17/10/2009 14:03
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συμφωνεί και o Μεϊμαράκης

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του Δ. Σιούφα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή, είχα τονίσει ότι τα Καταστατικά συζητούνται και καταρτίζονται σε περιόδους νηφαλιότητας για να εφαρμόζονται σε περιόδους κρίσης. Για να είναι καταστατική η πολιτική συμφωνία για εκλογή από τη βάση θα έπρεπε να επικυρωθεί από την Κεντρική Επιτροπή και ο Πρόεδρος του κόμματος να παραμείνει ως εγγυητής μέχρι την ημέρα εκλογής του νέου αρχηγού.

 Μετά από συζητήσεις, που ήταν φυσικό και να δημιουργήσουν και κάποιες εντάσεις, καταλήξαμε στη σημερινή απόφαση, που ικανοποιεί όλους γιατί εφαρμόζεται το Καταστατικό. Δείξαμε ότι ένα δημοκρατικό κόμμα, μια μεγάλη οικογένεια μπορεί να ξεπερνά τις διαφωνίες της, να συνεννοείται με πολιτικό πολιτισμό, να συνθέτει και να καταλήγει σε αποφάσεις.

  Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει την εικόνα που την αδικούσε, δείχνει ότι βρίσκει ξανά το βηματισμό της και, πολύ περισσότερο, μέσα από το Κοινοβούλιο, θα δομήσει τον αντιπολιτευτικό της λόγο.»

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.