#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/05/2012 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συγχαρητήρια σε όλους που καταφέραμε να μπει η ναζιστική σημαία στην Βουλή των Ελλήνων!Γράφαμε εδώ μέσα να ταρακουνήσουμε την παχυδερμική νάρκη:

«Ακόμα και τώρα, λίγο πριν τις εκλογές, όλα, μα όλα τα στελέχη - γρανάζια της πολιτικής πυραμίδας της Ν.Δ. κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και περί άλλων τυρβάζουν.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μαχαιρώνουν πισώπλατα ο ένας τον άλλο λες κι το ζητούμενο είναι η καρέκλα και όχι ο πλήρης εκπασοκισμός και η σωτηρία της χώρας.

Καημένα ανθρωπάκια που γυρίζουν από πανηγύρι σε πανηγύρι κι από εκδήλωση σε εκδήλωση, περιφέροντας μόνο το κοστούμι τους, χωρίς καθόλου λόγο, δεν καταλαβαίνουν  ότι έτσι είναι  μόνο για τα πανηγύρια; Και χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα, την όζουσα ρουσφετολογία χωρίς επιχειρηματικό λόγο που να τσακίζει την πασοκολαρία.

Τα στελέχη του κόμματος έχουν χαθεί. Κι ας μου το διαψεύσει κάποιος από ολόκληρη την επικράτεια, από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας θέλει, με αποτέλεσμα να αλωνίζει ο κάθε Καμένος και πικραμένος, ανενόχλητα στον κεντροδεξιό χώρο.

Τα στελέχη της κορυφής της πυραμίδας, πλην ελαχίστων, ονειρεύονται ότι σε λίγο θα απολαμβάνουν τη νιρβάνα της εξουσίας μακάριοι κι ωραίοι.

Πού είναι όλοι αυτοί που θα έπρεπε να τσακίζουν τώρα κόκκαλα, δίνοντας ελπίδα τουλάχιστο, στο φουκαρά, στο φτωχό, στον εξαθλιωμένο κάτοικο αυτού του τόπου;

Πού είναι αυτά τα ανθρωπάκια,  που θα πάρουν στις πλάτες τους ένα ολόκληρο έθνος να το βγάλουν απ’ την  απελπισία και το τέλμα;

Οι τομεάρχες πάλι, πλην λίγων, πού είναι; Σφυρίζουν κλέφτικα; Ε τότε έχετε γεια βρυσούλες.

Και μόνο ένας Σαμαράς να προσπαθεί ολομόναχος.

Και απέναντι ένα πασοκ  να μαζεύει τα χυμένα πράσινα βρωμοζούμια του να τα ξαναβάλει στο πιθάρι. Που, ούτε λόγο δε θα έπρεπε να έχει σ’ αυτές τις εκλογές.».

Αυτά φωνάζαμε εδώ στο antinews.

Σήμερα, ήρθε η ώρα να μοιράσουμε συγχαρητήρια!

 Συγχαρητήρια σε όσους προτίμησαν να κάνουν το πρώτο μπάνιο τους. Προφανώς έχουνε τα διαβατήριά τους έτοιμα και δεν τους νοιάζει αυτός εδώ ο βράχος στην άκρη της Μεσογείου.

Συγχαρητήρια που καταφέραμε να μπει η Ναζιστική σημαία στη Βουλή των Ελλήνων μετά από κοντά 7 δεκαετίες.

Συγχαρητήρια στον Έλληνα που μετά από έναν αιώνα αποτυχημένων πειραμάτων ανά την υφήλιο, δείχνει να θέλει να δοκιμάσει πλέον κι αυτός τα «καλά» μιας αριστερής διακυβέρνησης.

Συγχαρητήρια στο νέο και στη νέα που ψηφίζει καθοδηγούμενος από ξύλινους λόγους και αστραφτερές χάντρες.

Συγχαρητήρια στον Δεξιό που μόνο δεξιά δεν ψηφίζει, παρά εξοφλεί τις αμάσητες προπαγάνδες υποθηκεύοντας το κεφάλι των παιδιών του.

Συγχαρητήρια στους Νεοδημοκράτες που κάνανε αγώνα γκρινιάζοντας και αντί να πιάνουνε έναν αναποφάσιστο, προσπαθούσανε να διώξουνε δύο αποφασισμένους.

Συγχαρητήρια, ειλικρινά, στον κ. Καμμένο που μην έχοντας να προτείνει τίποτα άλλο από ένα απύθμενο λαϊκισμό έμπασε το κομματίδιο του θριαμβευτικά στη Βουλή.

Συγχαρητήρια δεν μπορούμε να δώσουμε στον κ. Κουβέλη γιατί δεν έκανε τόσο καλά τη δουλειά του ως ανάχωμα του ΠΑΣΟΚ.

Ούτε στον κ. Βενιζέλο, γιατί μπορούσε να είχε αποτύχει και πιο παταγωδώς.

Συγχαρητήρια, φυσικά, δεν δίνουμε ούτε στον ξεχαρβαλωμένο μας κομματικό μηχανισμό, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να ανασυγκροτηθεί.

Συγχαρητήρια πραγματικά όμως θα δώσουμε στον Αντώνη για τον αγώνα τον καλό. Αγώνα που δεν τελείωσε ακόμα..

Ο αγώνας συνεχίζεται!

TopGunZ- Δαναός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σωκράτης avatar
  Σωκράτης 07/05/2012 08:15:14

  Τώρα θα περάσουμε οι Νεοδημοκράτες στο κίνημα των Διαμαρτυρομένων και αγανακτησμένων;. και οι (επι) κρίνοντες κρίνονται. Οι περισσότεροι εδώ μέσα αυτάρεσκα κομπάζουν ότι "εμείς τα λέγαμε". Αρκετά με το αυτομαστίγωμα, Όχι άλλο χυλό από και προς Νεοδημοκράτες. Ας βάλουμε και λίγο κρεατάκι στην κατσαρόλα.

 2. Πανος avatar
  Πανος 07/05/2012 08:45:07

  Και όλοι αυτοί που κατσαν χτες αλλα και 2009 στον καναπέ τους ας ανοίξουν απο σήμερα την τηλεόραση τους και ας απολαύσουν το θέαμα μέσα στη βουλή , ακροαριστεροι του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Ναζί της ΧΑ. Έχει να γίνει της Νότιας Κορέας . Και αν τους αρέσει αυτο που θα βλέπουν μπορούν να συνεχίσουν να κάθονται στον καναπέ και ίσως σε λίγο καιρο γίνει και της Βόρειας Κορέας

 3. tak avatar
  tak 07/05/2012 09:02:37

  Η πλάκα τέλειωσε την Κυριακή το βράδυ... Τώρα θα μας πλακώσουν οι Ευρωπ(έ)οι... Τώρα θα έχουμε την πλάκα της ... πλάκας...

  TopGunZ- Δαναός Καλημέρα σας!

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ tak 07/05/2012 09:24:35

   Καλημέρα tak! Θέλω να σου πω πως είμαι περήφανος που ψήφισα το Σαμαρά, που απέκτησα πολύ καλή παρέα σ αυτήν εδώ την ηλεκτρονική εκκλησία του δήμου, που κάναμε έναν καθαρό αγώνα με το Φάκτορα να μας συγκρατεί όταν ξεφεύγαμε άσχετα αν από μέσα του γελούσε!
   Είμαι περήφανος που είμαι στο ANTINEWS.
   Και χαίρομαι που γνώρισα τους πραγματικά άδολους πατριώτες!

 4. xbab avatar
  xbab 07/05/2012 09:07:52

  "Ακόμα και τώρα, λίγο πριν τις εκλογές, όλα, μα όλα τα στελέχη – γρανάζια της πολιτικής πυραμίδας της Ν.Δ. κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και περί άλλων τυρβάζουν".
  Τώρα, λίγο μετά τις εκλογές τα γρανάζια έχουν κολλήσει.
  Περιγράφαμε την κατάσταση πολύ καιρό πριν.
  Φωνή βοόντος εν τη ερήμω.
  Αποδείχθηκε η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των στελεχών που ήταν σε καίριες θέσεις.
  Αποδείχθηκε η ΕΝΔΕΙΑ στελεχών.
  Αποδείχθηκε πως η ζημιά που έκαναν σημαντικά κέντρα πληροφόρησης[παραπληροφόρησης στην ουσία] έκαναν μεγάλη ζημιά, με την τακτική της ισοπέδωσης και των κτυπημάτων κάτω από τη ζώνη.Συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, συγκεκριμένα ΜΜ"Ε", έθρεψαν το "αυγό του φιδιού" [ΤΣΙΠΡΑΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ].
  Ειδικά ο ΤΣΙΠΡΑΣ ούτε που ακουμπήθηκε από την κριτική και τη λεγόμενη σάτιρα συγκεκριμένων τηλεοπτικών σκουπιδιών-εκπομπών.Ακόμη και μέσα στην επίσημη προεκλογική περίοδο υπήρξε σπέκουλα και απαξίωση μονομερής, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας-αξιοπιστίας από ορισμένους "τηλεοπτικούς αστέρες"
  Για να γίνει κάτι πρέπει σε ελάχιστες ημέρες να ανατραπούν οι ανωτέρω παράμετροι και για να έχει ελπίδες η κεντροδεξιά[ΝΔ και παραφυάδες] πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους ΟΛΟΙ και να ενωθούν, με τη σύγκλιση συνεδρίου θέσεων και αρχών.
  Όλα και όλοι να κριθούν το πολύ σε 10 ημέρες....
  Αλλοιώς να μας αφήσουν ΗΣΥΧΟΥΣ, εμάς τους Μοϊκανούς, μέσα στη δυστυχία μας.

 5. HΕLLAS avatar
  HΕLLAS 07/05/2012 09:09:38

  Ερώτηση:
  Ποιοι είναι χειρότεροι φασίστες ?

  1.Αυτοί που ξέρεις ότι είναι φασίστες και το λένε .
  2.Αυτοί που με την πρώτη ευκαιρία καίνε την Ελληνική Σημαία.
  3.Αυτοί που δεν σέβονται την Ακρόπολη και βάζουν πλακάτ με συνθήματα.
  4.Αυτοί που κόβουν και ράβουν το Σύνταγμα ανάλογα με τα μέτρα τους και
  του έχουν κάνει κουρέλι.

  • Pikis avatar
   Pikis @ HΕLLAS 07/05/2012 10:23:48

   Συμφωνώ. Έχουμε ξεχάσει το νόημα των λέξεων.
   Το μόνο που ενδιαφέρει τα κόμματα (όλο το φάσμα) είναι η ρεμούλα και η αρπαχτή. Αν αυτοαποκαλούνται φασίστες ή δημοκράτες δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όλοι έχουν το χέρι τους μέσα στην τσέπη μου. Λεφτά πλέον δεν έχω. Θα πιάσουν αυτό που τους αξίζει...

 6. Δαναός avatar
  Δαναός 07/05/2012 09:27:01

  xbab δεν κωλώνουμε!Τα δύσκολα για τους δυνατούς!

 7. Βασίλης Κωνσταντίνου-Κααστοριά avatar
  Βασίλης Κωνσταντίνου-Κααστοριά 07/05/2012 09:28:52

  Το άρθρο αυτό το έγραψα την Παρασκευή.τονίζω το "Για αυτό θα έλεγα ότι σήμερα είναι προτιμότερο να στηριχθούμε στο «ένστικτο της επιβίωσης», στην διαίσθηση της επιλογής του σωστού δρόμου ." Μάλλον διαψεύστηκα .
  Για την ιστορία παραθέτω το άρθρο: Ο καθένας στην κάλπη πάει μόνος του .Αυτός και η συνείδησή του. Αυτός και το παρελθόν του ,αλλά ταυτόχρονα αυτός και το μέλλον του. «΄Ηλθε η σειρά του.» Ο δικαστικός υπενθυμίζει τον ψηφοφόρο που τα έχει ψιλοχαμένα να συντομεύει .Ρίχνει το ψηφοδέλτιό του. Το ψηφοδέλτιο της οργής; Της τιμωρίας; Της εκδίκησης; Της απόγνωσης; Ή μήπως το ψηφοδέλτιο της ανάκτησης της αξιοπρέπειά του, της ελπίδας, της ανάκαμψης ,της επανεκκίνησης της οικονομίας ,του κράτους του; Ποιο ψηφοδέλτιο έπεσε μέσα στην κάλπη. Μήπως τα συνδύασε όλα μαζί; ΄Η μήπως έκανε έναν συνδυασμό; Λένε ότι ο λαός έχει πάντα δίκιο στις εκλογές. Προσωπικά δεν το αποδέχομαι ούτε και το απορρίπτω. Είναι σίγουρο ότι μεμονωμένα κάποιοι έχουν σίγουρα δίκιο. ΄Οταν αυτοί αθροίζονται και γίνονται πολλοί τότε μπορεί και ο λαός να έχει δίκιο .Πόσοι ψηφίζουν σίγουρα και φανερά; Πόσοι υπερασπίζονται συνέχεια και επί μακρόν την ψήφο τους; Πόσοι δεν δηλώνουν κοψοχέρηδες; Επομένως μπορεί από μεγαλοθυμία να λέμε ο λαός έχει πάντα δίκιο αλλά αν το αναλύσουμε το αναιρούμαι αμέσως. Γι’ αυτό :Τι έχετε να απαντήσετε στο «Ο λαός έχει δίκιο όταν το αποτέλεσμα των εκλογών τον φέρνει σε καλύτερη θέση !»Και κυρίως όταν η τωρινή του θέση είναι άθλια. Όταν είναι όπως σήμερα μέσα στην κρίση « λασπωμένος ,κουρασμένος, αποκαρδιωμένος». Αλλά αυτό δεν μετριέται παρά μόνο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα .Για αυτό θα έλεγα ότι σήμερα είναι προτιμότερο να στηριχθούμε στο «ένστικτο της επιβίωσης», στην διαίσθηση της επιλογής του σωστού δρόμου . Γιατί στην προεκλογική εκστρατεία είχαμε μία επανάληψη από τα ίδια. Το παλιό μας καθήλωσε. Ο καθένας είπε τα δικά του! Περισσότερο ήθελε την επιβεβαίωση των απόψεών του παρά τον διάλογο!. Ο λαϊκισμός ο κρατικισμός , οι εύκολες λύσεις, τα ψέματα, οι υποσχέσεις, οι πελατειακές σχέσεις, η διαφθορά δεν έχουν ρημάξει μόνο την χώρα αλλά και την ελπίδα αυτού του τόπου . «Το παλιό μας καθηλώνει και το καινούργιο αργεί να έλθει.» Καλό βόλι αγαπητοί μου!
  Υγ. Δεχτείτε αυτό το κείμενο σαν μια φιλική κουβέντα που θα ήθελα να κάνω μαζί σας .Τίποτα περισσότερο

  πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/43515

 8. θανασης avatar
  θανασης 07/05/2012 09:31:23

  Με τις υγειες σας κυριοι να βλεπετε τον Μαιανδρο στην βουλη των Ελληνων!

  • pan avatar
   pan @ θανασης 07/05/2012 10:02:44

   O μαίανδρος είναι Ελληνικότατο σύμβολο...Εκτός αν θες να βλέπεις την εφτάφωτη λυχνία.

   • Βασίλης Γκιώνης avatar
    Βασίλης Γκιώνης @ pan 07/05/2012 12:09:55

    Δεν τους αρέσει ο ελληνικότατος μαίανδρος αλλά μια χαρά έβλεπαν το ρώσικο σφυροδρέπανο και τα "διεθνή" σήματα multi-culti...

    • Master avatar
     Master @ Βασίλης Γκιώνης 07/05/2012 12:53:27

     Το κόκκινο σφυροδρέπανο τους αρέσει αφού το ΚΚΕ είναι μέρος του συστήματος, αδελφάκι τους τόσα χρόνια στη ρεμούλα...

   • Πανος avatar
    Πανος @ pan 07/05/2012 22:13:12

    Κι η σβαστικα είναι ελληνικό σύμβολο που συμβόλιζε τον Δια. Αλλα είστε κότες να το χρησιμοποιήσετε.

 9. Καλά Κρασιά avatar
  Καλά Κρασιά 07/05/2012 09:40:30

  Καιρός είναι να γίνει στο πάλαι ποτέ λαϊκό κόμμα της Ν.Δ μια γενναία και ειλικρινής αυτοκριτική και να αφήσετε το αποπροσανατολιστικό και ανεύθυνο πως φταίνε οι ψηφοφόροι, φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός του ηγέτη που δεν κατάφερε η δεν θέλησε να διαισθανθεί τι πραγματικά ήθελε η βάση του και υπέκυψε σε τραπεζίτες και ανθέλληνες .
  Όσο για την Χ.Α καλό θα είναι να πάτε να ρωτήσετε τα νέα παιδιά που την ψηφίσαν κυρίως, γιατί το κάνανε ;
  Σε μια κουβέντα που έτυχε να κάνω με κάποια από αυτά εχθές , μου απάντησαν πως το κάναν γιατί στην τάξη τους στο σχολείο ήταν μειοψηφία κάτι που δεν το αποδέχονταν και το ότι διέκριναν πως προοπτικές να κάνουν οικογένεια, παιδιά και καριέρα στην χώρα τους είναι πλέον αδύνατον εξαιτίας των παραχωρήσεων και επικύψεων των "Ελλήνων πολιτικών" στους ξένους και ντόπιους αφεντάδες τους .Ελπίζω να το δημοσιεύσετε ,αν δεν το κάνετε αναρωτηθείτε και για τις δικές σας ευθύνες που εκφράστηκαν με το συνεχές λιβάνισμα του "αρχηγού" και στον αποκλεισμό κάθε κριτικής σκέψης και πρότασης !!

 10. Νίκος avatar
  Νίκος 07/05/2012 09:41:41

  Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι για να μη χάσουν τις θεσούλες τους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα δεν το πήρατε πρέφα;

  • Pikis avatar
   Pikis @ Νίκος 07/05/2012 10:37:57

   Εσύ δεν έχεις πάρει ούτε πρέφα ούτε στοιχειώδη εκπαίδευση...

 11. Tonia G. avatar
  Tonia G. 07/05/2012 09:48:27

  Για τη κατάσταση αυτή (Σύριζα & Χ.Α) ΕΝΑΣ είναι ο υπεύθυνος. Αυτός που ενώ μπορούσε να απαιτήσει και να κάνει τις εκλογές στς 4 Δεκέμβρη παίρνοντας 40% ή 45%, τελικά "κατάφερε" να αυτοβυθιστεί 6 μήνες αργότερα. Κατάφερε να δημιουργήσει βιώσιμα κόμματα και αριστερά και δεξιά του. Κατάφερε να πάρει ένα χαμηλότατο 33% και να το πάει στο 19%. Δεν κατάφερε ούτε καν δική του κοινοβουλευτική ομάδα να εκλέξει αφού σε συνθήκες σκληρής περιχαράκωσης ψήφισε η στενή βάση που έχει σχέσεις με τους υφιστάμενους βουλευτές.
  Όσοι τα λέγαμε, από αγάπη και πίστη τόσο καιρό, δεχόμασταν επιθέσεις ΚΑΙ εδώ μέσα από αυτούς που έβλαψαν και συνεχίζουν να βλάπτουν το Σαμαρά και τη ΝΔ. Από χτες ωστόσο ο Σαμαράς πήρε διαζύγιο με τη ΝΔ. Γι΄αυτό δεν του φταίει κανείς παρά οι αποφάσεις του και οι κακοί του σύμβουλοι.

  • Pikis avatar
   Pikis @ Tonia G. 07/05/2012 10:26:42

   Φταίει και το εκλογικό video που ήταν εντελώς άθλιο. Όταν το είδα νόμιζα ότι είμαι στην Ελλάδα του 2004 και όχι στη χώρα του μνημονίου!!!

   • pan avatar
    pan @ Pikis 07/05/2012 12:56:37

    Το μόνο που φταίει ήταν η αλλαγή στρατηγικής και η κωλοτούμπα του Νοεμβρίου και μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες άλλου τύπου.

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ Tonia G. 08/05/2012 10:27:38

   Αγαπητή Τόνια ή Αντωνία
   έχεις την εντύπωση οτι με την δήθεν κίνηση συσπήρωση
   ΝΔ-ΝΤΟΡΑ-και πιθανόν ΛΑ(Γ)ΟΣ η κατάσταση για τον συνπατριώτη μου Antony δεν θα είναι η ίδια?
   Επέτρεψε μου να κάνω μια πρόβλεψη σε παρακαλώ...
   Κάνει δεν κάνει την κίνηση αυτή στις επόμενες εκλογές αν δεν είναι στα ίδια ποσοστά θα ναι πιο κάτω...πάντα στο περίπου.

 12. ΠαναγιώτηςΖΜεσ avatar
  ΠαναγιώτηςΖΜεσ 07/05/2012 10:06:31

  Κ. Ροδινέ σωστά τα λέτε. Προσωπικά έχω απογοητευτεί από το αποτέλεσμα και κυρίως από την νοοτροπία των Ελλήνων. Για τους δε "δεξιούς" και δεξιούς τι να πω; Πρόβατα που άγονται και φέρονται από τα φερέφωνα των ΜΜΕ και των τηλεοπτικών αστέρων. Είναι άξιοι της μοίρας τους...Μα δυστυχώς καταδικάζουν και την δική μας μοίρα!

 13. yianna avatar
  yianna 07/05/2012 10:20:10

  Ο Μάιος του 2010 βρήκε τη ΝΔ σε φάση εσωστρέφειας. Ας το δεχτούμε. Αργότερα όμως συνήλθε, τουλάχιστον φάνηκε ότι είχε τη μεγαλύτερη συσπείρωση απ'όλα τα κόμματα. Με τη στάση της τον Νοέμβριο συμπαρασύρθηκε από το ΠΑΣΟΚ, και τον Καρατζαφέρη, στον πάτο.
  Αυτή η λανθασμένη στρατηγική της Αυτοδυναμίας πιστεύω ότι συνέτεινε στα χάλια μας. Είχα δεχθεί ειρωνικές επιθέσεις από πολλούς εδώ σε αυτό το φόρουμ, όταν είχα μιλήσει για ανέφικτους στόχους. Για θέσεις που υιοθετήθηκαν τελευταία στιγμή προκειμένου να ανατραπεί το σκηνικό. Όταν δεν μπορείς να πιάσεις το μήνυμα της βάσης και δεν την εκφράζεις, κάνεις κωλοτούμπες και τις εμφανίζεις σαν προσωπική θυσία για τη σωτηρία της Χώρας, πληρώνεις το αντίτιμο. Ευτυχώς που ήταν και ο νόμος Παυλόπουλου διαφορετικά τώρα θα είμασταν ένας ΣΥΡΙΖΑ.
  Μην γελιόμαστε, το κόμμα υπέστη οδυνηρή ήττα, η στρατηγική απέτυχε. Τώρα απαιτούνται προφανώς υπερβάσεις ή και οδυνηροί συμβιβασμοί προκειμένου να επιβιώσει η Χώρα.
  Περιμένω την αυτοκριτική του κόμματος και της ηγετικής ομάδας για να κρίνω εάν ελήφθη το μήνυμα.

  • xbab avatar
   xbab @ yianna 07/05/2012 10:39:14

   yianna, παρακολουθώ τα σχόλιά σου, συμφωνούμε. Κουραστήκαμε πλέον.Ψυχικά, ηθικά, σωματικά.
   Όλοι κάνουν προτάσεις, ξανά πάλι από την αρχή, τρέφουμε φρούδες ελπίδες.
   Περιγράφω παραπάνω την κατάσταση με την ταπεινή δική μου ματιά.
   Δεν τραβάνε και δεν τους πάνε καθόλου τα ΜΜ"Ε".Δυστυχώς είμαστε λαός που παίρνουμε γραμμή από ..... Αρβύλες, Τσαντίρια κλπ παρεμφερή επικοινωνιακά σκουπίδια.Η παράταξη υφίσταται διωγμό από συγκεκριμένα πρόσωπα του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και τώρα τελευταία από το διαδίκτυο. Και δεν αντιδρούν.
   Είπαμε, "πολιτική ανωριμότης", σε συνδυασμό με τη γραμμή παραπληροφόρησης των ΜΜ"Ε" και δεν αντιδρούν....
   Ας φάμε τώρα στη μάπα τα αποτελέσματα της πολιτικής των φωστήρων της κεντροδεξιάς και δεν εξαιρώ κανέναν....Όλοι αρχηγοί, η διαφωνία και η κριτική εύκολη, η ομοφωνία απούσα....

  • johnnie avatar
   johnnie @ yianna 07/05/2012 11:14:06

   Ακριβώς, και προσέξτε που βάζετε στοιχήματα: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/33965_10150872678334711_523549710_9658224_578696512_n.jpg

 14. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 07/05/2012 10:21:35

  Όταν έλεγα- λέγαμε,
  - για την λευκή απεργία του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ. γιατί τα παιδιά κρατάγανε μουτράκια, που έφυγε η θυγατέρα,
  - φέρνοντας το παράδειγμα ενός μαγαζιού και ενός μαγαζάτορα, για το πώς κοινωνείς τις θέσεις σου στον κόσμο,
  - ότι δεν μιλούν καθόλου για την καθημερινότητα του κόσμου με απτά παραδείγματα (άρση εξίσωσης πετρελαίου θέρμανσης με κίνησης),
  - να εξαφανισθεί από τα πάνελ η μπουρζουαζία των βαρώνων και να προωθηθούν νέοι υποψήφιοι,
  και πόσα άλλα που έβγαζαν μάτι, είμασταν οι κακοί.
  Αυτά τα μείον του μηχανισμού της ΝΔ.
  Όμως και οι ψηφοφόροι, δεν μπορούν για άλλη μια φορά να μην ξέρουν τίποτα και να τους κορόιδεψαν.
  Σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, έκαναν ρεπορτάζ χθες το βράδυ και όλος ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος που πήρε τέτοια ποσοστά η Χρυσή Αυγή, όμως η ρεπόρτερ απόρησε, γιατί το πρωί στο ίδιο σημείο όλοι δήλωναν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή.
  Ειλικρινά εάν δεν ήξερα σε τι κατάσταση είναι ο κόσμος, θα παρακαλούσα να δώσει η ΝΔ στήριξη στον Τσίπρα και τον Καμμένο να φτιάξουν κυβέρνηση.
  Κύριοι ΕΓΕΡΘΗΤΟΙ.

  • juliet avatar
   juliet @ dikefalosaitos 07/05/2012 12:00:53

   dikefalosaito,
   καλή βδομάδα ,
   αντε πάλι το μαγαζί,όταν κλείνεις ισολογισμούς και το ταμείο είναι μείον τους υπεύθυνους πωλήσεων τους απολύεις.Οι πωλήτες είναι η εικόνα.Αν λειτουργήσεις αλλιώς δεν το χρειάζεσαι το μαγαζί ....υπάρχει και η πόρτα της εκκλησιάς για ελεημοσύνη και ότι βγάλεις από τους περαστικούς.
   Ακριβώς είμαστε οι κακοί ,δεν γλύφαμε να πούμε όλα καλά ,όλα ανθηρά .Είπα ότι όταν έχεις πιστέψει ,όταν έχεις γίνει κακός με κάποιους και σήμερα ...κρυφογελάνε ,ε.....,δεν μπορείς να δώσεις συχωροχάρτι σ'όλα.
   Και εγώ αν δεν γνώριζα τα χάλια της αγοράς θα πανηγύριζα με μιά συγκυβέρνηση Τσίπρα -Καμμένο.
   Επειδή γνωρίζω την ευαισθησία σου για τη τέχνη γενικά ....στη βουλή θα είναι και ο Κοντογιανόπουλος ,δεν θα είναι η Μπάρμπα ,για τη Τζούλια ανησυχώ!
   Μήπως το τελευταίο να το θέσουμε κάπως αλλιώς;
   Αρον τον κρέβατόν σου και περιπάτει.

 15. Σιωπηλός avatar
  Σιωπηλός 07/05/2012 10:23:04

  Χθες, μεταξύ άλλων, αποδείχθηκαν και τα εξής:

  α) Αριστεροί, αριστερουληδες, αριστεροί στην ιδεολογία και δεξιοί στην τσέπη κλπ κλπ στην Ελλάδα είναι μεγάλη πλειοψηφία. Δεξιοί, πραγματικοί δεξιοί, και όχι κατ’ όνομα, είναι μειοψηφία.

  β) Προφανώς οι περισσότεροι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας (που εξέλεξαν εν έτει 2012 τον Κακλαμάνη, τον Παυλόπουλο, τον Βαρβιτσιώτη και τον Σπηλιωτόπουλο!!!) δεν είναι δεξιοί και δεν πρέπει να υπολογίζονται ως τέτοιοι. Το ίδιοι και οι λεγόμενοι καραμανλικοί, οι οποίοι στην περίοδο κυβέρνησης Καραμανλή 2004-2009 απέδειξαν ότι δεν έχουν καμία διαφορά από τους πασόκους. Ίσως να είναι και χειρότεροι γιατί είναι και αντίγραφα. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Σαμαράς δεν έχει, και δεν μπορεί να έχει σχέση, με την Νέα Δημοκρατία, οι δε δικοί του μοιάζουν ξένο σώμα.

  γ) Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου ψηφίζει πλέον για στενά οικονομικούς λόγους. Αδιαφορεί πλήρως για τους λαθρομετανάστες, τον «συνωστισμό» της Σμύρνης και την Αγιά Σοφιά, την ΑΟΖ και τον Καστελλόριζο. Σε αυτήν την συγκυρία και εδάφη να έχανε η Ελλάδα λίγοι θα νοιάζονταν.

  δ) Ο κατήφορος της Ελλάδας δεν θα έχει τελειωμό.

  • johnnie avatar
   johnnie @ Σιωπηλός 07/05/2012 11:19:03

   Ξέχασες τον Αβραμόπουλο...

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Σιωπηλός 07/05/2012 13:08:16

   δυστυχώς, έχεις σε όλα δίκιο, αυτά είναι τα αποτελέσματα της 30χρονης ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς, και της αφέλειας της δεξιάς να μην αντιληφθεί τις επιπτώσεις της απο-ιδεολογικοποίησης των πρακτικών της. Μέχρι που σκέπτομαι πως δίκιο έχουν όσοι ζητούν να δώσουμε στον Τσίπρα την "ευκαιρία " (που δεν τη θέλει, βέβαια, με τίποτε!) να κυβερνήσει, για να αποκαλυφθεί ... δεν έχουμε όμως την πολυτέλεια για πειράματα, μέσα στην τόσο δύσκολη διεθνή συγκυρία ...

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Σιωπηλός 07/05/2012 13:18:49

   Έτσι ακριβώς..

 16. Σικελιανος avatar
  Σικελιανος 07/05/2012 10:25:55

  Αισθητικα, πολιτικα, ιδεολογικα μου φερνει εμετο το κομματικο μορφωμα.. του αγκυλωτου σταυρου... ακομα περισσοτερο χθες με την απεψθη σταση τους στους εκπροσωπους του τυπου.... εδειξαν το ποιον τους και πιστευω οτι αν δεν τους απεκλειαν απο τις προεκλογικες συζητησεις θα ειχαν απογυμνωθει απο πριν και ο κοσμος θα καταλαβαινε τι τσιρκο παει να ψηφισει....
  και εγω ειμαι περηφανος που ψηφισα για πρωτη φορα στην ζωη μου ΝΔ και αυτο οφειλεται στον Αντωνη Σαμαρα... μεχρι τωρα ψηφιζα ΚΚΕ... 2 φορες ξεστρατισα... μια που ψηφισα ΠΟΛΑΝ και μια τωρα... εκτιμω απιστευτα αυτον τον ανθρωπο και επιθυμουσα διακαως να αναλαβει τις τυχες της πατριδας μας...
  πιστευω οτι θα ξαναγινουν εκλογες συντομα και υπαρχει χρονος για ανασυνταξη και επιτελους ο ελληνικος λαος να ψηφισει ταυτοχρονα με μυαλο και καρδια....
  Και μια ερωτηση αν ξερει να μου απαντησει καποιος... ο αγαπημενος μας Φαηλος μπαινει στη βουλη?....

  • Pikis avatar
   Pikis @ Σικελιανος 07/05/2012 10:36:54

   Γιατί προκαλεί έκπληξη η απαίτηση της Χ.Α. να προσκυνηθεί ο αρχηγός τους από τους δημοσιογράφους;
   Οι ίδιοι δημοσιογράφοι δεν έγλυφαν τόσα χρόνια τα ντόπια και ξένα συμφέροντα;;;
   Μίλησε κανένας από αυτούς για τον Μπόμπολα, τον Κόκκαλη, τη SIEMENS, τον Άκη, τον Θόδωρο και για τα άλλα ρεμάλια;;;
   Οι αγριοφωνάρες της Χ.Α. έθιξαν τους οσφυοκάμπτες;
   Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Τόσα χρόνια κανακεύανε τους ντιντίδες και το life style. Ήρθε η ώρα της αρβύλας και της ξυρισμένης κεφάλας!
   Ο Σαμαράς ας αναλογιστεί με ποιους πήγε στη μάχη και θα καταλάβει πολλά. Με Άδωνη, Βορίδη, Αβραμόπουλο (και λοιπούς) δεν πας μπροστά Αντώνη.

   • pan avatar
    pan @ Pikis 07/05/2012 12:54:33

    Συμφωνώ....Είναι πιο υγιές να βαράς προσοχή στον Μπόμολα.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Σικελιανος 07/05/2012 13:19:41

   Σικελιανέ, οι περισσότεροι εδώ συμμερίζονται την εκτίμησή σου στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά. Το ερώτημα είναι αν, με τα δεδομένα που κατέδειξαν οι χθεσινές κάλπες, έχει πια ελπίδα να ηγηθεί της ανανέωσης της πολιτικής μας ζωής - χρειάζεται πολύ μεγαλύτερος αγώνας για να επιτευχθεί ένα μίνιμουμ επίπεδο πατριωτισμού και υπέρβασης των προσωπικών φιλοδοξιών υπέρ ενός κοινού σκοπού, που είναι η σωτηρία της πατρίδας μας - και οι στρατιώτες ελάχιστοι ... Εσύ τουλάχιστον, προερχόμενος από το ΚΚΕ, ξέρεις από αγώνες!

 17. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 07/05/2012 10:41:21

  ο λαος ειναι σοφος! το πολιτικο προσωπικο με αυτους αξιζει να συνδιαλεγεται. τωρα που θα εχουν και βουλευτικη ασυλια .....ποιος του ποιανει. η ρεπουση πως θα παει στην βουλη?

 18. Γεράσιμος avatar
  Γεράσιμος 07/05/2012 10:41:48

  Στην σημαία του κόμματος τους εγώ αναγνωρίζω έναν μαίανδρο και
  όχι την σβάστικα. Διορθώστε με σας παρακαλώ εάν κάνω λάθος

  • TARAMAS avatar
   TARAMAS @ Γεράσιμος 07/05/2012 11:25:36

   Και γω στα ανυψωμένα χέρια τους δεν αναγνωρίζω χιτλερικό χαιρετισμό, αλλά κάλεσμα για ταξί. Α παρατάτε μας ρε μπούφοι...

   • Βασίλης Γκιώνης avatar
    Βασίλης Γκιώνης @ TARAMAS 07/05/2012 12:21:39

    Το ρώσικο σφυροδρέπανο του ΚΚΕ και η υψωμένη γροθιά του ΣΥΡΙΖΑ που συμβόλιζε τα παλληκάρια του Λένιν που έσφαζαν αβέρτα κοσμάκη, δεν σε πείραζαν τόσα χρόνια;;;;;;;;;

    • loretta avatar
     loretta @ Βασίλης Γκιώνης 07/05/2012 16:43:52

     ...μαλιστα δηλ με το στανιο πρεπει να αποδεχθουμε τους νεοναζι? φιλε μου δεν ειναι οπως τους παρουσιαζεις και αν δεν το ξερεις ψαξτο.

   • crisis avatar
    crisis @ TARAMAS 07/05/2012 13:46:34

    ακου ταραμα δεν ειναι χιτλερικος χαιρετισμος ειναι αρχαιοελληνικος χαιρετισμος απο τους σπαρτιατες και το αντεγραψαν οι ρωμαιοι και απα τους ρωμαιους ο χιτλερ που ηταν θαυμαστης του ρωμαικου πολιτισμου καταλαβες μη ακους tv ή διαβαζεις βοθροφυλλαδες γιατι δουλευουν πολυ οι χειρομαλαξεις.

  • θανασης avatar
   θανασης @ Γεράσιμος 07/05/2012 12:04:24

   Το ιδιο ειπα κι εγω πιο πανω φιλε μου,αλλα ο pan μου απαντησε κατι για επταφωτες λυχνιες και αλλα λογια να αγαπιομαστε.Την πικρα και την απογοητευση την καταλαβαινω αλλα...μην πυροβολειτε τον πιανιστα!

 19. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 07/05/2012 10:46:00

  Το πολιτικό μήνυμα δεν ήταν αυτό που θα ήθελα να είναι (ψήφισα Σαμαρά, με σταυρό στον Φαήλο, τον οποίο συγχαίρω για την εκλογή του, και ήθελα αυτοδύναμη ΝΔ). Ήταν όμως αναμενόμενο και υγιές.
  Αναμενόμενο διότι ο Τσίπρας το έπαιξε "ολίγον" πατριώτης τελευταία, με την ανοχή της ΝΔ (που δεν ανέδειξε τον εθνομηδενιστικό και φιλο-ισλαμικό λόγο και πράξη του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και να φωνάζαμε μερικοί εδώ μέσα) και διότι η καθώς πρέπει ΝουΔου επέμεινε να μην ξέρει τι σημαίνει "λαθρομετανάστης" και "απέλαση" και "εγκληματικότητα", μέχρι που ο Χρυσοχοϊδης μίλησε για στρατόπεδα....
  Υγιές διότι οι πολίτες απηύδησαν από τα δύο κόμματα εξουσίας. Το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων και των αμοραλιστών ψευδο-σοσιαλιστών και τη ΝΔ του καθωσπρεπισμού και των χλεχλέδων. Κάθε εμφάνιση του Παυλόπουλου (χθες σε τρία κανάλια, αν δεν απατώμαι, κανονική καναλότσαρκα!) και του Σπηλιωτόπουλου και του Αβραμόπουλου στα κανάλια εξαγρίωνε ή άφηνε αδιάφορο τον προβληματισμένο Δεξιό ή γενικά πατριώτη ψηφοφόρο. Χαροποιούσε μόνο μερικές ξεμωραμένες κυράτσες της παλιάς ΝουΔου που θα ήθελαν τον Σπηλιωτόπουλο για γαμπρό της κόρης τους!
  Υγιές διότι η ΝΔ από το 1974 περιφρόνησε τη δεξιά βάση της, τη χλεύασε. Είμαι από οικογένεια βασιλοφρόνων, όχι χουντικών, το διευκρινίζω. Παραδοσιακών βασιλοφρόνων, οπαδοί οι παππούδες του Λαϊκού Κόμματος, αντιβενιζελικοί. Αυτή την παραδοσιακή Δεξιά η ΝΔ την έλεγε ακραία, χουντοβασιλική, την έφτυνε, την έκρυβε κάτω από το χαλί. Και μετά, με τους λαθρομετανάστες, η ΝουΔου ήθελε να ευχαριστεί τα λαθρο-ορκ και τους δουλέμπορους και τη ΜΙΤ που μας τα στέλνει, να πάρουμε "χρώμα" και εμείς ως λαός, κάτι σαν το πακιστανικό σκατουλί, να μην είμαστε ασπρουλιάρηδες και ρατσιστές.
  Αλλά και με την Υπατία η στάση της ΝΔ ήταν "μην σπάσουμε κανένα αυγό", ακόμα και τότε που το θέμα ήταν πολύ πιασάρικο. Κατηγόρησε η ΝΔ ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ για την υποστήριξή του στα μαροκινά αποβράσματα; Οχι φυσικά....Και τώρα έδωσε το δικαίωμα στον Τσίπρα να μιλάει για πατριωτισμό. Μου δίνει η ΝουΔου την εντύπωση του ανθρώπου που αγαπάει τον δήμιό του. Είναι ένα σύνδρομο αυτό, ψυχοπαθολογικό φαινόμενο.
  Τώρα ένα ποσοστό από τη βάση της αυτή πήγαν στη ΧΑ, ένα άλλο ποσοστό στον Καμμένο. Και αν στη ΧΑ επικεφαλής ήταν ένας χαρισματικός "ομορφάντρας" τύπου Χάιντερ και όχι μία καρικατούρα δικτατορίσκου όπως ο Μιχαλολιάκος, η ΧΑ θα είχε ξεπεράσει το 15%, άνετα και χαλαρά. Στην περιοχή μου, Β΄ Πειραιά, έχει σχεδόν τα ίδια ποσοστά με τη ΝΔ και μάλιστα με ψηφοφόρους κάτω των 40.
  Υγιής, λοιπόν, η αντίδραση των πολιτών. Και τώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ βαίνουν ολοταχώς προς διάλυση. Το παλιό σύστημα εξεμέτρησε τις ημέρες του. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε...

  • Σικελιανος avatar
   Σικελιανος @ ΒΙΣ 07/05/2012 11:11:44

   Συμφωνω απολυτα ΒΙΣ... η ΝΔ κοιταξε περισσοτερο το κεντρο και εχασε τους Δεξιους.... ο Σαμαρας καθαρισε μερικως το κομμα απο καποιους (οπως η Ντορα και ο Χατζηγακης) αλλα δεν ολοκληρωσε την ιδεολογικη του στροφη... κρατησε ανθρωπους που μονο κακο εκαναν στην ΝΔ οπως ο Αβραμοπουλος, ο Σπηλιωτοπουλος ο Κυριακος Μητσοτακης, και ολα τα νεογιαπικα παιδια του κομματικου σωληνα που δεν εχουν καμια επαφη με τα βασανα της κοινωνιας απο την επικρατηση της ισλαμολαγνας αριστερας και της ανθελληνικη και ληστρικης σοσιαλδημοκρατιας.... ο Σαμαρας προσπαθησε προσωπικα να ξανακανει την δεξια Δεξια... αλλα δεν ολοκληρωσε την καθαρση εντος του κομματος..καθαρση ιδεολογικη αλλα και προσωπων....
   δυστυχως ο μεταπολιτευτικος ψευτοπροοδευτισμος εχει δημιουργησει ακατανικητες αγκυλωσεις και αυτοενοχικα συνδρομα.. εχουν ταυτισει την πατριδα με τον εθνικισμο, την αναγκη για ασφαλεια με το ρατσισμο, την Ορθοδοξια μας και το λαμπρο μας Βυζαντιο με πνευματικο μεσαιωνα, την πνευματικη στροφη μας στους αρχαιους φιλοσοφους μας και στους Πατερες της εκκλησιας μας με προγονοπληξια, αρχαιοπληξια και σοβινισμο, της υπερασπιση της γλωσσας μας με συντηρητισμο (ακουσον ακουσον), ακομη την αναφορα μας σε γενοκτονιες του κεμαλοφασιστικου καθεστωτος με ρατσιστικο αντιπασιφισμο...
   Ο Αντωνης Σαμαρας ειναι Ελληνοψυχος και πατριωτης... πιστευω οτι θα λαβει το μηνυμα και θα προχωρησει στην περαιτερω ιδεολογικη και πατριωτικη καθαρση του κομματος... δυστυχως η ΝΔ δεν εχασε απο το κεντρο.. εχασε απο τους Δεξιους... και αυτο πρεπει να ληφθει σοβαρα υποψιν...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΒΙΣ 07/05/2012 11:57:15

   Εδωσα πιο πάνω συγχαρητήρια στον Φαήλο για την εκλογή του, γιατί έτσι μου είπε πριν από λίγο η μητέρα μου, ότι εξελέγη. Τώρα είδα ότι εξελέγη ο Τραγάκης!!!! Ελεος, το Jurassic Parc live! Αποδειξη ότι οι δεξιοί της Β Πειραιά που ψήφισαν ΝΔ είναι πάνω από 80 ετών στην συντριπτική τους πλειονότητα....Τον Τραγάκη τον ψήφιζε από παλιά η μακαρίτισσα η νονά μου, γεννημένη το 1912....

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ ΒΙΣ 07/05/2012 12:55:16

    Κρίμα για το Φαήλο.
    Το μνημόνιο επέπεσε ως ταφόπλακα επί δικαίων και αδίκων.

 20. Stratos avatar
  Stratos 07/05/2012 10:53:34

  Καταλάβετε έπιτέλους, οτι όσο κραζετε τη ΧΑ, τόσο ωθείτε τον κόσμο να τους ψηφίζει.
  Θα περίμενα ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ για τα άσχημα αποτελέσματα και τον γενικότερο κατακερματισμό της κεντροδεξιάς..... και όχι άρθρα για την ακροδεξιά, που έτσι κι αλλιώς σε όλη την Ευρώπη βρίσκεται στο 10-15%.

 21. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 07/05/2012 10:58:05

  Το ότι η Ρεπούση μπαίνει στη Βουλή , δε σας ενοχλεί καθόλου, ε? Μόνο η Χρυσή Αυγή!

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΣΤΕΛΙΟΣ 07/05/2012 11:49:54

   Τώρα το είδα, έπαθα την πλάκα μου. Χάλια μαύρα.

  • θανασης avatar
   θανασης @ ΣΤΕΛΙΟΣ 07/05/2012 12:10:08

   Αυτην αστην φιλε θα την περιποιηθουν τα "ξυρισμενα κεφαλια".Θα "συνωστησθουνε" στα ορεινα της βουλης και καταλαβαινεις τι εχει να γινει εκει...

   • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
    ΣΤΕΛΙΟΣ @ θανασης 07/05/2012 12:30:56

    Δυστυχώς ,αλλο που δε θέλει. Θα βγεί και ηρωίδα!

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ ΣΤΕΛΙΟΣ 07/05/2012 12:58:59

   Και ο Τατσόπουλος μέσα, με τον... γκέι Κολοκοτρώνη (και την γνωστή λατρεία για τους λάθρο)...

 22. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 07/05/2012 11:18:27

  Ένα ακόμη αυτογκόλ στη χάραξη πολιτικής εκ μέρους της νδ είναι.
  Όταν εν τω μέσω της οικονομικής κρίσης "σηκώνεις" προεκλογικά και υπερβολικά το θέμα των αλλοδαπών, επόμενο είναι να επωφεληθούν οι αυθεντικοί "ειδήμονες" του ζητηματος.
  Εξ ίσου αυτογκόλ και γαι το πασοκ. Κατά τους δημοσκόπους, το 4 % των ψηφοφόρων του διέρρευσε προς τα χρυσα αυγά. Και το πασοκ "σήκωσε" προεκλογικά και υπερβολικά το θέμα αυτό (βλ. κινήσεις Χρυσοχοίδη).
  Φυσικά το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι σοβαρό, αλλά δεν λύνεται με "προεκλογικές δραστηριότητες". Μακροπρόθεσμη συνεπής και συνετή πολιτική χρειάζεται.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Ο Θείος 07/05/2012 12:04:39

   Θείε, επειδή οι άνθρωποι με τη δική σου ιδεολογία ψηφίζουν Ρεπούσηδες και όχι Δεξιά, άσε εμάς του δεξιού χώρου να κρίνουμε καλύτερα τι συνέβη. Μπορώ να σου πω, από την επαφή μου με ανθρώπους του συντηρητικού χώρου ότι το ότι η ΝΔ ΔΕΝ έθιξε το θέμα της λαθρομετανάστευσης και της λαθρολαγνείας της Αριστεράς όσο έπρεπε και από καιρό, έδωσε ψήφους και στη ΧΑ και στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα. Αν ο Σαμαράς δεν είχε θέσει με επίταση το θέμα της λαθρομετανάστευσης τελευταία, έστω, ηΝΔ αυτή τη στιγμή θα ήταν στο 12%.
   Η ψήφος του κόσμου στη ΧΑ υπαγορεύτηκε από την εγκατάλειψή του στη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας, της οποίας κύριος προαγωγός είναι η ποικιλώνυμη Αριστερά. Της "ανανεωτικής" ή "δημοκρατικής" ή "ρεπουσοειδούς" μη εξαιρουμένης...
   Δεν το περίμενα η Ρεπούση, παλιά γαλλικού του σχολείου μου, προστατευόμενη του καρα-πασοκο-φιλολόγου Γ.Λε., να γίνει και βουλευτής. Ο Γ. Λε. πήγε μετά στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και από εκεί την προώθησε.

 23. ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ avatar
  ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 07/05/2012 11:59:17

  To αυγό του Φιδιού
  http://taxikiantepithesi.blogspot.com/2012/05/blog-post_4265.html

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 07/05/2012 12:30:00

   Εσύ έχασες τον δρόμο για το Ινδυμήδιακαι βρέθηκες εδώ; Δεν πας σε κανένα λαθρο-Μπαγκλαντεσιανό για σπέσιαλ μασάζ και σε κανένα Σομαλό για τα περαιτέρω ("inter-Arapika, μεγάλη και σίγουρη" που έλεγε η μακαρίτισσα η Μαλβίνα) να ηρεμήσεις;

  • Βασίλης Γκιώνης avatar
   Βασίλης Γκιώνης @ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 07/05/2012 12:40:59

   Το πιο ανησυχητικό από όλα είναι οτι μπαίνει η Ρεπούση στη Βουλή!

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Βασίλης Γκιώνης 07/05/2012 13:31:11

    μπα, μη σε νοιάζει, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών-απλές ενδείξεις είναι οι επιλεγμένοι, για το τι πρέπει να προσέξουμε εφεξής ...

 24. ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ avatar
  ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 07/05/2012 12:44:13

  Η απάντηση μου είναι αυτή.....
  http://www.youtube.com/watch?v=ETXIbk8RStY

 25. victoria (true) avatar
  victoria (true) 07/05/2012 12:49:16

  Και μην ξεχνάμε επίσης, ειδικά στην επαρχία, να ευχαριστήσουμε τους ψηφοφόρους-πολίτες-πελάτες που ΔΕΝ θέλουν τον Βουλευτή να κάνει αυτά που λέτε στο άρθρο, αλλά ακριβώς να περιφέρεται απλώς ανάμεσά τους, έτσι ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση για να σβήνουν τις κλήσεις τους.
  "Μη μου λες για το μνημόνιο, την κλήση την έσβησες;"
  Ναι, το 2012. Δεν έχω λόγια.

  Η άλλη ψήφισε χρυσή αυγή γιατί δεν τη διόρισαν στη ΔΕΗ.
  Κι εμείς εδώ το φιλοσοφούμε. Καλά κάνουμε βέβαια, αλλά τι μήνυμα να περάσει από αυτά που λέμε σε μια εκμαυλισμένη κοινωνία... Θέλουμε 20 Σαμαράδες (και από όλα τα κόμματα ενδεχομένως) και χρόνια εκπαίδευσης ώστε οι Έλληνες να γίνουν ξανά *πολίτες*.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ victoria (true) 07/05/2012 13:41:12

   Κανένα μήνυμα δεν περνάει χωρίς δικά σου ΜΜΕ, σε μια κοινωνία που δεν γνωρίζει τι σημαίνει κοινωνική οργάνωση - τα κόμματα, αν θέλουν να διαπαιδαγωγήσουν τον κόσμο, πρέπει να φτιάξουν οργανώσεις βάσης, και να δουλέψουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μέσα από αυτές, για να εξηγήσουν τι πρεσβεύουν!

 26. Βασίλης Γκιώνης avatar
  Βασίλης Γκιώνης 07/05/2012 12:51:35

  Το φωνάζουμε απο χθες:

  Για το ποσοστό της Χ.Α φταίνε αποκλειστικά οι "δημοκρατικές υπερευαισθησίες" που έδειξαν η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ εκβιαζόμενοι από τους μπράβους του ΠΑΜΕ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των λοιπών συμμοριών οι οποίοι σε κάθε ευκαιρεία μαζεύονταν στις πλατείες στα δυτικά προάστια και φώναζαν "είμαστε όλοι Πακιστανοί"...

  Ερχότανε οι "ξυρισμένοι" και φωνάζανε "είμαστε όλοι Έλληνες".
  Ερχότανε οι "μαλλιάδες" και φωνάζανε "είμαστε όλοι Πακιστανοί".

  Ο κόσμος που μένει σε αυτές τις περιοχές έδωσε χθες απάντηση...

  Πάνω από 60.000 Σταυρούς ο Μιχαλολιάκος

 27. M.Γ avatar
  M.Γ 07/05/2012 13:24:41

  Μονο αν δει κανεις την φατσα τους καταλαβαινει οτι προκειται για χουλιγκανς. Τωρα, πως γινεται και υπηρξαν κανονικοι ανθρωποι που τους ψηφισαν -γιατι υπηρξαν και τετοιοι- αυτο ειναι κατι που απαιτει, οχι μονο πολιτικη, αλλα και ψυχιατρικη αναλυση. Σιγουρα επαιξε καποιο ρολο το προβλημα των μεταναστων -κυριως στις συνοικιες που το αντιμετωπιζουν απο πρωτο χερι. Υπηρξαν ομως και απλοϊκοι ανθρωποι που, λογω αγνοιας, νομισαν οτι ετσι «εκδικουνται» συνολικα το πολιτικο συστημα. Ο Τζων Ανταμς (δευτερος προεδρος των ΗΠΑ στα τελη του 18ου αιωνα) ειχε πει χαρακτηριστικα οτι «η δημοκρατια δεν μπορει να διασφαλιστει χωρις μια στοιχειωδη παιδεια του πληθυσμου». Ειναι λοιπον αυτη η ελλειψη της στοιχειωδους παιδειας που χαρακτηριζει καποιες ομαδες του πληθυσμου που εξηγει σε μεγαλο βαθμο αυτο το αποτροπαιο αποτελεσμα. Νομιζω ομως -και ελπιζω- οτι στις επομενες εκλογες θα ξεφουσκωσει το φαινομενο.

 28. Βατάτζης avatar
  Βατάτζης 07/05/2012 13:25:11

  Για τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίνε οι ψηφοφόροι της ΝΔ αλλά για τον Καμμένο 10.6% και την ΧΑ 7% φταίνε σχεδόν αποκλειστικά δεξιοί, όπως και για τις ψήφους σε Μάνο, Τζήμερο. Το πρόβλημα μας είναι ο σκόπιμος αποπροσανατολισμός των δεξιών ψηφοφόρων από Σόρος κλπ, και ΦΥΣΙΚΑ και ήταν η συγκυβέρνηση του Νοεμβρίου του 2001 όπως και οι άσκοπες διαγραφές από τη ΝΔ όσων ψήφισαν όχι. Πρέπει από τούδε και στο εξής να υπάρχει προσπάθεια συσπείρωσης, αλλά πριν από αυτό πρέπει να μπει στο κάδρο ο Καμμένος. Πάση θυσία, και να κόψουμε τα διασπαστικά. Να σημειώσω ακόμα ότι με το μνημόνιο ΙΙ περισσότεροι από 800.οοο άνθρωποι είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται... Μην το ξεχνάμε αυτό! Και ξαναλέω, να χρησιμοποιήσει ο Σαμαράς το αποτέλεσμα της κάλπης για να αρθούν μερικές από τις πιέσεις της τρόικας, αλλιώς θα δούμε την ΧΑ 15% και τον Καμμένο πρώτο κόμμα.

 29. Καραμήτρος avatar
  Καραμήτρος 07/05/2012 13:38:33

  Ήθελα να πιστέψω τα περί ανακατάληψης αλλά όταν έβλεπα τον Πάκη στην θέση του ή όταν άκουγα τον Σαμαρά να μου κάνει κήρυγμα προτίμησα τους αυθεντικούς αντι-λάθρο.
  Μην κλαίτε την δημοκρατία με εκλογές όποτε να'ναι και με 19% του λαού χωρίς αντιπροσώπευση. Και μπόνους 50 στρατιωτάκια-βουλευτές στον πρωταθλητή.
  ΟΥΣΤ !

 30. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 07/05/2012 13:51:02

  juliet, τα επαναστατημένα πασοκάκια ψήφισαν Τσίπρα, οι λιγότερο επαναστάτες Κουβέλη και οι υπερήφανοι πρασινοφρουροί Μπένυ.
  Όσοι το '09 είχαν ψηφίσει πασοκ και τώρα ψήφισαν άλλο κόμμα, δεν ήταν συνειδητοποιημένοι πασόκοι, αλλά περιστασιακοί.
  Υ.Γ. Εντύπωση, αλλά όχι μεγάλη, μου κάνει ότι αυτοί που αντέδρασαν και αντιδρούν για την είσοδο της Χ.Α. στην Βουλή είναι οι δεξιοί και όχι οι αριστεροί. Ίσως βρεθούμε μπρος σε σύγκληση των ολοκληρωτικών νοοτροπιών.

  • juliet avatar
   juliet @ dikefalosaitos 07/05/2012 17:40:04

   Δικέφαλε,τα κόμπλεξ ....τα κόμπλεξ.Και σκέψου να πέσουμε στο λουκάκι και αρχίσουμε πόλεμο ,ποιοί εμείς και οι αριστεροί μόκο.Ηδη σκάσανε μύτη και εδώ και ρίχνουν ζιζάνια .

 31. άγρυπνη avatar
  άγρυπνη 07/05/2012 13:52:49

  Οταν το πρόβλημα της χώρας είναι ο άμεσος εθνικός κίνδυνος,το ποιός έπρεπε να μπεί στη Βουλή,είναι δευτερεύον.Ο πρόεδρος του κόμματος θα είχε το χρόνο να επανεκτιμήσει και να αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις.Εμείς υποστηρίξαμε τον φορέα του πιο υγιούς τμήματος της ελληνικής κοινωνίας,κάτι που θα είχαν κάνει οι περισσότεροι ''πολίτες''αν είχαν ένα στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης.Το φαινόμενο αποκτά υπαρξιακές διαστάσεις και αποκαλύπτει μιαν υστερική και αυτοκαταστροφική τάση του''ελληνα''.Κουραστήκαμε τόσα χρόνια να αγωνιζόμαστε να σώζουμε ότι σώνεται,τώρα θα είμαστε απλοί παρατηρητές του σχιζοφρενικού σκηνικού.

  • tak avatar
   tak @ άγρυπνη 08/05/2012 18:17:20

   Σε λίγες γραμμές και χωρίς κραυγές, τα είπατε όλα! Οι Έλληνες ενεργούν και πορεύονται, σαν να μην είναι αυτοί και το θέμα να αφορά άλλους! Εξαιρετικό το σημείωμά σας...

 32. crisis avatar
  crisis 07/05/2012 13:54:25

  απογονος προσφυγων σφαγιασθεντων ειμαι, φαηλε καλα ηταν που οι κουρδοι το 1922 συμμαχοι των τουρκων εσφαζαν τους ελληνες και εσυ ετρεχες στο οτσαλαν και να εκανε πολεμο η ελλαδα με τη τουρκια για ενα οτσαλαν, κατωτεροι απο τους αρχαιους ελληνες θα καταντουσαμε αξιζε που εκαναν το τρωικο πολεμο για τη ωραια ελενη. φαηλε προερχομενος απο τη αριστεροσπορια δεν θα μου κανετε μαθηματα πατριωτισμου ε επαγγελματια πατριωτη.
  ας προσεχαν οι κουρδοι το 22 να μην συμμαχουσαν τους τουρκους και να υπηρχε απο το 22 κουρδισταν ετσι σημερα να μην υπηρχε το θεμα οτσαλαν.

 33. Κώστας Χ. avatar
  Κώστας Χ. 07/05/2012 13:57:04

  Θέλεις να πεις ότι δεξιοί είναι μόνο αυτοί που ψηφίζουν Σαμαρα;
  Γιατί τότε είσαι τουλάχιστον μονόχνωτος.
  Αν ρωτήσεις κανένα Χρυσαυγίτη θα σου πει ότι αυτός είναι ο μόνος δεξιός. Αν ρωτήσεις κανέναν ΑΝ.ΕΛ.ληνα θα σου πει το ίδιο και μάλιστα θα σε βρίσει ως μνημονιακό και άρα συμβιβασμένο με το σύστημα που κυβερνάει τη χώρα όλα τα χρόνια.
  Μήπως παραβλέπουμε το γεγονός ότι η ΝΔ έχασε άλλο ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους σε αυτές τις εκλογές και πολλοί από αυτούς πήγαν σε (θεωρητικά) πιο δεξιοούς σχηματισμούς;
  Ας μην κατηγορούμε τον ψηφοφόρο για σφάλματα που βαρύνουν μόνο τα στελέχη και την ηγεσία.
  Από το Νοέμβριο ξέρουμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Από το Νοέμβριο οι μισοί από εμάς (που ψηφίσαμε ΝΔ), προσπαuούμε να πείσουμε -τον εαυτό μας πρώτα- ότι η συγκυβέρνηση ήταν αναγκαία. Δυστυχώς οι θέσεις μας δεν κοινοποιήθηκαν στον κόσμο, η άποψή μας δεν έγινε κατανοητή. Αυτό φάνηκε από τις αποχωρήσεις των βουλευτών πρώτα πρώτα.
  Τέλος το να καταδικάζεις τους ανθρώπους που στήριξαν τις προηγούμενες ηγεσίες, οι οποίες κάναν και κυβερνητική θητεία, είναι τουλάχιστον αγενές. Σε τελική ανάλυση ο Σαμαράς ζήτησε να γίνει αρχηγός στη ΝΔ, δεν τον παρακάλεσε κανείς. Αν ο ίδιος θεωρεί ότι δεν του κάνει, μπορεί να αποχωρήσει, οι δε δικοί του που "μοιάζουν ξένο σώμα", αυτοί οφείλουν να ενσωματωθούν, αφού αυτοί ήρθαν "μουσαφίρηδες".
  Κοινώς θεωρώ ότι οι διαπιστώσεις σου εμπεριέχουν περισσότερο πίκρα και θυμό, παρά πολιτική ανάλυση. Υπομονή, τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα.

  ΥΓ1. Το αυτοί είναι ίδιοι με τους πασόκους αντικρούεται πολύ άνετα με το "Αυτοί δε συγκυβερνήσανε με το ΠΑΣΟΚ, κάποιοι άλλοι το κάνανε".

  ΥΓ2. Σε αυτό το "για το λόγο αυτό άλλωστε ο Σαμαράς δεν έχει, και δεν μπορεί να έχει σχέση, με την Νέα Δημοκρατία", άσε καλύτερα τον Σαμαρά να αποφασίσει, ο καθένας το κάνει για τον εαυτό του και μόνο.

 34. άγρυπνη avatar
  άγρυπνη 07/05/2012 13:57:19

  εννοώ το ποιός βουλευτής της ΝΔ έπρεπε να μπεί στη βουλή...

 35. Κώστας Χ. avatar
  Κώστας Χ. 07/05/2012 14:07:14

  Δηλαδή σημασία έχει η οποιαδήποτε (άγνωστη για τους περισσότερους) ιστορική προέλευση μίας πράξης ή κίνησης και όχι το τι αυτή προκαλεί στη συνείδηση του συνόλου του πληθυσμού και όχι μόνο στην Ελλάδα.
  Προτείνω, την επόμενη φορά που θα δεις ένα νεοναζί (όχι απαραίτηατ έλληνα), πες του "ξέρεις αδελφέ, αυτό που κάνεις αποτελεί ιστορική συμβολή της αρχαίας ελλάδας στον πολιτισμό" και μετά πάτε για μπύρες και να συζητήσετε για τον Πλάτωνα.

  Στα μάτια του κόσμου είναι χιτλερικότατος χαιρετισμός, όλα τα άλλα είναι παπ...ριές.

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ Κώστας Χ. 07/05/2012 15:10:27

   Αφού είναι μόνο Έλληνες πατριώτες, ζήτησέ τους να σου επαναλάβουν "ο Χίτλερ ήταν σφαγέας των λαών".
   Και μετά περαστικά.

  • Κώστας Χ. avatar
   Κώστας Χ. @ Κώστας Χ. 07/05/2012 18:32:06

   Και φυσικά το αφαίρεσε, αφού έγινε συνώνυμο με θηριωδίες και εγκλήματα.
   Είπαμε να ξέρουμε ιστορία, όχι να δικαιολογούμε αμαρτίες και εγκλήματα.
   Και μην ξεχνάς ότι η ιστορία συνεχίζετει, δεν τέλειωσε με την αρχαία ελλάδα.

 36. Κώστας Χ. avatar
  Κώστας Χ. 07/05/2012 14:14:54

  Συγνώμη, ποιός σας είπε ότι η ΝΔ θέλει να είναι δεξιό κόμμα και όχι πολυσυλλεκτικό, όπως ήταν;
  Η ΝΔ ήταν κόμμα εξουσίας, όχι ιδεολογικός φορέας της μίας και μοναδικής αλήθειας. Γι' αυτό το λόγο και μπορούσε να κυβερνήσει αυτοδύναμα.
  Σε άλλες χώρες που τα κόμματα έχουν δομηθεί επί ιδεολογικού υποβάθρου, μαζεύονται δυό-τρία κόμματα και κάνουν συνεργασίες. Ποιός ξέρει, μπορεί αυτό να είναι το μέλλον και στην Ελλάδα.

 37. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 07/05/2012 14:22:25

  Γεράσιμε,ἂν παρατηρήσεις πάνω,στή φωτογραφία πίσω ἀπό τό μουσάτο,σεμνό καί ὡραῖο ἀγόρι,θά δεῖς τήν κόκκινη σημαία μέ τή σβάστικα...,τή βλέπεις;,ἂν ὂχι,παρακάλεσε τόν ντερμπεντέρη νά κάνει λίγο πιό δεξιά.

 38. S.P. avatar
  S.P. 07/05/2012 14:45:57

  Τα λέτε πάρα πολύ καλά!!!

 39. Θωμάς avatar
  Θωμάς 07/05/2012 14:47:13

  Το ότι ο μέανδρος είναι ναζιστική σημαία μπράβο καλά τα λέτε συνεχίστε έτσι. Όσο θα πολεμάτε την Χρυσή Αυγή τόσο μεγαλύτερο ποσοστό θα της δίνετε. Ναζιστές είναι όλα τα μασονικά κόμματα δηλαδή το 60% περίπου μην πω και πολύ παραπάνω. Δεν είναι η Χρυσή Αυγή ο εχθρός ξυπνάτε, η παγκοσμιοποίηση είναι, η κατεδάφιση των αξιών είναι, η καταστροφή της φύσης είναι. Αφήστε την βιτρίνα ο πόλεμος γίνεται πίσω από τον καθρέφτη. Κάψτε τους το στημένο παιχνίδι. Σας έβαλαν και πάλι ένα σάκο και πέφτετε όλοι πάνω του.

 40. Θ avatar
  Θ 07/05/2012 14:50:11

  οι Μάνος, Τζήμερος, κάναν κακό στην Dώρα. όσο για το την ΧΑ 7%, όταν βλέπεις την Ο.Π.Λ.Α. της Κ.Ο.Ε. & αναρχοΣυΡιζαίων, νιώθεις την έλλειψη μιας "x".

  • Q-Nihilism avatar
   Q-Nihilism @ Θ 07/05/2012 14:53:48

   Ε ότι θα έφτανε κάποιος να κατηγορήσει τον Σόρος και για το εκλογικό αποτέλεσμα ομολογώ δεν το περίμενα! Μεγάλε, ξέχασες τα Νεφελίμ!

 41. Μοναχικός Λύκος avatar
  Μοναχικός Λύκος 07/05/2012 15:06:13

  Συγχαρητήρια σε όλους που μπήκαν οι ναζί στην Βουλή; Ε όχι!!!!
  Γιατί δεν τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους;
  Είναι γνωστή η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης και είναι άπειρες οι περιπτώσεις που απλός κόσμος τάχθηκε ή έφτασε στο σημείο και να δεχθεί επιθέσεις από μέλη τους που επέδειξαν ρατσιστική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Οι ευθύνες αποδίδονται σε τεράστιο βαθμό στον πολιτικό κόσμο και στην ελληνική δικαιοσύνη.
  Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο ο ΟΗΕ θεωρεί τον φασισμό εγκληματική ενέργεια. Κανονικά πρέπει, αλλά δεν το γνωρίζω και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Σε κάθε περίπτωση ο φασισμός πρέπει να γίνει μη αποδεκτός από την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να απολαμβάνει αντιμετώπιση ανάλογη των παιδεραστών, των βιαστών κτλ. Ακόμα νωπές οι μνήμες από την επέλαση του Ναζισμού και ειδικά στην Ελλάδα που πλήρωσε βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές.
  Και τέλος με προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό η αλληλοκάλυψη αστυνομίας και φασιστών σε διάφορες διαδηλώσεις κτλ. Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο ίντερνετ που το αποδεικνύουν.
  Μην μπερδεύουμε λοιπόν την υπάρχουσα "δημοκρατία" με τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες. Δυστυχώς δεν είναι ταυτόσημες έννοιες με τα αποτελέσματα που όλοι βλέπουμε. Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι εγκληματική ενέργεια γιατί τάσσεται ενάντια στο διαφορετικό, επιθυμώντας την πλήρη εξόντωση του.
  Προσέξτε πολύ καλά μην γίνει γενίκευση των ιδεολογιών και ταύτιση τους με τον φασισμό (όπως συμβαίνει δυστυχώς πολλές φορές), να αφήνουμε στην άκρη τις διαφορές μας όταν έχουμε απέναντι μας μια τόσο απολυταρχική ιδεολογία που απειλεί το σύνολο σχεδόν των ανθρώπων. Αλλιώς θα επαναληφθεί το λάθος του Β' ΠΠ...

 42. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 07/05/2012 15:11:50

  Εφόσον είναι τόσο σημαντικό πρόβλημά σας, βγάλτε τα τώρα πέρα με την κόπρο του Αυγείου. Όποιος έχει τα γένεια, δίκαιο είναι να έχει και τα χτένια. Δεν βλέπω να διαθέτετε Ηρακλή πάντως.
  Ωστόσο, δεν είναι δίκαιο να φορτώνετε το πρόβλημά σας και σε μας τους λοιπούς και να το επιπροσθέτετε στα τόσα άλλα που βαρύνουν τη χώρα.
  Συνέλθετε. Ως παραδοσιακό πολιτικό ρεύμα, οφείλετε να σκέπτεσθε και σφαιρικά, για το κοινό καλό. Οι ταξικοί και ιδεολογικοί σας εγωισμοί, μαζί με την πελατειακή υστερία του ΠΑΣΟΚ και την βλακεία της λεγόμενης αριστεράς, μας καταστρέφουν όλους.
  Τουλάχιστον ξυπνήστε το ένστικτό σας της αυτοσυντήρησης.

 43. Πεπόνης avatar
  Πεπόνης 07/05/2012 15:14:08

  Να φανταστώ ότι όλοι οι βλαμμένοι και εγκεφαλικά καμμένοι που ψήφισαν τα Χρυσά Αυγά καθώς και εκείνοι οι προδότες πολιτικοί, που επέτρεψαν την είσοδο μιας τέτοιας απόλυτης ντροπής στην Ελληνική Βουλή γνωρίζουν ότι ο αποτυχημένος ζωγράφος και εβραίος Αδέλφος Χίτλερ ξεκίνησε με μια παρέα 30 ατόμων σε μια μπυραρία. Μ@λάκες και εξυπνάκηδες, είστε τόσο πολύ μ@λάκες και τόσο λίγο εξυπνάκηδες που ακόμη δεν συνειδητοποιήσατε τι κάνατε. Ετοιμαστείτε τὠρα για πράγματα και καταστάσεις ... που δεν έχετε ακόμη την δυνατότητα ούτε να φανταστείτε. Μην απορρείτε για τίποτα από εδώ και πέρα. Δώσατε υπόσταση κι έδαφος στη κόλαση την ίδια. Καλά ξεμπερδέματα. Νομίζετε ότι θα τους βγάλετε από την Βουλή με την ίδια ευκολία που τους βάλατε, τώρα που έχουν βουλευτική ασυλία και χρηματοδότηση. Κάποιοι είναι αμετανόητα βλακόμετρα.

  "Αίσθηση προκαλούν τα ποσοστά που απέσπασε η Χρυσή Αυγή σε δύο τόπους που έζησαν ναζιστικά ολοκαυτώματα. Στα Καλάβρυτα η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε από 635 πολίτες και λαμβάνει ποσοστό 6,44% (το 2009 είχε πάρει 14 ψήφους). Στο Δίστομο όπου το 1944 οι ναζί εκτέλεσαν 218 πολίτες και υπάρχουν από συγγενείς των θυμάτων διεκδικήσεις αποζημιώσεων από τη Γερμανία η Χρυσή Αυγή έλαβε 335 ψήφους και ποσοστό 5,96%. Το 2009 στην ίδια περιφέρεια η Χρυσή Αυγή είχε λάβει 14 ψήφους."

  Συγχαρητήρια!

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ Πεπόνης 07/05/2012 15:32:23

   "...Μ@λάκες και εξυπνάκηδες, είστε τόσο πολύ μ@λάκες και τόσο λίγο εξυπνάκηδες..."

   Απευθύνεσαι στις 450.000 του Αφέντη Λαού που ψήφισαν Χ.Α ,ετσι?

   Ε, αν οι "δημοκράτες" είναι σαν κι'εσένα ,καλύτερος ο Μιχαλολιάκος!

   • Πεπόνης avatar
    Πεπόνης @ ΣΤΕΛΙΟΣ 07/05/2012 15:46:41

    Ναι, τεράστιε, σε εσένα αναφέρομαι! Σε παντελώς ανόητους, που δεν ξέρουν να μετρούν ως το δύο, σαν κι εσένα. Νομίζεις πως τιμώρησες το "κακό σύστημα" έτσι. Σε λίγο καιρό να μου το ξαναπείς αυτό το υπέροχο: "καλύτερος ο Μιχαλολιάκος"! Δεν έχεις ιδέα τι έκανες και που (μας) έμπλεξες! Καημένε!

    • Βασίλης Γκιώνης avatar
     Βασίλης Γκιώνης @ Πεπόνης 07/05/2012 16:32:21

     Οι "ξυρισμένοι" του Μιχαλολιάκου, στα δυτικά προάστια απολαμβάνουν τιμές ηρώων...

     Εσύ Πεπόνη (και οι άλλοι σαν εσένα) φταις αποκλειστικά για αυτό!!!
     Ας μην πήγαινες να φώναζες εκεί πέρα "είμαστε όλοι Πακιστανοί" προκειμένου να "διδάξεις" Δημοκρατία στον κοσμάκη που κλειδαμπαρώνεται στο σπίτι μετά τις 19:00...

     • Πεπόνης avatar
      Πεπόνης @ Βασίλης Γκιώνης 07/05/2012 16:46:44

      Ποτέ δεν φώναξα "είμαστε όλοι Πακιστανοί", αναρωτιέμαι από που το συμπέρανες. Ακόμη δεν κατάλαβες σε τι λούκι έχουμε μπει. Ίσως όταν αναγκάσουν εσένα να φωνάξεις: "Ζήτω η Χρυσή Αυγή!" συνειδητοποιήσεις τι έγινε... Μετά θα λέτε όλοι εσείς "μα δεν γνωρίζαμε".

     • kas avatar
      kas @ Πεπόνης 07/05/2012 20:52:18

      μπουυυυυ

      θα κινήσουμε τον 3ο π.π.

      μπουυυυυ

      μπεμπονή
      τον μπέζο...

    • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
     ΣΤΕΛΙΟΣ @ Πεπόνης 07/05/2012 17:09:15

     Απλά να συμπληρώσω πως εκτός απο "καλύτερος από σένα" (για το φασιστικό ύφος που γράφεις) , ο Μιχαλολιάκος είναι και προφανώς ευφυέστερος από σένα ,όπως άλλωστε και ο γορίλας που κάθεται δίπλα του! (πράγμα που μας δίνει το IQ σου κάπου στο 45!)

     Οσο για το «που σας έμπλεξα» φυσικά ψήφισα ΝΔ όπως κάνω 40 χρόνια τώρα. Αλλα εσύ ο πανέξυπνος με κατάλαβες πως είμαι Χρυσαυγήτης!

     ΥΓ: Επειδή δόξα τω Θεώ ξέρω "να μετράω ως το δύο" ,το γαιδαρό μου τον έχω δεμένο ,και δεν πρόκειται να πεινάσω! Την Ελλάδα σκέφτομαι!

     • Πεπόνης avatar
      Πεπόνης @ ΣΤΕΛΙΟΣ 07/05/2012 18:03:20

      Ξαναδιάβασε το αρχικό σχόλιο μου και την πρώτη απάντηση σου και μην λες πράγματα περιττά, περί IQ και συναφή. Αν θεωρείς τον Μιχαλολιάκο καλύτερο (!!) ή ευφυέστερο από οποιονδήποτε άλλο, προφανώς και είσαι αλλού, ανεξάρτητα από το τι ψήφισες/ψήφιζες επί 40 χρόνια... Μην ξεχνάς ότι ο "Αδέλφος", η Πιπίτσα με το τετράγωνο μουστακάκι, ακριβώς της ίδιας στήριξης έτυχε, από ανθρώπους που είχαν ήδη δέσει ή ήθελαν να δέσουν τον γάιδαρο τους. Σοβαρέψου, μπορείς καλύτερα από αυτό. Φασίστας δεν είναι αυτός που μάχεται τον φασίστα, ακόμη κι αν το κάνει με τα ίδια μέσα. Κάθε έννοια έχει επίτηδες την δική της σημασία, μάθε να την ξεχωρίζεις.

      Πρόσεξε: "Όλα είναι σχετικά, και αυτό είναι απόλυτο". Καταλαβαίνεις την διαφορά;

   • Πεπόνης avatar
    Πεπόνης @ ΣΤΕΛΙΟΣ 07/05/2012 16:03:19

    Ναι, σε εσένα αναφέρομαι, ακόμη δεν κατάλαβες τι έκανες!

    • juliet avatar
     juliet @ Πεπόνης 07/05/2012 18:07:29

     Πεπόνη ,
     χαιρετώ ,
     έχεις δίκιο .Αφήσαμε ένα πρόβλημα να θεριέψει ,να γίνει δυσβάστακτο ,να μη μπορούμε πλέον να το διαχειριστούμε.Και δημιουργήσαμε έναν αντίποδα τρόμου στον τρόμο.Σε λίγο τα θεριά θα αναμετρηθούν .Ο ΣΥΡΙΖΑ ποιόν θα υποστηρίξει;Η Χ.Α τι θέση θα πάρει;Η αναμέτρηση θα φέρει θύματα .Θα μείνουμε θεατές ; Θερίζουμε ..τη σπορά.

 44. anonymous avatar
  anonymous 07/05/2012 15:16:16

  Ο Κολοκοτρώνης έκανε παιδί στα 66 του, να πείτε χαιρετίσματα του Τατσόπουλου. Στο παιδί του εκείνο έδωσε το όνομα του δολοφονημένου γιου του Πάνου. Το έφερε βαρέως που οι Κωλέττηδες του σκότωσαν το παιδί.

 45. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 07/05/2012 15:19:11

  Ο Heiner Geissler, "Νέστορας" του ομόσταυλού σας κόμματος "C"DU της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, είχε πεί πρίν 10 χρόνια για τη μάχη του κόμματός του εναντίον του NPD, νεοναζιστικού κόμματος που απέκτησε παροδικά δύναμη στα εδάφη της πρώην Ανατολικής Γερμανίας: "Πρέπει να τους πολεμήσουμε με νύχια και με δόντια (bis auf 's Messer, κατά τον Γερμανικό ιδιωματισμό)". Και το έκανε.
  Δεν φτάνει να έχετε τα κότσια. Πρέπει να έχετε τη διάθεση και την ισκανότητα.

 46. Έλληνας Πολίτης avatar
  Έλληνας Πολίτης 07/05/2012 15:29:07

  Θα ήθελα να υποβάλλετε στους εαυτούς σας το ερώτημα και να το ψάξετε για το ποιοι είναι αυτοί που ψήφησαν ΧΑ. Το έκανα εγώ σήμερα και θα σας πω, ότι το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι η ΧΑ έχει αντικαταστήσει το ανύπαρκτο κράτος.
  Μου έλεγε σήμερα ένας πρώην σκληροπυρηνικός πασόκος ότι ψήφησε ΧΑ και έπεσα από τα σύννεφα. Ο λόγος είναι απλός, η κόρη του και δύο φίλες της άνοιξαν λόγω και της ανεργίας μια καφετέρια στα δυτικά προάστια. Μετά από λίγο καιρό εμφανίσθηκαν κάτι αλβανοί που εκτός του ότι ζήταγαν λεφτά για προστασία έκαναν και άσχημες χειρονομίες στις κοπελιές. Απευθύνθηκε στην αστυνομία και τους έγραψαν κανονικά. Πήγαν λοιπόν στα παιδιά με τα μαύρα στην οδό Δεληγιάννη, τους ανέφεραν το γεγονός και ανέλαβαν δράση αφού πρώτα εξέτασαν το θέμα, επισκέφτηκαν το μαγαζί και δώσανε τέτοιο ξύλο στους αλβανούς, που του πήρανε σηκωτούς γιατί μετά από τόσο ξύλο δεν μπορούσανε ούτε να περπατήσουν, και βέβαια εξαφανιστήκαν από το μαγαζί.

  Η ΧΑ έκανε όλα αυτά τα χρόνια αυτό το απλό πράγμα, έδινε προστασία και ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες που δεν τους την έδινε η επίσημη πολιτεία. Σήμερα άκουσα και άλλα με πακιστανούς, μαροκινούς και άλλους λαθρομετανάστες που έχουν αρχίσει και πουλάνε μαγκιές στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και πώς μετά από παράκληση επεμβαίνουν τα παιδιά με τα μαύρα και καθαρίζουν την περιοχή.

  Η ΧΑ εκμεταλλεύτηκε την ανυπαρξία του κράτους, την έλλειψη ασφάλειας στις γειτονιές και βέβαια τις ιδεοληψίες των αριστερών που προστατεύουν όλο τα κακοποιά στοιχεία που έχουν εισρεύσει στην χώρα μας.

  Να είστε σίγουροι ότι αν δεν αναλάβει η πολιτεία να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από τις ορδές των λαθρομεταναστών, την δουλειά αυτή θα την αναλάβει η ΧΑ, η οποία θα βλέπει τα ποσοστά της να αυξάνονται

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Έλληνας Πολίτης 07/05/2012 16:04:19

   Έτσι είναι. Χρόνια φωνάζω από εδώ μέσα ότι η ανασφάλεια είναι χειρότερη από την πείνα.
   Η εγκληματικότητα, και οι αυθαιρεσίες των λαθρό βάρεσαν κόκκινο.
   Στη φύση δεν υπάρχει κενό. Πάντα καλύπτεται. Αυτό έκανε η Χ. Αυγή.
   Ζωή σε λόγου μας.

   • Γιώργος Βλάχος avatar
    Γιώργος Βλάχος @ Strange Attractor 07/05/2012 17:28:43

    Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα.
    Η φύση απεχθάνεται το κενό. Τέλος.

   • TARAMAS avatar
    TARAMAS @ Strange Attractor 07/05/2012 20:05:01

    Άντε καλά ρε παλληκάρια, και η Χ.Α. καθάρισε στα δυτικά προάστεια και ας πούμε γι αυτό την ψήφισαν εκεί. Στην Κορινθία όμως; Στο Δίστομο; (σπάσε πλάκα που κάποιοι από αυτούς τους 335 στο Δίστομο και τους 635 στα Καλάβρυτα θα ζητούν και πολεμικές αποζημιώσεις από τη Μέρκελ). Ελλάς το μεγαλείο σου.

 47. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 07/05/2012 15:48:55

  Αγαπητέ ΒΙΣ, άσε τα τι ψηφίζουν οι άνθρωποι με τη δική μου ιδεολογία. Η κακούργα ξενιτιά μου χάρισε ακόμη πιό "κακές" συνήθειες. Έτυχε να ζω κάποτε στη Βάδη Βυρτεμβέργη, γι' αυτό βάζω το "C" του CDU σε εισαγωγικά. "Χριστιανικό" κόμμα μαιμού, όπως εδώ μαιμού συντηρητικοί είναι οι δικοί σας του "λαικο"δεξιού χώρου. Ως ανατροπείς φέρονται, ως οπαδοί του χάους.
  Βρείτε τώρα άκρη με την ΚΟΕ και τις άλλες "συνιστώσες", με τους δραχμολιγούρηδες της μειοψηφίας του ΣΥΝ, με τον κο Πάνο που εκτελεί συμβόλαια των "επενδυτών" του City και των Keyman, και με τον "κύριο Νίκο" από τον Άγιο Παντελεήμονα.
  Έχετε κροκόδειλους και πούμα να αλωνίζουν μέσα στο σπίτι σας (και στο δικό μου δυστυχώς) και σεις ακόμη συζητάτε για την κ. Ρεπούση.
  Οποία τυφλότης!!!

 48. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 07/05/2012 15:54:36

  Αποκτήσατε πάντως κάποιοι, συγγενές λεξιλόγιο και ανάλογη λογική δομή επιχειρηματολογίας με τις "συνιστώσες".
  "Δικτατορία της πολιτικής ορθότητας", "κύριος προαγωγός" .....
  Να το κρίνω ως "πρόοδο"; Όχι, ευχαριστώ, προτιμώ λίγη πολιτική ορθότητα, για λόγους αισθητικής έστω. !!

 49. rs avatar
  rs 07/05/2012 16:11:04

  Είναι ντροπή να εξισώνετε τον ΣΥΡΙΖΑ –και ακόμη χειρότερα τον Τσίπρα- με την Χ.Α. Αλλά αυτή είναι η «αισθητική» και το «πολιτικό κριτήριο»(!!) της δεξιάς.
  Όταν τα έσπαζαν οι κουκουλοφόροι κανένας δεν ανέφερε την Χ.Α. και όλοι σας βλέπατε τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις ταραχές.
  Τώρα θερίστε τις θύελλες που σπείρατε.
  Και μην ξεχνάτε ότι το αυγό του φιδιού είναι όμορος, με την ιδεολογία σας χώρος .
  Στα δικά σας νερά ψαρεύουν!
  Ρωτήστε τον Άδωνι και τον Βορίδη. Κάτι ξέρουν!

  • anonymous avatar
   anonymous @ rs 07/05/2012 21:44:03

   Καθόλου ντροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε ούτε τις δολοφονίες της Μαρφιν. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι πίσω από τα επεισόδια κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ δεν τα έχει καταδικάσει. Ο δε Αλέξης off the record το παραδέχεται. Η ΧΑ μπορεί να είναι ότι σκ""τα είναι αλλά ούτε έχει κάψει ούτε έχει σκοτώσει, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

 50. Βασίλης Α. avatar
  Βασίλης Α. 07/05/2012 16:39:43

  Γιατι Ναζιστες μονο η Χ.Α;
  Οι οπαδοί της Μέρκελ τι είναι δηλαδή για την Ελλάδα;

  Η συμμορία του Πασοκ που εκλεβε και κατεστρεφε κατα το όραμα του Κισσινγκερ την Ελλάδα; (Πατρίδα, Ιστορία, Παιδεία, Θρησκεία)
  Η συμμορία που άφησε ανθρώπους στην Μαρφίν να καουν με τον υπαριθμόν ένα ύποπτο για οργάνωση του εγκλήματος να τον εχουν αφήσει ήσυχο και να έχει γίνει δημοτικός σύμβουλος;
  Η συμμορια που χτυπάει απλους πολιτες στις συγκεντρώσεις και αφήνει τους κουκουλοφόρους ελεύθερους να καταστρέφουν;
  Η συμμορία που κηνυγάει μεσω εφορίας φτωχούς πολίτες και αφήνει ανενόχλητους τους πολυεκατομμυριούχους; (Αυτο πάει και για την Ν.Δ!)

  Η συμμορία του Σύριζα που δικαιολογουσε τους κουκουλοφόρους;
  Οι φίλοι των λαθρομεταναστών και εχθροί του λαού που υποφέρει απο αυτούς;
  Οι χειρότεροι ρατσιστές ενάντια στους Ελληνες;

  Η ΝΔ που με την απραξία της σε όλα τα θέματα είταν ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ;

  Τι εκανε για Εθνικα θέματα, τι έκανε για τις ρεμούλες του Πασοκ, τι εκανε για τη Λαθρομεταναστευση, τι έκανε για την αναπτυξη στα 5 χρόνια που κυβερνούσε (π.χ ωραία εκλεισε το εργοστάσιο ζαχαρης στη Λάρισα ε;)

  Α και τέλος οι Κωλοτούμπες πληρώνονται!

  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η Ν.Δ
  ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!
  (Πρώην ψηφοφόρος)

  • αγθ avatar
   αγθ @ Βασίλης Α. 07/05/2012 17:55:03

   +1000000000!

   Θα τονίσω, με την άδειά σου, το "Η ΝΔ που με την απραξία της σε όλα τα θέματα είταν ένα τεράστιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ;"

   Και θα συμπληρώσω: όχι μόνο με την απραξία, αλλά ακόμη χειρότερα, με τη σιωπηρή ΑΝΟΧΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ σε όλα... ακόμη και για το περιβόητο ΕΕΤΗΔΕ, απλά είπε ότι δεν είναι δίκαιο να εισπράτετται μέσω δεη αλλά αλλιώς.

   Και το χειρότερο: ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να υπερθεματίζει για την αναγκαιότητα του μνημονίου...

  • S.P. avatar
   S.P. @ Βασίλης Α. 07/05/2012 20:24:02

   Σωστά τα λέτε, αλλά δεν είχε κανένα όραμα για την Ελλάδα ο Κίσσινγκερ.
   Όσα του αποδίδονται από διάφορους κύκλους είναι απολύτως ψευδή. Στο μακεδονικό μας υποστήριξε, όταν η "ομόδοξη Ρωσία" ανεγνώρισε το κρατίδιο τον 1ο μήνα.
   Το μονοτονικό που απέκοψε γεννιές Ελλήνων από την πολιτισμική παράδοση, το ψήφισε το '82 το πασόκ, με υπουργό Παιδείας τον Βερυβάκη στις 11.45 κάποιο βράδυ με μισοάδεια βουλή.
   Μην τα ρίχνουμε στους άλλους.

 51. Greco avatar
  Greco 07/05/2012 17:44:20

  O ελληνικος λαος εχει πολυ σοβαρο νοητικο προβλημα, δεν ξερω ποιος το δημιουργησε αλλα εχει

  η μονα χωρα πλεον στο κοσμο με σταλινικο κομμα, με χιτλερικο κομμα, περιγελος του κοσμου

 52. Βασίλης Α. avatar
  Βασίλης Α. 07/05/2012 18:19:59

  Είναι όμως η Ελλάδα και η χώρα όπου τα κόμματα που βρίσκονται ανάμεσα στο σταλινικο και το ναζιστικό μας έχουν κατακλέψει και προδώσει βάναυσα! Αυτό είναι ακόμα πιο περίγελος! Οι μεγάλοι "δημοκράτες", οι "σωτήρες", οι "μοντέρνοι" ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την Ελλάδα μέσα σε 38 χρόνια. Στην ουσία το πρόβλημα το δημιουργησαν οι πολιτικοι των δυο κυβερνώντων κομμάτων που είταν οτιδήποτε εκτός απο Ελληνες! Και δυσαρεστημένοι που δεν βγήκανε διαμαρτύρονται και απορούν και απο πάνω! Αυτοί με τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ τους πολιτικές (τόσο σε Εθνικά όσο και σε Οικονομικά θέματα) ενισχύσανε τα άκρα.

  Νοητικό πρόβλημα θα είχε ο ελληνικός λαός αν ψήφιζε τους ίδιους και περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα. Οχι ότι τώρα ξερουμε τι θα συμβεί... Το μέλλον άγνωστο...

 53. Kommenos avatar
  Kommenos 07/05/2012 19:34:18

  Καλά, θα πάει ο Μιχαλολιάκος στο Προεδρικό Μέγαρο, σε σύσκεψη Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

  Και αν αρχίζει να χαιρετά φασιστικά τον Πρόεδρο μπροστά στις κάμερες;

  Αν αρχίσει να ουρλιάζει στη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως ούρλιαζε χθές στη συνέντευξη τύπου; Υπάρχουν τίποτα σωματώδεις της ασφάλειας του Προεδρικού Μεγάρου να τον δέσουν, να τον τυλίξουν σε κανένα χαλί έξω στα σκαλοπάτια;

  Όταν μιλάει ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή, θα ορθόνωνται στα έδρανά τους έμποδίζοντας τους πίσω τους να βλέπουν, θα γίνεται φασαρία και αυτοί θα απαντούν "Σηκώνονται όλοι όρθιοι όταν μιλάει ο Πρόεδρος, από σεβασμό";

 54. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 07/05/2012 19:52:38

  ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ.....

  ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!!

  ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!

  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ Η Χ.Α. !!!! ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

  ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!

 55. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 07/05/2012 19:56:57

  ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕ Η Χ.Α. !!! ΠΡΟΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ!!!

 56. Εν ενεργεία avatar
  Εν ενεργεία 07/05/2012 23:25:29

  Επιλεκτική ανάγνωση ή προσπάθεια απέκδυσης ευθυνών? Παρά τα περί ανασφάλειας στις λαίκές γειτονιές της Αθήνας, η ΧΑ δεν καταγράφει εκεί ούτε ένα από τα πέντε υψηλότερα ποσοστά της, αντιθέτως πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο και στην έτερη πληγείσα από τη λαθρομετανάστευση Αχαία.Πού, αντιθέτως, καταγράφει τα μεγαλύτερα ποσοστά της η ΧΑ? Σε περιοχές με παραδοσιακά ισχυρή λαϊκή Δεξιά (Λακωνία, Πειραιάς) ή φιλοχουντική ψήφο (Κορινθία). Αν ψάχνετε, λοιπόν, τους ψηφοφόρους του Καιάδα, αναζητήστε στους μέχρι χθες συναγωνιστές σας. Ξέρετε, εκείνους τους περίεργους που μέχρι πρόσφατα έλεγαν "ένας Παπαδόπουλος μας χρειάζεται" και τώρα λένε "ε, και τι, στην ΕΠΕΝ ήταν ο Μιχαλολιάκος"

 57. Nik avatar
  Nik 08/05/2012 12:03:44

  Από πότε ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος έγινε ναζιστική σημαία;
  Δεν σας ενοχλεί το σοβιετικό σφυροδρέπανο και όλοι όσοι (πολλοί έγιναν και βουλευτές) στο όνομά του έσφαξαν δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων στον συμμοριτοπόλεμο;

 58. Χρήστος avatar
  Χρήστος 08/05/2012 15:41:50

  Μα καλά, σχολείο δεν πήγαν να μάθουν για τον Μαίανδρο;

 59. Διονυσία Περικλεόυς avatar
  Διονυσία Περικλεόυς 09/05/2012 17:00:48

  @Όλους: είναι ολοκληρωμένη η αντιπροσώπευση της Χρυσούλας στο Ελληνικό Κυνοβούλιο. Λείπει ο κ. Κρανιδιώτης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.