#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/11/2012 12:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Συγνώμη λάθος» λέει το ΔΝΤ για το e-mail που ζητούσε επιπλέον 22.000 απολύσειςΠαίρνει πίσω η τρόικα το e-mail που άναψε φωτιές στην κυβέρνηση και με το οποίο οι δανειστές ζητούσαν να γίνουν 22.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων το 2014.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, το ΔΝΤ αναδιπλώθηκε και έκανε λόγο για αίτημα που προωθήθηκε «εκ παραδρομής» στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση είχε απορρίψει με κατηγορηματικό τρόπο την ξαφνική απαίτηση της τρόικας με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών να τονίζουν ότι «δεν το συζητάμε καν».

Το θέμα συζητήθηκε και στη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους κ.κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Υπενθυμίζεται ότι για φέτος έχει προγραμματιστεί να εισέλθουν 2.000 υπάλληλοι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ενώ σε 20.000 έχουν εκτιμηθεί οι αποχωρήσεις -όχι απολύσεις- το 2013.

Ο συναγερμός στην κυβέρνηση μπορεί να έληξε τη νύχτα, με τις διευκρινίσεις του ΔΝΤ, αλλά κυβερνητικές πηγές δεν απέκλειαν το θέμα των απευθείας απολύσεων στο Δημόσιο να επανέλθει σε επόμενους ελέγχους των εκπροσώπων της τρόικας, ιδίως αν δεν τρέξει άμεσα η απόφαση για τη διαθεσιμότητα 2.000 υπαλλήλων έως το τέλος του έτους.

Ιδού τι γράψαμε από την πρώτη στιγμή: Κυβέρνηση: “Δε συζητάμε για απολύσεις”!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 20/11/2012 13:34:00

  Να τι σημαίνει καλή και αποφασιστική διαπραγμάτευση. Η Τρόικα έχει αποδείξει ότι δεν ..κατανοεί, σωστά επιχειρήματα ή ικεσίες! Τουναντίον όταν αντιλαμβάνεται αδυναμία ή υποχώρηση, τότε ζητά και επιπλέον των όσων έχει προτείνει και μας έχει επιβάλει, με ωμές απειλές!
  Έχω εμπιστοσύνη στον ΑΣ, αλλά ιδού ο πραγματικός τρόπος διαπραγμάτευσης.
  "ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ".
  Αλλά με αποφασιστικότητα και να το πιστεύουμε αυτό!!!
  '

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 20/11/2012 14:06:41

  Ἐντάξει,ἔκ παραδρομῆς,κάνουμε καί τέτοια λαθάκια!Ἔκ παραδρομῆς,μᾶς ξέφυγε καί ζητήσαμε(ἄν καί κατά βάθος δέ θέλαμε),τίς μειώσεις μισθῶν,συντάξεων,ἐπιδομάτων κι ἐσεῖς θελήσατε ἀμέσως νά τά ὑλοποιήσετε...Τέλος πάντων,ἀφοῦ βιαστήκατε,δέν πειράζει...
  Ἔκ παραδρομῆς «σπρώξαμε»τόσους ἀπό τίς ταράτσες,δέν τό ἐπιθυμούσαμε,θά στείλουμε ἕνα e-mail νά διορθώσουμε τήν κατάσταση,νά ἔλθουν πίσω οἱ ἄνθρωποι στίς οἰκογένειές τους...
  Υ.Γ.:Μήν παίρνετε κι ἐσεῖς ὅλα τά e-mail's πού στέλνουμε,τοῖς μετρητοῖς.

 3. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 20/11/2012 14:10:34

  Εμ βέβαια ,τι νόμιζαν πως είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, λαϊκούρες σαν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα , που απολύονται 22.000 κάθε εβδομάδα?

  • Κώστας avatar
   Κώστας @ ΣΤΕΛΙΟΣ 20/11/2012 16:54:22

   Παιδιά ενός ανώτερου θεού λοιπόν οι Δ.Υ., αυτή τη φορά και με απόδειξη. Τι να κάνουμε, that's life που λένε. Ο Μπάρμπας στη Κορώνη αποδείχθηκε το μεγαλύτερο προσόν τελικά.

   • Samurai avatar
    Samurai @ Κώστας 20/11/2012 20:29:02

    Το διάβασα στην Καθημερινή και το παραπέμπω.
    ''Θέλοντας να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του Φούχτελ,οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ/ΟΤΑ,εκσφεδόνισαν κατά του Γερμανού διπλωματικού υπαλλήλου όχι ποτιστήρια,κλαδευτήρια ή φτυάρια, αλλά αυτό που ξέρουν να κρατάνε στα χέρια τους από το πρωί ως το βράδυ καλύτερα από κάθε εργαλείο !Το φραπέ τους !
    Τα τσιγάρα και τα μπεγλέρια τα κράτησαν εφεδρεία για την επόμενη μάχη''.

   • Lakis avatar
    Lakis @ Κώστας 21/11/2012 13:11:52

    Παιδιά ενός ανώτερου θεού λοιπόν οι Δ.Υ., αυτή τη φορά και με απόδειξη.

    Αηδίες. Απλά οι Δ.Υ έχουν συνταγματική και νομοθετική προστασία, μέσω νόμων. Άμα απολύσεις 20.000 δεν θα ξεμπλέξεις ποτέ με δικαστήρια και αποζημιώσεις. Από την άλλη, μπορείς άνετα να μειώσεις 40% τα εισοδηματά τους ―πάντα για τους χαμηλόμισθους λέω, όχι για τα ρετιρέ.

    Αυτή είναι η διαφορά δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, η παραπάνω προστασία της εργασίας, αφού εργοδότης δεν είναι κάποιος που κάνει ό,τι παρανομία και συμφέρον του καπνίσει, αλλά το ίδιο το κράτος και οφείλει να κρατάει 100% την εργατική νομοθεσία.

    Αλλά προς τι το παράπονο; Πριν 10-15 χρόνια, με τις τρελές μπίσνες, δεν κοροϊδεύανε όλοι τους δημοσίους υπαλλήλους, που κάθονται σε ένα γραφειάκι για τρείς και εξήντα; Την είχανε δεί «στελέχη», «μάνατζερς» και με «προοπτικές ανόδου» πολλοί του ιδιωτικού τομέα. Πάρτους τώρα στο δρόμο.

    Αλλά και όταν στον ιδιωτικό τομέα γινόντανε όργια αυθαιρεσίας, στις απεργίες και τις διαδηλώσεις έβλεπες κυρίως Δ.Υ. Οι Δ.Υ βέβαια λάμβαναν μέρος γιατί τους ήταν εύκολο ―δεν θα τους απέλυε κανείς. Αλλά οι ιδιωτικοί, γιατί δεν πάλευαν περισσότερο για τα δικαιωματά τους;

    (Και εγώ ιδιωτικός είμαι, για την ακρίβεια έχω φύγει στο εξωτερικό. Προ ετών είχα εργαστεί και στο δημόσιο ―εκπαίδευση― για 5 χρόνια).

 4. avanti avatar
  avanti 20/11/2012 16:32:44

  Λάθος, το mail αυτό ήταν για την Πορτογαλία, το άλλο με τους 45000 προς απόλυση είναι για την Ελλάδα.

 5. Kostas avatar
  Kostas 20/11/2012 16:43:16

  Λάθος έκαναν στην ημερομηνία θα το στείλουν σε κανα δυο μήνες το reminder το άτιμο

 6. The Camel avatar
  The Camel 20/11/2012 18:02:32

  Στην Ελλάδα απολύονται 1000 άτομα στον ιδιωτικό τομέα καθε μέρα κια το αθλιο πολιτικομιντιακό συστημα ασχολείται με τους 22.000 εκλεκτούς του.

 7. antigeniko avatar
  antigeniko 20/11/2012 18:07:21

  Να σας θυμίσω πως εκ παραδρομής είχε έρθει και το mail για τα εργασιακά. Ο Κουτρουμάνης ορκιζόταν ότι δεν υφίσταται καν.Και φυσικά σήμερα τα εργασιακά δικαιώματα πήγαν περίπατο. Έχουν βρει και τα κάνουν οι τροικανοί. Τόσο απλά.

 8. Μυρριναίος avatar
  Μυρριναίος 20/11/2012 19:12:09

  1.Αλήθεια είναι , και το e-mail με τα εργασιακά "από λάθος" είχε σταλεί.
  2. Γιατί πολλοί πέφτετε στην παγίδα δημόσιοι-ιδιωτικοί υπάλληλοι; Εκτός και αν πρόκειται για απλή εμπάθεια. Δηλαδή ο ιδιωτικός υπάλληλος , απολυμένος ή όχι θα πρέπει να αισθανθεί ικανοποίηση όταν θα έχει πρόβλημα ο δημόσιος; Αυτός είναι οδιχασμός της κοινωνίας που εμποδίζει την μαζική αντίδραση.

  • Inno avatar
   Inno @ Μυρριναίος 20/11/2012 20:10:34

   αν είχαν απολυθεί 500.000 ΔΥ, οι άνεργοι σήμερα θα ήταν 1 εκατομμύριο. Πολλοί, αλλά 30% λιγότερο απ όσοι είναι σήμερα.
   και πολλά από τα μέτρα θα ήταν πολύ πιο ήπια. Γιατί πολλοί αφ υψηλού (θέε μου, οι ΔΥ αφ υψηλού, τι άλλο θα ζήσουμε ακόμα?) μιλάνε για διχόνοιες και διχασμούς, "ξεχνώντας" ότι ο ένας είναι μέρος της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και ο άλλος "αναγκαίο" έξοδο στον προϋπολογισμό., καθώς ο ρόλος τους είναι να εξυπηρετεί το σύστημα και όχι να εξυπηρετείται από το σύστημα. Είμαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως όπου οι ΔΥ αμείβονται μερισσότερο από τους ΙΥ, την παραγωγή! Όπως επίσης είμαστε η μόνη χώρα όπου οι ΔΥ είχαν γίνει αστική τάξη και δέσποζαν στην κατανάλωση! και αυτό το τερατούργημα θέλουμε να το κρατήσουμε όρθιο, αψηφώντας τους 1000 ανέργους ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!
   Οπότε αλλού τα περί ομοψυχίας, η καραμέλα έλιωσε, είστε μόνοι σας, όπως ήσασταν τόσο καιρό με 10 αυξήσεις σε 6 χρόνια. Όπως μόνοι σας ήσασταν σε υπουργεία πολεοδομίες, εφορίες, υγεία, παιδεία, ΔΕΚΟ, ΜΚΟ, και όπου αλλού δεν δούλευε τίποτα, αλλά το γρηγορόσημο ή το φακελάκι και το μαύρο έσοδο πήγαινε σύννεφο.
   Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Αν και πάλι οι ΔΥ θα πληγούν λιγότερο απ ΟΛΟΥΣ τους άλλους, την πραγματική αγορά! και Τσίπρα να ψηφίσετε, και Παπαρήγα να βγάλετε, το παραμύθι τέλειωσε, δεν παίζουν πλέον ΔΑΝΕΙΚΑ. Κατοχύρώστε τα εφάπαξ σας, εξαργυρώστε όσο είναι καιρός το ψηφοθηρικό σας καθήκον και αφήστε την Ελλάδα να χτιστεί σωστά αυτή τη φορά! ΑΡΚΕΤΑ!
   Και δεν αναφέρομαι σε όλους τους ΔΥ, αλλά στην συντριπτική τους, δυστυχώς, πλειοψηφία. Οι ικανοί να μείνουν. Μπορείτε να εγγυηθείτε την αυτοκάθαρσή σας ή τις ΑΔΕΔΥ και τις απεργίες τις έχετε μόνο για ΣΚ και για αυξήσεις? αν δεν μπορείτε, ...
   Η αγελάδα ψόφησε, ΑΡΚΕΤΑ!
   Κάθε μέρα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, απολύονται 1000 και οι υπόλοιποι δουλεύουν με 500 και 10ωρο και συζητάμε για κόκκινη γραμμή λέει για τις απολύσεις ΕΠΙΟΡΚΩΝ και ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ που δεν πατάνε ποτέ για ΧΡΟΝΙΑ! ΑΡΚΕΤΑ με τα παράσιτα, δεν έχει άλλο αίμα!!

   • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
    ΣΤΕΛΙΟΣ @ Inno 20/11/2012 20:35:23

    Kαι 200.000 να είχαν απολυθεί (αλλα με καθεστώς απολύσεων Ιδιωτικού τομέα ,όχι με κοροιδίες) η μείωση του μισθοδοτικού κόστους θα μας είχε γυρίσει εν μία νυκτί σε πρωτογενές πλεόνασμα ,ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ!

    Αλλα χρειάζονται Μεγαλέξανδροι για να έχουν το θάρρος να κόψουν μ'ενα χτύπημα το Γόργδιο Δεσμό...

    • Lakis avatar
     Lakis @ ΣΤΕΛΙΟΣ 21/11/2012 13:25:14

     Kαι 200.000 να είχαν απολυθεί (αλλα με καθεστώς απολύσεων Ιδιωτικού τομέα, όχι με κοροιδίες) η μείωση του μισθοδοτικού κόστους θα μας είχε γυρίσει εν μία νυκτί σε πρωτογενές πλεόνασμα, ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ!

     Και αυτό πως θα γινόνταν ρε πρωθυπουργοί του καφενείου; Θα παραβίαζε η κυβέρνηση περί τους 20 νόμους για να το φέρει σε πέρας; Απλά θα ήτανε μέχρι το 2200 στα δικαστήρια.

     Αλλά και 200.000 να είχαν απολυθεί με καθεστώς «ιδιωτικού τομέα», πάλι καμμία κρίση δεν θα σώζονταν. Αν αφαιρέσεις από ότι θα έσωζε το κράτος σε άμεση μισθοδοσία τα εξής: κρατήσεις ταμείων, φορολογία, φόροι επί της κατανάλωσης (και σε 2-3 επίπεδο), κλπ και αφαιρέσεις αποζημιώσεις, δεν θα σου μείνει σχεδόν τίποτα. Και θα πρέπει να υπολογίσεις και τον αντίκτυπο στα φορολογικά έσοδα από την πτώση της κατανάλωσης με έξτρα 200.000 ανθρώπους απολυμένους, που μεταφράζεται και σε άλλα 200.000 εξαρτώμενα μέλη.

     Αλλά και μαγικά να έσωζε το κράτος ας πούμε, 20 δις ευρώ, τι να το κάνεις το «πρωτογενές πλεόνασμα»; Το πρωτογενές έλλειμα μας μικρό είναι, και πάντως λύνεται εύκολα με περικοπές του κόστους του δημοσίου. Το πραγματικό προβλημά μας είναι το τα τεράστια δάνεια που πρέπει να ξεπληρώσουμε, και τα οποία δεν επηρεάζονται από το δημόσιο έλλειμα.

     • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
      ΣΤΕΛΙΟΣ @ Lakis 21/11/2012 17:04:16

      Οταν θέλουν ,οι πολιτικοί μας κάνουν κουρελόχαρτο και τους νόμους και το Συνταγμα ,και βγάζουν το άσπρο - μαύρο. Αρα το νομικό θα μπορούσε να ξεπεραστεί.

      Για τα άλλα που λές , θα μπορούσα να απαντήσω, γιατί βέβαια υπεραπλούστευσα παραπάνω .

      Αλλα τι νόημα έχει να συζητάμε? Εδώ εχουμε μιά ξεκάθαρη και ζωτική σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα σ' εσας τους Δημόσιους Υπαλλήλους (συγνώμη ,αλλα δεν πείθεις πως δήθεν δεν είσαι Δ.Υ) και σε έμας όλους τους άλλους μακάκες που σας πληρώνουμε.

      Ηρθε ό καιρός να καταλάβουμε λοιπόν (εμείς ,εσείς πάντα το ξέρατε!) πως είμαστε ξεκαθαρα Ταξικοί Εχθροί , με την ουσιαστική σημασία της λέξης . Αρα , δεν υπάρχει περιθώριο για συζήτηση.

      Και μη μου αρχίσεις το γνωστό παραμύθι για "κοινωνικούς αυτοματισμους και κανιβαλισμους"! Ολη αυτή η ευαισθησία έμφανίζεται μόνο όταν θιχτούν τα συμφέροντα των Δ.Υ ,με τους άλλους που πηδάνε απ'τα μπαλκόνια ,δεν ασχολείται κανένας!

      Αλήθεια μια και το ανέφερα, θα ήθελα να ξέρω , μέσα στον τραγικό αριθμό των απελπισμένων που έχουν αυτοκτονήσει λόγω κρίσης ,υπάρχει κανένας Δ.Υ;;;

   • Lakis avatar
    Lakis @ Inno 21/11/2012 13:18:38

    Γιατί πολλοί αφ υψηλού (θέε μου, οι ΔΥ αφ υψηλού, τι άλλο θα ζήσουμε ακόμα?) μιλάνε για διχόνοιες και διχασμούς, “ξεχνώντας” ότι ο ένας είναι μέρος της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και ο άλλος “αναγκαίο” έξοδο στον προϋπολογισμό.

    Εδώ κάνεις λάθος. Το 80% του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα είναι αέρα πατέρα, μεσάζοντες, εμπόριο, εισαγωγές, κλπ κλπ. Και τα γνωστα μαγαζιά με τα λουκέτα σήμερα, μπουτίκ, ηλεκτρονικά, κομμωτήρια, κλπ. Εμπόριο ειδών εισαγώμενων δηλαδή και υπηρεσίες.

    Επομένως όλα αυτά δεν είναι μέρος καμμίας «παραγωγής». Γι΄αυτό και κλείνουν άλλωστε, γιατί βασίζονται στην κατανάλωση που έχει πέσει.

    Αντίθετα πάλι, μεγάλο μέρος του δημοσίου τομέα αφορά, όχι παραγωγή, αλλά απαραίτητες υπηρεσίες. Γιατί τα 200 κομμωτήρια και τα γραφεία ταξιδίων, ας πούμε, δεν είναι απαραίτητα, αλλά τα παρακάτω είναι: δάσκαλοι, καθηγητές, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατροί, στρατιωτικοί, λιμενικό, πυροσβέστες, αστυνομικοί, κλπ κλπ. Και βέβαια, ακόμα και φορείς όπως οι εφορίες, τα ληξιαρχεία, κλπ είναι απαραίτητες σε ένα κράτος.

 9. vangelis ... avatar
  vangelis ... 21/11/2012 09:22:48

  Παρακολουθώ με προσοχή όλες τις απόψεις των σχολιαστών εδω σε διάφορα θέματα.
  Το μένος με το οποίο ομως αντιμετωπίζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι απο τους ιδιωτικούς δεν έχει προηγούμενο.
  Γίνεται πάντοτε προσπάθεια λείανσης της κοινής γνώμης με το να αφήνουμε να αφομοιώνονται οι απόψεις απο την κοινωνία, έως ότου η προετοιμασία που απαιτείται να γίνει πιο απτή και ευκολόπεπτη απο όλους μας.
  Εκείνο που επιμελώς θεωρώ πως ξεχνούμε να αναφέρουμε ολοι μας αυτές τις τραγικές για τον τόπο μας στιγμές που ζούμε, είναι πως με το να απολυθούν επιπλέον δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν αυτά τα (στρεβλά και κακά) προνόμια που έχουν, στο μόνο που συμβάλουμε είναι η ακόμη μεγαλύτερη επιτάχυνση της αποσάρθρωσης της οικονομίας μας συνολικά.
  Δεν σκεφτόμαστε ποτέ οτι με 1.500.000 εκκ. ανέργους Ιδ.υπαλλήλους οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις στηρίζουν την επιβίωση τους, είτε στον πετσοκομμένο μισθό του Δημ.υπαλλήλου μπαμπά τους ή στην αντίστοιχη σύνταξη του συνταξιούχου δημ.υπαλλήλου μπαμπά, οι επιλογές του να κινηθούμε έστω και κουτσά μέχρι να πάρει μπρος ξανά αυτό το μηχάνημα που λέγεται οικονομία στην χώρα μας, είναι τραγικά λίγες και οι ελιγμοί που προσπαθούν να κάνουν οι κυβερνώντες πολύ συγκεκριμένοι.
  Σάμπως νομίζει ο καθένας μας οτι ο Σαμαράς είναι λιγότερο έξυπνος απο όλους μας εδώ μέσα και δεν μπορεί να κόψει τον γόρδιο δεσμό που αναφέρθηκε πιο πάνω; ή μηπως υπολογίζει και τις ασύμετρες συνέπειες που θα έχει μια τέτοια κίνηση στην χώρα μας γενικά, και προσπαθεί να χειριστεί την κατάσταση με τις όσο δυνατόν μικρότερες απώλειες;.
  Εγω πιστέυω ακράδαντα οτι πρέπει να κατευνάσουμε το μένος μας και να δούμε πιο ανοικτά και ψύχραιμα τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις όλων των κινήσεων μας.
  Οχι άλλο αίμα αγαπητοί μου συμπατριώτες. Οχι άλλο αίμα!
  Είμαστε ενα έθνος που ο ενάς θέλει το κακό του άλλου και και όχι το συνολικό καλό.
  Πότε επιτέλους θα γίνουμε ομόψυχοι στην πατρίδα μας για το καλό όλων μας. Εε; Πότε;

 10. Μυρριναίος avatar
  Μυρριναίος 21/11/2012 15:22:58

  "Αγαπητέ" inno κατ ' αρχήν δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Ούτε θέλησα ποτέ να γίνω κάτι που μάλλον εσύ σε κάποια στιγμή θα το θέλησες. Αλλά αρκετά με τις στρατιές των επίορκων των τεμπέληδων κλπ κλπ. Μάθε πωε δουλεύει η συντριπτική πλειοψηφία των δασκάλων , των στρατιωτικών , των αστυνομικών , με τι μισθούς και τις συνθήκες πρέπει να μάθουν γράμματα στα παιδιά μας (όποια γράμματα επιτρέπει το ελληνικό κράτος) , να είναι πάντα σε ρτοιμότητα και εγρήγορση σε παραμεθόριες περιοχές με συνεχείς μεταθέσεις κλπ και μετά τα λέμε. Και αυτές τις εξυπνάδες για απολύσεις 200 και 500 χιλιάδων και τέλος η κρίση που τις βρήκατε φωστήρες μου; Εκτος αν νομίζετε πως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι όπως θα ήσασταν εσείς στη θέση τους. Οχι όυι και τώρα δεν έχει αλλά όχι όπως τα λέτε.

 11. αριων avatar
  αριων 21/11/2012 15:51:05

  Νάσαι καλά ΚΥΘΗΡΙΕ. Μερικές -πολλές φορές έχεις τρομερό χιούμορ.

 12. ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 200.000 Δ.Υ avatar
  ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 200.000 Δ.Υ 21/11/2012 17:19:33

  1 υπεράριθμος κρατικός κηφήνας 3 απολυμένοι απο τον ιδιωτικό τομέα! Το θέμα είναι πλέον πότε θα ξεσηκωθεί ο κόσμος του ι.τ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.