mk/default.aspx?vId=57838372&lId=2

 4. isnogood avatar
  isnogood 14/10/2008 18:55:13

  Είμαι περίεργος να δω, η γνωστή ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ στήλη της Ελευθεροτυπίας - ο ΙΟΣ-, πως θα σχολιάσει την ΕΙΔΗΣΗ.

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 14/10/2008 19:00:37

  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ..."


  «Θέλω να εκφράσω μια μεγάλη απορία που με βασανίζει εδώ και καιρό: Σκοπιανοί και ορισμένοι Αμερικανοί φίλοι τους μας έχουν ζαλίσει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι τάχα οι μοναδικοί Μακεδόνες και ότι η γλώσσα τους είναι η Μακεδονική, δηλαδή αυτή περίπου που μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος. Κι αυτά τα τερατώδη ψέματα διδάσκονται σαν αλήθειες σε ξένα Πανεπιστήμια, ενώ πάνω από 100 κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο τα έχουν εμπράκτως αποδεχθεί σαν ιστορικές αλήθειες.

  Ιδού λοιπόν η απορία μου: Υπήρξε έως τώρα από την πλευρά μας η οφειλόμενη επιστημονική αποκάλυψη όλης αυτής της γελοιότητας; Αν ναι, με ποιους επιστημονικούς τρόπους και αν όχι, γιατί; Αφού είναι βέβαιο πως αυτοί οι άνθρωποι είναι καθαρόαιμοι Σλάβοι και η γλώσσα τους είναι καθαρά Σλαβική. Πού είναι η Βουλή των Ελλήνων, η Ακαδημία Αθηνών, τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, οι Έλληνες ιστορικοί και γλωσσολόγοι, ώστε με ακλόνητες επιστημονικές αναλύσεις να αποκαλύψουν την αλήθεια στην παγκόσμια κοινή γνώμη, τις κυβερνήσεις, τα Πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ των άλλων κρατών, όπως ακριβώς κάνουν οι Σκοπιανοί ανενόχλητοι και μόνοι εδώ και δεκάδες χρόνια;

  Πώς αξιοποιούνται οι επιστημονικές αναλύσεις και μελέτες ξένων καθηγητών και ειδικών που αποδεικνύουν περίτρανα την αλήθεια των δικών μας θέσεων και γελοιοποιούν τους ισχυρισμούς των Σκοπιανών;

  Ιδιαίτερα σε χώρες όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία, όπου κυριολεκτικά “σαρώνουν” οι Σκοπιανοί, οι δυστυχείς συμπατριώτες μας μένουν ακάλυπτοι και παραπονεμένοι, εγκαταλελειμμένοι από την Πατρίδα Μητέρα τους που... σφυρίζει αδιάφορα.

  Οι Σκοπιανοί έχουν γεμίσει τις μεγάλες Βιβλιοθήκες όλου του κόσμου με χιλιάδες βιβλία, έτσι που στο τέλος, μπροστά σ΄ αυτή τη σιωπηλή αντιμετώπιση αυτών των παραμυθιών, να αρχίζουν να πιστεύουν και οι ίδιοι ότι είναι... κατ΄ ευθείαν απόγονοι του Φιλίππου και της Ολυμπιάδος! Κι έτσι φτάσαμε ώς εδώ, να μας κατηγορούν ότι είμαστε... κατακτητές της Θεσσαλονίκης!

  Σας παρακαλώ, κάντε κάτι, γιατί εγώ όπως ξέρετε θεωρούμαι... εθνικιστής και επομένως προκατειλημμένος αφού πιστεύω ότι αποτελεί μέγα εθνικό λάθος να τους χαρίσουμε τουλάχιστον εμείς ένα τόσο ιερό όνομα όπως είναι η Μακεδονία, που τόσο ιστορικά όσο και πολιτιστικά είναι δικό μας, όπως η Θράκη, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και η Κρήτη», επιστολή Μίκη στα "Νέα", σήμερα.

 6. FLORINA avatar
  FLORINA 14/10/2008 19:01:08

  ΠΑΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ 4 ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ.

 7. Factorx avatar
  Factorx 14/10/2008 19:07:28

  εβαλα άλλη φωτογραφία, καλύτερη

 8. νικος avatar
  νικος 14/10/2008 19:09:32

  φάκτωρ επετρεψε μου αλλά η πρώτιστη υπηρεσία στην πατρίδα αυτή τη στιγμή είναι η απαλλαγή της από τα διαπλεκόμενα βαρίδια που την κρατούν σε ομηρία. είναι πρώτιστη,γιατί ακόμη και εαν το θέμα του ονόματος λυθεί σύμφωνα με τα θέλω μας και το οικτρό καθεστώς της διαπλοκής αφεθεί να διαιωνιστεί, ρουφώντας τον πλούτο της χώρας, και καταδικάζοντας τον λαό σε υπογεννητικότητα, τότε σε 4 δεκαετίες οι έλληνες θα είναι μειοψηφία στον ελληνικό χώρο, γκαρσόνια και με κατώτερες σπουδές από αυτές των γειτόνων, ακόμη και εάν αυτοί θα ονομάζονται σλαβομακεδόνες.

 9. .. avatar
  .. 14/10/2008 19:10:22

  ΞΥΠNA ΑΝΤΙNΕWS.

  Λάθος είναι η πληροφορία σου.

 10. Le canard avatar
  Le canard 14/10/2008 19:21:55

  Τι εννοείς FLORINA?

 11. FLORINA avatar
  FLORINA 14/10/2008 20:05:45

  ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΙΝsider :

  Οι 4 δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν-δηλαδή δε συνελήφθησαν αλλά απλά προσήχθησαν για εξακρίβωση-δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια.

  Ηρθαν σήμερα για ρεπορταζ και επειδή δεν είχαν την απαιτούμενη άδεια κινηματογράφησης τους πήγαν στο τμήμα για εξακρίβωση και μετά μια ώρα τους άφησαν ελεύθερους.

  Λίγο ψάξιμο πριν γράψετε ότι γράψετε.Οι καιροί δεν είναι για τέτοια λάθη.Όχι και να έχεις για πηγή taxalia..

  Ούτε οι Σκοπιανοί δεν τα λένε αυτά.Δες εδώ:

  http://www.mia.com.mk/default.aspx?vId=57838372&lId=2

  AYTH ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 12. Factorx avatar
  Factorx 14/10/2008 20:08:07

  Tι δουλειά είχαν οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι στη Μελίτη, ΠΡΙΝ την άσκηση;

  Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι 4 "μειονοτικοί", μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του δ.δ.Λόφων, πασίγνωστος πια Μητσκόπουλος.

  http://taxalia.blogspot.com/2008/10/blog-post_1287.html

 13. Factorx avatar
  Factorx 14/10/2008 20:12:34

  Ενταξει συνελήφθησαν σημερα. Ποια η διαφορά; Δεν το εκμεταλευτηκαν τα Σκόπια και οι εδω εγκάθετοι;

  να τι γραφει το http://greece-salonika.blogspot.com/

  Το "Ουράνιο Τόξο" απειλεί!

  Στα όρια της νομιμότητας,ίσως και λίγο παραπέρα,κινούνται οι ανακοινώσεις του "Ουράνιου Τόξου" σχετικά με το χθεσινό περιστατικό στη Φλώρινα.
  Η τελευταία μάλιστα ανακοίνωση καταλήγει με την απειλητική φράση:
  "Αν και τώρα, μετά από όλα αυτά, δε σταματήσει ΑΜΕΣΑ η λειτουργία αυτού του επαίσχυντου πεδίου βολής, τότε οι ελληνικές αρχές αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη όσων θα επακολουθήσουν".
  Eνώ αναφέρουν μεταξύ άλλων:
  "Δυστυχώς, φαίνεται ότι ορισμένοι δεν πρόκειται να βάλουν ποτέ μυαλό. Σε μια πρωτοφανή επίδειξη κουτοπονηριάς και θράσους (και φυσικά χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, ώστε να πιαστούν «στον ύπνο» οι κάτοικοι), άρματα μάχης εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά χθες στους δρόμους των Λόφων/Zabrdeny με προφανή στόχο να πραγματοποιήσουν τις βολές που δεν κατάφεραν την περασμένη εβδομάδα. Ήρθαν μάλιστα συνοδευόμενα από πολυάριθμες ειδικές μονάδες της Αστυνομίας, με σκοπό να επιβάλλουν το «νόμο του ισχυρού» με καουμπόικες μεθόδους..."
  "...οι γενναίες δυνάμεις της Αστυνομίας άρχισαν να χτυπούν τους κατοίκους. Έσπασαν χέρια, έσυραν στο δρόμο γυναίκες (!), συνέλαβαν 4 άτομα (ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Λόφων/Zabrdeny), τους πέρασαν χειροπέδες σαν να επρόκειτο για τους χειρότερους εγκληματίες και τους οδήγησαν στα κρατητήρια."

  Και το ερώτημα είναι γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος εισαγγελέας τη στιγμή που η φράση "οι ελληνικές αρχές αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη όσων θα επακολουθήσουν" αφήνει σαφή υπονοούμενα για "σχεδιασμένες πράξεις διατάραξης της κοινής ειρήνης" ίσως όμως και πολύ σοβαρότερων αδικημάτων.

 14. agrotis avatar
  agrotis 14/10/2008 20:12:56

  παρακολουθώ το taxalia ως θεσσαλονικιός, και το βρίσκω απαράδεκτο. μην παίρνετε τοις μετρητοίς ότι γράφει, πρώτα διασταυρώστε το

 15. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 14/10/2008 20:19:17

  @ νήπιος γέρων
  Απάντηση στο Θεοδωράκη : Τα ελληνικά πανεπιστήμια στα οποία η μεγάλη πλειοψηφία των καθηγητών ανήκουν στον πολιτικό χωρο από τον οποιο προέρχεσαι δεν ασχολούνται με παρόμοια θέματα αλλά με την "αποδομηση" της εθνικής συνείδησης κατά παράβαση του άρθρου 16 του Συντάγματος που επιτάσσει την προαγωγή της.
  Λόγω της αυτοτέλειας και του ασύλου είναι αδύνατη καθε παρέμβαση στο έργο τους.
  Επειδή ανάφέρεις ότι οι Σκοπιανοί είναι καθαροί Σλάβοι -και πράγματι είναι - σε πληροφορώ ότι έχουν εκπονήσει τη Θεωρία της Συγχώνευσης σύμφωνα με την οποία οι Αρχαίοι Μακεδόνες αναμίχθηκαν με τους Σλάβους που έφθασαν τον 7ο αιώνα στο Βυζάντιο και από την ανάμιξη αυτή προήλθαν αυτοί και άρα είναι απόγονοι των αρχαίων που απλώς άλλαξαν γλώσσα.
  Οι Ελληνες ιστορικοί-η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων πρόσκειται στον πολτικό χώρο σου- θεωρούν ότι το ελληνικό έθνος δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα και απαξιούν να ασχοληθούν με το τι γινόταν στο Μεσαίωνα.

 16. FLORINA avatar
  FLORINA 14/10/2008 20:29:16

  ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ FACTOR.

  ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΝΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ,
  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΗΞΑΝ.
  ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ AGROTIS.ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ANTINEWS ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΌΧΙ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΑ ΤΑΧΑLIA

 17. stelios avatar
  stelios 14/10/2008 20:35:29

  Επιπροσθετως καλλιεργουν μεαζι με Σλοβενους τη θεωρια των Βενέτων,αρχαιων δηλαδη Σλαυων που κατοικουσαν στη Δαλματια,Μακεδονια και Β.Ιταλια οι οποιοι αναμιχθεντες με τους παναρχαιους Φρυγες της Μακεδονιας δημιουργησαν τους Μακεδονες ΠΡΙΝ την εμφανιση των Ελληνων.Αυτοι λοιπον αναμιχθηκαν σε ελαχιστο ποσοστο με Σλαυους και ειναι κληρονομοι της Αρχαιας Μακεδονιας καθως και της Βουλγαρικης Αυτοκρατοριας του Σαμουηλ που κατ'αυτους ηταν οχι Βουλγαρος αλλα Μακεδονας,διεκδικωντας ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ τη μιση Βουλγαρια και την Ελλαδα μεχρι τη Ν.Θεσσαλια.
  Αυτα τα κουφα αν σου σηκωσουν την τριχα,κινδυνευεις απο καποιους...προοδευτικους να χαρακτηριστης φασιστας εθνικιστης.

 18. osaperas avatar
  osaperas 14/10/2008 20:36:10

  Συγνώμη ρε παιδιά ασ μας πει κάποιος σε ποια χώρα του κόσμου θα γινόταν αυτό που έγινε σήμερα σε εμάς;
  Έχουμε ένα πρόβλημα με αυτούς τους περίεργους έξω από τη Φλώρινα που δεν αφήνουν το Στρατό να κάνει βολές. Άλλοι προβοκατόρικα κι άλλοι επειδή όντως παθαίνουν ζημιές.
  Βρίσκει την ευκαιρία το νούμερο ο Γκρουέφσκι και εκμεταλλεύεται το γεγονός και στέλνει τέσσερις δημοσιογράφους να καλύψουν υποτίθεται τα γεγονότα και στην ουσία να προβοκάρουν.
  Και φτάνουν αυτοί ανενόχλητοι μέχρι το πεδίο βολής.
  Πλάκα κάνουμε τώρα;
  Μπορεί να πάει κανένας δημοσιογράφος στις κουρδικές περιοχές της Τουρκίας χωρίς άδεια.
  Θα μπορούσε να πάει ελληνική τηλεόραση σε κάποιο μέρος στα Σκόπια εάν υπήρχε αναταραχή;
  Τι μπουρδέλο έχει καταντήσει αυτή η χώρα μας;

 19. Factorx avatar
  Factorx 14/10/2008 20:44:51

  @agrotis: οι όποιες αριστερές κασταβολές ορισμένων εδώ μέσα και οι τυχόν προσωπικοι δεσμοί που έχουν απο την άλλη πλευρα δεν αποτελούν πλέον γιατρικό πάσης ασθενείας και μαλακίας. Όποιος δεν βλέπει οτι τα Σκόπια είναι όργανο της σημερινής έκκφρασης του ιμπεριαλισμού κλπ κλπ (για να το πω αριστερούλικα) είναι τυφλός.

  ΥΓ/ Και το ξαναλέω: να διαλέξουν μερικοί ένα μόνο ψυεδώνυμο για να μην μπερδευόμαστε

 20. Factorx avatar
  Factorx 14/10/2008 20:47:19

  Δηλαδή ΦΛΩΡΙΝΑ δεν ήταν προβοκάτσια; Τι ήταν; αυθορμήτως εξεγερθέντες αγρότες;

 21. nas avatar
  nas 14/10/2008 20:55:36

  θελει και ρώτημα; ασφαλώς και ηταν προβοκατσια! για να στρέψουν αλλού την προσοχή... οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι πλέον...

 22. Factorx avatar
  Factorx 14/10/2008 20:57:10

  Και όπως είδατε, το διορθώσαμε. Συνελήφθησαν σήμερα. Αλλάζει τίποτα;

 23. άνω σχώμεν avatar
  άνω σχώμεν 14/10/2008 21:00:52

  Αν δεν είναι αυτά τα γεγονότα προβοκάτσια, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.

  Ήδη στη Βαρντάρσκα τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επανάσταση του καταπιεζόμενου ''μακεδονικού'' λαού(δηλαδή των ντόπιων εγκάθετων) κατά του ''δυνάστη'' ελληνικού στρατού.

  Φοβερή εντύπωση μου κάνει η πλήρης απάλειψη της όποιας είδησης από τα ελληνικά ΜΜΕ.
  Σαν να μην έγινε τίποτα!!
  Περίεργα πράγματα..

 24. Νἰκος avatar
  Νἰκος 14/10/2008 21:07:57

  Το ζητουμενο ειναι και να τσακιστουν οσοι ενθεν κακειθεν των συνορων θελουν να δημιουργησουν "διεθνες" με την κατα φαντασιαν μειονοτητα τους αλλα, και εδω ειναι το κουμπι, διχως να το εκμεταλλευτουν ακριβως γι'αυτο το σκοπο οι εντος και εκτος τοιχων εργολαβοι (Δημοι, ΙΟΙ κ.α.)πασων των ανθρωπινων δικαιωματων (πλην εννοειται των διακαιωματων των Ελληνων πολιτων να ζουν ειρηνικα στη χωρα τους. Οσο για τους Τσιπρογιωργηδες και λοιπα ανδρεικελα, ξεχαστε τους. Ρωτηστε τους μονο αν ξερουν που πεφτει η Δυτικη Μακεδεονια και ποσες φορες την εχουν επισκεφτει ή αν γνωριζουν για την αποβιομηχανιση και ανεργια του 25%. Ειμαι βεβαιος οτι θα αραδιασουν ενα σωρο αρλουμπες περι ανθρωπινων καλι λοιπων δικαιωματων, εκθεσεις γυμνασιου δηλαδη. Αυτο τα λεει ολα.

 25. Νἰκος avatar
  Νἰκος 14/10/2008 21:12:46

  Αν περιμενετε απο την (α)Βουλη των Ελληνων και την Αλιτ του Αθηναισταν να επιβαλλει την Ελληνικη κυριαρχια (σεβασμο στους νομους και ταξη, γαμωτο μας καταντησαν να λεμε τα αυτονοητα που ελεγε η Χουντα) τοτε συνεχιστε να κοιμαστε μακαριο υπνο του δικαιου, και συνεχιστε, διοτι τιποτα δεν θα γινει.

 26. Τσιπρογιωρίκας avatar
  Τσιπρογιωρίκας 14/10/2008 21:18:02

  Ναι, ο Τσίπρας φταίει και για το κυκλοφοριακό στην Αθήνα. Και ο Γιώργος για τον εμφύλιο πόλεμο Βορείων - Νοτίων.
  Έγειρε πολύ δεξιά το Σαμάρι. Για χάρη μερικών βαλκάνιων ανεγκέφαλων εντεύθεν και εκείθεν; Αξίζει;
  Κανένας δεν αξίζει να έχει ενοχή για τις αριστερές καταβολές του, επειδή έτσι προστάζει ο όποιος Γκρούεφσκι, Καραμανλής ή Καρατζαφέρης.
  Εμείς είμαστε που αγαπάμε την πατρίδα μας, όχι τέτοιοι πατριδοκάπηλοι.

 27. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 14/10/2008 21:18:48

  Η πλήρης απάλειψη της είδησης από τα ελληνικά ΜΜΕ γίνεται γιατί προτεραιότητα έχει το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και τυχόν προβολή της προσπάθειας των Σκοπίων να δημιουργήσουν αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στη Βόρειο Ελλάδα θα έστρεφε εκεί την προσοχή.
  Δε σημαίνει αυτό ότι δεν είναι σκάνδαλο το Βατοπέδιο.Είναι αλλά εκ των πραγμάτων αν ο θόρυβος που κάνουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων έφθανε στην Ελλάδα η προσοχή του κόσμου θα στρεφόταν σε αυτό.

 28. kosto dolcev avatar
  kosto dolcev 14/10/2008 21:20:03

  o voulgarofron vouleytis elados lianis georgios apotelei tin pempti falgx en kinovoulio.pote tha afairethei i ithageneia apo to ipokeimeno ayto kai tha apelathei?pou einai i alithinoi dianooumenoi tis xoras na analavoun tis eythines ton apenanti stin istoria kai to ethnos?pos borei aloethneis na apaitoun sindiikisi se kseno edafos periorizontas tin ethniki kiriarxia mias xoras?kai na epikalountai ipokritika-prosximatika dithen ikologikes eyaisthisies plerioi ipokrisias kai iferpontos ethnofiletikou epektatikou extremismou?thimizontas to xeirotero tmima tis akras aristeras -''ikologoi''-siriza?epitelous tha ferthoun os ekprosopoi kiriarxis xoras.tha perifrourisoun tin ikia tous?

 29. στρατιωτικός avatar
  στρατιωτικός 14/10/2008 21:25:37

  Το blog taxalia και ο stoxos.gr φωτογραφησαν στρατιωτικες εγκαταστασεις απο την επιμαχη περιοχη και τις δημοσιευσαν στα blog τους.
  Βαση του σχετικού νομου επρεπε πρωτα να συληφθουν αυτοι και μετα οι σκοπιανοι δημοσιογραφοι. Ετσι κανουν οι σοβαρές χώρες.

 30. kosto dolcev avatar
  kosto dolcev 14/10/2008 21:28:10

  @@October 14th, 2008 at 8:19 pm. diladi i slavoi eixan pio varvato sperma kai afomiosan viologika-genetika-ethnofiletika tous makedones ara kai oi idioi metalaxthisan filetika se arxaioi gametika makedones?tetia ektromatika kataskeyasmata den etolmise oute i marksistiki ''viologia'' oute i nazistiki ''genetiki''.ayta ta lene kai se sinedria p.x me parousia germanon kai evraion?kai tous antimetopizoun akomi os epistimones kai os iparkto kratos?aksioi sinexistes tou endoksou nazistikou kai bolsevikikou tixodioktikou parelthontos tous.

 31. νικος avatar
  νικος 14/10/2008 23:06:30

  για το θεό σας, ποιός πραγματικά θα ντυθεί στα χακί για την ελλάδα;
  όσοι παίρνουν τη μαμά (για να παρει το βουλευτη για να παρει το στρατηγο) επειδή πιάνουν τη σφουγγαρίστρα στο στρατόπεδο;δεκαδες χιλιάδες ειναι τα παραδειγματα

  για χρονια το ελληνικο στρατευμα εχει μετατραπει σε πανεπιστημιο διαφθορας λουφας και ρουσφετιου

  ποιος μωρε θα πολεμησει;;;;;;;;

  τι πρέπει να συμβεί για να καταλαβετε οτι ο εχθρος βρισκεται εντός των τειχών;

 32. t avatar
  t 14/10/2008 23:50:30

  Συνεχίζει τις προκλήσεις ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νικολά Γκρούεφσκι.
  Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται δήλωσε ότι «η προσαγωγή δημοσιογράφων από τη "Δημοκρατία της Μακεδονίας", μόνο και μόνο επειδή εκτελούσαν το δημοσιογραφικό τους έργο, αποτελεί πράξη άνευ προηγουμένου» καθώς και «επίδειξη ισχύος» από την Ελλάδα.
  Ο κ. Γκρούεφκσι κατηγορεί τη χώρα μας για συνεχιζόμενες καταχρήσεις και μάλιστα καλεί την Ε.Ε. «να βρει τρόπο ώστε να υποδείξει στην Ελλάδα να τις σταματήσει».
  Συνεχίζοντας, αφού χαρακτηρίζει «αξιοπερίεργο στον 21ο αιώνα να συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι και να κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα» αναφέρει: «Κατά κάποιο τρόπο εκτίθεται σε κακομεταχείριση και ο τοπικός "μακεδονικός" πληθυσμός που ζει στην Ελλάδα. Με τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων εμποδίζεται η καθημερινότητά τους.

 33. isnogood avatar
  isnogood 15/10/2008 00:09:44

  Φάκτορα να ξέρεις οτι γράφουν και Σκοπιανά σλαβοβουλγαράκια εδώ μέσα...
  Μπάι δε γουέι που θα έλεγε και ο Κίμωνας!

 34. isnogood avatar
  isnogood 15/10/2008 00:11:28

  ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΓΚΕΜΠΕΛΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ συνελήφθησαν.
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

 35. Σπύρος avatar
  Σπύρος 15/10/2008 00:42:14

  Απο πότε οι συναισθηματικά δεμένοι με την Αριστερά οφείλουν-με να στηρίζουν-με τίς άθλιες ΄διεθνιστικές΄αλλά επι τής ουσίας αλυτρωτικές ενέργειες τών Ιών,τού Νακρατζά τού Σωμερίτη και μερικών Συριζαίων που πανε εκδρομές στά Σκόπια και πού ταυτίζονται πλήρως με τον ακραίο εθνικισμό τού Γκρουέφσκυ??
  Ξεφτιλίζουν κάθε έννοια αριστεράς οι light τής πλάκας οπαδοί τής ΄Καλής Παγκοσμιοποίησης΄πού στηρίζουν Μπούς και τίς επιλογές του μέ τά χίλια...
  Ξαδελφάκια τής ΡάϊΧ κατάντησαν..

 36. t avatar
  t 15/10/2008 08:11:37

  Tο υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ έκανε προφορικό διάβημα διαμαρτυρίας προς την επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβη Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, σχετικά με την προσαγωγή τεσσάρων δημοσιογράφων από την ΠΓΔΜ κοντά στο χωριό Λόφοι, στη Φλώρινα.

  Η κα Παπαδοπούλου ανέφερε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε χώρας να προβαίνει σε ενέργειες εξακρίβωσης στοιχείων ξένων πολιτών, οι οποίοι φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

 37. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 15/10/2008 12:00:35

  Επίθεση και καταστροφή τμημάτων της πρόσοψης του Ελληνικού προξενείου στο Μοναστήρι

  Επίθεση και καταστροφή τμημάτων της πρόσοψης του Ελληνικού προξενείου στο Μοναστήρι έγινε χθες το βράδυ, μετά τη συλληψη των 5 ατομων έξω από το χωριό Λόφοι της Φλωρινας που προσπαθησαν να παρεμποδίσουν στρατιωτική άσκηση.  Σημειώνεται οτι ήταν παρόντα δύο συνεργεία της σκοπιανης τηλεόρασης που γυριζαν τις σκηνες της σύλληψης των 5 ατόμων, κατόπιν εντολής και επιτόπιας παρουσίας του Εισαγγελέα .


  Το θεμα εγινε πρώτη είδηση σε ΟΛΑ τα Σκποπιανά ΜΜΕ, παρουσιάζεται δε και ως εξέγερση των "Μακεδονων" κατα του "Ελληνικού στρατού κατοχής", με αποτέλεσμα το βράδυ να σημειωθεί η επίθεση κατά του προξενείου το οποίο παραδόξως δεν είχε ουτε την αστυνομική φρουρά που θα έπρεπε να έχει.


  Υποψιάζομαι, εγώ ο αδαής , οτι τα προξενεία βρίσκονται σε εθνικό έδαφος της χώρας στην οποία ανήκουν.
  Και σαν αδαής ρωτώ την κυρία Μπακογιάννη ( και τον κ. Καραμανλή βέβαια γιατί ...ας μην γελιόμαστε, το Ελληνικό σύστημα ειναι πρωθυπουργοκεντρικό κι αυτός φταίει για όλα)....σε τι ενέργειες προέβησαν μετά την επίθεση σε εθνικό μας έδαφος

  ΠΕΛΙΑΣ

 38. leon avatar
  leon 15/10/2008 15:54:55

  Θα συνιστουσα ψυχραιμια...Αλλωστε αυτα που λεγονται για χακι και εχθρους εντος των πυλων μονο γελια μου προκαλουν...Οσο για την επιθεση στην πρεσβεια μας...εδω οι μουσουλμανοι καψανε ολοκληρες πρεσβειες για τα σκιτσα του μωαμεθ και δεν κουνηθηκε φυλλο...αντε κανα δυο διαβηματα και μετα τουμπεκι ψιλοκομμενο...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.