#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/07/2010 16:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγχωνεύσεις, αλλά για ποιους;Δεν υπάρχει αμφιβολία  ότι  έχουμε περισσότερες  τράπεζες απ’ όσες   «σηκώνει»   και μπορεί να συντηρήσει η αγορά.

Ότι,  λόγω  της  οικονομικής κρίσεως, είναι επιτακτική ανάγκη η συγχώνευση για να δημιουργήσουμε  ισχυρούς  τραπεζικούς ομίλους, που  όχι μόνο θα αντέξουν την κρίση, αλλά θα στηρίξουν και την ανάκαμψη της οικονομίας μας.

Δεν πρέπει, επίσης, να  παραγνωρίζουμε   ότι  η Κυβέρνηση, η κάθε Κυβέρνηση, χρειάζεται  μια δυο κρατικές τράπεζες για να μπορεί να παρεμβαίνει  στην αγορά.

Οι συγχωνεύσεις, όμως,  ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται τράπεζες υπό τον έλεγχο του δημοσίου, πρέπει να εξυπηρετούν και το δημόσιο συμφέρον. Δεν είναι απλά τραπεζικά deals!

Αν η κυβέρνηση κάνει αποδεκτή την  πρόταση του κ. Σάλλα  για την εξαγορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (το οποίο να σημειωθεί ότι ελέγχει επίσης την ASPIS BΑΝΚ  και την  Τράπεζα Αττικής)  και της Αγροτικής Τράπεζας, ουσιαστικά το ελληνικό δημόσιο χάνει τον έλεγχο δυο Τραπεζών!

Ανεξαρτήτως του τιμήματος εξαγοράς, εύλογα, τίθεται το ερώτημα:  η συγχώνευση αυτή,  ποιους εξυπηρετεί;  Την Κυβέρνηση, την  ΑΤΕ, το ΤΤ, την ελληνική οικονομία ή την Τράπεζα Πειραιώς;

Η εκτίμησή μου είναι ότι εξυπηρετεί μόνο την Τράπεζα Πειραιώς!Από την άποψη αυτή θεωρούμε την εξέλιξη ως ένα αρνητικό γεγονός. Επειδή, πιστεύουμε ότι η χώρα χρειάζεται ένα ισχυρό τραπεζικό σύστημα, είχαμε προτείνει στο παρελθόν, ότι  η κυβέρνηση έπρεπε ενδεχομένως να ενθαρρύνει και  να επιδιώξει κιόλας,  τη συγχώνευση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την Αγροτική Τράπεζα, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού  τραπεζικού πυλώνα, υπό τον έλεγχο του δημοσίου,  που θα λειτουργεί  μεν με όρους αγοράς,  αλλά όχι ληστρικής κερδοσκοπίας.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει μπροστά της πεδίον δόξης λαμπρόν, να συγχωνευθεί με άλλες ιδιωτικές τράπεζες  και με όποιους όρους  το επιθυμεί.

Και δυο- τρείς  πολιτικές παρατηρήσεις:

Ο κ. Παπακωνσταντίνου  είχε λάβει από χθες την επιστολή  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος του κ. Σάλλα. Γιατί δεν ενημέρωσε τη Βουλή;
Ο κ. Πανταλάκη, Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας, προέρχεται από την Τράπεζα Πειραιώς. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ηθικής τάξεως;
Και ο κ. Προβόπουλος,  επίσης, προέρχεται από  την Τράπεζα Πειραιώς. Ήταν ενήμερος για την πρόταση εξαγοράς;

Κώστας ΡοδινόςΥ.Γ.  Για τις αντιδράσεις της Ν.Δ.; « Χαίρε βάθος δυσθεώρητον!»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. mitsosms avatar
  mitsosms 15/07/2010 16:17:33

  Η ΝΔ είναι συνεπής. Ως δεξιό κόμμα είναι κατά του κρατισμού και ορθώς αντέδρασε. Εσύ Ροδινέ μήπως δεν είσαι ακριβώς ΝΔ; Μήπως έχεις γίνει πιο κρατιστής από τα αριστερά κόμματα;

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ mitsosms 15/07/2010 16:24:28

   Κρατιστής;
   Απεταξάμην!

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ mitsosms 15/07/2010 16:36:46

   Μίλησαν κι οι σοσιαλιστές!

  • Orestios avatar
   Orestios @ mitsosms 15/07/2010 17:33:38

   Η ΝΔ είναι συνεπής στην προστασία των συμφερόντων των Ελλήνων.
   Αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ επιμελλώς και μεθοδικά κινείται εναντίων των Ελληνικών Συμφερόντων.
   Με πνεύμα ευννοιοκρατίας και αδιαφάνειας επιχειρεί την λήστευση Εθνικού πλούτου, προστατεύοντας επιχειρήσεις σαν την Πειραιώς από την αγορά αλλά και επιβραβεύοντας χρεωκοπημένες πρακτικές.

 2. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 15/07/2010 16:35:21

  Σε περίπτωση που εμφανισθεί ο Βγενόπουλος με τη Μαρφίν ως "λευκός ιππότης" (ή η Eurobank και ο Λάτσης), θα πέσει το πιό τρανταχτό γέλιο της αρκούδας. Ακόμη πιό τρανταχτό, γέλιο αρκούδας Ιμαλαїων, άν ο Ανδέας κάνει προσφορά για την Πειραιώς! Είναι τα stress tests που έρχονται! Για κρατιστές και αντικρατιστές θα λέμε τώρα;
  Χα χα, λέτε όμως να είναι όπως φοβάστε πολλοί εδώ μέσα; Ο Βαρδής να στηρίζει την πολιτική ΠΑΣΟΚ; Και από πάνω, ο Λάτσης να του χαλάσει την κίνηση; Άν μπερδεύτηκαν τόσο οι γραμμές τους και τ' αφεντικά τρελλάθηκαν, τόσο μα τόσο πολύ πιά, έ τότε νύν απολύης τον δούλον σου Δέσποτα!
  Και μιά απορία: Άν είναι έτσι, τότε ο Ρουσό του Βαρδέως, τί διάολο σόι πράμα ήταν;

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Sic transit gloria mundi 15/07/2010 17:24:16

   STGM

   Ολο σενάρια συνομωσίας είσαι!
   Για λύσε και τους γρίφους που θέτεις.

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ Κώστας Ροδινός 15/07/2010 23:53:36

    Πώς να τους λύσω, φίλε Κώστα, από καιρό τα λέμε, το παιχνίδι υπερβαίνει κατά πολύ τα Ελληνικά δεδομένα!
    Stress tests, είπαμε, πανευρωπαικά. Κύττα κατά Φραγκφούρτη μεριά, Ζάν Κλώντ Τρισέ και ΕΚΤ: Ευρωπαικό το πρόβλημα, Ευρωπαική και η λύση, ποιός ενδιαφέρεται για "γραμμές", για κρατιστές, φιλελευθερισμούς και τέτοια, τώρα;
    Εσείς κυττάτε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κτλ ιδεολογήμτα, αλλά αυτοί είναι η "κερκίδα" μόνον. Στον αγωνιστικό χώρο παίζουν άλλες δυνάμεις. Το λέω από καιρό, πάω στοίχημα τώρα, οι Βρυξελλιώτες και Φραγκφουρτιανοί δεν θ΄αφήσουν αδύνατες Ευρωζωνικές τράπεζες να τις φάει η Mitsubishi ή η Nomura! Εδώ δεν είναι ούτε θα γίνει Αγγλοσαξωνία, "έκαναν λάθος τα Αμερικανάκια με την Lehmann", Τρισέ και Γιουνκέρ το έχουν πεί ορθά κοφτά από καιρό.
    Η "ευρωσκεπτικιστική" γραμμή Σαμαρά είναι λάθος, αυτοκαταστροφική. Τώρα που αγρίεψε το πράγμα στη φωλιά του κούκου, με τα τραπεζικά, τρέχουν να καλυφθούν. Τοο late. Ο Βαρδής πασόκος, χα χα!
    Δεν έλυσα τους γρίφους, ξέρω. Αλλά, σκέψου (και σύ undercover gpr), μήπως τυχόν το deal είναι κανονισμένο από την ΕΚΤ, μη βγεί αλλοίμονο ο "λευκός ιππότης" του εμίρη.
    Σενάρια συνομωσίας στην πολιτική εγώ ποτέ. Όμως στην οικονομία (και δή στα τραπεζικά), επιβάλλονται.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Κώστας Ροδινός 16/07/2010 11:47:24

    ενδέχεται να υποψιάζομαι τι προσπαθείς να μην πεις, αλλά "ευρωσκεπτικιστική" γραμμή Σαμαρά γιατί? πότε? εννοείς το ΟΧΙ στο μνημόνιο? μα... νομίζω ότι σιγά-σιγά οδηγούνται και οι ίδιοι σε ψιλοδιορθώσεις πολιτικής

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ Κώστας Ροδινός 16/07/2010 12:26:18

    @ δρόμος
    Έτσι, αναγκαίες ψιλοδιορθώσεις. Ανάγκα και Θεοί πείθονται. Θα μείνουν στο Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα και καλά κάνουν. Δεν σηκώνει Tories σε Μεσογειακή χώρα!

  • undercover gpr avatar
   undercover gpr @ Sic transit gloria mundi 15/07/2010 17:39:59

   Ίσως εννοεί ότι το deal και η προσφορά είναι κανονισμένη κι επιβαλλόμενη από τις τρεις ιδιωτικές αδελφές ,εεεε αρκούδες ήθελα να πω , τις Ελλάδας Κώστα μου κι όχι από τον ηθικά εκβιαζόμενο (εισπρακτορα μίζας) πια "εκπρόσωπο του λαού" που λέγεται Πασόκ.

   • undercover gpr avatar
    undercover gpr @ undercover gpr 15/07/2010 17:47:50

    Τι? Ειναι too much Φ/ες?

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Sic transit gloria mundi 16/07/2010 10:00:23

   δεν είναι απίθανο ο Σάλλας να είναι σε ρόλο λαγού, αλλά η Πειραιώς έχει εδώ και μήνες πρόβλημα. Του δίνουν πολλά περιουσιακά στοιχεία, θέλει και αυτός να γίνει Βγενόπουλος στην θέση του Βγενόπουλου, να ξεκαθαρίσει λίγο και ή να επιζήσει -- που σήμερα δεν μπορεί -- ή να πουλήσει με κέρδος.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ archaeopteryx 16/07/2010 10:12:22

    Μην ξεχνάτε και τη σύγκρουσή του με το Βγενόπουλο, προ δύο-τριών ετών, για την Τράπεζα Κύπρου, που κατέληξε σε... φιλικό διακανονισμό. Επίσης, μεγάλη σημασία έχει η σημειολογία της χθεσινής του εμφάνισης και της γλώσσας που χρησιμοποίησε κατά την ανακοίνωση της προσφοράς. Με μπερλουσκονική αύρα, προσπάθησε ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ να μιμηθεί το Βγενόπουλο δίνοντας διαγγελματικό χαρακτήρα στην παρουσία του και εκτοξεύοντας πολλές "πατριωτικές" κορώνες.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ archaeopteryx 16/07/2010 10:21:17

    Σαλάγα τα σαλάγα τα...

    Έγώ νόμιζα ότι άκουγα το τσομπάνη του 1880, καμία σχέση με βγενό.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ archaeopteryx 16/07/2010 10:21:41

    Κάνει κρα οτι είναι παλαιοπασόκος

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ archaeopteryx 16/07/2010 10:28:22

    Την ίδια λαϊκίστικη φρασεολογία και παρουσία χρησιμοποιούσε, αλλενάκι.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ archaeopteryx 16/07/2010 10:35:36

    χωρίς να κοπτομαι για κανένα από τούτους, μακράν επικοινωνιακά, έστω και στο λαϊκιστικό επίπεδο που λες, λίγα άκουσα, πολλά κατάλαβα,

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ archaeopteryx 16/07/2010 10:40:03

    όπως είπε και άλλος σχολιαστής, ολοταχώς επιστροφή σε προ εικοσαετίας καταστάσεις ...

    η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα γίνεται απροκάλυπτα

    μας προκαλούν πολύ άσχημα τολμώντας έστω και να αναφέρουν το εξευτελιστικό αυτό τίμημα που είναι μόνο για στραγάλια

    μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτό που γράφεται στα ιστολόγια ότι η Ελλη Στάη δήλωσε στην εκπομπή της στο ραδιόφωνο ότι "πρέπει να κατανοήσουμε ότι τα σύνορα της Ελλάδας θα αλλάξουν";

 3. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 15/07/2010 16:39:45

  Η ΝΔ το έσωσε κάπως με την ανακοίνωση Σταϊκούρα, η οποία όμως ΔΕΝ περιλαμβάνει όλα αυτά τα τεράστια θέματα ηθικής (και όχι μόνον, θα έλεγα και νομικής) τάξεως, που θίγει το antinews με την κεντρική του ανάρτηση.

  Πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο. Όσο Πασοκάνθρωπος και να είναι ο Σάλλας, αυτό ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν.

  Αν γίνει μια μήνυση, το Ειδικό Δικαστήριο τα πράσινα ανθρωπάκια ΔΕΝ το γλιτώνουν.

 4. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 15/07/2010 16:53:29

  Θέλουν να μοιράσουν και τα τελευταία κομμάτια της πίτας...

 5. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 15/07/2010 17:29:01

  Χρήσιμη υπενθύμιση:

  Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Eθνική και Eurobank κατέχουν από 6%.

  Θα αφήσουν την Πειραιώς να το αγοράσει ή να αναμένουμε καμιά ενδιαφέρουσα αντιπρόταση;

  • anonymous avatar
   anonymous @ Κώστας Ροδινός 15/07/2010 18:42:02

   Η πρόταση Σάλλα είναι εξευτελιστική. Ίσως η προσφορά να είναι σκόπιμα μικρή για να προκαλέσει αντιπροσφορά από την ΑΤΕ η το ΤΤ και να φορτωθεί η ΑΤΕ η το ΤΤ το σαπάκι της Πειραιώς.
   Οπότε τρώνε το ΤΤ με τρόπο. Δεν το εξαγοράζουν αλλά τους εξαγοράζει γίνονται μέτοχοι και μετά κάνουν ότι γουστάρουν όπως ΕΛΠΕ ΠΕΤΡΟΛΑ.

   • Σοσιαληστής avatar
    Σοσιαληστής @ anonymous 15/07/2010 18:56:47

    Αχ τι θυμήθηκες πάλι...

  • Misha avatar
   Misha @ Κώστας Ροδινός 15/07/2010 20:35:01

   Tυχαίο που ο Σαμαράς έβαλε τον τραπεζίτη Μηταράκη υπεύθυνο των οικονομικών της ΝΔ;
   Υπάρχει περίπτωση η ΝΔ να κοντράρει την ιστορία; Ναι, όταν ο Κυριάκος παραδεχθεί τον πραγματικό του πατέρα.
   Στημένες ιστορίες αδέρφια, με θύματα τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους που δεν έχουν κανέναν να τους υποστηρίξει πλην των κομμάτων της αριστεράς.
   Επ ευκαιρία αντιλαμβάνεσθε πού θα πάνε και τα ακίνητα της υπόθεσης Βατοπεδίου εάν και εφόσον επιστραφούν στο αδηφάγο κλεπτοκράτος.

 6. stel avatar
  stel 15/07/2010 20:39:51

  Θυμάται κανείς την εξαγορά της ΕΤΒΑ απο την Πειραιώς, και μάλιστα με αθέτηση της αρχικής συμφωνίας για τη σχέση ανταλαγής; Τότε το Δημόσιο έχασε χρήματα αλλα η υπόθεση θαφτηκε. Είχε υπογράψει ο μέγας Ακης τοτε.

  • Orestios avatar
   Orestios @ stel 15/07/2010 21:03:44

   Ζήτω ο σοσιαλισμός.

 7. μικρός οδυσσέας avatar
  μικρός οδυσσέας 15/07/2010 21:09:01

  3 πράγματα συμβαίνουν:
  1. αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη με θέματα διάφορα του μνημονίου ασφαλιστικού κτλ ή/και
  2 Μετρούν αντιδράσεις για το ντιλ ή
  3. Η μηχανή του ΠΑΣΟΚ ρονταρίστηκε και δουλεύει φουλ...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ μικρός οδυσσέας 15/07/2010 22:11:05

   η απλώς θέλουν να σώσουν την Τράπεζα Πειραιώς!

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ Κώστας Ροδινός 16/07/2010 00:02:43

    Για την ακρίβεια, μήπως ενδιαφέρονται να μη πέσει σε χέρια "μή ελληνικά" όπως είπαν (διάβαζε μη ευρωζωνικά): Κάτι διαβόλοι εμίρηδες με κυνηγο-μαρφινο-γέρακες και νομούρηδες σαμουράι εδώ τριγύρω τριγυρνούν επίμονα, πανάθεμα.
    Ποιοί ενδιαέρονται; Η .."σχολή της Φραγκφούρτης" (Entschuldigung Ted, Max που είστε μακριά, και Jürgen που είσαι εδώ, ευτυχώς, μαζί μας), την ΕΚΤ εννοώ!

 8. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 15/07/2010 23:56:01

  H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ.
  ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...

 9. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 16/07/2010 00:32:12

  Παρακολουθεί κανείς την ισοτιμία ευρώ - δολλαρίου; Μια πρόβλεψή μου ήταν ότι θα σταθεροποιεί σε στενή ζώνη διακύμανσης 1,25 - 1,30. Σήμερα το ευρώ ανέβηκε στα 1,29 δολλάρια.
  Εν τώ μεταξύ, η Γερουσία στις ΗΠΑ πέρασε 60 - 35 το νόμο Ομπάμα για έλεγχο στη Wall Street.
  h**p://www.reuters.com/article/idUSTRE66E0MD20100715.
  H Αμερικανική κυβέρνηση περίπου τα έχει βρεί στα οικονομικά με τις Βρυξέλλες. Οι αναταράξεις (προς το παρόν) περιορίζονται, αρχίζουν τώρα τα deals. Μόνο που δεν είναι ενδο-ελλαδική υπόθεση, ανήκουμε βλέπετε στην Ευρωζώνη, σάρξ εκ της σαρκός της πλέον.
  Δεν θα εξέλθουμε ποτέ, κουφάλες απ' το Χάρβαρντ, που λέει και ο μεγάλος Διονύσης.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Sic transit gloria mundi 16/07/2010 10:25:22

   δλδ να πιστεψω το παραμυθι που πουλανε τα μμα στα χαιβανια οτι και καλα ανεβηκε το ευρω χαρις σε μια εωλη προαναγγελια θολων προθεσεων που κατα τη γνωμη μου χρησιμευει ειτε ως λαγος για αλλους ειτε για να μετρησει η κυβερνηση τις αντιδρασεις και της αγορας και του κοσμου;

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ αλλενάκι 16/07/2010 10:39:15

    Καμμιά σχέση, δεν έχει να κάνει με Ελλάδα (ή ελάχιστα έχει να κάνει, κανείς εδώ δεν ελέγχει το παιχνίδι). Θα ξανακατέβει το Ευρώ, θα ξαναανέβει, και πάει λέγοντας.
    Αυτό που λέω είναι ότι τα έχουν βρεί, ώστε να συμφέρει κάπως και τους 2 - μέχρι νεωτέρας φυσικά, Βρυξέλλες και Ουάσιγκτων. Εμείς ως χώρα είμαστε μικρό ψάρι: Πόσο επηρεάζει ένας γαύρος την παλίρροια και την άμπτωτη; Όσο επηρεάζει τον καιρό στην Σαγκάη, μια πεταλούδα που φτερουγίζει εδώ, θα μου πείς. Χάος. Αλλά το θέμα είναι τώρα, να μη βρεθούμε πεταμένοι γαύροι στην ξηρά.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Sic transit gloria mundi 16/07/2010 10:43:18

   Ασφαλώς, αλλά αυτοί το πλάσαραν στα λυμματοκάναλα ότι η προαναγγελία αυτού του δώρου σε ημέτερους τραπεζίτες έδωσε ώθηση στο ευρώ να κινηθεί ανοδικά.

   Έλεος με την παραπληροφόρηση!!!

   Κανένα από τα ξένα οικονομικά σάιτ, κατεστημένα ή εναλλακτικά, δεν έδωσε σημασία στο γεγονός.

   Δεν αναφέρθηκε ουτε στα ψιλά των ειδήσεων.

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ αλλενάκι 16/07/2010 10:52:18

    Καλημέρα
    αλλενάκι,

    δηλαδή εσύ μπήκες στα ξένα σαϊτ και έψαχνες για την είδηση;
    Δεν λυπήθηκες το χρόνο σου;

    Θα εκπλαγώ, άν η πρόκληση μείνει αναπάντητη.

    Πέραν αυτών, όμως, τίθεται και ένα θέμα ηθικής και πολιτικής τάξεως.
    Ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε την ...είδηση από την προηγούμενη.
    α) γιατί δεν γνωστοποίησε την επιστολή μόλις την έλαβε

    και

    β) πόσοι άλλοι το ήξεραν και από πότε,

    Μήπως πρέπει να μας πεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ποιοί αγόραζαν συγκεκριμένα "χαρτιά" τον τελευταίο καιρό;

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ αλλενάκι 16/07/2010 10:58:43

    Στα ξένα σάιτ διαβάζω κάθε μέρα.
    Έχω παρατηρήσει δε, ότι στα ξένα σάιτ δεν υπάρχουμε καν ούτε ως υποσημείωση, από την επομένη που ψηφίστηκε το μνημόνιο.

    Well done!

    Σιγουράκι, μας έστιψαν, μας πέταξαν σα λεμονόκουπα και τώρα πάνε για άλλα.

    Θα πάρουν όμως αυτό που τους αξίζει.
    Προχτές ο υφυπουργός εργασίας λοιδωρήθηκε άσχημα σε ταβέρνα που είχε πάει, δοσίλογο τον ανέβαζαν, δοσίλογο τον κατέβαζαν, άκουγε με σκυμένο το κεφάλι.

 10. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 16/07/2010 10:56:31

  Σιγά μην ανέβηκε το Ευρώ από το περίπτερο του Σάλλα και τα αγροτικά και ταχυδρομικά ψιλικατζίδικα στο Άνω Κολοκοτρωνίτσι της Ευρωλάνδης. Έγραψα χθές σε ένα πόστ γιά τα συγκριτικά οικονομικά μεγέθη τραπεζών...
  Η προσφορά γίνεται τώρα, επειδή η μεγάλη εικόνα έξω γίνεται πιό ειρηνική. Αυτά που λένε τα Βαρδο-μπομπο-κάναλα είναι καθρεφτάκια για ιθαγενείς. Σκέψου την εκδοχή, αυτοί ακριβώς, που σίγουρα είχαν βγάλει έξω τις "οικονομίες" τους ποντάροντας σε χρεωκοπία, τώρα κατάλαβαν ότι δεν τρέχει τίποτα και τις ξαναφέρνουν μέσα για να ψωνίσουν από σβέρκο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.