Συμπόρευση με τη ΝΔ και του Γιώργου Χατζημαρκάκη
09/01/2015 12:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συμπόρευση με τη ΝΔ και του Γιώργου Χατζημαρκάκη

«Για να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωγικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο» ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, αποφάσισε τη συμπόρευσή του με τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Οδεύοντας προς τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης, «οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο» καθώς όπως σημείωσε «η κοινή λογική επιβάλλει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της συνεργασίας με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον».

«Στόχος μας» κατέληξε «να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια, ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κώστας Σταματάκης avatar
    Κώστας Σταματάκης 09/01/2015 12:56:17

    Πριν δύο εβδομάδες σε σχόλιο μου στο antinews είχα γράψει ότι η ΝΔ, αν θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο και να είναι μια πολιτική δύναμη ανάπτυξης και πραγματικής προόδου για τη χώρα, θα πρέπει να απαγκιστρωθεί από τις 10 οικογένειες και τους εκλεκτούς των, που την θεωρούν ως ιδιοκτησία τους και είναι υπαίτιοι της εκλογικής της συρρίκνωσης αλλά και δεινών στη χώρα. Με τις τελευταίες του κινήσεις ο Σαμαράς, με τα νέα πρόσωπα που εντάσσει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αναδεικνύεται σε πραγματικό ηγέτη, ικανό να οδηγήσει τη χώρα στη λεωφόρο της ανάπτυξης και της προόδου. Μεγάλη η διαφορά από τα κουτσαβάκια και τους ψευτόμαγκες της Κουμουνδούρου. Συνέχισε πρόεδρε, υπάρχουν ικανότατοι Έλληνες, αξιοποίησε τους όλους, στα δύσκολα τους χρειαζόμαστε όλους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.