07/07/2009 23:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συμπλοκές στον Αγ. Παντελεήμονα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. parsifal avatar
  parsifal 08/07/2009 01:05:38

  Τελικώς η 5η φάλαγγα ειναι εδώ, ενωμένη δυνατή...Το Κράτος καθεύδει και οταν ξυπνά "παρεμβαίνει" για να αποτρέψει συμπλοκές πολιτών (Ελλήνων που υφίστανται την μουσουλμανική λαίλαπα) με "αντι - εξουσιαστές" προφυλακή της Αλ Καίντα και των Βαχαμπιτικών κοιμώμενων πυρήνων στην χώρα μας ! Η "σκούπα" προφανώς αδυνατεί να μαζέψει μια αρμαθιά απο αυτά τα σκουπίδια να δούμε τι διασυνδέσεις και οδηγίες εχουν και απο πού...

 2. Rettib avatar
  Rettib 08/07/2009 01:59:03

  Χαχαχαχα ο ξάδερφος του Λιακόπουλου αποφάσισε να αφήσει σχόλιο στο αντι!

  Κορυφαία στιγμή της πορείας το ασπόνδυλο της Χ.Α που λαμπαδιάστικε από μόνος του. Αφού δεν το κατέχετε το σπόρ με τα "μπουκάλια" τι το παιδεύετε;

 3. Lavazza avatar
  Lavazza 08/07/2009 07:11:10

  Κατ' αρχάς δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιείται ο όρος "διαδηλωτές".

  Διαδηλωτές είναι οι αγρότες, οι απολυμένοι διάφορων κρατικοδίαιτων επιχειρήσεων κτλ.

  Αυτοί οι αλητάμπουρες δεν είναι διαδηλωτές.

  Βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία να σπάνε και να ρημάζουν.

  Πρέπει να τους κοπούνε τα χέρια ΣΥΡΙΖΑ...

  Όσο για τους λαθρομετανάστες τα έχουμε χιλιοειπεί.

  Όποιος από αυτούς νομίζει οτι στη χώρα του ή σε κάποια άλλη χώρα πέρναγε ή θα περνάει καλύτερα, τότε τον παρακαλούμε να φύγει και να πάει εκεί.

  Έκπληκτος είδα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου με σχετικό θέμα, νεαρά Αφγανή να καταγγέλει το ρατσισμό και την αφιλόξενη στάση των Ελλήνων!!!

  Μάλιστα επεδύκνειε και τα αριστεία από το σχολείο εδώ στην Ελλάδα που πήρε.

  Άμα δεν της αρέσει η Ελλάδα όπου μπορεί να πάει σχολείο και να πάιρνει Αριστεία (και μπράβο της) ας γυρίσει στην πατρίδα της στο Αφγανιστάν όπου στα 13 (τόσο ήταν στην ηλικία) όχι μόνο σχολείο δεν θα έβλεπε ούτε με τα κυάλια αλλά θα ήτανε ολημερίς με τη μπούργκα φασκιωμένη, να κουβαλάει με τη στάμνα νερό από την πηγή 10 χλμ. μακριά και θα είχε δύο παιδιά από καναν 50άρη ταλιμπάν...

  Αντί να σταυροκοπιούνται οι γονείς της που τους επιτρέπουμε να είναι εδώ και να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, τα εμπλουτίζουν με μίσος...

  Όταν όμως γενικευθεί η "Εθνική Αντίσταση" κατά του Εισβολέα (βλέπε Μανωλάδα) τότε θα το καταλάβουν καλά καί αυτοί αλλά καί οι ντόπιοι συνεργάτες των Εισβολέων...

 4. Περίεργος avatar
  Περίεργος 08/07/2009 08:15:19

  ΧΜΜΜ……
  Βλέπω πως κάποιες πλευρές του κοινωνικού/πολιτικού συστήματος (αντί-διάφοροι) αρχίζουν και ξεφεύγουν (πχ οργάνωση για την διάλυση του έθνους / διαδήλωση για να επιβάλουμε στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα να μην …. Διαμαρτύρονται!!!) με αποτέλεσμα κάποιες άλλες πλευρές να λαμβάνουν όλο και ποιο ακραίες θέσεις! (σε όποιον αρέσουμε, οι άλλοι την μπούργκα σας και σε άλλη παραλία!!!/ Μανωλάδα!)

  Αν ζούσα σε άλλη χώρα θα το εύρισκα πολύ ενδιαφέρον και θα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον τις εξελίξεις….. Επειδή όμως ζω εδώ απλά ανησυχώ!

 5. ΣΟΒΟΚΑΗΣ avatar
  ΣΟΒΟΚΑΗΣ 08/07/2009 08:26:32

  Λίγο ηρεμία ρε Lavazza γιατί οι φωνές σου δεν οδηγούν πουθενά. Είναι πιο σύνθετο το θέμα απο όσο καταλαβαίνεις και με τις κραυγές δεν βγαίνει ακρη.

  • symner avatar
   symner @ ΣΟΒΟΚΑΗΣ 08/07/2009 12:19:38

   Η ΗΡΕΜΙΑ ΑΝΟΗΤΕ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ???
   Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΛΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

 6. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 08/07/2009 09:30:15

  Ο Αγ. Παντελεήμονας έχει αποκτήσει πιά μεγάλη σημασία. Εκεί μετριέται τώρα η ένταση και το εύρος που έχουν τα καινούργια φαινόμενα που παρουσιάζονται δυναμικά πιά : συντηρητικοποίηση του λαϊκού "πυρήνα", δηλαδή τμημάτων με χαμηλό εισόδημα και μόρφωση, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. Η μετανάστευση δέν είναι η αιτία, αλλά το έναυσμα, ο καταλύτης. Η στροφή που παρατηρείται είναι βαθειά, αταβιστική σχεδόν, ασυνείδητη και γι αυτό επικίνδυνη. Η αριστερά αρχίζει να καταλαβαίνει αργά αργά οτι δέν πρέπει να παίζει μαζί της, ούτε να την υποτιμά με όρους συνθημάτων και "αναλύσεων" του κιλού. Ενας που έχει ειδικευθεί στην ψυχολογία - ιστορική κοινωνιολογία θα τους είναι πιό χρήσιμος τώρα απο οποιανδήποτε Κανέλλη.

  Επίσης, ο Παντελεήμονας είναι και πεδίο δοκιμής για τις αντοχές του Σύρριζα. Μπροστά του έρχεται η μάχη των φοιτητικών ταραχών του Οκτωβρίου που, κατα την γνώμη μου θα μείνουν για πρώτη φορά "απροστάτευτες" άν παραμείνει ξεπουπουλιασμένο και σε μόνιμη αμηχανία αυτό το κόμμα. Αυτή θα είναι και η μεγάλη ευκαιρία του Καραμανλή, να κερδίσει μιά εύκολη νίκη, να στριμώξει ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και να ενισχύσει την μοναδική διέξοδο που του έμεινε : την αποφασιστική και γενναία δεξιά στροφή.

 7. Σαος avatar
  Σαος 08/07/2009 09:31:02

  Περιμένετε! Από Σεπτέμβριο που θα είναι περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Έλληνες άνεργοι αλλά και δεκάδες χιλιάδες αλλοδαποί θα δείτε τρομερά πράγματα.

 8. vrouves avatar
  vrouves 08/07/2009 11:07:48

  Κακές επιρροές
  Η συμμορία των απαγωγέων του εφοπλιστή Παναγόπουλου αποδεικνύει περίτρανα πόσο κακό έχουν κάνει οι μετανάστες στην ελληνική κοινωνία. Οι μετανάστες –με την εγκληματική τους συμπεριφορά και τα δολοφονικά τους ένστικτα- έχουν επηρεάσει τους αγνούς και άδολους Έλληνες, και τους έχουν ωθήσει σε ενέργειες που δεν έχουν καμιά σχέση με τον ελληνικό τρόπο ζωής και την Ορθοδοξία.

 9. Lavazza avatar
  Lavazza 08/07/2009 11:27:30

  @ΣΟΒΟΚΑΗ

  βρε Σοβοκαη δεν μπορεί να βρίσκουν βήμα μερικοί από δαύτους και να βγαίνουν να λένε οτι είμαστε ρατσιστές και αφιλόξενοι!

  Εσύ όταν πας "επίσκεψη" κάπου έχεις ως μουσαφίρης "απίτηση" να "προσαρμοστούν" οι οικοδέσποτες στην ύπαρξή σου και στη συμπεριφορά σου και στην κουλτούρα σου;;;

  Εσύ άμα πας επίσκεψη "απαιτείς" να φας αυτό που θέλεις εσύ ή τρως ότι έχει το τραπέζι...;

  Δεν κατάλαβα δηλαδή...

  Και εάν στο κάτω-κάτω όταν πας επίσκεψη νιώθεις οτι οι οικοδέσποτες είναι αφιλόξενοι, σηκώνεσαι και φεύγεις και δεν ξαναπατάς...

  Δεν κάνεις "κατάληψη" στο σαλόνι, στρογγυλοκάθεσαι στο χαλί και λές "ταίστε με και περιθάλψτε με τζάμπα μαζί και 25 νοματέους οικογένεια αλλιώς είστε ρατσιστές και φασίστες"...

  Δεν προσκαλέσαμε κανέναν από δαύτους και τώρα δεν είμαστε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις μας ως οικοδεσπότες...

  Απρόσκλητοι ήρθαν...

  Για κάντε λίγο κράττει ρε παιδιά...

  Αν οι σουνίτες αλληλοσφάζονται με τους σιίτες και εάν στην κοιλάδα του Κουντους και του Ιντουκουντους επιτρέπεται να μιλάνε παστουμ ή όχι ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

 10. Lavazza avatar
  Lavazza 08/07/2009 11:37:34

  @VROUVES

  οι συμμορία των 16 (και πόσοι άλλοι αληταράδες είναι ακόμη) είχανε συγκεκριμένους στόχους!

  Από οτι έριξα μια ματιά στην δημοσιευμένη δικογραφία, το 90% των "στόχων" τους ήταν κάτι άλλοι αλητάμπουρες σαν και του λόγου τους (νονοί, μπράβοι κτλ.) με τους οποίους είχανε διαφορές.

  Δεν είδα πουθενά να τρομοκρατούνε γειτονιές στα πάρκα και στις πλατείες ώστε να φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει...

  Δεν είδα να αρπάζουν τσάντες και πορτοφόλια από γιαγιούλες να τους πάρουν τη σύνταξη...

  Δεν είδα να σπάνε το τζάμι αυτοκινήτου που στέκεται στα φανάρια να αρπάξουν τη τσάντα από κοπελίτσα που πάει για δουλειά.

  Ο λαός από αυτά έχει αγανακτήσει όχι από το εάν ο τάδε βρώμικος επιχειρηματίας που συναλλάσεται με μπράβους έγινε στόχος αυτών ή όχι.

  Και στο κάτω-κάτω, μας φτάνουν οι δικοί μας αληταράδες δηλαδή πρέπει να "εισάγουμε" κι άλλους...;;;

  • vrouves avatar
   vrouves @ Lavazza 09/07/2009 10:47:01

   οι "αληταράδες" που λες είναι πρόσφυγες πολέμου. και βρίσκονται εδώ κι με ευθύνη της Ελλάδας. Αν τους ρωτ'ησεις πολύ ευχαρίστως θα την έκαναν, από το μπουρδέλο, εδώ οι περισσότεροι "έλληνες" θα ήθελαν να την κάνουν. βλέπεις, μπορεί εσύ να είσαι περήφανος για το περίφημο σύστημα στο οποίο ζεις, αλλά είστε μειοψηφία, πλέον.
   ακόμη και εαν αληθεύει αυτό που επικαλείσαι με τις "γιαγιούλες", οι άνθρωποι αυτοί το κάνουν λόγω απίστευτης πείνας, και όχι λόγω κουλτούρας και δια βίου εκπάιδευσης, όπως το "σχολείον η ελλάς" μας διδάσκει.
   Ρώτα και το φίλο σου το "μαφιοζοφάγο" μαρκογιαννάκη. θα σου εξηγήσει πώς λειτουργεί το χουντικό παρακράτος που υφαίνει μέσα και έξω από τις φυλακές....για την ελλάδα (ρε μαρκογιαννακογαμώτο)!

 11. zorro avatar
  zorro 08/07/2009 12:06:29

  LAVAZZA Πες στον ελληνικό στρατό κατοχής μαζί με καμιά δεκαριά άλλους να φύγουν από το Αφγανιστάν και θα επιστρέψει μαζί με τα αριστεία της η νεαρή αφγανή. Πριν ξεκινήσει ο πόλεμος είχαμε 5 όλους κι όλους αφγανούς εδώ, τώρα με την συνδρομή των κυβερνήσεών σου έχουμε 25.000. Μέχρι τότε μάθε να ζεις μαζί τους και κυρίως μην στεναχωριέσαι που περνάνε σε βαθμολογία τα ελληνόπουλα...

 12. symner avatar
  symner 08/07/2009 12:18:04

  ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
  Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΛΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ !!!

 13. symner avatar
  symner 08/07/2009 12:21:27

  Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ : ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ?
  Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΛΩ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ !!!

 14. symner avatar
  symner 08/07/2009 12:26:56

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΗΤΕ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗΡΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΤΟ DUBAI, ΤΟ ΚΑΤΑR κλπ. ? E ???
  ΜΗΠΩΣ ΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΛΕΩ ΕΓΩ...

 15. parsifal avatar
  parsifal 08/07/2009 13:07:10

  @Lavazza : Ο "Ελληνικός στρατός κατοχής" ευρίσκεται εκεί με εντολή ΟΗΕ (επιμένουμε για τις αποφάσεις του που αφορούν την κατεχόμενη Κύπρο, εδώ τον αγνοούμε ?) και μαζί με τις δυνάμεις των Συμμάχων μας, της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ που κατά πλειοψηφία εδώ και 50 χρόνια εγκρίνουν οι Ελληνες. Ασχετο με τηνπαρουσία 25.000 Αφγανών που θα ησαν εδώ ούτως η αλλως αφού ούτε Κράτος λειτουργεί, ούτε πυγμή στις σχέσεις με τους Μογγόλους επιδεικνύεται (στείλτε τους πίσω πακέτο μερικές "αριστούχες"αφγανές που πέρασαν λάθρα στην χώρα μας με την βοήθεια της ΜΙΤ και της Jandarma) Πότε θα καταλάβουμε οτι οι "αριστούχοι" μουσουλμάνοι, οι "ομάδες κρούσεις για την διάλυση του εθνους", οι σέκτες και οι κοιμώμενοι πυρήνες των Βαχαμπιτών είναι πυριτιδαποθήκη ετοιμη για εκρηξη οταν αυτό κριθεί σκόπιμο ? Τα όπλα και τα εκρηκτικά τα ελέγχουν οι Αλβανοί, μέσω των φυλακών δικτυώνονται με τους "ελληνες" αντιεξουσιαστές και τον υπόκοσμο, οι "αριστούχοι" ετοιμάζονται για την έφοδο στα ΑΕΙ (οπου τους αναμένει το "πανεπιστημιακό άσυλο" για ...διευκόλυνση, ΕΛΑΣ και Στρατός διαλύονται απο καρριερίστες, ασχετους στρατιωτικούς και οικονομισσάριους πολιτικούς...Ωριμο φρούτο για τις φαντα;σιώσεις του εφέντη Νταβούτογλου !

 16. Lavazza avatar
  Lavazza 08/07/2009 13:07:53

  @Zorro

  δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τα αριστεία της νεαράς Αφγανής η οποία ήρθε από το Αφγανιστάν πριν από 9 έτη (όπως δήλωσε) την εποχή που κυριαρχούσαν οι δικοί σου Ταλιμπάν...

  Θα πω όντως να φύγει ο ελληνικός στρατός "κατοχής" από το Αφγανιστάν ώστε να γυρίσουν ΟΛΟΙ οι Αφγανοί πίσω στη χώρα τους και τους παρακαλώ να πάρουν μαζί τους και τους ημεδαπούς ταλιμπάν...

  Όχι τίποτε άλλο αλλά για να τους οργανώσουν εκεί ρε παιδάκι μου να ξαναγίνουν μία ευημερούσα χώρα όπως ήταν επί του Μουλά Ομάρ πριν πάνε τα στρατεύματα κατοχής που λες...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Lavazza 09/07/2009 00:37:34

   Μήπως πρέπει της νεαράς να της μιλήσει κάποιος και για το Οθωμανικό Δίκαιο που επικρατεί στις περιοχές του Αφγανιστάν και από το οποίο γλίτωσε;
   Πάντως οι Αφγανοί μας άνοιξαν τα μάτια, είδαμε επιτέλους και στην Αθήνα Car jacking με γιαταγάνι ... Γίναμε κοσμοπολίτες.

 17. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 08/07/2009 13:10:40

  Ωστε η δυναμη στο Αφγανισταν που φτιαχνει δρομους φταιει για ολα.
  Ωραια τοτε ας κρατησουμε 25.000 Αφγανους,δε χαλασε ο κοσμος.Ας πεταξουμε ομως εξω ολους οσους προερχονται απο χωρες που δεν υπαρχει ελληνικος στρατος ητοι ολους τους Αφρικανους,Ιρακ,Πακισταν και αλλους πολλους.

 18. Lavazza avatar
  Lavazza 08/07/2009 13:19:25

  @ψυχραιμια

  σωστός...!

 19. Αλλλοκοτος avatar
  Αλλλοκοτος 08/07/2009 13:32:49

  Τα σχόλια των "οργισμένων πολιτών" μια χαρά δημοσιεύονται βλέπω...κάποια άλλα κόβονται κατα κόρον.

  Όπως και νά χει ας ξαναγράψω την κορυφαία στιγμή της χθεσινής βραδιάς

  Ασπόνδυλο κραυγάζον βγαίνει μοναχό μπροστά από τη διμοιριά που φύλαγε αυτό και άλλους φίλους του παριστάνοντας των Ήρωα της Αχαρνών. Άξαφνα λαμπαδιάζει φωτίζοντας το δρόμο. Ένα φιλαράκι του του χει κοπανήσει ένα "μπουκάλι" κατα λάθος. Σε λίγο θα μας πείσουν πως δεν χριαάζονται πορείες μπορούν να εξαφανιστούν και μόναχα τους τα ανεγέφαλα.

  Αφού δεν το κατέχουν το σπόρ ας μείνουν στα γραφικά ασπιδάκια τους και τις κρότου λάμψης που τους προμηθέυουν οι φίλοι τους οι μπάτσοι.

 20. Eastrader avatar
  Eastrader 08/07/2009 14:23:45

  Πολλυ σωστα.Απλα να συμπληρωσω οτι ξεχασες να αναφερεις το "ξυλο" κατοπιν αδειας απο το "ιερο" Κορανι,την κλειτοριδεκτομη,κ.α.

 21. Αθανασιος Ι. avatar
  Αθανασιος Ι. 08/07/2009 15:03:57

  Lavazza- ούτε την ιστορία αυτού του τόπου δύστυχός δεν γνώρισες τεκνό μου…κάπως έτσι τα χρόνια του εμφυλίου δεν ξεπάστρεψε τον ελληνικό πληθυσμό η μαύρη δεξιά με την βοήθεια του στρατηγού Φληντ. Ηρέμησε αν εμείς είμαστε πρωτεργάτες είναι ιστορικό δεδομένο ..άστα να πάνε στο διάβολο

  • Beyond The Stars avatar
   Beyond The Stars @ Αθανασιος Ι. 08/07/2009 16:20:27

   Απο τη Σοβιετική Ένωση μας γράφεις?

 22. LEON avatar
  LEON 08/07/2009 15:31:53

  Αλήθεια..τί λιγότερο θά έκαναν τυχόν πληρωμένοι τραμπούκοι τών μεγαλοεργολάβων από αυτά πού κάνουν οί διάφοροι "αντιρατσιστές διαδηλωτές"??

 23. Μάρκος avatar
  Μάρκος 08/07/2009 15:53:04

  @Αλλόκοτε, μην ανησυχείς, και μόλις μίλησα για τα...καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ και τις...αμάμητες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κόψανε και το δικό μου!
  @Αθανάσιε, "δυστυχός" δεν επικράτησε η άσπρη αριστερά του Στρατηγού Μάρκου. Ίσως τώρα να σε έλεγαν Ατανάς.

 24. Helmut avatar
  Helmut 08/07/2009 16:36:25

  Ωραίος ο πρωτοσέλιδος τίτλος του "Αδέσμευτου" πάντως:

  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

  Στο "ρεπορτάζ" λογικά θα λέει ότι παρα τρίχα να έσφαζαν τους φιλήσυχους πολίτες με κονσερβοκούτια...

 25. Μάρκος avatar
  Μάρκος 08/07/2009 16:51:36

  Γιατί ρε Helmut, είναι υπερβολικός ο όρος αριστεριστής, και δεν είναι ο όρος "φασίστας" ή "χιτλερικός" που χρησημοποιούν όσοι θέλουν να χαρακτηρίσουν τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα; Έχουν αντιστραφεί οι όροι και την φρασεολογία των Δεξιών για τους αριστερούς κ άποτε, την χρησημοποιούν πια οι "αριστεροί" και οι "αναρχικοί" για όποιον δε γουστάρουν.

 26. να παρει θεση ο ΣΥΡΙΖΑ avatar
  να παρει θεση ο ΣΥΡΙΖΑ 08/07/2009 17:44:32

  ρε μπουμπουνα, τιγκα ειναι οι αραβικες χωρες απο μεταναστες

  ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο την ελλαδα...

 27. synmer avatar
  synmer 08/07/2009 22:38:07

  Και ξέχασε να προσθέσει αναρχοάπλυτοι που ζουν με τα λεφτά των γονιών τους για να καταστρέφουν μόνο και να μην έχουν προσφέρει μια φρατζόλα ή μια κουβέρτα στους "φτωχούς", "κατατρεγμέενους" και "πεινασμένους" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Βγες απο το χαζοκούτι σου και πάρε τη μάνα σου ή τη κόρησ σου καλύτερα και να πας βόλτα Ομόνοια, Αγ.Παντελεήμονα, Αγ.Νικόλαο, Κουμουνδούρου, Κυψέλη να νιώσεις το κ.... Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΛΩ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΚΕΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ !!!

 28. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 08/07/2009 23:32:18

  ΓΕΡΜΑΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.