17/12/2009 07:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνέχεια της αλληλογραφίας με τον κ. Μαρινάκη

Προς το Διαδικτυακό τόπο : « www.antinews.gr»

Ως πληρεξουσία Δικηγόρος του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη του Μιλτιάδου, κατοίκου Πειραιώς, οδός Ιάσωνος αρ. 3, σας γνωρίζω τα ακόλουθα :

‘Οσον αφορά την απάντησή σας που δημοσιεύσατε στον διαδικτυακό σας τόπο, στο link Πρώτη Σελίδα, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 20: 35 μ.μ., μπορείτε να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα :

«Η εμμονή του διαδικτυακού σας τόπου στο πρόσωπο του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη ξεπερνά κάθε όριο που έχει να κάνει σχέση με την άσκηση της συνταγματικά αναγνωρισμένης δημοσιογραφικής ελευθερίας και δεοντολογίας. Εκτός αν θεωρείτε ότι η εν λόγω ελευθερία ισοδυναμεί με «πλάκα» όπως αναφέρετε συγκεκριμένα στην προαναφερόμενη απάντησή σας.

Δεν έχουμε την πρόθεση να σχολιάσουμε περαιτέρω την προαναφερόμενη απάντησή σας διότι δε θεωρούμε ότι ανταποκρίνεται στο επίπεδό μας, ούτε και θα σας δώσουμε την ικανοποίηση του διαλόγου που θέλετε.

 Κατά συνέπεια και εφόσον εξακολουθείτε με χλευαστικό και υβριστικό τρόπο να αναφέρεστε στο πρόσωπό του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, χωρίς λόγο και αιτία, αφού το μόνο στο οποίο προέβη, αμυνόμενος στα ψευδή και υβριστικά σχόλια  σας,  ήταν να απαντήσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια, ασκώντας τα δικαιώματα που του αναγνωρίζει ο Νόμος, έχει κάθε περαιτέρω δικαίωμα, γιατί εσείς του το δίνετε, να σας απαντήσει δεόντως με την άσκηση μήνυσης ενώπιον αρμοδίων Αρχών.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.»

Η πληρεξουσία Δικηγόρος

Όλγα-Θεοδώρα Κάκκαβα   

 

H απάντηση του Antinews

Κύριε Μαρινάκη,

Δεν γνωρίζουμε αν ο επιστολικός «τσαμπουκάς» σας περνάει αλλού, εμάς πάντως δεν μας αγγίζει.

Υποθέτουμε βέβαια ότι οι νομικοί σας σύμβουλοι, αφού δεν σας έχουν εξηγήσει τι σημαίνει ελευθεροτυπία, δικαιολογημένο ενδιαφέρον του κοινού για ενημέρωση και τι λέει η νομολογία των Δικαστηρίων της Ελληνικής Δημοκρατίας για τα ευρεία όρια της ελευθεροτυπίας και της κριτικής επί των δημοσίων προσώπων, τουλάχιστον θα σας έχουν εξηγήσει τι σημαίνει «ψευδής καταμήνυση».

Τα περί «υβριστικών σχολίων κλπ» είναι απλώς περιχύματα της διακαούς επιθυμίας σας να μας λογοκρίνετε, να μας επιβάλλετε την αποχή από κάθε σχόλιο και αναφορά στο πρόσωπο σας.

Είναι δικαίωμα σας να κάνετε ότι νομίζετε και μετά βέβαια να υποστείτε τις νόμιμες συνέπειες των πράξεων σας. Πάρτε το όμως απόφαση ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μας λογοκρίνει, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μας επιβάλλει την σιωπή, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα είναι εκτός της κριτικής και του σχολιασμού μας. Οι Δικαστές, θα έχουν την ευκαιρία, όπως και οι επισκέπτες μας, να διαβάσουν αυτά που έχουμε πράγματι γράψει στα πλαίσια της αποστολής και του καθήκοντος μας κι όχι όσα φαντασιώνεστε ή ερμηνεύετε αυθαίρετα και ψευδώς.

Αν δεν αντέχετε, μην μας διαβάζετε. Ένα κλικ αριστερά, ή δεξιά,  κι έχει άλλα, πιο εύπεπτα, το διαδίκτυο.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.