#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/02/2013 11:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνέντευξη Τσίπρα:«Έγιναν και οι κουτσουλιές τυρόπιτες»Το αστείο με τον Αλέξη Τσίπρα παρατράβηξε. Πλέον δεν είναι πολιτική η κόντρα με την κυβέρνηση ή προσωπικά με τον Αντώνη Σαμαρά. Λαμβάνει και διαστάσεις ποινικού αδικήματος.

Τη μια κατηγορεί τον πρωθυπουργό ως μαφιόζο, την άλλη ως διαπλεκόμενο που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν είναι πλέον η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια κυβέρνηση με στόχο την κατάληψη της εξουσίας.

Οι κατηγορίες είναι εξαιρετικά βαριές και ξεφεύγουν ακόμη και τα όρια μιας προσωπικής κόντρας. Κάποτε ο Καραμανλής είχε κατηγορήσει το Σημίτη ως  «αρχιερέα της διαπλοκής», και είχαν σηκωθεί μέχρι και οι πέτρες να τον χτυπήσουν διότι ήταν πράγματι βαριά κατηγορία. Τώρα, τι γίνεται κάθε φορά που ο Τσίπρας ανοίγει το στόμα του;

Η νέα συνέντευξή του στη σημερινή Real είναι ένα ακόμη «μνημείο» αλαζονείας από έναν πολιτικό που στο κάτω – κάτω μέχρι χθες ήταν με 4%. Το «κοκοράκι» του κ. Τσίπρα ξαφνικά υψώθηκε πολύ στον αέρα, κάποιος πρέπει να του το κατεβάσει.

Κατήγγειλε προσωπικά τον Αντ. Σαμαρά ότι είναι ο επικεφαλής μιας νέας διαπλοκής. «Είμαστε σε μια φάση αναδιαμόρφωσης του χάρτη με σχέδιο τη στήριξη της κυβέρνησης, τη μετωπική επίθεση στην Αριστερά και παράλληλα τη διασφάλιση επιχειρηματικών συμφερόντων», τονίζει.

Έχει στοιχεία για κάτι τέτοιο; Έδωσε κάποιο παράδειγμα λεηλασίας; Όχι βέβαια. Πιστολιές στον αέρα. Είναι μάλιστα τόσο άσχετος με την πολιτική που αντί να κατηγορήσει την κυβέρνηση π.χ. γιατί είναι ανίκανη να πουλήσει έστω κι ένα… περίπτερο του Δημοσίου, την κατηγορεί για το αντίθετο.

Μα, κι εμείς από το antinews δεν κατηγορούμε την κυβέρνηση γιατί δεν έχει προχωρήσει σε καμιά αποκρατικοποίηση; Δεν την κατηγορεί η τρόικα γιατί το μόνο που πούλησε ήταν ένα… δασικό οικόπεδο στην Κασσιόπη της Κέρκυρας και έτερον ουδέν;

Όταν ο κ. Τσίπρας, λοιπόν, κατηγορεί την κυβέρνηση για διαπλοκή σε τόσο έντονο ύφος, οφείλει να έχει αποδείξεις, έστω και λεκτικές.

Και συνεχίσει στη συνέντευξή του: «Η κοινή γνώμη μένει άφωνη με το μέγεθος της λεηλασίας του δημόσιου συμφέροντος που βγαίνει κάθε τόσο στην επιφάνεια».

Μιλάμε για εκτός τόπου και χρόνου πολιτικός. Που την είδε τη λεηλασία; Το ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει πουλήσει τίποτε ακόμη. Ή μήπως ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να γίνει «Λίτσα Πατέρα» για να προβλέψει τα μελλούμενα; Που θα πουληθούν οι κρατικές εταιρείες και τα ακίνητα και σε ποιον.

Εκτός κι αν θέλει ο ίδιος να μας πει πώς θα πρέπει να γίνουν οι διαγωνισμοί, τι θα πρέπει να αποκρατικοποιηθεί και σε ποιους θα πρέπει να καταλήξουν οι εταιρείες.

Αλλά πώς ο κ. Τσίπρας λέει ότι έχει μείνει άφωνη η κοινή γνώμη από τη λεηλασία; Ποια λεηλασία εννοεί; Αυτή που έγινε στη Βίλα Αμαλία; Διότι είναι η μόνη που μας έρχεται στο μυαλό μέχρι στιγμής. Επίσης, τη μόνη λεηλασία που ξέρουμε εμείς, είναι αυτή στην… Αργεντινή και στο μοντέλο που ο ίδιος ευελπιστεί να εφαρμόσει στην Ελλάδα.

«Είμαστε σε μια φάση αναδιαμόρφωσης του χάρτη με σχέδιο τη στήριξη της κυβέρνησης, τη μετωπική επίθεση στην Αριστερά και παράλληλα τη διασφάλιση επιχειρηματικών συμφερόντων» συνεχίζει  ο κ. Τσίπρας καταγγέλλοντας κορυφαία στελέχη της ΝΔ και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του κ. Σαμαρά, πως «συμπεριφέρονται ή και εμφανίζονται ανοιχτά ως δικηγόροι μεγαλοεπιχειρηματιών που διεκδικούν φιλέτα του δημοσίου». «Με πρόσχημα το Μνημόνιο, οι προκλητικές ρυθμίσεις υπέρ των κολλητών δίνουν και παίρνουν» τονίζει ο κ. Τσίπρας ο οποίος χαρακτηρίζει «πράξη εθνικής μειοδοσίας τον συμψηφισμό των πιθανών κοιτασμάτων με το χρέος της χώρας».

Είναι ξεκάθαρος ο κ. Τσίπρας αλλά δειλός ώστε να πει τα πράγματα με το όνομά τους και με στοιχεία. Ωστόσο, λέει ότι η επίθεση στην Αριστερά είναι αποτέλεσμα των επιχειρηματικών συμφερόντων που η κυβέρνηση θέλει να βολέψει. Ποια είναι αυτά; Πώς έχουν ευνοηθεί και πότε; Καμιά απάντηση, καμιά απόδειξη.

Αλλά έχει το θράσος ο κ. Τσίπρας να μιλά για εθνική μειοδοσία την ώρα που στο πλάι του βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία μιλούν ακόμη και αυτή την ώρα για Καρντάκ όταν αναφέρονται στα Ίμια; Που θέλουν τα Σκόπια… Μακεδονία και που δε θα είχαν κανένα πρόβλημα συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου με τους «φίλους» Τούρκους;

Προειδοποιεί, μάλιστα, υποψήφιους επενδυτές κι όχι μόνο, ότι αν έρθει στην εξουσία ο ίδιος σκοπεύει να επαναφέρει στο δημόσιο ό,τι χρειάζεται να είναι δημόσιο.

Φανερή, λοιπόν, η πρόθεσή του, να κλείσει το μάτι στους Φωτόπουλους και λοιπούς συνδικαλισταράδες που τόσα χρόνια βολεύτηκαν με τον κρατικό κορβανά και τώρα χάνουν την πίτα. Πιέζουν οι νέοι φίλοι του κ. Τσίπρα, οι παλιοί Πασόκοι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που φοβούνται για την «σίγουρη» θεσούλα τους.

Κι από την άλλη, σαν άλλος Αντρέας, κακέκτυπο, όμως του Παπανδρέου, μιλά ανοικτά για κρατικοποιήσεις. Ο Τσάβες ξύπνησε μέσα του.

Δεν έχει νόημα να μιλά κανείς άλλο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την έπαρσή του. Στο χωριό μου λένε μια παροιμία: «Έγιναν και οι κουτσουλιές τυρόπιτες».

Το πολιτικό μπόι του κ. Τσίπρα μεγάλωσε ξαφνικά και πήρε αέρα. Κάποιος πρέπει να τον συμβουλεύσει προτού να μιλάει.

Υ.Γ. Μιλά ο κ. Τσίπρας για διαπλοκή μέσα από τις σελίδες των νέων «φίλων» του στον όμιλο Real, που συχνά – πυκνά τον φιλοξενεί. Και πάρα πολύ συχνά παίζουν τους αντιμνημονιακούς, αλλά δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να επιστρέψουμε στη δραχμή. Μιλά, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας για διαπλοκή από την εφημερίδα του Κουρή που έχει συλληφθεί δύο φορές γιατί χρωστάει εκατομμύρια σε δημόσιο, ΙΚΑ, προμηθευτές, δημοσιογράφους; Και που θα έπρεπε να είναι φυλακή εδώ και καιρό μαζί με πολλούς άλλους οφειλέτες.

Ας κάνει πρώτα πόλεμο ο κ. Τσίπρας στη διαπλοκή των Media με τα οποία συναγελάζεται.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Apostolos Vlahos avatar
  Apostolos Vlahos 24/02/2013 11:57:15

  "Και που θα έπρεπε να είναι φυλακή εδώ και καιρό μαζί με πολλούς άλλους οφειλέτες."

  Και γιατί δεν είναι τότε;

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Apostolos Vlahos 24/02/2013 18:38:04

   "Και γιατί δεν είναι τότε;"

   Μήπως ἀφήνει ἡ διαπλοκή, ἡ δικαιοσύνη, καί οἱ ἐκδοτοκατασκευαστές;; ῎Ερωτας παιδί μου μέ τήν ἀριστερά! :D

 2. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ 24/02/2013 12:05:40

  Για τα εμβάσματα των 500.000 του Δελατόλλα από τον Κυριακίδη είπε τίποτα;
  Μήπως είπε για τις δηλώσεις Κοροβέση για το πως λαδωνόταν ο Συνασπισμός το 1990 από τον "γιο του Πέτρου"; (Βουλευτής του κόμματος , ο Κοροβέσης , βγαίνει και δηλώνει προ 4 ετών πως τα άρπαζαν και δεν κάνουν μία έρευνα...)
  Κάτι για τον καταδικασμένο Α.Κουρή(πρόεδρος της Real Media) που μπαινοβγαίνει στο αυτόφωρο;
  Καμιά διάψευση έκανε για το δημοσίευμα του περιοδικού Wirtschaftswoche που ανέφερε πως το ταξίδι του στις ΗΠΑ το χρηματοδότησε το think tank ΙΝΕΤ;

  23/2/3013(Νewsit): "Το think tank INET του Τζορτζ Σόρος πίσω από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική γράφει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche.
  Το πορτρέτο του Τζόρτζ Σόρος αποφάσισε να κάνει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche και έφτασε να ανάψει φωτιές στην... Ελλάδα; Γιατί μιλά για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ...

  Το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

  Γράφει το γερμανικό περιοδικό: «Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

  Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, εξόρκισε τον φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και τον νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
  Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ..."

  • Ελπιδοφορος avatar
   Ελπιδοφορος @ Κώστας ΜΠ 24/02/2013 12:51:10

   Ποιο ρόλο παίζει το συγκεκριμένο think tank;
   Γιατί τα μαθαίνουμε αυτά από σχόλια και όχι από τις ειδήσεις η ανακοινώσεις της ΝΔ.;

   • Κώστας ΜΠ avatar
    Κώστας ΜΠ @ Ελπιδοφορος 24/02/2013 17:49:29

    Δεν γνωρίζω, Ελπιδοφόρε, το ρόλο του.
    Διάβασα την είδηση -συσχετισμού του εν λόγω think tank με το ταξείδι Τσίπρα- και την παραθέσα.
    Τώρα αν θες τη γνώμη μου καλά έκανε η ΝΔ και δεν έβγαλε ανακοίνωση.
    Μιλάμε για το δημοσίευμα ενός γερμανικού περιοδικού. Μόνο ο Σκουρλέτης και ο Τσίπρας κάνουν τέτοια: πχ ανακοίνωση για άρθρο ξένο περιοδικού. Το κακό με τον Αλέξη είναι πως πλατσουρίζει σε βούρκο: όλοι του οι αντίπαλοι είναι απατεώνες κατ'αυτόν. Θα του άξιζε μιά απάντηση του στυλ "μη μιλάς χρηματοδοτούμενε από τον Σόρος" , αλλά μόνο το θυμικό μας θα ικανοποιούσε.
    Σύριζα και ΧΑ έχουν αποφασίσει να κολυμπήσουν στη λάσπη , στη συνομοσιολογία, στο λαικισμό και στον ανορθολογισμό. Δεν χρειάζεται να τους ακολουθήσουν και οι άλλοι.
    Περό ΙΝΕΤ:
    -http://ineteconomics.org/about
    -"The Institute for New Economic Thinking (INET) is a New York City-based nonprofit think tank founded in October 2009 as a result of the 2007–2012 global financial crisis to support academic research and teaching in economics outside the dominant paradigms of efficient markets and rational expectations.[1] INET was founded with an initial pledge of $50 million pledge from George Soros which was soon supplemented by major donations from Paul Volcker, James Balsillie, William H. Janeway and other leading philanthropists and financiers. "
    Wiki.

  • Νικόλας avatar
   Νικόλας @ Κώστας ΜΠ 24/02/2013 17:45:56

   Καλύτερα υποταγή στον Σόρος παρά στη Μέρκελ...

   • Κώστας ΜΠ avatar
    Κώστας ΜΠ @ Νικόλας 25/02/2013 01:08:19

    Ok...
    Aλλά οι Σοριστές( κατά το Μερκελιστές) να το παραδέχεστε ανοιχτά στον κόσμο ,το που είστε υποταγμένοι.
    "Μέχρι και μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε" το κίβδηλο αντιμνημόνιο. Και δραχμή , και Σόρος και όλα θα τα υπερασπιστείτε για να ικανοποιήσετε το ανορθολογικό πάθος σας.
    Κουράγιο: η επιστροφή στο 4% είναι κοντά. Λίγο χρόνο θέλει.

    • Νικόλας avatar
     Νικόλας @ Κώστας ΜΠ 25/02/2013 01:58:26

     Εγώ είμαι φανατικά αμερικανόφιλος και αντι-γερμανός. Δεν είμαι πρωτίστως "Σοριστής" αλλά αμερικανόφιλος. Εάν ο δρόμος για τις καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ περνάει από τον Σόρος, δεν με απασχολεί.

 3. ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ avatar
  ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ 24/02/2013 12:18:00

  Τι θες να πεις δηλαδή ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν είχε δίκιο
  όταν αποκαλούσε τον Σημίτη Αρχιερέα της Διαπλοκής;
  Τότε και αυτός δεν παρουσίαζε στοιχεία για τις καταγγελίες σε βάρος
  του Σημίτη.
  Έλα ντε όμως που αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Σημίτη και πολλών άλλων
  μετά την εκδήλωση της κρίσης στην Ελλάδα;
  Και δικαιώθηκε πλήρως ο Καραμανλής.
  Δυστυχώς όμως κάποιοι απ' τους απατεώνες που είχε ως συνεργάτες ο Σημίτης
  σήμερα μας δείχνουν το δάχτυλο και μας υποδεικνύουν τρόπους πως θα
  σωθούμε.
  Όσο για τον Τσιπρα και αυτά που καταγγέλλει εις βάρος του θα βγουν
  αν δεν υπάρξουν τουλάχιστον οι λεγόμενες αποχρώσες ενδείξεις.
  Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.

  • Έξι και μία τύψεις ... avatar
   Έξι και μία τύψεις ... @ ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ 24/02/2013 15:00:58

   ''Δυστυχώς όμως κάποιοι απ’ τους απατεώνες που είχε ως συνεργάτες ο Σημίτης σήμερα μας δείχνουν το δάχτυλο και μας υποδεικνύουν τρόπους πως θα σωθούμε.''

   Και ο Σημίτης επίσης δεν ντρέπεται και γράφει και βιβλία και δίνει και ...διαλέξεις σχετικά με την ...κρίση στην Ελλάδα, σαν να μην είναι αυτός ο κυρίως υπαίτιος της συμφοράς. Το θράσος τους τους δεν περιγράφεται.

 4. ιεραξ avatar
  ιεραξ 24/02/2013 12:56:26

  Αντιγερμανισμός (αντιευρωπαισμός) η σύγχρονη πονηρή μορφή ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ
  Η σημερινή πολιτική του συριζα και της ευρωπαικής ΄΄αριστεράς΄΄

 5. ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ avatar
  ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ 24/02/2013 15:21:09

  @ Έξι και μια τύψεις

  Φιλε μου αυτά τα όντα τύπου Σημίτη δεν διαθέτουν ούτε συναισθήματα
  ούτε φυσικά έχουν τύψεις για ότι εντέλλονται να πράξουν.
  Tα κέντρα που τους καθοδηγούν είναι πανίσχυρα και τους έχουν γαλουχήσει
  έτσι ώστε να μην μπορούν να φέρουν αντίρρηση.
  Δυστυχώς έχουμε μπλέξει άσχημα μ'ολους αυτούς τους τύπους.

 6. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 24/02/2013 16:41:11

  Με πλατες Σορος, πολλοι μπορουν να μιλανε. Ομως το καλο ποιο ειναι; Οτι και τον Σορος να εχει απο πισω, κυβερνηση δεν βλεπει! Και πρωτος να βγει στις εκλογες, ουτε ενα κομμα δεν θα τον εμπιστευτει για συνεργασια. Λεγε λοιπον Αλεξη... Τουλαχιστον παιξτο πολιτικος τωρα που εχεις δημοτικοτητα. Κανε το κομματι σου...

 7. Bob ο μάστορας avatar
  Bob ο μάστορας 24/02/2013 16:51:33

  Με το Σόρος χρηματοδότη...

 8. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 24/02/2013 18:15:25

  Ο Τσίπρας παίζει το παιχνίδι του. Προσπαθεί να ξαναγελάσει τον Έλληνα ψηφοφόρο. Καλά το πάει πάντως. Όσο περισσότερες ανακρίβειες ξεστομίσει τόσο περισσότερο θα κερδίσει. Η δεξαμενή των πιθανών ψηφοφόρων του αρέσκεται σε θεωρίες συνωμοσίας, ψεκασμούς και άλλα συναφή. Η ημιμάθεια στο απώγειο... Μήπως όμως είναι και ο ίδιος ένας ημιμαθής, μέτριος πολιτικάντης; Εάν ισχύει κάτι τέτοιο είναι απλά επικίνδυνος και δεν το κατάλαβε.

 9. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 25/02/2013 23:33:12

  O Γκεμπελικός, η συκοφάντηση του αντιπάλου και η ασύστολη καταδημαγώγηση των μαζών είναι τα όπλα του ανεύθυνου ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ μορφώματος που επιδιώκει πάση θυσία να αναρριχηθεί στην εξουσία, προκειμένου να εφαρμόσει το εθνοσωτήριο έργο του. Και ποιο είναι το έργο αυτό; Να παραδώσει τη χώρα στην τρομοκρατία των αναρχοαντιεξουσιαστικών ταγμάτων εφόδου (είπαμε, η ΕΛΑΣ…θα έχει αφοπλιστεί!...), να διαιωνίσει την πολιτική κυριαρχία του «μουσουλμανοποιώντας» την ελληνική κοινωνία μέσω της αθρόας παροχής της ελληνικής υπηκοότητας στις ορδές των εξ ανατολών λαθρομεταναστών και να επιβάλει στην Ελλάδα ένα είδος βορειοκορεατικού καθεστώτος, σε σύγκριση με το οποίο η Καμπότζη του αείμνηστου Πολ Ποτ θα φαντάζει αληθινός παράδεισος!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ενσωματώσει στην ιδεολογία του στοιχεία προερχόμενα από δύο φαινομενικώς αντίθετες αλλά στην ουσία συμπληρωματικές βάσεις αναφοράς: την αδιάλλακτη αριστερίστικη ανατρεπτικότητα και τον παγκοσμιοποιημένη νεοταξικό σχεδιασμό. Από την πρώτη, έχει κληρονομήσει: α) τη θηριώδη αποστροφή προς καθετί το ελληνικό, β) τη σαρκαστική απαξιωτική διάθεση απέναντι στις παραδοσιακές ηθικές αξίες που σφυρηλατούν τη συνοχή του κοινωνικού ιστού και γ) τις ιδεοληψίες και τις ακτιβιστικές πρακτικές του πιο ακραίου κομμουνιστικού ισοπεδωτισμού. Και από τον δεύτερο, έχει εγκολπωθεί: α) τη ρητορεία της πολιτικής ορθότητας, που σημαίνει κοινωνικό εκφασισμό μέσω της φίμωσης κάθε αντιλόγου στο όνομα του εκδημοκρατισμού και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, β) ένα πνεύμα κοσμοπολίτικου διεθνισμού που απεργάζεται την παγκοσμιοποιημένη υποδούλωση σε αόρατα οικονομικά κέντρα και γ} το μοντέλο μιας κοινωνίας η οποία θα θυμίζει κάτι σαν υδαρή χυλό, που θα χύνεται κάθε φορά στα καλούπια των ΜΚΟ και των αγορών και θα παίρνει χωρίς δυσκολία το σχήμα τους.

  Το εκρηκτικό και αλλοπρόσαλλο αυτό μείγμα θα οδηγήσει μοιραία σε έναν πολιτικο-κοινωνικό εφιάλτη λόγω της νομοτελειακής διάλυσης και ανατροπής των πάντων – εξέλιξη που καμιά ευρωπαϊκή κοινωνία δεν θα ήταν έτοιμη ή πρόθυμη να ανεχτεί. Πολύ περισσότερο η ελληνική, με τις ιστορικές καταβολές της και την πολιτιστική ιδιοπροσωπία της. Κανένας Έλληνας πατριώτης δε θα ανεχόταν ποτέ να δει την πατρίδα του να μετατρέπεται σε πεδίο αλληλοεξόντωσης αντιμαχόμενων ομάδων ή παρατάξεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ευελπιστούμε πως οι ψηφοφόροι, όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίζουν, όσο και αν τους πνίγει η αγανάκτηση εναντίον των πολυχρονεμένων εταίρων μας που μας πατάνε στο λαιμό, θα αρνηθούν την κρίσιμη ώρα να δώσουν την ψήφο τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Αρκεί η κυβέρνηση να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, ώστε η πολυπόθητη ανάκαμψη να εμφανιστεί επιτέλους και να δώσει στον πολύπαθο λαό μας τις απαιτούμενες ανάσες. Και αρκεί, ταυτόχρονα, ο Μουρούτης με το Φαήλο να εξακολουθήσουν να ρίχνουν εκτυφλωτικούς προβολείς στη γύμνια του προκλητικού «βασιλιά» και να μαστιγώνουν με την κοφτερή κριτική τους τα ξεσκέπαστα μέλη του. Έφτασε η ώρα να αρθεί επιτέλους οριστικά και αμετάκλητα η ΑΣΥΛΙΑ που το πολιτικό αυτό μόρφωμα με τις ποικιλώνυμες οβιδιακές μεταμορφώσεις του απολάμβανε χρόνια τώρα στον πολιτικό βίο της χώρας!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.