04/05/2010 11:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συνάντηση Σαμαρά - Μπακογιάννη στις 11 πμ.

Συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τη Ντόρα Μπακογιάννη στις 11 πμ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 04/05/2010 11:09:31

  σκόρδα, σκόρδα,....

 2. Πετρος Μ. avatar
  Πετρος Μ. 04/05/2010 11:11:31

  Συνάντηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει στη Ρηγίλλης ο Αντώνης Σαμαράς, μετά από αίτημα της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά για να συζητήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις στην οικονομία, αλλά και τη στάση που θα κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το πακέτο μέτρων στη Βουλή.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • effie B. avatar
   effie B. @ Πετρος Μ. 04/05/2010 11:18:15

   "..αλλά και τη στάση που θα κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το πακέτο μέτρων στη Βουλή..."
   Ο Αντωνης Σαμαρας θα πει ΟΧΙ!!!!!!!!!!

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ effie B. 04/05/2010 11:29:21

    Μακάρι.

   • theagpar avatar
    theagpar @ effie B. 04/05/2010 11:33:27

    Μη βαζεις και στοιχημα.....

   • Χαμενος avatar
    Χαμενος @ effie B. 04/05/2010 15:47:50

    Όταν οι μεγάλο-εργολάβοι, μεγάλο-βιομήχανοι, ΜΜΕ και η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου είναι υπέρ του σχεδίου, πως θα πει οχι ο Σαμαράς, και να ήθελε. μη τρελαθούμε.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ effie B. 04/05/2010 15:52:33

    Κι αν πει, τι χάνεις;

 3. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 04/05/2010 11:32:40

  Ας δούμε τι λέει και ο Δελαστίκ. Να τα δούμε επί της ουσίας, άσχετα από τον αρθρογράφο. Μπορεί να διαφωνήσει κανείς;

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=11605008

  Αν ψηφίσει τα μέτρα, καταστράφηκε!

  Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ «E» 4/5

  Σε εξαιρετικά κρίσιμη θέση έχει περιέλθει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Στις επόμενες 24 ώρες πρέπει να πάρει μια απόφαση η οποία, αν είναι λανθασμένη, θα σφραγίσει το πολιτικό του μέλλον και θα συρρικνώσει δραματικά -για να μην πούμε ότι θα εκμηδενίσει- τις προοπτικές μελλοντικής του ανάδειξης στο αξίωμα του πρωθυπουργού της χώρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλείται να αποφασίσει ποια στάση θα τηρήσει η ΝΔ απέναντι στα μέτρα λεηλασίας του εισοδήματος των συνταξιούχων και των δημοσίων υπαλλήλων που αποφάσισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτά θα έρθουν προς συζήτηση στη Βουλή.

  Είναι ευρέως γνωστό στους πολιτικοδημοσιογραφικούς κύκλους ότι οι πιέσεις που ασκούνται επί του Αντ. Σαμαρά να υπερψηφίσει τα μέτρα είναι ασφυκτικές, πραγματικά αφόρητες. Αν όμως υποκύψει σε αυτές, ακόμη και στο επίπεδο της κοινοβουλευτικής ψηφοφορίας, τότε η ΝΔ θα καταστεί στα μάτια του ελληνικού λαού πολιτικά συνυπεύθυνη με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τα βαθύτατα άδικα μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού και για την εθνική ταπείνωση της χώρας μας μέσω της υπαγωγής της στο καθεστώς υποτέλειας προς το ΔΝΤ και την ΕΕ.

  Ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς θα περιέλθει τότε σε δεινή πολιτική θέση και προσωπικά. Μέχρι τώρα, όλη η Ελλάδα θεωρεί τη ΝΔ συνυπεύθυνη για την κακή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. Ολη η Ελλάδα όμως γνωρίζει ότι ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ δεν φέρει προσωπική ευθύνη γι’ αυτό το χάλι, πέρα από τις ευθύνες του κόμματος του οποίου ηγείται. Αυτή η διάκριση δεν σώζει τη ΝΔ, διασώζει όμως προσωρινά τον Αντ. Σαμαρά ως πρόσωπο.

  Αν ψηφίσει τα μέτρα, τότε οι προσωπικές του πολιτικές ευθύνες γίνονται ακόμη μεγαλύτερες από εκείνες του απελθόντος αδόξως Κώστα Καραμανλή. Υπερψηφίζοντας τα μέτρα, ο Αντ. Σαμαράς συνδέει άρρηκτα πλέον το πολιτικό του μέλλον με εκείνο του Γ. Παπανδρέου. Μαζί θα διασωθούν ή μαζί θα βουλιάξουν - και φυσικά το πιθανότερο είναι το τελευταίο.

  Αλλά και αν διασωθούν, τότε ο Γ. Παπανδρέου θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος και θα γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφού αυτός έχει πάρει τις αποφάσεις, τις οποίες θα έχει προσυπογράψει εκ των υστέρων ο Αντ. Σαμαράς, υφιστάμενος το πολιτικό κόστος αλλά όχι προσποριζόμενος και τα υποτιθέμενα πολιτικά οφέλη, αν τελικά υπάρξουν.

  Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί ο Αντ. Σαμαράς θα υπέκυπτε τελικά στις ασκούμενες πιέσεις, αρκούμενος έτσι σε έναν τόσο υποδεέστερο πολιτικό ρόλο. Πόσω μάλλον σε μια συγκυρία που είναι άκρως αμφίβολο αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα αντέξει να βγάλει την τετραετία μετά τα μέτρα που πήρε.

  Αυτονόητο είναι ότι η ΝΔ είναι ένα από τα δύο κόμματα - πυλώνες του συστήματος. Ως εκ τούτου αποκλείεται να τολμήσει να καταψηφίσει τα μέτρα, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο. Για να παραμένει μέσα στο παιχνίδι εξουσίας, πρέπει πρωτίστως να ικανοποιεί τα συμφέροντα των ισχυρών του συστήματος και δευτερευόντως να συμβαδίζει με τις λαϊκές διαθέσεις, κάτι που είναι βεβαίως ευκολότερο όσο βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

  Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει μπροστά του και τα δύο παραδείγματα, της Λετονίας και της Ουγγαρίας, όπου μπήκε το ΔΝΤ και φυσικά έφερε κατακλυσμιαίες πολιτικές αλλαγές.

  Στη Λετονία όλα τα κόμματα αποδέχτηκαν τον ζυγό του ΔΝΤ. Το αποτέλεσμα είναι να βουλιάξει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, καθώς οι απελπισμένοι Λετονοί έχουν «μουντζώσει» όλους τους πολιτικούς. Αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις, όπως έχουμε ξαναγράψει, κανένα απολύτως κόμμα δεν συγκεντρώνει ούτε καν 5%, που είναι το όριο για να μπει στη Βουλή!

  Στην Ουγγαρία, η Δεξιά και η Ακροδεξιά αρνήθηκαν να στηρίξουν την επιλογή των σοσιαλιστών να υπαγάγουν τη χώρα στην επικυριαρχία του ΔΝΤ. Αποτέλεσμα, οι μεν σοσιαλιστές να καταποντιστούν στα όρια της διάλυσης (πήραν 19% από 44%!), η δε Δεξιά να πάρει μόνη της πάνω από τα δύο τρίτα των εδρών και η Ακροδεξιά σχεδόν όσο οι σοσιαλιστές!

  Διαφυγή
  Αποχώρηση από τη Βουλή

  Οι αρχηγοί είναι αυτοί που αποφασίζουν για τις θέσεις των κομμάτων τους και όχι φυσικά οι σχολιαστές, οι οποίοι απλώς αναλύουν τις ενδεχόμενες πιθανότητες και τις συνέπειές τους. Σύντομα, ίσως και σήμερα, θα ξέρουμε τι αποφάσισε να κάνει ο Αντ. Σαμαράς. Αν δεν θελήσει πάντως να συμπαραταχθεί με τον Γ. Παπανδρέου, η μόνη ρεαλιστική οδός διαφυγής που έχει είναι η αποχώρηση των βουλευτών της ΝΔ από τη Βουλή με κάποιο πρόσχημα, κατά τη συζήτηση των μέτρων. Αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει εντελώς μόνο του τα μέτρα που αποφάσισε ο πρωθυπουργός (αφού είναι βέβαιο ότι η Αριστερά είναι κατά), η ΝΔ θα θέσει την κυβέρνηση στο επίκεντρο της λαϊκής οργής χωρίς συνενόχους στη Βουλή.

  • GreenHorses avatar
   GreenHorses @ Επώνυμος 04/05/2010 11:36:51

   Συμφωνώ με αυτή την εκτίμηση, το ΝΑΙ θα πάει η μπάλα και το Σαμαρά και σε ένα ΝΑΙ που δεν ευθύνεται λιγότερο από πάρα πολλούς θα φορτωθεί τις αμαρτίες του από την άλλη ο Γιωργάκης ήταν 12 χρόνια σε υπουργικές καρέκλες πήρε και το δαχτυλίδι από τον αρχιερέα ας φορτωθεί το ΔΝΤ του αξίζει με όσα έλεγε προεκλογικά.

   • GreenHorses avatar
    GreenHorses @ GreenHorses 04/05/2010 11:38:45

    Διόρθωση
    Συμφωνώ με αυτή την εκτίμηση, το ΝΑΙ θα πάρει η μπάλα και το Σαμαρά και σε ένα ΝΑΙ μάλιστα που ευθύνεται λιγότερο από πάρα πολλούς θα φορτωθεί τις αμαρτίες τους, από την άλλη ο Γιωργάκης ήταν 12 χρόνια σε υπουργικές καρέκλες πήρε και το δαχτυλίδι από τον αρχιερέα ας φορτωθεί το ΔΝΤ του αξίζει με όσα έλεγε προεκλογικά.

 4. GreenHorses avatar
  GreenHorses 04/05/2010 11:33:05

  Μάλιστα τι να του πει δηλαδή ότι θα ψηφίσει ναι;

  Δρακουλες είναι αίμα θέλουν.

 5. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 04/05/2010 12:07:44

  Κύριοι, τα πράγματα είναι απλά. Βλέπουν ότι ο Παπανδρέου τελειώνει και θέλουν να καταστήσουν τον επερχόμενο Σαμαρά υπάλληλό τους. Τόσο απλά. Αν δεν αντισταθεί, καήκαμε. Αν αντισταθεί, η Ελλάδα έχει ελπίδα.

 6. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 04/05/2010 12:09:31

  Ούτε "ναι" ούτε "όχι" η Ντόρα. Καλό αυτό.

  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1811417

  Ντ. Μπακογιάννη: Πρέπει όλοι να γυρίσουμε σελίδα

  NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 4 Μαϊου 2010 12:01

  «Οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντηση μισής περίπου ώρας που είχε στη Ρηγίλλης, κατόπιν δικού της αιτήματος, με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

  Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να συναντηθούν για να κουβεντιάσουν «τον τρόπο που οι φιλελεύθερες δυνάμεις της χώρας μπορούν να συμβάλουν στην ταχύτερη διέξοδο από την κρίση».

  «Οι νοοτροπίες του παρελθόντος ανήκουν στο παρελθόν και όλοι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα», τόνισε η κ. Μπακογιάννη, η οποία απέφυγε να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για το αν η ίδια θα καταψηφίσει ή θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Kώστας Θ. avatar
   Kώστας Θ. @ Επώνυμος 04/05/2010 12:33:44

   Δεν καταλαβαίνω αυτό το «οι φιλελεύθερες δυνάμεις της χώρας».
   Εγώ ξέρω μόνο τη ΝΔ. Υπάρχει κάποια άλλη;

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Kώστας Θ. 04/05/2010 12:35:48

    Κώστα, με πρόλαβες!
    Ετοιμαζόμουν να ρωτήσω ακριβώς το ίδιο πράγμα!
    Η κ. Μπακογιάννη συμπεριφέρεται λες και αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από τη Ν.Δ.!

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Kώστας Θ. 04/05/2010 12:46:51

    Είναι φανερό ότι προσπαθεί να το παίξει αυθύπαρκτη. Εκχωρεί τη ΝΔ στο Σαμαρά και αυτή είναι υπεράνω.

 7. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 04/05/2010 12:24:37

  Πρέπει όλοι να γυρίσουμε σελίδα,

  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ,

 8. Ιωάννης ο Μεσσήνιος avatar
  Ιωάννης ο Μεσσήνιος 04/05/2010 12:37:20

  Μήπως θα 'πρεπε να μάθουμε τα ονόματα των πολιτικών που χρηματιζε η Siemens
  για να δούμε τελικά το άσπιλο και άμωμο της κ. Μητσοτακη - Μπακογιαννη - Κουβελου ;

 9. Αναστάσιος Καζαντζίδης avatar
  Αναστάσιος Καζαντζίδης 04/05/2010 13:06:54

  ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ.
  Έχει γεννηθεί για να λέει τα μεγάλα ΟΧΙ.
  Ασχοληθείτε με άλλο θέμα...
  Π.Χ.
  Απο τα 3 ΔΕΝ του Λοβέρδου στα σκέτα ...τρία.

 10. Dimi avatar
  Dimi 04/05/2010 15:43:27

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:

  Επίσημα Ντοκουμέντα της οικονομικής κατάρρευσης και εξέγερσης εκατομμυρίων ανέργων κατά του ΔΝΤ, της πάμπλουτης σε καλλιεργήσιμη γη, γεωθερμική ενέργεια, πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υδάτινους πόρους, Αργεντινής.

  Οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής, που προκάλεσαν ο Ενδοτισμός της Εκλεγμένης Μαφιοκρατίας και η Μάστιγα του ΔΝΤ. Με το σύστημα δημιουργίας του «ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!».

  Εκ των αφανών υποκινητών της κατάρρευσης της Αργεντινής (όπως Ελλάδας και Κύπρου), ήταν και πάλι ο εκ των ιδρυτών της λέσχης Bilderberg, o πολιτικός σάτυρος και κατά συρροή δολοφόνος των λαών, Henry Α. Kissinger.

  1/12 http://bit.ly/9zsd6O

  2/12 http://bit.ly/aHKNgv

  3/12 http://bit.ly/bGXzLS

  4/12 http://bit.ly/9o4HbY

  5/12 http://bit.ly/9M04MC

  6/12 http://bit.ly/bxJ9mb

  7/12 http://bit.ly/aTb7kB

  8/12 http://bit.ly/avzGfs

  9/12 http://bit.ly/asZ8Ng

  10/12 Χρυσή 10% Μαφιοκρατία και ο Ευτελισμός της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας http://bit.ly/8XjxgP

  11/12 Θάνατος 100 «ενοχλητικών» παιδιών την ημέρα, από πείνα!
  http://bit.ly/cVk4N1

  12/12 Παραίτηση και υποχρεωτική φυγή του Μαφιοκράτη προέδρου De la Rua
  http://bit.ly/aGO47J

  H Aργεντινή σε εξέγερση http://bit.ly/aCHyhr
  20 εκατομμύρια Αργεντινών κάτω από το όριο της φτώχιας.
  30,000 αγνοούμενοι. 38 διαδηλωτές δολοφονημένοι, σε 2 ημέρες.

  To σύστημα του “AΤΕΡΜΟΝΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ», των 150+150+150 δις δολλαρίων του ΔΝΤ, είναι ο Κύριος Υπαίτιος της Κοινωνικής Γενοκτονίας της Αργεντινής.

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:
  Το Απόλυτο. Το Βροντερό. Το Κρυστάλλινο ΟΧΙ ! Στο Σφαγείο του ΔΝΤ.

  • Κ.Τ. avatar
   Κ.Τ. @ Dimi 04/05/2010 17:47:01

   Ετσι πρεπει να γινη. Ουτε Quisling ουτε Μητσοτακης πρεπει να γινη ο Σαμαρας. Το ΟΧΙ εχει την σημασια του ΟΧΙ στην φασιστικη Νρα Ταξι του ΔΝΤ, εκτος πια αν τρελλαθηκαμε η ηλθε το τελος με τον Αντιχριστο συμφωνα με την Αποκαλυψι.

   • Dimi avatar
    Dimi @ Κ.Τ. 04/05/2010 22:43:24

    "O καλύτερος τρόπος γιά να προβλέψεις το μέλλον, είναι να το δημιουργήσεις"~Peter Drucker

 11. I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
  I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 04/05/2010 18:40:54

  Κι όμως, το "Φιλελεύθεροι" που παπαγαλίζει η Ντόρα έχει νόημα. Είναι το (σχετικά) νέο πολυεργαλείο του ατλαντισμού. Επί ψυχρού πολέμου, οι Αμερικάνοι παίζαν το 'σοσιαλιστικό' (τρόπος του λέγειν) χαρτί στην Ευρώπη λόγω του αντίπαλου δέους της Σοβιετικής Ένωσης. Μετά την κατάρρευση του υπαρκτού, διαμορφώθηκαν νέες συνθήκες (και ανάγκες). Το 'σοσιαλιστικό' πρόθεμα δεν ήταν πια τόσο σημαντικό (είχε κάψει και λάδια). Η αναμενόμενη δεξιά στροφή έπρεπε να 'τσιμεντωθεί' κάπου, μην καταλήξει σε τίποτα λαϊκούς δεξιούς ή εθνικιστές (στην 'πολιτικώς ορθή' καθομιλουμένη της Ατλαντίδας, εθνικιστής είναι όποιος υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας του και δεν είναι Αμερικάνος). Έτσι, άρχισε να πλασάρεται πολύ πιο έντονα (σε σχέση με το παρελθόν) ο όρος "φιλελεύθερος" και "νεοφιλελεύθερος".

  Στη χώρα μας, ο αμερικανόπνευστος φιλελευθερισμός εκφράζεται κατ' εξοχήν από τον Μητσοτάκη και τα διάφορα 'παιδιά' του (Ντόρα, Μάνος, Ανδριανόπουλος, κλπ). Σε ευρύτερο είπεδο, πέραν του αυστηρά κομματικού, συγκροτήθηκαν και κάτι φιλελεύθερες ομαδούλες. Μια ωραία παρέα αποτελούσαν οι Ν. Δήμου (του ΔΟΛ), Ι. Λοβέρδος (ο χοντρός δημοσιογράφος, όχι ο υπουργός), Π. Μανδραβέλης (του συγκροτήματος Αλαφούζου), Α. Κωστάλας (ο γνωστός), κλπ. Παράλληλα δρούσαν και οι διάφοροι του πρώην ΚΠΕΕ (Λούλης, Κατσούδας, κλπ) και πολλοί άλλοι καινοφανείς. Κατ' αυτό τον τρόπο, σχηματίστηκε ένα ευρύ (σε επίπεδο προσώπων) 'φιλελεύθερο' μέτωπο, που ήταν σε καίρια πόστα της κοινωνίας και είχε έτσι ασύμμετρα πολαπλάσιο αντίκτυπο επικοινωνιακά, σε σχέση με τον πραγματικό τους αριθμό.

  Απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής (επικοινωνικά) ήταν οι 'φιλελεύθεροι' αριστεροί (liberals στην ατλαντική διάλεκτο), όπως πολλοί πρώην ευρωκομμουνιστές, διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, Πράσινοι και Οικολόγοι (απορώ πως τους ξέφυγαν οι Κύπριοι), κλπ. Θεωρητικά, αυτοί οι τύποι δεν έχουν ιδεολογική σχέση με τους τύπους της προηγούμενης παραγράφου. Λειτουργούν όμως θαυμάσια σαν πολιτικό συμπλήρωμα. Μοιάζει σαν θεωρία συνωμοσίας (και μάλιστα Οργουελλιανή), όμως:
  - Στο σχέδιο Ανάν και οι μεν και οι δε συντάχθηκαν αναφανδόν υπέρ (ρέστα έδωσαν)
  - Σχετικά με το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού, τα ίδια και χειρότερα
  - Μακεδονικό (όνομα Σκοπίων), ξανά μια από τα ίδια
  - Ελληνοτουρκικά, εκεί να δεις...

  Τώρα βέβαια με την κρίση, θα χωρίσουν για λίγο τα τσανάκια. Είναι η ευκαιρία του Τσίπρα (αν δεν τους διαλύσουν οι συνιστώσες) να τσιμπήσει φθορά του ΠΑΣΟΚ και να ξαναμπεί στη βουλή. Αλλά δεν πειράζει, εκτός από την κυβέρνηση, θα βγουν μπροστά υπέρ του ΔΝΤ οι διάφοροι φιλελεύθεροι τύπου Ντόρας και θα εμπλουτισθούν και με ολίγο Καρατζαφέρη, απ όλα έχει ο μπαξές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.